27.08.2015

Kaikkein tehokkain suodatin

Jatkaen teemaa ihmisen suodattimista, jotka menevät totuuden tielle, Kryon kuvaa kaikkein tehokkainta suodatinta – TIETOA!

Mitä? Se on hyvin paljastava ja kuuluu yhteen edellisen kanavoinnin kanssa. Se on enemmän psykologiaa ja hätkähdyttävä katsaus siihen, miten hassuja jotkut tekemämme asiat ovat.

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Salt Lake Cityssä.

*********

Tervehdys, olen Kryon Magneettipalvelusta.

Vie joskus hetken tai pari siirtyäksenne tietoisuusalueelle, joka sallisi jotain tällaista [kanavointi]. Hyvin monta kertaa olemme kysyneet: "Kanavoiko tuolissa oleva mies vai antaako hän vain oman mielipiteensä kanavoinnin ulkopuolelta? Tapahtuuko väitetty prosessi todellisuudessa täällä? Onko ovi Henkeen avattu tällä hetkellä vai ei?"

Vastaus on ainutkertainen jokaiselle teistä ja siinä on kyse henkilökohtaisesta havainnostanne. Olemme puhuneet monista ihmisen suodattimista* ja olemme paljastaneet myös joitain akaasisia suodattimia**. Nämä ovat joitain asioita, jotka estäisivät teitä tunnistamasta Henkeä tai jotka estäisivät teitä tunnistamasta perustotuutta yksinkertaisesti sen vuoksi, mitä olette oppineet menneisyydessä. Onko tämä totta vai ei?

Tieto on tällaista. Se on auttanut teitä monta kertaa, muttei aina. Esimerkiksi taas kerran: onko kanavointi totta? Teidän täytyy käyttää erottelukykyä ja vahvistaa kanavointiprosessi, ennen kuin voitte uskoa tätä viestiä. Sinulla on valinnanvapaus erottaa, rakas ihminen, onko tämä pätevää ja totta vai ei. On tärkeää, että teet sen tässä, tässä nimenomaisessa viestissä, sillä aion antaa teille vähän tiedettä ja myös paljastuksia huonosta ajattelusta. Kaikki tämä on suotuisaa työntöä tunnistaaksenne joitain asioita, joita on tulossa, ja kenties muuttaaksenne ajattelutapaanne.

Tehokkain suodatin joka estää totuuden, on ennakkoluuloinen tieto

Tehokkainta suodatinta joka estää ihmisiltä varsinaisen totuuden, kutsutaan "tiedoksi" – uskokaa tai älkää. Puhumme siitä, minkä ihmiset hahmottavat tällä hetkellä tiedoksi. Se mitä ette tiedä, on siksi tulevaa tietoa. Jokainen tiedemies ymmärtää eron – joka ikinen – sillä he tietävät, että se mitä on tulossa, opettaa heille, mitä he eivät tiedä vielä. Tämä on osa tieteellistä prosessia. Kuitenkin he antavat sen, mitä he tietävät tai luulevat tietävänsä, varjostaa sitä, mitä he eivät tiedä. He perustavat tulevaisuuden sille, mitä he tietävät tai minkä uskovat, vaikka he tietävät paremmin!

Lääkäri katsoo menneisyyteen ja muistaa opetetun ajasta, jolloin ihmiset ilmoittautuivat parturiin parannettavaksi. Silloin itse asiassa parannettiin vuodattamalla ihmisten verta. Muuten, siitä syystä "parturipaalussa" on punainen raita – se on perinne, joka johtuu verta vuodattaneista partureista. Siis silloin menitte saamaan parannusta parturiliikkeestä verta vuodattamalla! Tämä tietysti johti moneen kuolemaan, koska ei ymmärretty bakteereita, sterilointia tai tämän päivän tervettä järkeä. Lääkärit tietävät tämän ja he nauravat sille, miten pitkälle olette päässeet tästä. Siis lääkärit tietävät ehdottomasti, että se mitä tulee, on jonain päivänä naurettavaa ja kuitenkin he ovat myös täysin suljettuja sille, mitä se voisi olla. He luulevat vain, että se on kehitysaskel siitä eteenpäin, mitä he tietävät tällä hetkellä.

Tämä ennakkoasenne on sama myös melkein kaikilla toimialoilla. Tietokonetiedemies rakastaa kehitysaskelia – kaikki tapahtuu hyvin nopeasti! Tässä tapauksessa hän odottaa asioita, joita hän on nähnyt vain muutamana kuluneena vuotena. Siksi hän ennustaa, mitä tapahtuu, käyttämällä mallina sitä, mitä on tapahtunut tähän mennessä, kuten parempi elektroniikka suurempaan vauhtiin prosessoinnissa, koossa ja muistikapasiteetissa. Minäpä annan teille vihjeen siitä, minne ollaan menossa ja mihin hänellä ei ole mallia lyhyessä historiassaan. Viidenkymmenen vuoden päästä on edelleen tietokoneita, mutta ne ovat täysin erilaisia. Elektroniikkasirujen muuttamisen sijasta muutatte elämäsiruja. Tietokoneissa on toimiakseen oltava osia, joissa on elämää. Biotietokoneet ovat tulevaisuuden aalto. Muuten, tämä antaa täysin uuden merkityksen sille, että tietokoneeseenne tulee virus [naurua]. Se on tulossa, sen täytyy tulla.

On mikropiirien ja elämän yhdistelmä ja tuotetaan biologiaa, jota kasvatetaan sirussa. Tämä lisää tietokoneen tehoa ja muistia ja se mitä pidätte tietokoneena, on hyvin erilainen. Se mitä pyydätte tietokonetta tekemään tänä päivänä, on naurettavaa verrattuna siihen, mitä pyydätte sitä tekemään 50 vuoden kuluttua. Itse asiassa saatatte antaa tietokoneelle tulevaisuudessa nimen, niin kuin annatte nyt lemmikille! Teidän täytyy "ruokkia" sitä! Mutta tietokone on edelleen olemassa. Te ette tiedä, mitä ette tiedä, joten ihmisluonteena on päätellä odotukset tunnetun perusteella.

Aion puhua viidestä alueesta. Paljastan uutta informaatiota ja uusia mahdollisuuksia, myös metafyysisestä tiedosta.

Fysiikka – pitäytyminen tunnetussa

Fyysikot ovat sellaisten tiedemiesten joukossa, jotka odottavat muutosta löytöjen tekemisen kautta ja jotka tietävät ehdottomasti, että he ovat tietämättömiä siitä, miten kaikki toimii. Se tulee fyysikkona olemisesta. Kuitenkin ne virheet joita he tekevät ennakkoasenteessaan, ovat samoja kuin tietokonetiedemiehillä. He soveltavat totuuttaan tunnetusta ehdottomasta 3D-tieteestä kaikkeen, mitä he eivät tiedä.

Viittaan astronomi Vera Rubinin paljastuksiin ja löytöihin. Kun hän sai selville, että tähdet jotka kiertävät galaksinne keskellä, eivät käyttäydy Newtonin gravitaatiolakien tai Keplerin planeettaliikelakien mukaan, se oli merkittävä löytö. Aurinkokuntanne liikkuu auringon ympäri hyvin määriteltyjen 3D-liikelakien mukaan. Kappaleet jotka ovat kauempana auringosta, kulkevat hitaammin. Lähempänä aurinkoa olevat kulkevat nopeammin. Hänen löytönsä kuitenkin osoitti, että galaksia kiertävillä tähdillä tämä on toisinpäin! Tähdet jotka ovat kauempana keskeltä, kulkevat nopeammin. Hän havaitsi, että kaikki tähdet kulkevat samaa vauhtia suhteessa keskipisteeseen, ikään kuin ne olisi liimattu lautaselle, joka pyörii keskuksen ympäri. Ne eivät noudata tuntemanne fysiikan sääntöjä.

Mitä siis tiedemiehet ja astronomit tekivät tällä merkittävällä uudella informaatiolla? Sen sijaan että he olisivat nähneet täysin uuden toimintamallin, he käyttivät Newtonin lakeja ja laskivat, mitä "tuolla jossain" olisi saamaan tämän tapahtumaan. Pimeä aine! Oli oltava mystinen, näkymätön aine, joka sai aikaan tämän hyvin kummallisen ja valtavan uuden newtonilaisen piirteen. Sen sijaan että he olisivat sanoneet: "Täällä on uusia fysiikanlakeja, joista emme vielä tiedä", he pitivät löydön Newtonin laatikossa ja nimesivät sen uudelleen "muutetuksi Newtonin fysiikaksi". Se on hassua! Se vastaa tilannetta, että havaittuanne Maan pyöreäksi, olisitte kutsuneet sitä "muutetuksi litteän Maan periaatteeksi"!

Newtonin nimi on edelleen mukana, mutta hänen 3D-laeillaan ole mitään tekemistä Rubenin löydön kanssa. Pimeää ainetta ei ole olemassa! Se on keksitty energia tyydyttämään vanha laki, joka ei sovellu! Sen sijaan on uusi fysiikanlaki, jota ette ole vielä nähneet. Se on moniulotteinen laki, joka liittyy modifioituun kietoutumiseen. Modifioituja kietoutuneita kappaleita luodaan sen vuoksi, mitä galaksin keskellä on. Valtava työntävä ja vetävä kaksoisenergia jokaisen galaksin keskellä, ei ole niin pelkistetty kuin aurinko omassa aurinkokunnassanne. Sillä ei ole Keplerin sääntöjä, koska se ei ole massa, joka vain kiertää luonnollisesti. Kuitenkin luulette sen olevan, koska se näyttää samanlaiselta: galaksissa on tähtiä, jotka kiertävät sitä avaruudessa. Jonain päivänä läimäytätte otsaanne sen paljastumisesta, mitä teitte tälle informaatiolle, ja muutatte sääntöjä.

Nyt esoteeriseen astronomiaan. Katsokaa, mitä olette tehneet sillä ajatuksella, että tulitte plejadilaisista. Tällä hetkellä jotkut tiedemiehet nauravat sanoessaan omahyväisesti, että mytologia plejadilaisista siemenbiologiana ei ole yksinkertaisesti mahdollinen. Se ei ole mahdollinen astronomisen historian ja sen vuoksi, mitä he tietävät nyt tuosta tähtijärjestelmästä.

Plejadilaisyhteys – mytologiaa?

Puhutaanpa Plejadien järjestelmästä, Seitsemästä sisaresta. Puhutaanpa totuus siitä ja puhutaan sitten, minkä tiede sanoo olevan mytologiaa. Kerromme teille, mitä te ette näe ja ymmärrä pelkästään olemassa olevan tietonne vuoksi.

Kutsutte tätä tähtijärjestelmää Seitsemäksi sisareksi [M45]. Fyysinen fakta on, että tässä Plejadien ryhmässä on satoja tähtiä. Näitä tähtiä kiertää tähtisumu (pölyhiukkasia ja kaasua). Tämä luo upean sinisen vivahteen, jonka voi nähdä taivaalla kirkkaana yönä. Etäisyyden ja ilmakehän ominaisuuksien vuoksi voitte paljaalla silmällä nähdä vain sen, mikä vaikuttaa seitsemältä tähdeltä (tai klusterilta) – näin ollen nimi "Seitsemän sisarta". Niitä on kuitenkin yhdeksän käyttäessänne teleskooppia. Jokaisella yhdeksästä on nimi, mutta taas kerran, todellisuudessa siellä on satoja tähtiä.

Seitsemän sisarta on noin 440 valovuoden päässä. Astronomian näkökulmasta se on lähellä – hyvin lähellä! Tämän tiede sanoo olevan väärin mytologiassa plejadilaisista. Tähtijärjestelmä on aivan liian nuori! Plejadien koko järjestelmä on aivan liian nuori, jotta sillä olisi kehittynyt elämää. Se on noin 100 miljoonaa vuotta vanha – vauva! Galaksi on neljä miljardia vuotta vanha [tieteenne mukaan] ja teidän planeettanne on ollut olemassa ainakin miljardi vuotta. Kuitenkin Plejadit ovat pikkuruinen osa siitä, vain 100 miljoonaa.

Näin tiede sanoo. Suurin osa tämän planeetan muinaisihmisistä väittää plejadilaisia siemenikseen. Tämä on kuitenkin mahdotonta tähtien iän vuoksi. Olettamuksia ja logiikkaa käytetään näin: se mitä näette maapallolla, tapahtuu kaikkialla galaksissa. Tämä on väärin ja hyvin huvittavaa! Ennakkoasenteenne on, että elämä kehittyy vain tietyllä tavalla, ja tämä perustuu sen kehittymistapaan täällä. Se ei ole ainoastaan väärin yleisesti, vaan ei ole myöskään otettu puheeksi sitä mahdollisuutta, että kenties – vain kenties – plejadilainen elämä sellaisena kuin te luulette sen olevan, itse asiassa kylvettiin sinne! Mitä siitä sanotte? Kenties tuo elämä ei kehittynyt siellä lainkaan! Niinpä mahdollisuuden sivuuttaminen täysin sen ainoan tiedon perusteella, joka teillä on täällä, saattaa johtaa täysin epäloogiseen johtopäätökseen. Sitten on kysymys: "Miten noista plejadilaisista tuli niin kehittyneitä niin nopeasti?" [Silmänisku]

Nämä ovat vain pieniä kuvauksia mahdollisuudesta, jonka heitän teille tänä iltana antaakseni teille ajateltavia asioita. Plejadilaiset joita on täällä, hymyilevät, ja he tuntevat teidät erittäin hyvin. Saatatte olla korttelin uusia lapsia, koska elämä kehittyi juuri planeetallanne, mutta plejadilaisilla on täysin eri skenaario siitä, mitä teillä on. Tullakseen ylösnousseeksi planeetaksi he tarvitsivat tietynlaisia tönäisyjä tietyiltä toisenlaisilta planeetoilta. Heillä oli oma siemenbiologiansa! Rakkaat ystävät, on tärkeää alkaa ajatella tietolaatikkonne ulkopuolella ja avautua mahdollisuuksille, jotka eivät ole sitä, mitä olette nähneet täällä.

Lääketiede – minne se on menossa

Haluan näyttää teille muita mietittäviä alueita. Haluamme puhua useista kategorioista, mutta ne eivät ole missään erityisessä järjestyksessä, paitsi viimeinen. Puhutaanpa siis lääketieteestä. Miltä tulevaisuuden lääketiede näyttää?

Eleganteimmatkaan ennustukset lääketieteestä eivät vastaa sitä, mitä oikeasti on tulossa. Teillä on tänä päivänä huipputeknologinen lähestymistapa suunniteltuun kemiaan. Koska keho koostuu kemiasta, on järkeä tarkastella tätä kemiaa ja työskennellä sen kanssa. On täysin järkeä havaita, miten se reagoi sairauteen, ja sitten suunnitella hoitoja lisäkemialla. Se on ehdottoman normaalia, mitä olette tehneet, mutta se loppuu hyvin pian, koska lääketieteen tulevaisuus on fysiikkaa, ei kemiaa, rakkaat ystävät.

Alatte ymmärtää ja kehittää uutta lääketieteellistä fysiikkaa. Havaitsette, että lääkefysiikka puhuu kirjaimellisesti solurakenteelle ja antaa sille ohjeita, ilman yhtäkään kemikaalia. Kemiassa on aina jokin reaktio, eikö vain? On aina sivuvaikutus. Kun työnnätte jotain asiaa, jokin muu reagoi, eikö vain? Miltä kuulostaa tähän mennessä? Hienostuneimmallakin kemiallisella designillanne – sillä joka auttaa pahimmissa planeetan sairauksissa – on sivuvaikutuksia ja osa niistä on kuolema! Sanon teille: miltä kuulostaa tähän saakka?

Näyttääkö se teistä oikeasti elegantilta? Tai kenties se on vain vähän hienostuneempi tapa vuodattaa verta parturiliikkeessä? Rakkaat ystävät, näin katsotte sitä jonain päivänä! Läimäytätte otsaanne ja sanotte: "Muistatko ne päivät, jolloin teimme kaiken kemiallisilla lääkkeillä?"

Tällä hetkellä tällaiset muutokset ovat jo alkaneet useilla alueilla. Tehdään löytöjä, jotka parantavat joitain sydäntä särkevimpiä sairauksianne. Paljastan yhden, koska se ei ole salaisuus. Annan aina teille informaatiota, jota joko työstetään tai joka on oletettu tämän planeetan vapaan valinnan kautta. Se on kanavoinnin ohjenuora. Emme voi antaa teille mitään. Teidän on kehitettävä kaikki itse. Voimme kuitenkin laittaa teidät energiaan, jolla on nopeampi löytämispotentiaali – siis löydöistä tulee selvempiä.

Alzheimerin tauti on sydäntä särkevä. Tällä planeetalla on miljoonia, jotka kehittävät tämän sairauden – enemmän koko ajan. Elätte pidempään ja plakkimaisesta materiaalista, joka mutkistaa kirjaimellisesti muistia aivoissanne, tulee tavallisempaa. Se roikkuu aivojenne tietyissä osissa ja peittää ja rajoittaa niitä ja tekee ihmisestä kyvyttömän muistamaan ja lopulta käsittelemään informaatiota lainkaan. Tuloksena on kuolema, hidas kuolema. Ympäristönne aiheuttaa tämän ja se havaitaan lopulta. Pitkäikäisillä muinaisihmisillänne ei ollut sitä.

Se hoidetaan fysiikalla. Tieteenne alkaa havaita, että tällä plakkimaisella aineella on värähtely, jota voidaan heikentää äänellä. Korkeataajuuksinen ääni, joka on viritetty tiettyyn taajuuteen ja amplitudiin, saa vaipan heikkenemään, hajoamaan ja poistumaan. On tehtävä vielä paljon tutkimusta, mutta se on heureka!-hetki – oivallus, että pelkkä fysiikka, ilman kemiaa, voi muuttaa biologian rakennetta. Tällä ei ole mitään sivuvaikutuksia. Se on tulossa, se on tulossa.

On niitä, jotka työskentelevät tällä hetkellä uusien napanuorakantasolujen kanssa ja jotka käyttävät puhdasta fysiikkaa opastamaan kantasolut tiettyyn määränpäähän, heikkojen järjestelmien korjaamiseksi kehossa. Rakkaat ystävät, terveyden ja parantamisen tulevaisuus ei ole parempaa kemiaa – kuitenkin lääketiede odottaa edelleen pillereitä! Yhdistittekö asiat ja oivalsitte, että kaikki biologia perustuu fysiikkaan? Solurakenteessa on magnetismia, vipuvoimaa, tietoisuusenergiaa, sähköä ja paljon muuta. Voitte pelkällä fysiikalla "virittyä" sairauteen ja tuhota sen! Voitte hienovirittää elimistöänne yhteistyövärähtelyillä ja pidentää elämää suotuisalla fyysisellä avustuksella. Kerroin teille 16 vuotta sitten tämän, kun puhuin Nuortumistemppelistä. Kuvasin sen tekemiseen tarvittavaa alijäähdyttämistä ja lämpötiloja sen kanssa työskentelemiseen (-55 C). Tämä on fysiikkaa!

Väärän odotuksen paremmasta kemiasta tulevaisuudessa, aiheuttaa täysin tietosuodatin. Se mitä teillä on ja mitä tiedätte, antaa teille odotuksen siitä, mitä tulee tapahtumaan. Se estää teitä kirjaimellisesti näkemästä joitain mahdollisuuksia, joita teillä voi olla.

Sota – kukaan ei näe, mitä on tulossa

Puhutaanpa sodasta. Puhutaan jostain, mitä erittäin harvat harkitsevat. Se mitä odotatte seuraavaksi, on täysin sen perspektiivin ulkopuolella, mitä on tuossa, koska teillä on vain yhdenlaista tietoa sodasta. Sotanne ovat kehittyneet historian saatossa suurempien räjähdysten, laajempien seuraamusten ja nopeammin tulittavien aseiden kera. Ydin, laser, ääni – kaikki ovat tehokkaampia tapoja tuhota elämää. Näin sota on kehittynyt. Ei kuitenkaan ole ollut mitään antisotalaitteiksi kutsuttua, eihän?

Annan teille löytämiskutsun ja jotkut jo postuloivat tätä. Moniulotteiset kentät muuttavat 3D-todellisuutta. Piste. Olen kertonut teille, että tulevaisuudessanne "vaanii" löytöjä, jotka auttavat teitä elämänne joka osan kanssa, ja tämä johtuu pääasiassa löydöstä, joka saa perusfysiikan tekemään atomitasolla sen, mitä se tekee. Jos ymmärrätte täysin moniulotteisuutta, voitte manipuloida massan kaavaa ja luoda massattomia kappaleita. Voitte tehdä sen jopa työkaluilla, joita teillä on tällä hetkellä.

On mahdollista fysiikkaa, joka voi luoda tietynlaisia kenttiä – kuunnelkaa minua – tietynlaisia tähän saakka näkymättömiä moniulotteisia kenttiä, jotka ovat haitattomia biologiallenne, mutta jotka muuttavat joitain 3D-ominaisuuksia. Nämä ovat suunniteltuja kenttiä ja ne on eristetty ja suunniteltu erityisesti yhteen tarkoitukseen. Tuossa kentässä konventionaalisia räjähdysreaktioita ei voi tapahtua. Voitteko kuvitella laittavanne rakennuksen huoneisiin sellaisen kentän, että tuliaseesta riippumatta – on se sitten konekivääri tai pistooli – se ei yksinkertaisesti toimi! Entä sitten kohteena lentokone: se pudottaa pommin eikä se räjähdä? Tämä on puhdasta fysiikkaa.

On tulossa 3D-todellisuuden muuttaminen suunnitelluilla moniulotteisilla kentillä – sekä suurilla että pienillä. Tiedän, että te ette usko sitä, mutta odottakaa vain. Kun alatte löytää moniulotteisen fysiikan ja kyvyn kontrolloida sitä, havaitsette, että tällaisella fysiikalla on "hyväntahtoinen asenne". Voitte "aseistaa sen" yhtä helposti kuin 3D:n. Se on täysin erilainen todellisuus.

Taaskin kerron teille, että kun ymmärrätte, miten massa luodaan atomitasolla, opitte, miten luodaan massattomia kappaleita. Muuten, sillä on toinen nimi. Kutsutte sitä antigravitaatioksi, muttei sellaista ole. Kyse on vain kyvystä lopultakin kontrolloida sitä kaavaa, joka aiheuttaa gravitaation massaan. Ymmärrätte, että tämä on yksinkertaista fysiikkaa, eikö vain? Ja sitä on erittäin helppoa manipuloida suotuisiin käyttötarkoituksiin muiden kenttien avulla, jotka tunnette. Aivan kuten olette oppineet kontrolloimaan tietynlaista 3D-fysiikkaa, pystytte kontrolloimaan myös moniulotteista fysiikkaa.

Kuvitelkaa planeetta, jossa sillä ei ole merkitystä, millaisia sotapommeja teillä on – ne eivät toimi enää! Mitä ajattelette siitä? Kuvitelkaa fysiikka, joka kykenee pirstomaan biologisen aseen molekyylit. Luuletteko, että se muuttaisi maailmanpolitiikkaa? Se on tapahtumassa, se tulee tapahtumaan. Se on laboratoriossa tänä päivänä. Olette löytämässä moniulotteisen fysiikan. Kykenette kontrolloimaan sitä, mitä ette pidä kontrolloitavana. Sillä on suuri vaikutus ihmisrotuun!

Ette usko sitä, koska tietonne siitä, miten asiat toimivat, ei vain salli sellaista. Tämä on suodattimenne.

Terveys

Normaalista hyvästä ruuasta tulee yksinkertaista fysiikka joissain yksinkertaisimmissa asioissa. Uudenlaisia ruokia kasvatetaan uudella fysiikalla, ei kemialla. Nämä ovat fysiikkaruokia [Kryonin nimitys], joita ei ole geneettisesti tai kemiallisesti muunneltu, vaan niitä on parannettu suotuisasti fysiikalla! Tämä saa aikaan uudenlaista superkasvua, jolla voidaan ruokkia planeetta tavalla, millä sitä ei ole koskaan ennen ruokittu. Se luo fysiikan avulla ruokia, jotka ovat vastustuskykyisiä ehdottomasti kaikelle – hyönteiset, bakteerit ja sairaudet. Kuka osasi ajatella sitä? Se mitä odotatte tulevaisuudessa terveydestä, perustuu menneisyyteen. Tehokas entisen tiedon suodatin estää teitä ajattelemasta laatikon ulkopuolella. Te ette tiedä, mitä ette tiedä.

Henkisyys

Lopuksi haluan puhua henkisyydestä. Newagelainen, haluan sinun olevan tosissasi kanssani hetken. Olemme matkalla ylösnoussutta planeetta kohti. Kaikessa mitä olen kertonut teille 26 vuotena, on ollut kyse siitä. Ihmisolennot alkavat kehittyä henkisesti. DNA alkaa tulla tehokkaammaksi ja monet tuntevat sen. Menneisyyden mestarit joiden nimet tunnistatte, ovat esimerkkejä DNA:n toimimisesta 80%:lla. Jokainen heistä yritti ohjeissaan ja opetuksissaan näyttää teille tämän. He kaikki olivat ihmisiä – kukaan ei ollut enkeli. Tälle on syy: jotta ihminen voi kohdata ihmisen ja sanoa: "Katso minua. Katso, mitä voin tehdä! Sinäkin voit, jos pääset kosketukseen sen kanssa, mitä on sisälläsi ja mikä on Luojan siemen." Kun otatte vaarin heidän neuvoistaan, alatte kehittyä ja alatte saada viisautta ja tietoa. Se voi luoda rauhan maan päälle ja enemmän.

Millaiselta ylösnoussut planeetta näyttää, newagelainen, metafyysikko? Sinulla on ajatus, eikö vain? Millainen se on tietosi ja sen perusteella, mitä olet visualisoinut? Visionne on: ensin uskonto loppuu, kaikki ovat samanmielisiä, kaikki leijuvat ympäriinsä ja voitte vaihtaa jopa väriä tahdonalaisesti! Ylösnousseella planeetalla teillä on vain tietoisuus, ei tarvetta kehoon. Näin luulette ja olen täällä kertomassa teille, että visionne on väärä.

Se on suurempaa kuin tuo! Uskokaa minua – se on suurempaa kuin tuo! Millainen vapaa valinta olisi, jos ei olisi vaihtoehtoja? Luuletteko, että ylösnousemus on kaikkien homogenisointia ja henkistä uudelleenohjelmointia? Kuunnelkaa minua: planeettaa ei homogenisoida viisaudella. Viisaudella tullaan toimeen. Teistä ei tule samanlaisia! Teillä on aina vapaa valinta tällä planeetalla, mutta mitä viisaammaksi planeetta tulee, sitä parempi kyky on löytää viisaita ratkaisuja kaikkeen. Mitä suurempi viisaus, sitä suurempi kyky löytää sisäinen Luoja. Tämän polun yli 90% ihmisistä valitsee. Teillä on aina niitä, jotka eivät ole samaa mieltä, mutta tulette silti toimeen. Se malli miten kohtelette toisianne, muuttuu täysin ja ihmisluonto muuttuu.

On viisautta, joten ei ole enää sotaa. Toistensa tappaminen on kehittymättömän rodun piirre. Kun kasvatte, on tietynlaista fysiikkaa ja kutsu auttaa sotamahdollisuuden poistamisessa. On uusia parannustekniikkoja ja ihmisrodun elämänkaari kolminkertaistuu tai nelinkertaistuu. On myös viisautta kontrolloida väkimääräänne, kun kehitytte. Pääsette paikkaan, jossa näytätte hyvin paljon samalta kuin nyt, mutta olette paljon viisaampia ja tulette toimeen.

Uskonto? Se tulee pelkästään viisaammaksi! Tämä merkitsee yksinkertaisesti ajattelutavan muuttumista itsestä ja toisista. On uusia johtajia, jotka vaativat uudenlaisia asioita. Sitten tulee päivitettyjä opinkappaleita ja energiamuutokset perustuvat enemmän henkiseen terveeseen järkeen kuin historialliseen väärään informaatioon. Suuret uudet johtajat ovat kosketuksessa Luojaan ja he luovat paljon paremman kirkon jäsenilleen. He ymmärtävät, että on okei hyväksyä kaikenlaiset uskonnot. Voitte pysyä omassa laatikossanne, pitää uskomuksenne ja silti rakastaa jotakuta toisessa laatikossa. Eikö se ole viisautta? Se on erilaista kuin luulitte, eikö vain? Tunnustetaan, että yhtä Jumalaa voidaan palvoa monilla, monilla eri tavoilla eikä ole vain yhtä tapaa.

Plejadilaisista on tullut planeetta, joka on niin kehittynyt, että he pystyvät kontrolloimaan suurta osaa todellisuudestaan. Fysiikkaa voidaan kontrolloida tietoisuudella. Tähän ollaan menossa teilläkin ja monet mestareistanne itse asiassa tekivät tämän näyttääkseen sen teille. Plejadilaisten elämänvoima voitiin rajata tietoisuuteen ilman kehoa ja kietoutumisen avulla he pystyivät "matkustamaan" toiseen paikkaan. Tuo paikka oli maapallo ja he ovat edelleen täällä!

Tuon toteamuksen fysiikka vaatii teitä ymmärtämään: jos teette tämän, ette voi palata fyysisyyteen ja teidän on jäätävä ajattomaan tietoisuustilaan ilman ruumista. Se on yksinkertaista, yksisuuntaista fysiikkaa. Tiedän, että joidenkin teidän mielestä puhun arvoituksellisesti ja jotkut teistä tietävät tarkkaan, minne olen menossa tässä. Tämä voisitte olla myös te, mutta ette miljoonaan vuoteen. Tämä tapahtuu hitaasti, mutta se on tapahtunut aiemmin. Olette sen löytämisen partaalla, miten osa tästä toimii, mutta se ei toimi minkään sellaisen kautta, mitä luulette tietävänne.

Teidän kaltaisenne vanhat sielut jotka ajattelevat sen laatikon ulkopuolella, mitä oli ennen, oivaltavat ja hävittävät hitaasti tietosuodattimen – suurimman rajoituksenne aidon totuuden saamiseen. Te teette muutoksen planeetalla.

Tämä viimeinen henkisyyssuodatin on todella tärkeä teille. Haluan teidän ottavan mestarin ominaisuudet. Haluan, että teidät lakataan näkemästä kummallisena ihmisenä, joka näyttää uskovan outoihin asioihin. Ajatelkaa sen sijaan kun planeetan mestari, rakastava ihminen jonka kanssa ihmiset haluavat olla. Olkaa tasapainossa ja myötätuntoinen. Jos joku tulee luoksenne, olkaa riittävän rento pitääksenne häntä sylissä, halataksenne häntä, kuunnellaksenne, mitä hänellä on sanottavana, itkeäksenne hänen kanssaan ja nauraaksenne hänen kanssaan ilosta. Tätä tämän planeetan mestarit ovat tehneet. Mestarit ymmärtävät ihmisluonnetta. Olet vanha sielu ja se on sinulle tuttu juttu. Sinulla ei ole tekosyytä olla ymmärtämättä tätä, koska se on perintösi. Tätä sinä olet.

Olen Kryon ja rakastunut ihmiskuntaan.

Ja niin se on.

Kryon

*Ihmisen suodattimet 27.6.2015

**Akashic Filters -audio

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)

18.7.2015 Salt Lake City, Utah

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net