26.08.2015

Kolmannen silmän avaaminen - meditaatio

Minä, Gaia, palaan auttamaan teitä kolmannen silmänne avaamisessa. Olen iloinen tietäessäni, että olette avoin lähetyksille tietoisuudestani. Muistutan teille taas, että toivotan tervetulleeksi kommunikoinnin kaikkien ihmisten kanssa kehollani, maaplaneetalla.

Kun siirrymme korkeampiin ulottuvuuksiin yhdessä, kaikki ymmärtävät ja syleilevät sitä planeettaa, joka olemme! Olen kiitollinen palvelustanne, kun autatte minua puhdistamaan ja parantamaan planeettamme.

Käsitän, että näinä äärimmäisen polariteetin aikoina joita luonnostaan on ennen ykseyttä, tuhovoimat näyttävät olevan voimakkaampia kuin rakennusvoimat.

Pyydän teitä muistamaan toiset inkarnaationne suurina siirtymäaikoina, jotta voitte muistaa, että pimeys vaikuttaa voimakkaammalta, koska pelko on suurempaa. Ihmiskunta on aina pelännyt eniten tuntematonta, johon astumme enemmän ja enemmän joka päivä.

Tämän tuntemattoman lisääntymisen vuoksi, teillä on tärkeää olla kolmas silmä auki. Silloin kun kolmas silmä on kiinni, näette todellisuutenne ihmissilmin.

Toisaalta kolmannen silmän ollessa auki, näette todellisuutenne sielun silmin. Näin ollen pelkäätte vähemmän tuntematonta, kun tiedätte paljon enemmän. Ennen kaikkea, tiedätte olevanne yhtä kaiken elämän kanssa.

Sallikaa minun nyt opastaa teitä kolmannen silmän avaamisessa. Seuraava on theta-aaltomeditaatio. Haluatte ehkä lukea tämän viestin muutaman kerran, jotta teillä on aikaa hallita ja integroida meditaatio. Toistakaa sitä niin monta kertaa, kuin tunnette tarvetta.

Kolmannen silmän avaaminen merkitsee paljon suuremman prosessin alkamista, joka alkaa korkeamman ulottuvuuden valon lataamisella fyysiseen maa-astiaanne. Kun tämä valo on ladattu, chakrajärjestelmänne tarvitsee uudelleenkalibroida hyväksymään ja integroimaan tämä korkeampi valotaajuus maa-astiaanne.

Lopulta integroitu korkeampi valo nostaa värähtelytaajuutta chakra chakralta, alkaen ensimmäisestä chakrasta ja siirtyen kolmannen silmän avaamista kohti. Itse asiassa jotkut teistä ovat jo ehkä saaneet valmiiksi tämä prosessin, kolmannen silmän avautumiseen saakka.

Theta-aivoaallot

Theta-aivoaaltoja (4-7 hertsiä) on nukkuessa ja ne ovat hallitsevia korkeimmassa meditaatiotilassa. Normaalisti koette theta-aaltoja vaipuessanne uneen, osittain unennäön aikana ja kun palaatte syvästä delta-unesta.

Kuvat joita näette, kun vaivutte uneen ja heräätte, nousevat theta-tietoisuudesta ja ovat viestejä korkeammista taajuuksista. Theta-aaltomeditaation aikana olette valveunessa, jossa eläviä kuvia vilahtaa sisäisessä näkökentässänne. Tässä tilassa olette erittäin vastaanottava tälle informaatiolle, jota lähetetään korkeammista ulottuvuuksista.

Shamanistinen theta-aaltotietoisuustila sallii teidän matkata korkeammille tasoille. Vakaa rytminen rummutus 4.5 kertaa sekunnissa (theta-aivoaallot ovat 4-7 sykliä sekunnissa) on avain shamaanin kuljettamisessa syvimpään shamanistiseen transsiin.

Tiibetin buddhalaisten jatkuva, rytminen "kurkkulaulu" joka kuljettaa munkit ja muut kuuntelijat autuaaseen meditaatioulottuvuuteen, seuraa myös tätä rytmiä. Theta-aaltomeditoinnin avulla voitte avata kolmannen silmän ja päästä delta-aaltoihin, jotka yhdistävät meidät kaikki universaaliin energiaan ja galaktiseen tietoisuuteen.

Voitte sitten päästä myös vastalöydettyiin äärimäisen korkeisiin ja mataliin aivoaaltoihin – gamma, hypergamma, lambda ja epsilon. Nämä aallot on tunnistettu myös oppimisen ja muistamisen portiksi.

Theta-meditaatio lisää luovuutta, parantaa oppimista, vähentää stressiä ja herättää intuition sekä yliaistilliset havaintokyvyt. Theta-tietoisuus sallii teidän yhdistyä luoviin inspiraatioihin, henkiopastukseen ja huippukokemuksiin.

Theta-tietoisuus avaa portaalin neljännen/viidennen ja ylempien ulottuvuuksien ajattomuuteen. Näin ollen theta-tietoisuudessa voitte vastaanottaa ja myös ymmärtää ärsykkeitä korkeammista ulottuvuuksista, ollen samalla tietoinen myös fyysisestä maailmasta.

Tämä moniulotteisten ärsykkeiden vastaanottaminen on luonnollista theta-tietoisuudelle, mutta se on mahdotonta jokapäiväisille beta-aivoaalloille ja vaikeaa alfa-aivoaaltoajattelulle.

Voitte oppia välittämään moniulotteista informaatiota, jota vastaanotetaan theta-meditaatiossa, alfa-aaltotietoisuudelle, jotta voitte tulkita tuon informaation 3D:hen, peräkkäiseen aika-avaruuteen.

Jos piirrätte kuvan, kirjoitatte, laulatte, tanssitte tai liikutte tuon ärsykkeen mukaan, voitte harjoittaa mieltänne tulkitsemaan noita viestejä.

Ennen kuin aloitat tämän meditaation, salli jokin kuva, joka tuntuu rakkaudelta, ja aseta se kolmanteen silmään, joka on otsan keskellä.

THETA-AALTOMEDITAATIO

Hengitä sisään ja ulos nenän kautta.

Nuuhkaise sisäänhengityksellä kuin haistaisit kukkaa, mutta pidennä sisäänhengitystä.

Hengitä ulos nenän kautta, tuntien hengityksesi kulkevan kitalaen yli.

Keskity uloshengityksesi ääneen.

Kuvittele nyt, että uloshengityksesi kulkee kuvan läpi kolmannen silmän keskellä.

Kuvittele seuraavaksi, että hengität sisään sydänchakran kautta ja ulos kolmannen silmän kautta, kunnes tunnet olevasi täysin maadoittunut.

Kun olet valmis, kuvittele, että hengität sisään kruunuchakran kautta ja ulos kolmannen silmän kautta.

Keskity nyt VAIN sisään- ja uloshengityksen ääneen sekä sisäisiin kuviisi.

Tarkkaile passiivisesti ajatuksiasi, kun ne kulkevat mielesi läpi. Päästä niistä sitten irti seuraavalla uloshengitykselläsi.

Salli nyt tyynesti kaikkien tunteiden tulla tietoisuuteesi. Päästä niistä sitten irti seuraavalla uloshengitykselläsi.

Keskity vain hengityksesi ääneen ja sisäisiin kuviisi.

Salli sisäisen kuvan vähitellen kehittyä ja/tai muuttua.

Toista tätä harjoitusta viidestä kymmeneen minuuttiin.

Onneksi olkoon! Mikä tahansa kokemuksesi olikin, anna itsellesi tunnustusta ajan ottamisesta ITSELLESI. Jatkuva omistautuminen ITSESI herättämiselle on tärkeää. Eri ihmisillä on eri meditointimuotoja persoonansa mukaisesti. Jotkut ehkä tarvitsevat aktiivisempaa meditointia, kuten juokseminen, tanssiminen tai jonkin instrumentin soittaminen.

Kuitenkaan suurinta osaa näistä aktiviteeteista ei voi tehdä silmät suljettuna ja teidän täytyy sulkea silmänne ja sulkea pois ulkoiset ärsykkeet saavuttaaksenne theta-aallot. Siksi voitte kokeilla liikuntaa, joogaamista, laulamista, instrumentin soittamista jne., ennen kun istuudutte lyhyeen meditaatioon. Tämä antaa keholle tilaisuuden selvittää jännitteensä ja pysyä helpommin paikallaan.

Tärkein asia on, että päätätte osallistua heräämiseen todelliselle, moniulotteiselle ITSELLENNE. Minä, Gaia, arvostan ponnistelujanne ja tiedän, että löydätte etsimänne.

Muistakaa, rakkaat ystäväni, että matkalla löydätte täyttymyksenne. Päästäkää irti kolmannen ulottuvuuden ohjelmoinnistanne "pyrkiä tavoitteeseen". Olette kaikki täydellisiä tässä hetkessä. Teidän ei tarvitse yrittää.

Sen sijaan, kehoni ihmiset, muistakaa, kuka te jo olette!

Kiitos,

Gaia

Gaiaa kanavoinut Suzanne Lie (www.multidimensions.com)

19.8.2015

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net