22.10.2018

Kaikkeus tietoisuutena

Tarkastelemme tänään Kaikkea tietoisuutena, joka on vain osa sitä, mutta tärkeä osa. Se on tärkeä, koska se auttaa monia ymmärtämään hyvin paljon enemmän.

Lähdettä tai Kaikkea voidaan ajatella tietoisuuskenttänä. Tänä päivänä myös tiedemiehenne alkavat nähdä tämän. Nyt he olettavat, että kaikki mitä on, on tietoisuutta ja informaatiota. He ovat vain muutama tuhat vuotta perässä, mutta ainakin he ovat ottamassa kiinni.

Yksi tietoisuuden ominaisuuksista voi olla tiedostaminen. Ja jos on tiedostamista, täytyy olla jotain, mistä olla tietoinen. Asettukaa nyt Kaiken asemaan. Mistä aiotte tulla tietoiseksi? Jos olette Kaikki, eihän ole mitään muuta? Siis jos olette päättäneet olla tietoinen, teidän täytyy olla tietoinen itsestä. Ymmärrättekö? Ja jos luotte ajatuksia ja ideoita – ja te luotte, uskokaa meitä – niin on ääretön määrä asioita, joista olla tietoinen. Ja kaikki nuo asiat ovat te, koska te olette kaikki nuo asiat.

Ja koska kaikki nuo asiat ovat te, tehty teidän "aineestanne", ne muodostavat koko tietoisuuden ja ovat kaikki jossain määrin tietoisia toisistaan. Yrittäkää vain hyväksyä se. Kun teistä tulee tietoisempi ja tietoisempi itsestänne, havaitsette sen olevan totta.

Ytimessään koko tietoisuus tietää, että se on kentässä. Se on tietoinen tuosta kentästä. Se tuntee tuon kentän. Mutta tässä tietoisuudessa on joitain osia, jotka ovat alkaneet pelätä tämän tiedostamista. Nämä osat on ehdollistettu uskomaan, että he ovat syystä tai toisesta arvottomia olemaan osa tuota kenttää. Heidät on erotettu. He eivät ole oikeasti erillään. He vain sallivat itsensä uskoa, että he ovat, ja siksi he eivät ole enää tietoisia siitä totuudesta, keitä he ovat.

Joillekin heistä on opetettu, että he voivat palata tähän tiedostamiseen, mutta se täytyy ansaita jollain menetelmällä. Heidän täytyy pyrkiä suunnattomasti. Jotkut uskovat, että sen voi saavuttaa vain hyvin monien elämien aikana. Mutta katsotaanpa, mikä oikeasti estää jotakuta tiedostamasta toista. Riippumatta siitä, miten sitä tarkastellaan tai miten vaikeatajuisen selityksen päätätte tehdä, jotakuta estää tiedostamasta toisen vain yksi ajatus, yksi uskomus, yksi tunne.

Se henkilö johon viitataan Buddhana, opetteli ja pyrki monta vuotta. Lopulta hän sai oivalluksen, kun istuutui alas, rentoutui ja salli sen tapahtua. Länsimaiset uskomuksenne perustuvat sellaisen sanoihin ja tekoihin, joka näytti toteen sen totuuden, jonka sanomme aina vain uudestaan. Hänen tärkein viestinsä oli: "Te voitte tehdä tämän." Miettikää sitä, että kenties "minä olen tie" olisi voitu tulkita: "Antakaa minun näyttää teille miten. Uskokaa vain se, mitä olen kertonut ja näyttänyt teille. Kaiken mitä olen tehnyt, tekin teette, ja enemmän." Hän sanoi niin, eikö vain?

Jotkut ihmiset ovat päättäneet uskoa, että hyvin monet kirjoitetut asiat täytyy uskoa kirjaimellisesti ja toisia kirjoituksia pitäisi edeltää sanat: "Kyllä, mutta oikeasti se merkitsi …" Niinpä sanomme vain: "Kokeilkaa sitä." Mitä elämästänne tulee, jos teette ajatuksissanne ja tunteissanne sen muutoksen, että olette yhtä Luojan kanssa?

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)

15.10.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Viesti Matthewilta 19.8.16 Nopeutunut aikajana on valittu »

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net