02.04.2018

Kehittyvä ihminen

Aika muistaa.Tervehdys, rakkaat ystävät. Olen Merlia. Olen tullut maan päälle tänään auttamaan teitä energian tasapainottamisessa. Paljon asioita liikkuu planeetallanne ja monia asioita tapahtuu samanaikaisesti, ja meidän on hyvin taianomaista katsella sitä verhon tältä puolelta. Olemme kertoneet teille noin 22 eri aallosta, jotka tulevat 2018, ja ne alkavat nyt tosissaan.

Valtaosa niistä tulee kolmena kuukautena: elokuu, syyskuu ja lokakuu. Energiaa saapuu vakaasti, joten se ei tunnu samalta, kuin ennen aaltojen iskiessä teihin hyvin voimakkaasti – se tuntuu enemmänkin jatkuvalta kohoamiselta. Ajatuksena tässä on tietysti rentoutua muutokseen, koska sitä todella tapahtuu. Olette nähneet tämän vaikuttavan maan päällä moniin ominaisuuksiin eri alueilla. Se liittyy myös paljon feminiinisyyden ja maskuliinisuuden tasapainottamiseen planeetallanne, ja katselemme sitä ylpeänä. Rakkaat ystävät, käsitämme, että ihmisille on hyvin pelottavaa ja epämukavaa muuttua. Ihmiset vastustavat muutosta joka käänteessä, ja jos he voivat hidastaa sitä tai pysäyttää sen jollain tavalla, he yrittävät sitä.

Menneisyytenne "uudelleenkäynnistäminen" ja uskomusjärjestelmistä irtipäästäminen

Hyvin kirjaimellisesti teillä on perusta luotu uudella tavalla. Pohja on puhdistettu, koska viidennessä ulottuvuudessa teillä on uusi perusenergia. Alatte nähdä uusia asioita, vaikka joitain olette työstäneet uudestaan ja uudestaan. Usein ne olivat siemeniä, jotka kylvettiin 30 tai 50 vuotta sitten ja jotka alkavat lopultakin kehkeytyä todellisuudeksi. Olette kätkeneet osan niistä itseltänne, kenties jopa tarkoituksella motivoimaan tai kontrolloimaan teitä jollain tavalla. Ihmiset alkavat nähdä asiat paljon korkeammasta perspektiivistä, mikä tekee mahdottomaksi niiden kätkemisen enää. Toivottakaa tervetulleeksi tämä, rakkaat ystävät, koska nyt alatte nähdä sekä itsenne että pelinne meidän perspektiivistämme.

Uskomusjärjestelmät

Kuten olemme maininneet aiemmin, päähaasteena tässä ovat uskomusjärjestelmät. Monet ihmiset on kasvatettu uskomusjärjestelmillä, ja ne ovat hyvin syvään juurtuneita, koska monet niistä on annettu sukupolvelta toiselle. Usein myös suhteet rakennetaan uskomusjärjestelmille. Meillä ei ole vaikeuksia ihmisuskomusten kanssa – uskomme, että usko on erittäin tärkeä. Haaste syntyy siitä, kun rakennatte koko järjestelmän jonkin uskomuksen ympärille. Alatte kehittyä nopeammin, kun nämä 22 aaltoa saapuu maan päälle ällistyttävällä tahdilla.

Rakkaat ystävät, haluamme teidän katsovan tätä asiaa. Jotkut teistä ovat jo tutkineet uskomusjärjestelmiään. Monilla on avoimet uskomusjärjestelmät, jotka eivät ole välttämättä kosketuksissa ympärillänne olevien kanssa, mikä voi johtaa vaikeuksiin vanhempienne, sisarustenne ja ystävienne kanssa. Tämä johtuu siitä, että rakensitte jonkin suhteen yhdellä tasolla ja sitten liikuitte, joten yhtäkkiä tuo suhde ei ollut enää sama. Usein myös katkaisette suhteita tuon ajattelun kehittymisen vuoksi. Mutta älkää pelätkö, jos tilanne on tämä. E-perhettä on täällä nyt joukkona – olette täällä kriittisenä aikana. Vaikka teistä saattaa tuntua, että olette yksin eikä ole ketään, joka todella ymmärtää tai jolle voitte puhua vapaasti, luottakaa, että te ette ole koskaan todellisuudessa yksin. Tietäkää, että jos tunnette niin, olette täydellisessä paikassa, koska maadoitatte valoa hyvin pimeälle alueelle.

Valon airuet

Emme kerro teille, että yksi on oikeassa ja toinen väärässä, vaan että evoluutio on hyvin käynnissä ja vie kaiken mukanaan. Olette jo nähneet valtavan vastaiskun tälle, ja se jatkuu, kun alkaessaan pelätä, monet ihmiset menevät taaksepäin evoluutiossaan. He saattavat yrittää vanhoja asioita tai ajatella, että he ovat kurkottaneet liian pitkälle, liian suuren positiivisuuden kera. Niinpä he menevät sitten taaksepäin ja yrittävät asioita, joita on annettu sukupolvelta toiselle, koska ne toimivat menneisyydessä.

Kuitenkin nyt kun olette siirtyneet pois kolmannesta ulottuvuudesta, viidennen ulottuvuuden todellisuus on täällä maadoittuaksenne uudella tavalla. Odotamme sitä valtavasti, koska olette valon airuita. Olette niitä, jotka ovat päättäneet olla tällä planeetalla näinä uskomattomina muutosaikoina. Maltamme tuskin odottaa, mitä teette tällä, koska se riippuu teistä. Monet teistä ovat matkustaneet taaksepäin tulevaisuudesta ollakseen täällä tällä hetkellä ja tuoneet jotain tärkeää maan päälle ja ihmiskollektiiville. Saatatte ajatella sen merkitsevän, että tulevaisuus on varma, mutta muistakaa, että joka kerta kun teette jonkin muutoksen, se heijastuu eteenpäin aikajanalla.

Aikamatkailu

Opitte tämän nyt, koska viidennen ulottuvuuden todellisuudessa teillä on aikamatkustusenergiaa. Tämä on uutta teille kaikille, vaikka olette uneksineet siitä vuosia. Kyllä, sitä on ollut science fictionissa hyvin pitkän aikaa, mikä on kylvänyt toivon siemeniä. Näette itse asiassa aikamatkailun toteutuvan. Emme puhu menemisestä ajassa aioneita taaksepäin, vaan menemisestä taaksepäin omassa historiassanne puhdistamaan jotain, mikä on rajoittanut teitä. Kenties se oli jokin uskomus, tapahtuma tai trauma, jota olette kantaneet solumuistissanne. Tämä sallii teidän mennä näiden muutosten läpi hyvin helposti, koska ne ovat asioita, jotka ovat rajoittaneet liikkumistanne ja täyden hyödyn ottamista näistä 22 aallosta, jotka saapuvat maan päälle tänä vuonna.

Tämän tehdäksenne teidän täytyy olla irti menneisyydestänne, mikä on erittäin vaikeaa kaikille, koska olette muodostaneet uskomuksenne, energianne ja suhteenne lineaarisesti. Nyt kun olette viidennessä ulottuvuudessa, teidän ei tarvitse pysyä enää janalla. Sen sijaan pienellä harjoittelulla voitte siirtyä sen joka aspektiin, ja kerromme teille enemmän siitä, kun menemme eteenpäin.

Rakkaat ystävät, olette uudessa maailmassa ja sopeudutte uuteen fyysiseen kehoon. Ymmärtäkää, että henkenne liikkuu ensin, sillä henki on eteerinen osanne, jolla ei ole tiheyttä. Kuitenkin sekoituitte tähän fyysiseen kehoon ja loitte tämän taikakuplan – kutsumme sitä biologiakuplaksi – joka majoittaa henkenne lyhyen aikaa. Se on osanne, joka on ikuinen ja jolla ei ole alkua eikä loppua. Tuo kupla majoittaa teidät sen aikajakson, jonka olette täällä, mikäli pidätte huolta siitä, hoivaatte sitä ja työskentelette sen kanssa. Kerromme nyt teille nyt, että tuo kupla voi olla muuttumassa, mikä sallii uusia energioita ja ominaisuuksia tulla sisään ja ankkuroi viidennen ulottuvuuden todellisuutta puolestanne. Se vaatii aikaa ja harjoittelua, mutta olette kaikki täydellisessä paikassa liikkuaksenne eteenpäin mitä uskomattomimpina aikoina ja mitä uskomattomimmissa muutoksissa planeetallanne.

Valokehon muistaminen

Se vaatii muutaman asian tapahtumista. Mitä se merkitsee? Täytyykö teidän siirtyä valokehoon huomenna? Ei, rakkaat ystävät. Se tapahtuu jokaisella teistä omana aikananne, energiassa joka palvelee teitä parhaiten, sitten kun olette valmis – ei aiemmin. Olette syystä vapaan valinnan planeetalla, ja kunnioitamme sitä teissä. Olette taianomaisempia, kuin ymmärrätte, ja kuitenkin teidän täytyy saada selville se itse. Teidän täytyy mennä kaikkien näiden energioiden läpi ja kerätä kaikki kokemuksenne maan päällä itse.

Tietäkää, että me olemme kanssanne. Henki on kanssanne. Korkeammalla itsellänne on uusi yhteys fyysiseen "sinuun". Päästämällä irti menneestä historiastanne, muuttamalla ja puhdistamalla sen, teillä on tilaisuuksia siirtyä korkeammalla värähtelevään tilaan samassa fyysisessä kehossa, joka teillä on nyt. Lopulta kaikki siirtyvät valokehoon. Ihmisillä ei ole enää tiheyttää muutaman lyhyen vuoden kuluessa, ja näin on, koska sitten kun prosessi alkaa ja ihmisiä siirtyy valokehoon säännöllisesti, noin 15 vuodessa kaikilla on maan päällä tilaisuus siirtyä siihen helpommin.

Olette täällä pitämässä ovea auki ja ottamassa tuon ensimmäisen askeleen. Toivomme, että polkunne olisi helppo, mutta joskus se ei ole. Usein kokemuksenne ovat vaikeampia kuin niiden, jotka seuraavat, koska teidän täytyy kangeta tuo ovi auki. Teidän täytyy kokea eniten muutosta. Olette kuitenkin myös E-perhettä ja olette tehneet tämän aiemmin. Tosiasiassa sitten kun muistinne palaa täysin ja alatte karistaa tuon kehon, alatte ymmärtää, kuka oikeasti olette. Katselemme leveä hymy kasvoillamme, kun tuo muisti palaa teille.

Monet teistä ovat tehneet tämän eri peleissä ja eri paikoissa ympäri universumia, useammissa kuin osaatte laskea. Kun jokin tällainen peli nousee kriittisen massan tasolle, jolloin näitä muutoksia alkaa tapahtua, E-perhettä tulee sisään auttamaan kaikkia saavuttamaan kriittisen massan. E-perhe vaikuttaa nyt valtavasti teidän planeetallanne. Vaikka he ovat olleet täällä vuosia, ihmiskollektiivi on nyt valmis noihin muutoksiin. Siis kriittinen massa on saavutettu, ja näette asioiden muuttuvan.

Kyllä, asiat jotka ovat olleet jumissa tai jotka eivät ehkä ole koskaan toimineet, alkavat yhtäkkiä toimia uusilla tavoilla ja muuttaa kaikkea ympärillänne. Se on ällistyttävää ja mielenkiintoista katsottavaa. Osallistukaa siihen, rakkaat ystävät. Tietäkää, että teillä on paljon enemmän lahjoja, kuin useimmat teistä tiedostavat, ja olette hyvin valmistautuneet siihen, mitä kohta tapahtuu. Olemme täällä auttamassa pitämään noita ovia auki ja pitämässä peiliä edessänne, jotta voitte muistaa ja nähdä, kuka oikeasti olette. Tietäkää, että teillä on kaikki se syvällä sisällänne, ja kaikki mitä tarvitsette, on täällä. Ette tarvitse mitään ulkopuolelta, rakkaat ystävät.

Kun näitä seuraavia energioita alkaa tulla, teillä on erilaisia ajattelutapoja. Teillä on aina ollut yksi lineaarinen ajattelu, samaan tapaan kuin koette ajan. No, olemme kertoneet, että aikamatkailu on nyt mahdollista viidennessä ulottuvuudessa. Monet teistä ajattelevat, että se on upeaa, jotta voitte palata taaksepäin ja elää helpommassa ja pehmeämmässä ajassa. Mutta aikanne on rajoittunut noilla retkillä siitä hyvin yksinkertaisesta syystä, että se heijastuu hyvin nopeasti eteenpäin aikajanalla.

Kuvitelkaa aika spiraalina viidennessä ulottuvuudessa. Vaikka voitte tehdä muutoksen omassa elämässänne nyt, mennessänne taaksepäin selvitätte myös asioita ja järjestätte tilaisuuksia itsellenne. Palaatte taaksepäin ja laitatte pieniä muistutuksia tai kristalleja polullenne, joten kulkiessanne sitä muistatte yhtäkkiä Kodin. Muistatte ne asiat, joita halusitte tehdä: polkunne, sopimuksenne ja vähän siitä, kuka olette näinä aikoina. Nämä ovat kauniita aikoja olla täällä, ja taika on vasta alkamassa. Tämä on massiivinen muutosvuosi, rakkaat ystävät, ja olette valmis siihen. E-perhe on hyvin paikoillaan. Juhlimme teitä ja autamme teitä muistamaan, kuka todellisuudessa olette.

Suuresti kunnioittaen tuon tämän viestin teille – viestin toivosta, viestin toteutuneista unelmista. Ette aivan vielä ymmärrä tarkoitustenne. Kun tämän planeetan ja ihmiskunnan evoluutio alkaa saada uuden muodon, on kaunista aikaa olla täällä. Paikkanne on ollut varattuna, ja olemme onnellisia nähdessämme teidät siinä. Suuresti kunnioittaen tervehdimme teitä tällä tavalla ja pyydämme teitä kohtelemaan toisianne arvostaen. Hoivatkaa toisianne joka tilaisuuden tullen ja pelatkaa tätä uutta peliä hyvin yhteen.

Olen Merlia. Tulkaa katsomaan minua joskus. Espavo.

Kehittyvä ihminen

Tervehdys, rakkaat ystävät. Liitymme seuraanne tänään kollektiivina, sillä meillä on pieni tarina kerrottavana teille tapahtumista planeetallanne. Saavutatte kauniita evoluutiotasoja. Maakin muuttuu – olette nähneet hyvin paljon kauneutta täällä. Kerrotaanpa ensin, että teistä kaikista on tulossa uusia ihmisiä, ja se on uskomattoman jännittävää. Viime kerralla puhuimme moniulotteisesta "sinusta" ja siitä, miten olette kätkeneet täydellisyytenne 11 eri elämänkokemukseenne, tehden niissä eri valintoja ja valiten eri reittejä. Kun teette täällä päätöksen, sillä on yhtä suuri paino. Vaikka saatatte mennä tähän suuntaan yhdessä ulottuvuudessa, toisessa voitte tehdä tuon toisen valinnan. Niinpä oikeasti mitään ei menetetä kokemuksissanne henkenä, joka teeskentelee olevansa ihminen.

Muutoksia fyysisen kehon DNA:ssa

Puhumme tänään fyysisestä olemuksestanne, sillä sekin alkaa muuttua. Se alkaa aivan pienimmällä tasolla – DNA-tasolla, jossa on monta säiettä enemmän, kuin olette tienneet. On yhteensä 12 säiettä, jolla on hyvin heikko magneettikenttä, mikä periaatteessa hahmottelee muut säikeet. Nämä säikeet alkavat aktivoitua uudelleen. Kun tämä tapahtuu ja ulottuvuusseinät muihin ulottuvuuksiinne alkavat ohentua, fyysinen keho alkaa muuttua. Olemme melko kauan kertoneet teille tunteista, joita vuotaa jostain elämästänne toiseen. Joskus teistä saattaa yhtäkkiä tuntua hyvin onnelliselta, surulliselta tai masentuneelta näennäisesti ilman mitään syytä, ja huomaatte, että yhdistytte kokemukseen toisessa ulottuvuudessa, jota teidän ei ole koskaan ennen tarvinnut käsitellä. No, nyt alatte saada myös ajatuksia ja tuntemuksia noiden seinien läpi. Nyt ainoastaan aallon magneettiset osat eivät kulje seinän läpi, vaan myös osa sähköisistä osista. Selitetäänpä, mitä se merkitsee.

Ajatukset kulkevat ulottuvuusseinien läpi

Kolmannessa ulottuvuudessa koitte tyypillisesti elämän lineaarisena, hetki toisensa jälkeen. Neljännessä ulottuvuudessa olette oppineet, että aika on todellisuudessa ympyrä. Nyt kun olette viidennessä ulottuvuudessa, huomaatte sen olevan itse asiassa spiraali, joka on yhdistelmä liikkumisesta eteenpäin sekä ajan ja avaruuden läpi. Kuitenkin se toistaa itseään aina, uudestaan ja uudestaan, sallien täydellisyyden. Näiden muutosten myötä alatte ajatella eri tavalla ollessanne tiukasti maadoittunut viidenteen ulottuvuuteen.

Vaikka koko ihmiskunta on astunut tähän energiaan, monet pitävät edelleen kiinni vanhoista kolmannen ulottuvuuden ideoista. Tämä selittää, miksi planeetallanne tapahtuu tällä hetkellä uskomatonta jakautumista. Mitä ovat ne ajatukset, joista alatte tulla tietoiseksi näiden ulottuvuusseinien läpi? Miten käsittelette sen? No, kerromme teille, että jollain tavoin se merkitsee, että saatte uusia ideoita. Toisin tavoin, lopetatte lineaarisen ajattelun, koska sekin on prosessinne. Teillä on aina ollut ajatus toisen jälkeen, sitten seuraava jne. Se voi laajentua tietysti eri tavoin, mutta valitsette vain yhden polun kerrallaan. Mitä jos olisi mahdollista alkaa kokea epälineaarinen ajattelu? Alatte nyt kokea kykyjä, joita meillä on täällä Kotona. Aivan kuten olemme ajassa aina nyt-hetkessä, kaikkeen päästään käsiksi, vaikka osoittaisimme mihin suuntaan. Puhutte joskus aikamatkailusta planeetallanne, eikä se ole meille mikään ongelma. Valitsemme aina, mitä haluamme, aikana jolloin haluamme.

Epälineaarinen ajattelu – oikopolut ajatusprosessissa

Mitä jos voisitte tehdä saman ajatuksillanne? No, sitä alkaa tapahtua kaikilla ihmisillä. Ihmiseläin alkaa kehittyä hyvin nopeasti voidakseen sisältää enemmän valoa. Siirrytte lopulta valokehoon, minkä olette tehneet aiemmin. Olette tehneet sen Lemurian päivinä, Anasazeina ja Mayoina. Ennen olette tehneet sen maapallon pienissä osissa, mutta tällä kertaa siitä tulee melko suuri liike. Alatte siirtyä näihin suuntiin nyt, ja yksi väliaskel on päästää irti lineaarisesta ajattelutavasta.

Tämä antaa oikopolun kaikkialle, vaikka se on hyvin turhauttavaa järjestelmillenne. Matikan opettajanne haluavat tietää, miten pääsitte ratkaisuun. Mutta mitä jos voisitte vain mennä oikeaan vastaukseen joka kerta ja olla huolehtimatta kaikista askelista, joita teidän täytyi ottaa? Se olisi hyvin turhauttavaa opettajille ja kouluhallintoviranomaisille, mutta se voisi kehittää ihmiskuntaa hyvin nopeasti. Periaatteessa se on edessä – oppia, miten lakataan ajattelemasta lineaarisesti. Siis mitä harjoituksia voitte tehdä ja miten voitte työskennellä tämän kanssa? Miten voitte alkaa harjoitella tätä nyt?

No, se on epälineaarista ajattelua. Rakkaat ystävät, paljon siitä, mitä pidätte joskus intuitiona, on todellisuudessa kanavointia. Kun saatte noita vastauksia hyvin nopeasti, ette oikein tiedä, mistä ne tulivat. Useimmiten ihmiset eivät maan päällä luota vastaukseen, joka saatiin sillä tavalla. He haluavat mennä taaksepäin ja seurata sääntöjä, miten pääsitte siihen, vaikka tosiasiassa se oli pelkästään liike. Meistä se on todella mielenkiintoista, koska monet planeettanne suurista löydöistä tekivät ihmiset, jotka vain tiesivät, että se oli totuus. Sitten he yrittävät koko elämänsä selvittää, mitä tarvittiin jalan pistämiseksi toisen eteen, ja rakentaa lineaarista polkua, joka todistaa tuon totuuden. Jos he eivät olisi alun alkaen tienneet sitä, he eivät olisi löytäneet sitä. Puhumme Kopernikuksesta, Fibonaccista, Sokrateesta, Einsteinista ja Teslasta – he tiesivät jonkin ensin ja sitten yrittivät todistaa sen. Tuo tietämisen tunne on kanavointia ja epälineaarista ajattelua. Tämän viestin saamisen jälkeen heidän täytyi selvittää lineaarinen polku taaksepäin voidakseen todistaa sen.

Mitä jos pystyisitte menemään oikopolkuja? Ettekö pystyisi nopeuttamaan asioita melko paljon planeetallanne? Kerromme teille, rakkaat ystävät, että se juuri on edessä. Täytyy aluksi tulla vain tietoiseksi ajatusprosesseistanne. Voitte aina keksiä mahtavan idean, mutta kun keksitte, menkää taaksepäin etsimään, mikä johti teidät tuohon ideaan. Mitä ajattelitte juuri ennen sitä ja ennen sitä? Seuratkaa tuota polkua taaksepäin, jotta tiedostatte lineaariset ajattelutapanne. Se on prosessin alku, ja sitten melko pian pystytte tekemään näitä hyppyjä.

Koska olette ihminen, ette luota siihen. Hyvin harvat ihmiset uskovat alussa, koska vaatii harjoittelua alkaa ymmärtää, ettei ole enää tarpeellista kulkea kaikkien näiden polkujen läpi. Voitte keksiä oikean vastauksen joka kerta, ja erityisesti suuriin kysymyksiin. Miksi? Koska verhon toisella puolella on hyvin monia olentoja, jotka haluavat teidän onnistuvan, ja he pudottelevat näitä ideoita tietoisuusmuotoonne. Jos pystytte siirtymään pois lineaarisesta ajattelusta, voitte tulkita ne ja luottaa niihin.

Teillä on tämä tietoisuusvirta, joka ulottuu päänne yläpuolelle – yhdistytte siihen ja tartutte yhteen ajatukseen ja tuotte sen sisään. Oletteko vastuussa kaikista näistä ajatuksista? Ei, jotkut olisivat ns. negatiivisia ajatuksia. Kun saatte sellaisen, älkää yrittäkö vapautua siitä tai sivuuttaa sitä. Sanokaa vain: "Ai, on negatiivinen ajatus. Taidan antaa sen vain mennä ohi. Mutta täällä on todella nerokas ajatus, joten tartun siihen." Rakkaat ystävät, valitkaa ajatuksenne huolellisesti. Ette ole vastuussa siitä, mitä päähänne tulee, mutta olette vastuussa siitä, mikä jää sinne.

Tarttukaa noihin ideoihin ja alkakaa uneksia, oppien kanavoimaan mieleenne ja kuulemaan. Koko todellisuutenne alkaa muuttua hyvin nopeasti, koska saatte uuden havainnon kaikesta ympärillänne. Ja mitä avoimempi olette tuolle havainnolle, sitä enemmän alatte nähdä muutosta. Muutos on jokaisen teidän edessä, rakkaat ystävät. Olette asettaneet itsenne syystä tänne maapallolle juuri tällä hetkellä. Tässä ei ole sattumaa – kukaan täällä ei vie vain tilaa. Kyllä, olette täällä tarkoituksella. Rakastamme nähdä teidän työskentelevän sen kanssa, emmekä malta odottaa, mitä tapahtuu seuraavaksi. Teillä on hyvin jännittävää aikaa planeetallanne. Vaikka on haasteita, emme ole huolissamme, koska parhaat ihmiset ovat hommissa.

Suuresti kunnioittaen kuvastamme teitä tällä tavalla muistuttamaan, keitä olette näinä muutosaikoina. Olette jo voittaneet pelin, rakkaat ystävät. Lähdemme luotanne kolmen pikku muistutuksen kera: kohdelkaa toisianne kunnioittaen, hoivatkaa toisianne aina tilaisuuden tullen, sillä hoivaatte itseänne, älkääkä unohtako pelata hyvin yhteen.

Espavo, rakkaat ystävät.

Ryhmä

Ryhmää kanavoinut Steve Rother (www.espavo.org)

Maaliskuun 2018 uutiskirjeestä

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Älä ruoki trolleja Matriisin läpi - luku 1 »

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net