02.01.2017

Katsaus tulevaan - 2017 on työntövoiman vuosi

Meitä on pyydetty puhumaan omasta perspektiivistämme uuden vuoden 2017 tulevista energioista. Jokaisella vuodella on ns. oma värähtelypuumerkkinsä. Jaamme mielellämme oman perspektiivimme tästä uudesta vuodesta, mutta ensin haluamme kuvata teille lyhyesti kalenterivuotta 2016.

Viime vuonna suurin piirtein näihin aikoihin sanoimme, että tuleva vuosi olisi täynnä nopeita muutoksia, ja kun otatte aikaa pohdiskella kaikkea, mitä tänä vuonna on tapahtunut, monet ovat hämmästyneitä siitä, mitä kaikkea olette muuttaneet todellisuudessanne. Muutos tuntuu aina vähän hermostuttavalta monista ihmisistä, kun voitte harvoin nähdä, miltä muutos näyttää valmiina, ja tämä saa monien olon epämiellyttäväksi.

Tapahtumia, olosuhteita, toiveita ja myös pelkoja ilmentyi nopeasti kuluneena vuotena. Teillä oli tilaisuus puhdistaa paljon sitä, mitä ei enää tarvittu elämässänne, jotta voisitte siirtyä eteenpäin ns. vähempien matkatavaroiden kera. Sanoimme, että vuosi 2016 olisi niin tiukkaan pakattuna kaikkea, että ihmettelisitte, miten pystyitte kokemaan sen kaiken vain yhdessä kalenterivuodessa, ja näin on ollut.

Kalenterivuoden vaihtuminen ei ole ainoastaan aikaa katsoa eteenpäin tulevaisuuteen, vaan myös pohtia, mitä olette kokeneet vuoden aikana, jotta voitte paremmin erottaa, mitä haluaisitte muuttaa eteenpäin mentäessä.

Olette viettäneet viime vuoden monien nopeiden muutosten keskellä ja olette kiireisenä lajitelleet toiveitanne, jotta olisitte paljon selkeämpi siinä, keneksi haluatte tulla ja mitä intohimonne ovat, ja kitkisitte pois ihmiset, paikat, suhteet ja tapahtumat, jotka eivät enää resonoi tämän uuden olennon kanssa, joksi olette transformoitumassa.

Vuodella 2017 on tietysti oma värähtelypuumerkkinsä – haluaisimme kutsua sitä "työntövoiman vuodeksi". Annamme analogiaksi jousipyssyn ja nuolen. Kuluneena vuotena olette vetäneet jousen taakse suurella voimalla, kun paljastitte nopeasti paljon, mikä oli aiemmin näkymätöntä, ja nyt tähtäätte päästäen irti jousesta. Mitä kauemmas taakse vedätte jousta, sitä pidemmälle nuoli lentää.

Tämä vuosi tuntuu edelleen tietysti kiivaalta, mutta siinä on paljon enemmän täsmällisyyttä kuin vuodessa 2016. Tämä on työntövoiman, kehityskaaren vuosi. Paljon siitä mitä olette löytäneet kuluneena vuotena, on käytetty vakaan perustan muodostamiseen, jolle voitte nyt rakentaa tulevana vuonna 2017. Kuten missä tahansa rakenteessa, sen vahvuus ja eheys riippuu perustasta, jolle se rakennetaan, ja näin on myös unelmissanne ja tavoitteissanne, joiden osalta teistä on tullut selkeämpi.

Jokainen teistä on tarkoituksella muokannut intohimojaan, kiinnostuksiaan, tavoitteitaan ja unelmiaan yksityiskohtaisemmaksi kuin koskaan aiemmin. Vuoden 2017 muutama ensimmäinen kuukausi on pääasiassa lasermaista fokusoitumista siihen, minne haluatte tämän maankuulun nuolen osuvan. Nimittäin tänä vuonna tulee aika päästää nuolestanne irti ja luottaa, että kaikki toimitetaan teille.

Olette tehneet paljon pohjatyötä ja käyttäneet erottelukykyä navigoidaksenne paremmin sitä kohti, mitä haluatte luoda eteenpäin mennessä. Tässä vuodessa on kyse prosessiin luottamisesta. Muistutamme teille, että kulissien takana tapahtuu aina paljon, paljon yli sen, mitä viisi fyysistä aistianne voivat havaita – jos voitte luottaa enemmän intuitiivisiin aisteihinne, tunnette sen energian, joka on laitettu liikkeelle. Ja tästä syystä muistutamme teitä luottamaan tähän prosessiin.

Kun jousiampuja on vetänyt jousensa taakse ja tähdännyt tarkasti, hänen täytyy antaa nuolen lentää ja luottaa, että hän on asettanut koordinaatit oikein ja nyt gravitaation tehtävänä on vetää nuoli paikoilleen. Ja näin on teillä kaikilla – kulunut vuosi on tuntunut rasittavalta, haastavalta, hermostuttavalta ja järkyttävältä useimmille, mutta olette saavuttaneet hyvin paljon prosessin aikana. Nyt on aika päästää irti ja katsella ihmeellisen universumin vetävän unelmanne ja tavoitteenne fyysisyyteen, ja niinpä kannustamme teitä luottamaan tähän prosessiin.

Kollektiivitasolla alatte nähdä monia globaaleja muutoksia, vallan vaihtumista ja ihmiskollektiivin kapinointia. Kollektiivisesti opitte, että olette paljon voimakkaampia suurena joukkona, ja tämän tuloksena liittoudutte. Tällä hetkellä suuri osa maailmasta vaikuttaa olevan kaaoksessa ja vastakohtia ja vastakkaisia mielipiteitä on paljon, mutta meidän perspektiivistämme katsottuna tämä on erittäin tarpeellista ja hyödyllistä aikaa kollektiivievoluutiossanne.

Paljon siitä muutoksesta jota pyritte kollektiivisesti tekemään maailmassanne, jäljitetään myöhemmin juuri tähän aikajaksoon. Muistakaa, etteivät asiat ole aina, miltä näyttävät. Voitte seistä rauhanpilarina tässä mahtavassa kaaokselta näyttävässä ajassa. Tietäkää, ettei kaaoksen tarvitse tunkeutua omiin kokemuksiinne, vaikka se on luultavasti yleistä ympärillänne olevien elämässä. Maailmanne etsii tasapainoa, mutta heilurin täytyy heilua löytääkseen tasapainonsa.

Jokainen teistä on uutterasti rakentanut perustaa, jolle alatte nyt fyysisesti ilmentää unelmianne. Monet teistä ovat kääntyneet hyvin dramaattisesti – unelmat ja pyrkimykset joita luulitte haluavanne, ovat nyt muuttuneet ja vaihtuneet, kun teistä on tullut selkeämpi siitä olennosta, joksi haluatte tulla. Vuoden 2016 äärimmäisyys tuntui joka tasolla, on tehty suuria muutoksia sekä kollektiivisesti että henkilökohtaiseksi ja alatte nyt saada palkkioita.

Raketin työntövoima voi tuntua voimakkaimmin alussa, mutta kun se kulkee esteiden ohi ilmakehään, meno alkaa vakiintua ja helpottua, vaikka raketin vauhti lisääntyy. Tämä analogia vastaa sitä, miten monet teistä kuvaavat vuotta 2017. Jäämme innokkaana rinnallenne tälle matkalle, kun olemme aina halukkaita auttamaan teitä kaikin tavoin, millä voimme.

Toivomme, että tämä viesti on palvellut teitä jollain tavalla.

Rakkaudessa ja valossa, olemme Enkelioppaitanne.

Enkelioppaita kanavoinut Taryn Crimi (www.angelic-guides.com)

30.12.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net