24.10.2018

Kaikki mitä haluatte, on ulottuvillanne

Monet teistä kuluttavat suuria aikamääriä joka päivä sellaisten asioiden etsimiseen, kaipaamiseen ja pyytämiseen, joista olette varma, että ne tekevät elämänne paremmaksi. Monet teistä pyytävät asioita, jotka ymmärryksenne mukaan tekevät teistä täydellisemmän. Ja ajattelette, että kenties teette jotain väärin tai ette ole vielä löytäneet jotain taika-avainta.

Sanomme teille, että tuo kaipaus on suuressa määrin sen tietämistä, mikä on mahdollista teille. Sanomme, että se mitä tarvitsette, on teidän, kun tarvitsette sitä. Onko se jotenkin väärin, että haluaa saada sen ennen tuota aikaa? Ei ole. Itse asiassa "vähemmän todennäköistä" olisi parempi termi kuin "väärin". Merkitseekö se, että te ette voi saada sitä? Ei tietenkään. Kun olitte nuori, eikö teillä ollut polkupyörä, vaikka olisitte voineet pärjätä ilman sitä? Siis mitä tapahtuu?

Opettelette. Opettelette, kuka olette. Opettelette, mihin kykenette. Opettelette nyt, mikä teistä on tulossa – elämänne palapeliin lisätty uusi pieni pala. Teille on kerrottu hiljattain, että teistä on tulossa moniulotteisia olentoja. Teillä on uusia työkaluja, uusia kykyjä. Mitä ihmettä se merkitsee?

Kuten tavallista, korostamme, että se merkitsee eri asioita teille kaikille, vaikka on monia samankaltaisuuksia. Joukossanne on niitä, jotka kaipaatte todella kykyjä, jotka tiedätte täysin hyvin olevan osa teitä. Tunnette, että ne on kuin sijoitettu väärään taskuun. Mielessänne ei ole kyseenalaista, että ne ovat olemassa. Pyydätte meitä uudestaan ja uudestaan auttamaan teitä niiden vaatimisessa. Näette niitä kaikkialla ympärillänne, ja kuitenkin …

Meillä ei ole kontrollia teidän lahjoihinne. Kenellä olisi tuo kontrolli? Miten niin, tietysti teillä. Siis, mitä sanomme? Ehdotamme, että käännätte näkökykynne, aikomuksenne, "ilmentämismagneettinne" ja kysymyksenne sisäänpäin. Puhukaa Itsenne kanssa täysin ymmärtäen, että olette osa häntä. Ja ymmärtäkää varmasti, miten aiotte käyttää noita ilmentymiä, kun ne saapuvat.

Olkaa erittäin varma, että niiden putkahtaminen todellisuuteenne yhtäkkiä olisi – sanoisimmeko – hämmentävää. Yhtäkkiä kuulette keskusteluja kaikkialla ympärillänne. Yhtäkkiä näette ihmisiä kävelemässä ovien ja seinien läpi. Teidän pitäisi käsittää, että te ette herää vähitellen, koska olette tehneet jotain väärin, vaan koska työskennellään mukavuusalueenne kanssa. Pääskää sopimukseen Itsenne kanssa. Ja magnetisoikaa. Tiedätte, miten se tehdään. Kohdistakaa magneettinne vain sisäänpäin. Se kun näette näitä asioita ilmestyvän toisille, on mahdollisuuksien aikaa.

On mahdollisuuksien aikaa maailmanne ajankohtaisten energioiden vuoksi, ei siksi että me sanomme niin. Se on paremminkin kuin katsomista farkkujenne kaikkiin taskuihin sen sijaan, että katsotte lattialle ympärillänne. Tiedätte, että nuo asiat eivät ole lattialla ympärillänne, joten lakatkaa etsimästä sieltä.

Katsotaanpa nyt nopeasti ympäristönne nykytilaa. Asiat vaikuttavat vähän kaoottisilta ja ennustamattomilta. Siis sallikaa meidän tehdä pieni ennuste. Ennustamme, että kaikki tulee olemaan hyvin. Ette olisi ajatelleet niin kovin monta kertaa historiassanne. Eikö näin ole? Jos seisoisitte porttien edessä, kun hunnit lähestyivät kaupunkia, olisitteko ajatelleet, että kaikki olisi vielä ok? Ja kuitenkin tässä olette ja elätte maailmassa, jota ette olisi voineet kuvitella silloin – ette olisi voineet kuvitella muutama hassu vuosi sitten.

Kaikki tulee olemaan hyvin. Miten monta kertaa teille on sanottu: "Älkää pelätkö"? Melko monta, luulemme. Pelkäätte, jos uskotte, että maailma tapahtuu teille. Ette pelkää, jos ymmärrätte olevanne sen kanssaluoja. Teidän ajatuksillanne, tunteillanne, aikomuksillanne ja uskomuksillanne on yhtä paljon vaikutusta lopputulokseen kuin kenen tahansa. Ja kaikilla on vaikutusta. Hymyillen sanomme: "Äänenne lasketaan." Ja järjestelmää peukaloidaan. Miten monta kertaa avaatte oven ja näette pimeyden syöksyvän sisään ja tekevän valoisasta huoneesta pimeän? Siis, voima on teidän kanssanne.

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)

16.10.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net