29.12.2015

Kivoista suuriin luomuksiin

Aloitetaanpa toivottamalla teidät tervetulleeksi kotiin – aikaan johon olette valmistautuneet.

Merkitseekö toivottaminen tervetulleeksi kotiin, että sujahdatte planeetalta toiselle vai ulottuvuuksien ja taajuuksien läpi?

Ei, vaan että arvostatte itseään riittävästi salliaksenne kokonaisuudessaan sen, joka olette, säteillä sen harmauden läpi, joka on ollut 3D-elämänne. Ja sallitte itsenne odottaa enemmän, kuin on hyväksyttyä maailmassanne.

Useimmilta teistä on vielä luomatta turvariepu-unelma, sillä sen luominen on osa uuden "sinän" hyväksymistä.

Unelmanne sisältää useimmiten mahdotonta – tai siltä näyttäisi 3D-elämässänne. Nyt laajennatte noita unelmia ja odotuksia.

Viime kuussa olisitte hyväksyneet uuden kodin, suhteen, työpaikan tai yhteisön, joka oli kiva. Tässä kuussa alatte kuvitella kivan yli suurempia unelmia.

Olette nimittäin tottuneet "kivaan". Odotatte "kivaa", mutta "kivaan" sisältyvät myös tulevaisuuden Maan unelmat, jotka käsittelevät laajemmin "kivaa".

Olette kylläinen "kivasta" – odottakaa nyt enemmän.

Jos tämä on maaturvaluomuksenne – ja se on – tämän luomuksen täytyy kietoa teidät rakastavaan iloon hyvin pitkäksi aikaa. Tässä unelmassa ei ole kyse vuoden tai parin takaisesta "kivasta". Siinä ole kyse siitä, että tiedätte voivanne matkustaa sinne tänne missä tahansa ulottuvuudessa tai taajuudessa ja maaturvallisuutenne jatkuu kaikista kokemastanne huolimatta.

Oletteko koskaan olleet lomalla tai kokeneet tiettyjä jotain – on se sitten rakkaus, hieno ympäristö, ruoka, vaatteet tai matkustaminen – joka lisäsi tuon jonkin tarvetta teillä? Ette ikään kuin tienneet jonkin hienomman olemassaolosta, ennen kuin koitte sen.

Kun kuljette eri ulottuvuuksien ja taajuuksien läpi, koette asioita, joita piditte aiemmin mahdottomana. Noista asioista tulee osa olemustanne, repertuaarianne. Ja sen tapahduttua kaipaatte noita asioita tai kokemuksia maakokemuksiinne, ELLETTE luo suurempaa elämää nyt, jotta maaolemuksestanne huolehditaan ennen matkojanne uusiin paikkoihin ja kokemuksiin.

Ja näin teette. Huomaatte asioita, jotka sopivat paremmin suureen suunnitelmaanne. Kenties katselette elokuvaa ja huomaatte, miten rakastavasti miesnäyttelijä kohtelee rakkautensa kohdetta – jotain mihin ette ole välttämättä ennen tarttunut. Tai kun tapaatte jonkun, joka saa teidät nauramaan, ja oivallatte, miten paljon sisäinen olemuksenne kaipaa naurua.

Ennen tätä loitte kaikenlaisia tavaroita. Vaikka luomuksenne olivat kivoja, ne eivät olleet välttämättä täydellisiä.

Niin se on, että koette, panette merkille, lisäätte ja luotte niitä asioita, jotka ravitsevat täysin uutta "sinua" ja kokonaisuutenne maaosaa.

Ette halua antaa lisäaikaa maaongelmiin tarttumiseen, vaikka pysyttekin maan asukkaana. Haluatte siirtyä sen yli, mikä on rajoittanut teitä aioneita. Ja tämä tapahtuu, mutta vasta tyydytettyänne maaosanne.

Niin se on, että unelmanne laajentuvat melkein minuutti minuutilta. Tämä tietysti pelottaa teitä, sillä teidän PITÄISI olla tyytyväinen siihen, mihin muut olisivat tyytyväisiä. Teidän pitäisi hyväksyä se, sillä ette voi olla liian suuri tai liian mahtava, sillä se tekee toiset kateelliseksi tai vihaiseksi.

Kuitenkin kaipaatte täydellistä suhdetta, taloudellista yltäkylläisyyttä, kotia, yhteisöä, työtä, perhettä jne., jotta voitte siirtyä maatarpeidenne yli.

Aivan kuten 3D-elämässä saatuanne valmiiksi koulutuksen, joka tuntui sopivalta teille, ette enää kaivanneet lisäkursseja tai -opettajia. Tiesitte jotenkin, että olitte lisäkoulutustarpeen yli – halusitte jatkaa elämäänne sellaisena, kuin olitte. Tunsitte olevanne täydellinen. Näin on teillä nyt.

Luotte menestyksekkäästi sen, mikä auttaa teitä tietämään epäilyksettä, että voitte siirtyä maaelämän yli, jos haluatte. Samaan aikaan tiedätte, että voitte jatkaa mukavasti elämää maan päällä sen luomuksen kera, joka on turvariepu-unelmanne.

Monet teistä ovat nyt huolissaan siitä, että te ette kykene luomaan jotain yhtä suurta, mihin olemme vihjanneet. Ette ainoastaan kykene, vaan teette sen vuoden 2015 loppuun mennessä tai niillä main.

Ette ole enää maan asukas, joka anoo tätä enkeliä tai tuota jumalatarta auttamaan teitä epätoivoisina aikoina. Olette tuo enkeli ja tuo jumala tai jumalatar. Tietäkää se olemuksenne joka solussa ja luokaa sitä vastaavasti. Mitä suurempi sen parempi, sillä tämä luominen on todella se turva, jonka tarvitsette, ennen kuin tutkitte mukavasti eetteriä.

Luokaa maaturvariepunne tietäen, että se sallii teidän tutkia vapaasti uusia maailmoja ja uusia aikoja. Luokaa hyväksytty maaturvariepu-unelma ja palaatte jatkuvasti Maahan viimeistelemään luomustanne.

Maaluomisaika on ohitse teiltä. On aika laajentua maaosanne yli. Niin teette luomalla sen, mikä sallii teidän lentää eetteriin tietäen täysin, että kukaan tai mikään ei ole ihanampi kuin se, mitä loitte. Niin olkoon. Aamen.

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)

14.12.2015

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Ylösnousemus on seikkailua Suuremmoisia mahdollisuuksia »

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net