28.08.2018

Kentät

Puhumme usein kentistä. Mitä nämä kentät ovat? Mikä SE kenttä on? Katsotaanpa, pystymmekö valaisemaan tätä aihetta. Kuten tavallista, mikään tästä ei ole uutta teille. Ja se on itse asiassa tarkoituksemme. Haluamme teidän pelkästään katsovan itseänne ja kaikkea ympärillänne uudella tavalla.

Olemme vieneet teidät aiemmin toiseen näkökulmaan. Ja voidaksemme puhua tästä, meidän täytyy tehdä se taas. Mutta tällä kertaa menemme vain tarkkailemaan ainetta, kenties omia solujanne, siltä tasolta jolla ne ovat. Pitäkää mielessä, että kaikki mitä näemme, on yhtä lailla totta alemmilla ja paljon korkeammilla tasoilla.

Olemme täällä kehonne solujen tasolla. Kuten odottaisi, kaikkien niiden välissä on tilaa. Olemme terävöittäneet aistejanne vähän. Kuulette nyt niiden äänet, värähtelyt ja tunnette niiden energiat. Mitä ne ovat?

Solunne toimivat sähkömagneettienergialla sekä kemiallisilla prosesseilla. Ja myös kemialliset prosessit ovat luonteeltaan energeettisiä. Tämän sähkömagnetismin vuoksi solunne generoivat energiakenttää sekä koostuvat energiakentästä. Seisotte siinä.

Kaikki kentät ympärillämme ovat tällä hetkellä samantyyppisiä. Sanotaanpa, että ne ovat ihosoluja, kenties käsivartenne soluja. Kun kävelemme nyt eteenpäin, kaikki nämä solut koostuvat samanlaisesta energiasta ja generoivat samanlaista energiaa. Voimme sanoa, että se sulautuu tietyn taajuuden kentäksi. Uudella herkkyydellänne se tuntuu ja kuulostaa samalta, kun siirrymme eteenpäin. Aina silloin tällöin kuulemme hieman epävireisen äänen – äänen, että solu generoi uutta solua tai on kenties hätätilassa. Kaikki muut solut tietävät välittömästi, mitä tämä merkitsee. Onko se normaalia? Onko se hälyttävää? Reaktio on välitön.

Siirtyessämme eteenpäin kierroksellamme, alamme tuntea ja kuulla erilaisen soinnun, erilaista värähtelyä. Ja nyt tunnemme, että lähdemme yhdestä energiasta ja siirrymme toiseen.

Solut joita on nyt ympärillämme, ovat jotenkin erilaisia. Sanotaan, että nämä ovat lihassoluja, vaikka olisimme voineet valita useita muitakin käsivarrestanne. Voitte erottaa, että niiden generoima kenttä on erilainen, kuin se, missä olitte aiemmin.

Nyt sanomme, että tämä pätee hermosoluihin, luusoluihin ja kaikkiin muunlaisiin soluihin, jotka muodostavat fyysisen kehonne. Jokainen tyyppi generoi tiettyjä taajuuksia. Jokaista solua ympäröi sen oma taajuuskenttä. Ja tässä kohtaa siitä tulee mielenkiintoista.

Kaikki nämä taajuudet ovat mukana paljon suuremmassa kentässä. Kenties se on käsivarsikenttä. Se voisi olla maksakenttä. Se voisi olla aivokenttä. Ja kaikki nuo kentät tuottavat ihmiskehokentän. Kuulostaa kokonaiselta orkesterilta, eikö vain?

Jokainen solu joka on tuossa kentässä, on jatkuvassa ja välittömässä kommunikointiyhteydessä kaikkien muiden kanssa. Kasvetaanpa nyt takaisin normaaliin kokoomme ja näkökulmaamme, mutta säilytetään uudet superaistimme.

Voimme nyt kuulla ja tuntea tuon koko kehon energian. Se on jollain tavoin samanlainen, kuin muut kehot ympärillä, mutta myös hieman erilainen ja ainutlaatuinen. Se on hyvin samanlainen kuin noiden muiden ihmisten, mutta hyvin erilainen kuin tuon oravan tuolla.

Ja kuitenkin ihmiset, oravat, puut ja kaikki muu koostuu energiakentistä, jotka yhdistyvät koko konsertiksi. Ja kuten sanoimme yllä, tämä on totta joka tasolla – joka tasolla.

Kaikki nuo kentät menevät SIIHEN kenttään. Mitään ei ole SEN kentän ulkopuolella, eikä voi olla. Jokainen on osa sitä. Mutta se on kokonaisuus kaikista. Se tekee – jos olette pysyneet mukana tähän saakka – seuraavasta toteamuksestamme totta. Olette osa sitä, mikä on Jumala, mutta Jumala on kaikki se, mitä te olette.

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)

23.8.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net