24.09.2015

Käyttäkää pimeyttä valon säteilemiseen

Energia-aspektit joihin voitte harmonisoitua ja integroitua, laajenevat nopeasti ja kun tietoisuutenne kasvaa, näette ja tunnette monia erilaisia energioita.

Tämä voi saada teidät ymmälleen ja hämmentyneeksi, kun saatatte odottaa näkevänne vain valoa tai korkeampia värähtelyjä ja lopputuloksia ja kuitenkin olette vielä tietoisempi ns. pimeydestä, pelosta, pahuudesta ja julmuudesta. Miksi ette näe vain valoa ja tunne korkeimpia värähtelyjä? Koska teidän täytyy nähdä sekä valo että pimeys, kun teidän täytyy tuntea pimeys lisätäksenne valoa ja se on oppaanne siihen valomäärään, jota voitte säteillä maailmassa.

Jokaisen energialaajentumisen myötä tietoisuus laajentaa havaintokykyä kaikkiin suuntiin, joten siinä missä olette ennen nähneet, mitä edessänne on, tiedostatte nyt sen ja kaiken sen ympärillä. Näette ja tiedätte selkeämmin ja harvempien rajoitusten kera. Tämän tiedostamistason hinta ovat suurempi tuomitsemattomuus ja erottelukyky. Ette näe maailman ja ihmiskunnan pimeää puolta, jotta se aiheuttaisi teille tuskaa, vaan näette sen, jotta voitte lisätä valoa ja tietää, missä säteillä.

Koska 3D on polariteettitaajuus, jokaisella tiheällä taajuudella on kevyempi vastine. Esimerkiksi surulla on valovastine ilossa, kyyneleet muuttuvat nauruksi ja tuskasta tulee vapautta. Mutta jos teillä ei ole tietoisuutta tiheydestä, niin teillä ei ole tietoa siitä, minne kohdistaa aikomuksenne, miten säteillä valoanne ja miten paljon säteillä valoa. Jokaisella teistä on valotehtävä ja –tarkoitus Lähteen lähettiläinä ja jumalaisina valokipinöinä. Tämän tehtävän täyttämiseksi teidän täytyy tietää, missä säteillä kirkkaimmin.

Pimeimmät energiat sallivat itsensä näkyä, silloin kun niiden on aika tulla muunnetuksi kevyemmäksi aspektikseen. Näitä energia-aspekteja ei tuhota, ne transformoidaan korkeammaksi aspektiksi osana ylösnousemusta ja evoluutiota. Kaikki asiat ylösnousevat nyt, joten kaikki asiat tarvitsevat valoa. Kun huomaatte jonkin pimeän aspektin, joka aiheuttaa teille surua tai tuskaa, antakaa sen olla signaali siitä, minne säteillä valoanne, miten kirkkaasti säteillä, ja auttakaa pimeyttä tulemaan valoksi.

Valoon ei tarvitse säteillä lisää valoa – 3D:n tiheimpien energioiden luoma pimeys vaatii valoa. Kun teistä tulee tietoisempi itsestänne valo-olentona ja nostatte taajuuttanne, teistä tulee myös tietoisempi siitä, missä valoanne tarvitaan. Säteilkää valoanne kirkkaimmin pelon, epätoivon, tuskan, kärsimyksen, voimattomuuden, kontrollin, hallinnan ja myötätunnonpuutteen energioihin. Olkaa valolähde maailmalle ja käyttäkää pimeyttä oppaana tietääksenne, minne ja miten säteillä valoanne tehokkaimmalla, rakastavimmalla, laajimmalla ja tarkoituksellisimmalla tavalla. Näin tuotte taivaan maan päälle ja näin ylösnousemus jatkaa siirtymistä ilon, rakkauden, rauhan ja yltäkylläisyyden uusiin sykleihin, uusiin mahdollisuuksiin ja uusiin lähteisiin.

AE Urielia kanavoinut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)

14.9.2015

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net