13.02.2016

Kaaos ja voima/valta

Näemme paljon kaaosenergiaa tällä hetkellä. Säätila on mennyt sekaisin. Koulut ympäri maailmaa ovat saaneet pommiuhkauksia päivittäin melkein viikon. Väärää informaatiota ja pelkokampanjointia tulee täydellä voimalla. Häirintäyritykset ovat huippulukemissa.

Vuoden 2016 energia on voimakkainta, mitä olen koskaan kokenut, ja tuntuu edustavan täysin uutta vaihetta edeltäviin vuosiin verrattuna. Kuten mainittiin vuosiennusteessa, on numerologisesti vuosi 9 (2+0+1+6). Niinpä näemme vuonna 2008 alkaneen jakson loppuvan ja meille annetaan maistiainen edessä olevasta jaksosta.

2016 tuntuu vuodelta, jolloin miljoonat ihmiset päättävät tai tuntevat pakkoa nostaa tasoa. Yksilöinä ja kollektiivisesti useammat meistä astuvat omaan totuuteensa ja voimaansa. Ryhdymme inspiroituneeseen, tietoiseen toimintaan, on se sitten lähteminen vanhasta työpaikasta tai ruokavalion, ostettavien tuotteiden, katsottavan median ja toimintaan osallistumisen muuttaminen.

Jos edeltävässä vaiheessa oli kyse korkeataajuuksisista energiamassoista, joita tulee planeetalle joka suunnasta – siis voimaa tulee jostain korkeammalla värähtelevästä lähteestä – niin tämä nykyinen ja tuleva vaihe näyttää minusta visuaalisesti pallolta, joka laajenee ulospäin.

Tämä pallo tuntuu edustavan kaikkia niitä planeetan ihmisiä, jotka ovat vastaanottaneet tämän energiatulvan ja näin saaneet sen aktivoimaan – ja se jatkuu – sielumuistimme, luontaiset lahjamme, potentiaalimme ja voimamme. Kun muistin/potentiaalin/voiman aktivoiminen ja ilmaiseminen jatkuu, pallo tietysti laajenee ja kasvaa – sekä määränä (ihmisten lukumäärä) että yhteisvoimana/potentiaalina/kykynä.

Kuvittele hetki, että tämä pallo on suuremman ympyrän keskellä. Suurempi ympyrä edustaa maailmaamme ja toimintamalliamme/todellisuusjärjestelmäämme. Kun pallo laajenee ja kasvaa, se työntää luonnostaan pois vanhan toimintamallin/todellisuusrakenteen. Vanha toimintamalli/vallanpitäjät eivät luonnollisesti halua tulla työnnetyksi ulos ja niinpä ne taistelevat vastaan ja tuloksena on kaaosmaista energiaa. Tuloksena on lisääntyviä yrityksiä kontrolloida tätä hyvin ärsyttävää, kasvavaa heränneiden, tietoisten sielujen palloa, jotka luulevat, että heillä itse asiassa on voimaa (tai voi paska, he muistavat, että heillä on voimaa!!).

Jep, olemme noita hermostuttavia sieluja, jotka luulevat, että heillä on voimaa.

Olemme noita ärsyttäviä sieluja, joilla todella on voima ja jotka muistavat voimansa!

Hemmetti tuota korkeataajuuksista energiaa, jota tuli planeetalle. Vallanpitäjät todella aidosti uskoivat, että he pystyisivät pysäyttämään sen tai ainakin valjastamaan omiin tarkoituksiinsa. (Älkää viitsikö, se on perusenergiataian aakkoset!)

Sori, ei tällä kertaa.

Katsos, pidän vähän hauskaa nyt tämän "me ja he" –asian kanssa. Kaikki on oikeasti valoa ja varjoa. Meillä on sitä sisällämme ja meillä on sitä maailmassa. Meillä on sitä kosmoksessa. Vallanpitäjät edustavat omaa kiellettyä voimaamme. Loppujen lopuksi, tämän hyvin pitkän pelin lopussa, olemme kaikki valoveljiä ja –sisaria. Istumme auringon ympärillä joku päivä ja meistä se on hauska juttu:

"Voi, esitit korruptoitunutta yritystyyppiä todella hyvin!"

"Ai jaa, kiitos, ja miten ihmeessä onnistuit näyttelemään voimatonta niin kauan??!"

Väittelemme siitä, kuka ansaitsee parhaiten galaktiset Oscarit.

"Sinä ansaitset sen!"

"Ei kun sinä!"
<!--[if !supportLineBreakNewLine]-->
<!--[endif]-->

Halaamme ja tunnustamme, miten upeita olimme kaikki ja miten paljon jokaista roolia tarvittiin tällä planeetalla päästäksemme siihen, missä meidän tarvitsi olla.

Takaisin palloon. Se kasvaa, se laajenee. Energia jota tönitään pois, aiheuttaa jännitettä, häiriöitä ja kaaosta vastarinnallaan.

Meidän ei tarvitse taistella sitä vastaan. Meidän ei tarvitse sivuuttaa sitä. Meidän täytyy vain pysyä pallossamme ja esittää oma osamme sen kasvamisessa ja laajentumisessa.

Jos jokin pallon ulkopuolella ärsyttää sinua, tee, mikä tuntuu parhaalta suhteessa siihen. Jos tietty ruoka- tai tavaratuotantomenetelmä järkyttää sinua, kuluta dollarisi paikallisesti kasvatettuihin/tehtyihin ympäristöystävällisiin tuotteisiin. Jos jokin käyttäytyminen häiritsee sinua, kysy itseltäsi, onko sinulla sisälläsi sitä, ja sitoudu ilmentämään sen vastakohta tai sama positiivisemmalla tavalla. Jos tunnet kutsun säteillä valoa tiettyyn informaatioon jakamalla linkkejä, tee se.

Jos tunnet, että työsi liittyy valon lisäämiseen pallossa, niin tee sitä. Tee, mikä tuntuu oikealta ja todelta sinulle. Sinut ja vain sinut on koodattu siihen, kuka tulit tänne olemaan ja mitä tulit tänne tekemään.

On liikaa niitä, joka kertovat toisille, mitä tehdä: "Älä mene politiikkaan", "Älä syö tätä". Vain sinä tiedät, miksi olet täällä. Vain sielusi tietää, mikä erityisroolisi on. Ei ehkä ole oikein ystävällesi postata kiistanalaisia asioita, mutta sinusta se tuntuu osalta elävää ja hengittävää tarkoitustasi. Meillä kaikilla on eri tarkoitus ja meillä kaikilla on eri tavat auttaa kollektiivia heräämään. Emme ole täällä lisäämässä kaaosta luomalla sitä pallomme sisälle!

Pallo ei ole millään muotoa kultainen kupla, jossa ei tapahdu mitään vaikeaa. Kenties se jonain päivänä on. Se on totuuden, rakkauden, läpinäkyvyyden ja aitouden paikka. Kun alussa totuttelemme siihen, koemme edelleen asioita, jotka surettavat ja tuottavat pettymystä. Mutta ajan kuluessa – enkä tiedä, merkitseekö se vuosikymmeniä vai vuosisatoja – kehitymme siitä ohi, koska olemme silloin taitava tässä tietoisessa luomisessa.

Tällä erää on tunnevuoristorataa ja kaikkea, mutta jos se alkaa laajentuvasta totuus-, rakkaus-, läpinäkyvyys- ja aitouspallosta, niin otan sen.

Kirjoittanut Dana Mrkich (www.danamrkich.com)

4.2.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net