29.10.2015

Kaksi aurinkoa ja superkuu härässä/orionissa

Kaksi aurinkoa ja superkuu härässä/orionissa - 11-11-8 -tähtiportti ja pyhä liitto luovat taajuudet. Aika on ollut voimallista ja sama jatkuu. Tavallisesti tämä selitetään auringon aktiivisuudella ja auringonpurkauksilla.

Tässä tapauksessa selitys on kuitenkin toinen. Voimakkaat aallot joita tunnemme tällä hetkellä, ovat alkuperältään galaktisia ja kosmisia, ja vaikka niihin liittyy auringon aktiivisuutta, paljon enemmän tapahtuu. Halusin jakaa kanssanne ymmärryksen joistain näistä suurista voimista, jotka ajavat tällä hetkellä transformaatiotamme ja ylösnousemustamme.

Olen antanut tälle artikkelille otsikon "Kaksi aurinkoa ja Härän/Orionin superkuu", koska nämä ovat ensisijaisia galaktisia voimia, jotka toimivat nyt. Ensinnäkin, saatat muistaa, että kirjoitin elokuussa siitä, miten Siriuksen "heliaaninen nousu" aamunkoitteessa Leijonan merkissä sai aikaan jakson, jolloin Maalla oli itse asiassa kaksi aurinkoa, Solaris jota kutsumme auringoksemme, ja Sirius, voimakas sininen tähti. Näiden kahden tähtijärjestelmän – Solaris ja Sirius – asetelma jatkuu taivaalla, kun ne matkaavat Kultaisen ruusugalaksin (Linnunrata) läpi ja ovat vuorovaikutuksessa maaplaneetan, äskettäin esiin tulleen sinisen tähtiplaneetan, kanssa

Tästä asetelmasta tulee aina vain voimakkaampi, kunnes se kulminoituu 11. marraskuuta 11-11-portissa, joka tänä vuonna on 11-11-8.

Hologrammitermein tämä merkitsee, että Sirius ja aurinko/Solaris luovat vesica pisciksen tai tähtiportin, joka sallii voimakkaiden kosmisten ja galaktisten energioiden välittämisen Maahan, joka on synnytys- tai uudestisyntymäprosessissa. Pyhän geometrian ja pyhän liiton energioihin liittyen nämä kaksi tähtijärjestelmää yhdistävät energiakenttänsä, mikä luo portaalin energiavaihtoon ja jonkin uuden luomiseen.

Muinaisihmiset joille opetettiin siriuslaisten tähtikansojen viisautta, tiesivät tämän ja he koodasivat tämän viisauden avaimiin, jotka ovat ironisesti vapaasti käytettävissä tänä päivänä – kuitenkin ne joilla on pääsy niihin, ymmärtävät erittäin vähän niistä. Kuitenkin ilmestyessämme korkeampaan taajuuteen yhdistymme taas muinaisviisauteen ja alamme ymmärtää näiden avaimien voiman ylösnousemusprosessissamme.

Kaksi aurinkoa ja Härän/Orionin superkuu

Tässä lokakuun loppuosassa ja marraskuun alussa tunnemme edelleen kuunpimennys- ja päiväntasaussiirtymien vaikutukset, mutta kuljemme myös vauhdilla kohti 11-11-8-porttia. Monista ihmisistä tuntuu vähän lattealta, kun integroimme näitä voimakkaita aaltoja, mutta menemme silti kohti uutta ja vielä voimakkaampaa. Tämä kaikki keskittyy galaktisen taivaamme siihen osaan, joka sisältää Siriuksen ja Orionin.

Niinpä tällä viikolla, 21./22.10., olemme juuri ohittaneet Orionidien meteoriparven, joka on jäljellä Halleyn komeetan vierailusta. Se oli vaikuttava ja kaunis, mutta te jotka palaatte vähän taaksepäin, saatatte muistaa, että Halleyn komeetta esitti suurta osaa tietoisuuden muuttamisessa 1980-luvulla, juuri ennen Harmonista yhdentymistä 16.-17.8.1987, mikä oli Maan ensimmäinen merkittävä muutos globaalilla ylösnousemusmatkallaan. Halleyn komeetta piipahtaa aina, silloin kun Maa on valmis suureen muutoksen, ja tämä meteoriparvi on galaktinen muistutus siitä, että olemme Suuressa muutoksessa ja Harmonisen yhdentymisen alkusysäys kuljettaa meitä edelleen eteenpäin.

Orionidien meteoriparvi on peräisin Orionin tähtijärjestelmästä, läheltä Betelgeuse-tähteä. Ja tällä viikolla meillä on myös viimeinen supertäysikuu, joka on Härän astrologisessa huoneessa, joka on Orionin lähin naapuri – toinen galaktinen voimaräjähdys galaksin Orionin ja Siriuksen alueelta.

Mitä merkitystä tällä on? No, aurinko ja Sirius ovat jo linjassa ja luovat tähtiportin, mutta myös Orionin tähtijärjestelmä on voimakas tähtiportti ja portaali. Tiedetään hyvin, että Gizan kolme pyramidia on linjassa Orionin vyön kolmen tähden kanssa. Tämä heijastaa muinaisegyptiläistä tai siriuslaisen tähtikansan opetusta, että Orionin järjestelmä oli itse asiassa kosminen tähtiportti, joka on yhteydessä toisiin galakseihin paikallisuniversumissamme.

Alatko siis saada kuvan, minkälaiset voimakkaat kosmiset energiat asettuvat nyt riviin? Tunnetko galaktisissa verkoissa aukkoja, jotka sallivat meidän yhdistyä syvällisiin ja voimakkaisiin energioihin, joita emme ole ihmisinä tunteneet hyvin pitkään aikaan? Meidän tarvitsi aloittaa ylösnousemuksemme Harmonisessa yhdentymisessä 1987 saavuttaaksemme tämän kohdan, jossa valokehomme ja fyysinen kehomme olisivat riittävän kristallisia kyetäkseen vastaanottamaan nämä valoaallot ja resonoimaan tai värähtelemään niiden kanssa! Tämä on vau-hetki, vaikka se saattaakin tuntua fyysisesti epämukavalta! Homo luminosa vastaanottaa timanttikoodeja Suuresta keskusauringosta tai jumalaisesta kosmisesta sydämestä! Orionin tähtiportti vahvistuu täydenkuun aikana, kun kaksi aurinkoa, Solaris ja Sirius, jatkavat matkaansa pyhän liiton hetkessä, jolloin myös niiden tähtiportti avautuu ja päästää sisään energioita Suuresta keskusauringosta.

Niinpä ymmärrykseni mukaan Orionin tähtiportti sallii meidän päästä Osiris-tietoisuuteen, joka on ylösnouseminen kuolemattomuuteen ja kyky siirtyä verhojen läpi. En vihjaa, että meistä kaikista tulee kuolemattomia täydenkuun aikaan, vaan että ymmärrys ylösnousemuksen mahdollisuuksista ja prosesseista tulee syvemmäksi, kun saamme nämä koodit ja opetukset aurinkokuntamme ulkopuolelta ja yhdistymme niihin, jotka ovat opastaneet transformaatiotamme tähtien tuolta puolen. Tämä on voimallinen hetki energian ja koodien vastaanottamiselle ja siirtämiselle. "He" odottavat myös kuulevansa meistä, kun juhlimme aktivointien ja seremonioiden myötä. Tähtikansamme ja kotitähtemme odottavat raportteja etenemisestämme, samalla kun me odotamme uutta valokoodilähetystä auttamaan prosessiamme.

Pyhä liitto 11-11-8 – Sirius, Solaris ja Maa

Marraskuun 11. päivä Solaris ja Sirius ovat täydellisessä asemassa vesica pisciksen luomiseen – se tunnetaan myös Horuksen silmänä, joka on luomisportaali.

Kun pyhässä geometriassa kaksi tulee yhteen, ne limittyvät energeettisesti, mistä luomisprosessit syntyvät. Kun Solaris ja Sirius limittyvät näin energeettisesti, ne synnyttävät uusia valokoodeja maaplaneetalle, mikä auttaa uudestisyntymä- tai ylösnousemusprosessissa.

Pyhä liitto on yksi ylösnousemusenergioiden avainprosessi, sekä kosmisissa/galaktisissa puitteissa että henkilökohtaisessa elämässämme. Se on malli, joka auttaa meitä tuntemaan täysin itsemme ja ymmärtämään, että se mitä on ylhäällä, on myös alhaalla täällä maapallolla, jossa vastaanotamme nämä voimakkaat energiat kehoomme ja valokehoomme.

11-11 on perinteisesti portaali, jossa ihmiskunnalle annetaan syvällistä ymmärrystä kosmisesta totuudesta. 11-11-8-portaaliin sisältyy numero 8, joka liittyy pyhän kaksoisliekkiliiton kahdeksankärkiseen tähteen, mikä kertoo myös meille, että tämän portaalin kautta tulee opetuksia ja ymmärrystä pyhän liiton kosmisesta ja galaktisesta luonteesta ja ylösnousemus- ja transformaatioprosesseistamme.

Rakkaat ystävät, paljon voimallista informaatiota tulee läpi, minkä vuoksi ole tehnyt webinaarisarjan 11-11-8-porttia varten. Tässä sarjassa voimme mennä syvemmälle tähän aiheeseen ja selitän teille myös ylösnousemusavaimia, jotka mainitsin aiemmin. Saatte pääsyn kaikkiin suoriin videokonferensseihin sekä mp3-nauhoituksiin ja muistiinpanoihin. Jos haluat tietää lisää, klikkaa tästä.  

Kirjoittanut Celia Fenn (starchildglobal.com)

22.10.2015

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net