30.09.2018

Kanssaluomistilaan siirtyminen

Istuin kivellä pitäen jalkojani kylmähkössä purossa, kasvot käännettynä aurinkoa kohti. Imin sen kaiken sisääni, kun en ole tuntunut viime aikoina saavan riittävästi aurinkoa. Mieleni toiminta hidastui keskittyessäni sydämeen, kun kuulin kovaa ja selkeästi: "Hei!"

Kun katsoin oikealle eteeni, järkytyin nähdessäni itseni seisovan purossa. Olen käynyt monia keskusteluja oppaiden, esi-isien, enkelien, galaktisten, luonnonhenkien jne. kanssa, mutten ole koskaan keskustellut itseni kanssa tällä tavalla, erityisesti pyytämättä. Kun katselin häntä/minua pukeutuneena samoihin vaatteisiin, jotka olivat ylläni, olin vähän shokissa. Hän kumartui leveästi hymyillen ja sanoi: "Oletko valmis?" Vastasin varovasti: "Ehkä."

Hän istahti viereeni kivellä ja kysyi, olinko valmis astumaan kaikkeen, mitä olen, korkeimmalla aikajanalla. Sanoin luonnollisesti "kyllä", ja hän katsoi minua kuin kysyen: "Oletko varma?" Sitten hän sanoi: "Kuitenkin sinulla on tuhansia kysymyksiä." Hän oli oikeassa, minulla oli tuhansia kysymyksiä. Olen ollut huolissani siitä, että korkeamman aikajanan avautumisen myötä syvempi tarkoitukseni tulisi näkyviin ja niin paljon kaikkea tulvisi sisään, etten pystyisi käsittelemään sitä. Olin huolissani, minkä veron se vaatisi avioliitostani ja perheestäni. Perimmäinen huoli oli, että voidakseni täyttää roolini minun täytyisi uhrata paljon.

Tämä oli totta aiemmissa elämissä monilla meistä. Jätimme aineellisen maailman taakse voidaksemme täyttää henkisen kutsumuksemme, ja tähän sisältyi usein perhe. Vaikka tiimini on vakuuttanut, ettei meidän enää tarvitse uhrautua tässä elämässä siirtyessämme korkeammille aikajanoille, minulla tuntuu olevan edelleen tuo pelko.

Hän katsoi minua kirkkailla ruskeilla silmillään, jotka olivat täynnä myötätuntoa, ja sanoi: "Kyvyttömyytesi uskoa, että kaikki on hyvin, pidättelee sinua. Korkeimman ilosi seuraamisen sijasta valitset polun, joka aiheuttaa vähiten aaltoja. Pelaat pienin panoksin pelkosi vuoksi, ja sinun täytyy antaa vain mennä nyt."

Hänen sanoissaan oli syvällinen totuus. Kerroin hänelle, että vaikka se oli totta, mitä hän sanoi, olin ollut varovainen valinnoissani, koska en kykene näkemään, mitä on kaiken korkeimmassa hyvässä. Niinpä kerron periaatteessa universumille, että jos jokin on tarkoitus, tuo se minulle. Se on antautumisen tila.

Hän selitti sitten, että yhteen aikaan se toimi, mutta monet meistä eivät kuitenkaan ole tällä matkalla enää siinä kohtaa. Hän selitti, että vaikka antautuminen universumin tahdolle on ollut hyödyllistä, olemme nyt kanssaluomisajassa. Minulle näytettiin sitten pitkä käytävä, jossa oli monia suljettuja ovia. Hän sanoi, että monet tuntevat olevansa tyhjiössä ja haluavat konkreettista suuntaa. Kuitenkin universumi pidättelee henkeään ja odottaa meidän valitsevan. Se sanoo: "Mitä haluat? Onko sinulla rohkeutta seurata sitä?"

Hän selitti, että hyvin pitkän aikaa emme ole kyenneet oikeasti näkemään tulevaisuuden mahdollisuuksia ja aikajanoja, ja että yhteen aikaan me ihmiset pystyimme tunnustelemaan jotain valintaa, näkemään 100 liikettä ja tuntemaan valinnan seuraamukset. Pystyimme periaatteessa elämään ja oppimaan noista mahdollisuuksista hetkessä. Useimmat meistä pystyvät tässä nyt-hetkessä näkemään muutaman askeleen eteenpäin tehdessämme jonkin valinnan. Tämä on johtanut siihen, että annamme voimamme toisille, jotka näyttävät tietävän enemmän, sekä tuntemattoman pelolle. Se on johtanut suureen antautumiseen sekä universumiin, oppaisiimme ja sieluumme luottamiseen, mikä on positiivista, kun tämä on auttanut meitä hallitsemaan egoa. Nyt kuitenkin siirrymme pois tuosta vaiheesta kasvussamme.

Kun paistattelemme korkeammissa energioissa, teemme DNA:han versiopäivitystä ja tulemme sydänkeskeiseksi, meille annetaan kyky nähdä pidemmälle johonkin valintaan, aikajanaan ja kokemukseen, ilman tarvetta käydä sitä fyysisesti läpi. Se on moniulotteiseen itseemme yhdistymistä. Sen sijaan että oppiaksemme monista elämistä luomme satoja aspekteja, jotka täytyy integroida myöhemmin, voimme nyt tehdä sen hetkessä mielellämme ilman pirstoutumista.

Tämä on kuitenkin taito, ja kaikkien taitojen tapaan meidän täytyy harjoitella hallitaksemme sen. Tämä merkitsee, että meidän täytyy toimia, meidän täytyy tehdä. Meidän täytyy mennä jostain noista suljetuista ovista, tunnustella sitä parhaamme mukaan ja sitten päättää, jatkammeko vai emme. Tämä aspektini selitti, että monia kauhistuttaa väärinvalitseminen, koska he pelkäävät virheen tekemistä tai itsensä tai toisten loukkaamista ja päätymistä ei-halutulle aikajanalle. Vaikka hän ymmärtää tämän pelon, se pidättelee monia meistä. Meidän täytyy olla valmis tekemään "virheitä", ottamaan riskejä ja oppimaan.

Voidaksemme kulkea täysin omassa voimassamme, ruumiillistaa kaiken, mitä olemme, ja avautua täyteen potentiaaliimme, meidän täytyy olla kanssaluomistilassa. Ottaen vastuun kaikista luomuksistamme – menneisyys, nykyisyys ja tulevaisuus. Hän selitti, että mitä enemmän valitsemme korkeimman ilon, korkeimman innostuksen, sitä helpommaksi tämä taito tulee. Meidän täytyy vain antaa itsellemme lupa kokea se. Kuulin kaiken, mitä hän sanoi, ja paino nousi rinnastani. Vapautui jännitystä, jota en tiennyt itselläni olevan. Minun ei tarvitse olla täydellinen. Minun täytyy vain seurata iloani.

Sitten hän nousi seisomaan sanoen: "Oletko valmis?" Vastasin pelotta: "Kyllä!" Nousin ylös kiveltä ja ylitin joen juuri, kun mieheni ilmestyi toiselta puolelta auttamaan minut penkereelle. Tuolla hetkellä seurasin korkeinta iloani ja tulen seuraamaan sitä, kun se johtaa minua seuraavaan iloon. Ei pelkoa, ei huolia – minun on aika luottaa sydämeeni ja avautua kaikille mahdollisuuksille.

Seuraa innostustasi. Seuraa intohimoasi. Seuraa iloasi. Jos et ole varma, mitä se on, niin leiki – leiki, kunnes löydät, mikä saa sydämesi laulamaan. Tule taas lapseksi ja tutki, mistä pidät ja mistä et. Tässä ilotilassa pääsemme käsiksi korkeimpaan potentiaaliimme ja ruumiillistamme kaiken, mitä olemme. Kiitos tämän työn jakamisesta. Se merkitsee paljon. Lähetän teille kaikille paljon rakkautta.

Jenny

Kirjoittanut Jenny Schiltz (jennyschiltz.com)

24.9.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Järkevä vanha sielu Täydellinen vastaanottamispaikka »

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net