20.07.2018

Kaaosta

Teille näytetään huonoimmat puolet kaikesta, mitä ympärillänne tapahtuu. Olisi hyvä ymmärtää tämän kaiken syyt. On sinnikkäitä ponnisteluja siirtää teidät tiettyyn ajattelutapaan tai pitää teidät siinä. Ja tunteiden herättäminen juuri ennen tuon informaation välittämistä ihmisille tai sen aikana takaa, että he hyväksyvät sen. Tämä on mainontakäytäntöä. Periaatteessa teille myydään ajatuksia.

Yksi haitallisimmista ajatuksista jota edistetään ja hyödynnetään, on se, että a-puoli on mahtava ja totuudenmukainen ja b-puoli on julma ja aiheuttaa teille loputtomasti murhetta. On melko selvää, että missä tahansa kysymyksessä on suurempia ja vähäisempiä hyötyjä. Kuitenkin silloin kun se esitetään yllä esitetyllä tavalla, tapahtuu useita astioita.

Ensinnäkin se saa kaiken kriittisen ajattelun aiheesta lakkaamaan useimmilla ihmisillä. Periaatteessa heitä on peloteltu. Toiseksi se aiheuttaa syviä kuiluja yhteiskuntaan ja näin tekee siitä paljon helpommin kontrolloitavan. Jos "he" pystyvät siirtämään ihmiset vasemmalle tai oikealle, "heidän" ei tarvitse olla peloissaan itse. "He" ovat varmoja asemastaan, koska paljon suuremman ihmismäärän huomio ohjataan muualle. Lisäksi jos fokus pystytään siirtämään siihen, mitä vasen käsi tekee, oikea käsi voi tehdä, mitä haluaa. Siis "he" eivät oikeasti välitä, valitsetteko a:n vai b:n. Jos kutsumme tätä peliksi, niin voimme sanoa, että sitä on pelattu useimpia teitä vastaan erittäin pitkän aikaa.

Annamme teille pienen esimerkin. VÄKIVALTA ON HILLITÖNTÄ! Kiva otsikko. Kun toimititte asioitanne tänään, näittekö yhtään väkivaltaa? Hyökkäsivätkö mitkään ihmislaumat teidän tai naapurinne kimppuun? Ja siinä tapauksessa että näitte sitä televisiosta, miten kaukana se oli teistä maantieteellisesti? Oliko kamerat asetettu keskelle sitä? Se saisi tilanteen näyttämään paljon laajemmalta, eikö vain? Mainittiinko raportissa, että se oli yksittäinen tapahtuma? Eikö? Miksi ei?

Jotkut teistä ovat riittävän vanhoja muistamaan sen, kun politiikoilla oli keskusteluja ja perusteluita. Jotkut ovat niin nuoria, että muistavat politiikan vain hyökkäyksinä. Kukaan ei kysy, miksi näin on. Voisiko syy mahdollisesti olla, että ne jotka eivät näy, kontrolloivat show'ta?

Joissakin maissa näytetään vain hyvin rajoittunut näkemys siitä, mitä tapahtuu, mutta sanomme, että jossain määrin mullistusta, jonka aistitte, tapahtuu monissa paikoissa. Monet näkevät nyt savuverhojen taakse. Monille on tulossa aina vain selvemmäksi, että langoista vedellään.

Kaikki tämä on vaikutusta siitä, että ihmiskunnan täytyy kohdata lopultakin se, mikä on totta itsestänne ja mitä olette sallineet tapahtua edessänne. Teidän ei ole välttämätöntä osallistua mihinkään siitä. Jos päätätte osallistua, tiedostakaa, että olette tehneet valinnan. Elämänne pitäisi olla sarja tietoisia valintoja. Tästä tulee enemmän ja enemmän normi, kun siirrytte korkeampiin tietoisuustiloihin. Tätä tapahtuu, ja se jatkuu.

Jotkut teistä ehkä päättävät pitää itsensä informoituna näistä tapahtumista, kun maailmanne "hajoaa", ja jotkut ehkä eivät. Älkää tuomitko toisia heidän valinnastaan. Oppitunnit joita he ovat tulleet oppimaan, ovat hyvin varmasti erilaisia kuin omanne. Ja olosuhteiden pakosta tämä muuttuu, kun tilanne on enemmän ja enemmän, että uudelleenrakennusta täytyy tapahtua. Sopimus halutuista lopputuloksista tulee välttämättömäksi, arvokkaaksi ja odotetuksi. Monia oppitunteja on opittu.

Tämä on itse asiassa jo alkanut. Tärkein oppitunti on se, mitä voitte saavuttaa. Mitä voitte saavuttaa? Onko siinä mitään rajoja, mitä voitte tehdä? Nimittäin ei ole. Mutta se mikä on rajoittanut teitä hyvin pitkään, se mikä on opettanut teitä epäilemään itseänne, täytyy eliminoida ensin.

Ihmiset, maaihmiset, kärsivät edelleen ns. Tukholman syndroomasta. Liian monet teistä puolustavat vangitsijoistanne. Monet itse asiassa kaipaavat vankeutensa mukavuutta, kun se loppuu. Silloin kun ei ole muureja, kaltereita, aitoja – todellisia tai kuviteltuja – monista näyttää kaaokselta. Mutta kuten aina, kaaos on rajaton mahdollisuus. Mitä päätätte tehdä siitä?

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)

10.7.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Massiivinen energia-aalto Akaasian evoluutio »

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net