31.05.2019

Jumala laatikossa

Kryonin suosikkiaihe on, että ihmiset mallintavat Jumalan ihmistietoisuuden mukaan. Tässä on kanavointi, joka vie tämän koko aiheen uudelle tasolle. Miten kommunikoit luovan Lähteen kanssa? Mikä on menetelmä?

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Calgaryssä.

********

Tervehdys, rakkaat ystävät. Olen Kryon Magneettipalvelusta. Haluaisin jatkaa laajemmin aiheesta "yhteys", jonka aloitin aiemmin tänään.

Ihmisillä on hyvin monia kysymyksiä tästä abstraktilta näyttävästä ajatuksesta, että on Luoja tai Jumala tai lähde, joka ylittää mielikuvituksenne, ja kuitenkin olette jotenkin suoraan yhteydessä siihen. Teidän on myös erittäin vaikea todella uskoa, että on seurue – jos sitä halutaan kutsua niin – tai ryhmä teidän jokaisen ympärillä koko ajan. Tämä abstrakti henkiryhmä tietää teidän nimenne – ei sitä nimeä, joka teillä on nyt. Tuo nimi on sieluryhmän nimi. Tuo nimi on suurempi, kuin voitte edes kuvitella. Tuo nimi on valossa, eikä tuo nimi ole tunniste, vaan paremminkin suurenmoisuuden kuvaaja. Se on mallinnettu, ja se puhuu sieluryhmästänne tässä galaksissa, johon Maa kuuluu.

Jumala laatikossa

Jos voisin summata tämän kaiken, niin sanon taas, että "Jumala tuntee teidät", ja rakkaat ystävät, tämän täytyy olla joko täysin oivallettu tai jotenkin opetettu ihmiseen. Syy tähän on yleinen ja selvä, ja menen siihen jälleen kerran. Ihmisillä on se havainto, että heidän ympärillään kaikki mikä ilmaisee jotain älykkyyttä, jäljittelee ihmisen älykkyyttä. Kun teillä on jokin lemmikki eikä se tietenkään ymmärrä kieltänne, puhutte sille kuitenkin, ikään kuin se ymmärtäisi kaiken. Projisoitte ihmisyytenne ja tunteenne tuohon eläimeen kommunikoidaksenne, vaikkei sillä ole aavistustakaan, mitä sanotte tai teette. Tuo eläin pystyy kuitenkin tuntemaan rakkautenne, koska rakkaus on universaalia. Ihmistietoisuus ei ole.

Viitattaessa luovaan lähteeseen kutsun tätä ongelmaa "Jumala laatikossa" -syndroomaksi, ja tuo laatikko on se ihmislaatikko, jossa hahmotatte Jumalan olevan. Ihminen projisoi kaikkivaltiaaseen kaiken, mikä on ihmisluontoa. Jumala kuvataan silloin pelkästään superihmisenä, mutta samojen toimintahäiriöiden kera, joita ihmisillä on: viha, pettymys, tuomitseminen ja rankaiseminen. Olen kertonut teille, että tämän planeetan jokainen sivilisaatio on tehnyt saman asian, kuin teidän omanne. Olen kertonut myös, että olette sivilisaatio numero viisi. Olette myös sivilisaatio, joka oli läsnä päiväntasausprekession aikana (2012) ja kykeni näkemään tuon muutoksen.

Muut sivilisaatiot ennen teitä

Muut sivilisaatiot ennen teitä ovat käyneet läpi samanlaisia asioita. Emme kuitenkaan puhu paljon siitä, koska useimmat ihmiset eivät usko sitä. Teille kerrotaan, että sivilisaatio on vain 6.000 tai 7.000 vuotta vanha. Olen kertonut teille, että olette olleet täällä paremminkin 50.000–60.000 vuotta. Järkyttäisikö teitä, jos kertoisin, että jotkut keksinnöt joita teillä on, sellaiset peruskeksinnöt kuin sähkö, olivat jo varhain läsnä sivilisaatiossanne (5.000 vuotta vanha), mutta myös teitä edeltävissä sivilisaatioissa. Maalaisjärjen syy on, että sähkö on helposti keksittävissä. Luonto tuottaa sitä, ja kuka tahansa joka katselee ja on kiinnostunut tiedonhaluisen mielen kera, voi keksiä lopulta, miten se luodaan. Niinpä te ette ole ensimmäisiä, ja tämä johtaa asioihin, jotka mainitsen aivan hetken kuluttua. Kuitenkin myös muilla sivilisaatioilla ennen teitä oli sama "Jumala laatikossa" -juttu.

Kommunikointiunelma

Kommunikointi on ihmiskunnassa mielenkiintoista. Se on aina ollut tärkeintä teille – kosketuksessa pysyminen. Puhutaanpa vain nykysivilisaatiostanne ja siitä, mitä tapahtui hyvin varhain. On mielenkiintoista, että tunnette olevanne hyvin teknisiä tällä hetkellä. Itse asiassa teknologianne on hyvin korkeaa verrattuna menneisyyteenne. Kuitenkin myös esi-isillänne oli omalla tavallaan huipputeknologiaa. Mitä jos kertoisin teille, että kauan ennen lennätintä tai radiota tai puhelinta teillä oli kommunikointijärjestelmä valonnopeudella, mutta vain noin 30 kilometriä kerrallaan? Saatatte nauraa, mutta se on totta! Esi-isänne tekivät sitä. Heidän täytyi vain kiivetä vuorelle ja lähettää savumerkkejä seuraavalle vuorelle. Se on kommunikointia valonnopeudella, 30 kilometriä kerrallaan. Vuoriryhmä puhui toiselle, joka puhui seuraavalle, joka puhui seuraavalle. Tuo kieli oli ehkä vähän kömpelöä (ei monta sanaa), mutta se oli erittäin nopeaa kommunikointia. Se tosiaan hoksattiin ja sitä käytettiin tuhansia vuosia.

Keksijöiden jatkuva unelma on aina ollut välitön kommunikointi. Jos hyvin varhaisina aikoina halusi lähettää viestin perheenjäsenelle kaukaiseen kaupunkiin tai kylään, järjestelmänä oli kirjoittaa viesti ja nousta jonkinlaisen eläimen selkään ja ratsastaa seuraavaan kaupunkiin. Siitä tuli lopulta posti. Tänä päivänä nauratte, miten hidasta se on voinut olla, sillä joskus ehkä sanoisitte "hei" kirjeessä ja saisitte kolmen viikon päästä takaisin "hei". Se oli parasta, mitä oli.

Noin 1700-luvulla sivilisaatioonne tuli lennätinjärjestelmä (sähköön perustuva), jossa voitte lähettää viestejä koodeina pitkiä matkoja. Sata vuotta myöhemmin tämä johti radion keksimiseen, ja sitten keksintöjä tuli yhtäkkiä nopeasti ja voitte kommunikoida toiselle mantereelle reaaliaikaisesti. Jotkut luulivat, ettei se siitä juuri enää parantuisi, ja he sanoivat sen tuon ajan julkaisuissa.

Seuraavaksi teitte sen kuvilla, sitten videolla ja nyt, rakkaat ystävät, koko maailma on teidän niiden yksinkertaisten laitteiden avulla, joita kannatte taskussanne. Jos jollakin on oikea laitteisto taskulaitelähetyksenne vastaanottamiseen, voisitte puhua planeetalle ja kaikki pystyisivät kuuntelemaan teitä kerralla. Salaisuus tietysti on, että teillä kaikilla on oikea laitteisto.

Eikö ole mielenkiintoista, että kommunikointi Jumalalle on aina liittynyt ajankohtaisiin ihmiskykyihinne ja keksintöihinne. Kun vanhemmassa energiassa kukaan ei pystynyt uneksimaan välittömästä kommunikoinnista kaikkien muiden kanssa, teidän täytyi lähestyä Jumalaa rajoittuneella tavalla. Tarvittiin joku toinen, jolla oli koulutusta ja tietoisuutta, ja te puhuitte hänen kanssaan, ja hän puhui Jumalalle. Se oli kuin savumerkkejä siinä mielessä, ettei ollut monia sanoja. Tämä koko idea on satoja vuosia vanha, mutta olemassa edelleen tänä päivänä. Siis rajoititte Jumalan "vastaanottolaitteiston" täsmälleen siihen, mitä kykenitte tekemään tai kuvittelemaan ihmisenä. Se oli hidasta, ei kovin selkeää, ja jonkun muun täytyi "ratsastaa jonnekin muualle" toimittamaan viestinne [vertauskuva]. Näettekö mitään ennakkoasennetta?

Edes tänä päivänä ette ole yleistäneet uutta teknologiakehitystänne "Jumala-laatikkoonne". Oletteko oivaltaneet sen? Lähetätte edelleen kirjeitä. Nyt saatatte sanoa: "No, hetkinen, se ei ole totta. Voin rukoilla, ja tiedän, että Jumala kuulee minut." Näin on, rakkaat ystävät, mutta olette aina tunteneet, että se oli yksisuuntaista, koska ette koskaan tunteneet, että Jumala voisi kuulla teidät riittävästi antaakseen teille vastauksen välittömästi. Havainto oli, ettei Jumalalla ollut koskaan "laitteistoa", koska teillä ei koskaan ollut. Miten omalaatuista teiltä.

Tämä jatkuu tänäkin päivänä. Ei ole riittävän korkeaa teknologiaa saamaan reaaliaikaista kommunikointia Hengen tai Jumalan kanssa, jolla voisitte saada edestakaisen viestin valonnopeudella. Se ei yksinkertaisesti ole hyväksyttävä ajatus. Eikö teistä ole outoa, kun ihmiset voivat tehdä sitä keskenään? Saako se teidät miettimään, mitä todellinen "Jumalan teknologia" voisi olla – sellainen jolla ei ole mitään yhteyttä siihen, mitä ihmiset ovat keksineet tai voivat kuvitella?

Tänäkin päivänä useimpien ihmisten täytyy edelleen mennä jonkinlaisen "tungettelijan" kautta, joka tulkitsee viestinne. Joskus se tapahtuu olemassa olevan, elävän ihmisen kautta, ja joskus se tapahtuu profeetan kautta, joka ei ole enää elossa, mutta se on edelleen "Jumala laatikossa". Jotenkin Jumala ei vain voi olla teidän vieressänne – ainoastaan ihmisjäljennökset voivat. Kerroin teille tänä aamuna, että siitä tulee vielä toimimattomampaa, koska tähän prosessin liittyy usein saavutettavia askeleita tai rahoitusta voidaksenne vastaanottaa viestinne. Ihmisillä ei ole vieläkään laajalle levinnyttä havaintoa välittömästä yhteydestä luovaan lähteeseen. Muuten, se on tulossa seuraavaksi, ihmisen tietoisuusevoluution myötä.

Yleistä ihmisille – vanhan energian havainto

Rakkaat ystävät, kaikki tämä näennäinen toimintahäiriö on todella ymmärrettävää, koska tämä on ainoa kommunikointimalli, joka teillä on. Tuo malli olette te itse ja ihmiset yleisesti, joten jos on kaikkivaltias Jumala jossain, looginen havainto on, että päästäkseen tähän lähteeseen täytyy tehdä samanlaisia asioita, joita teidän ehkä tarvitsisi tehdä, jos täytyisi päästä jonkun maailmanjohtajan luo. Saattaisi olla kaikenlaisia askelia, menettelytapoja ja toimintoja, joita teette saavuttaaksenne tuon kommunikoinnin, ja kaikki ne olisivat peili siitä, mitä teette ihmisinä ihmisten kanssa.

Laitteisto on siinä, on aina ollut

Kerroimme teille tänä aamuna, että teillä on jo sisällänne laitteisto välittömään kommunikointiin universumin luovan lähteen – Jumalan – kanssa. Teillä oli tämä laitteisto myös silloin, kun lähetitte savumerkkejä ja kirjeitä hevosten pikaratsastajilla. Teillä oli tämä loistava kommunikointitapa ajatuksennopeudella heti sivilisaationne alussa, mutta ette ymmärtäneet tätä, koska rukoilitte aina Jumalaa keskinäisessä kommunikoinnissanne. Se on mielenkiintoista, että te ette koskaan päivittäneet Jumala-laatikkoanne! Tänäkin päivänä suurimmalle osalle ihmisiä opetetaan, että on vaikeaa puhua suoraan Luojalle. Yksi ihminen jopa sanoi: "Internet on vähän liian huipputeknologiaa Jumalalle."

Erilainen energia ja havaintotapa

Viestini on tämä: teillä on aina ollut yhteys luovaan lähteeseen 100 %:n tietoisuudennopeudella. Syy? Logiikka? Se johtuu siitä, että luova lähde tuntee teidät ja sielunne. Luoja teki teidät rakkauden kuvaksi. Te ette ole vieras Jumalalle.

Tässä on toinen mielenkiintoinen asia siitä, miten ihmiset ovat käsitelleet mytologiaansa. Jos mytologinen Jumala pystyy tosiaan kuulemaan tai näkemään teidät, niin olkaa tarkkana, sillä teidät myös tuomitaan sen mukaan, mitä kuullaan. Näettekö tässä mitään ennakkoasennetta? Riippumatta siitä, kuka olitte lapsena, joulupukki pystyi kuulemaan kaikki pyynnöt samanaikaisesti koko maailmassa. Teidän on kuitenkin parasta olla kiltti, tai ette saa lahjaa. Näettekö, mihin tässä mennään? Tässä on "Jumala laatikossa" teille: vaikka ihmiset uskovat voivansa kommunikoida Jumalan kanssa, on edelleen kysymys: "Mitä Jumala ajattelee siitä, mitä sanoin tai tein? Onko mahdollista, että Henki voi olla vihainen tai tuomitseva?" Vihainen? Vastaus on "ei". Se on matalan tietoisuuden ihmistunne. Tuomitseva? Ei. Se on ihmisluonteen reaktio. "Jumala laatikossa" on Jumala teidän laatikossanne. Ymmärrättekö, miten tämä on toiminut?

Tunteet ja Luoja

"Kryon, kerroit meille, että Hengellä on myötätuntoa. Onko se ihmistunne?" Ei, rakkaat ystävät. Se on Luojan ominaisuus, jonka saatte olemalla ihminen. Kuunnelkaa: rakkaus, myötätunto, hyväntahtoisuus ja johdonmukainen asioiden yhdistäminen ovat kaikki ominaisuuksia, jotka teille annetaan luovasta lähteestä. Huumori tulee myös luovasta lähteestä. Musiikin luominen, ajatus harmonioista jotka saavat aikaan tunnevaikutuksia ja lähettävät teidät yhtenäisyyteen, on suoraan luovasta lähteestä. Nämä ominaisuudet edustavat asioita, joita teille annetaan valossa, ja teillä on vapaa valinta käyttää niitä tai olla käyttämättä. Ne tasapainotetaan sitten asioilla, joita luotte ihmisenä pimeydessä. Se on kaksinaisuuden määritelmä. Se on ihmisolennon havainto siitä, mikä on heille tärkeää omassa tietoisuudessaan. Se on valon ja pimeyden tasapaino maailmassanne. Mutta älkää yhtään epäilkö: ne mitä pidätte rakkauden ja myötätunnon tunteina, ovat suoraan Luojalta.

Mihin menette tästä?

Siis mitä on seuraavana? Sitten kun pääsette paikkaan, jossa oivallatte, ettei teidän tarvitse kiivetä portaita tai mennä jonkun toisen kautta universumin alkuperäisen, luovan lähteen luo, on paljon helpompaa, kuin luulette, siirtyä mahtavaan kommunikointiin. Ensinnäkin, uskotteko oikeasti kaiken tämän? Jos uskotte, voitte istua tuolissanne, tietää olevanne suurenmoinen (luotu rakkauden kuvaksi) ja sanoa: "Rakas Henki, tiedän, että olet kanssani. Rakas Henki, tiedän, että olet tässä. Rakas Henki, odotan suotuisia asioita elämääni, koska se on suunnitelma, jonka olet suonut minulle."

Sitten kun pääsette tähän vaiheeseen, rakkaat ystävät, olette pelkästään kääntäneet katkaisinta, joka oli aina siinä. Tästä eteenpäin alatte saada todellista kommunikointia ja tuloksia. Mutta tässä kohtaa siitä tulee myös vaikeaa. "Kryon, olet väärässä. Olen kokeillut sitä, eikä mitään ole tapahtunut. Kryon, se ei toimi." Toivon, että voisin ottaa teitä kädestä ja johdattaa korkeampaan tietoisuuteen, mutta en voi. Sen täytyy olla oma vapaa valintanne, ja on tärkeää, miten teette sen. Nimittäin tuota katkaisinta ei käännetä lineaarisella mielellänne. Se tehdään tietoisella tietoisuusmielellänne. Se tehdään uskolla, ymmärryksellä, kärsivällisyydellä ja luottamuksella Jumalaan. Monet vain kokeilevat sitä eivätkä ymmärrä, että se on täysin tietoisuuskokemus, eikä "kokeilen sitä" -kokemus. Ellette kuitenkaan ala todella ymmärtää ja rakastaa itseänne, paljon mitään ei tapahdu. Lisää siitä hetken kuluttua.

Osittainen kommunikointi

Tekään ette ole laatikossa. Sanotaanpa esimerkiksi, että olette parantaja ja hyvin monta vuotta teillä on ollut parantamisen lahjoja ja työkaluja. Sanotaanpa, että kuluneet vuodet ovat olleet turhauttavia, koska nämä entiset lahjat eivät toimi koko ajan tai ne toimivat tavoilla, joita ette ole nähneet aiemmin, tai teistä tuntuu, ettette pysty kontrolloimaan niitä. Mikä tahansa näistä tilanteista olisi siksi, että nuo lahjat käyttävät huomattavan kehittynyttä energiaa, jota useimmilla ihmisillä ei ole. Tiedättekö, miten työskennellään tämän kanssa? Useimmat eivät tiedä "Jumala laatikossa" -ennakkoasenteen vuoksi.

Myös vanhoja shamaaneja turhautti, että joskus parantumista tapahtui ja joskus ei. Se sai heidät myös vaikeuksiin, koska heidän ympärillään olevat odottivat lineaarisuutta parantumisessa. He odottivat samanlaista lineaarisuutta, kuin tapahtuu valmistaessanne aterian tai tehdessänne jotain. He odottivat toimintamallia, joka on hyvin erilainen, kuin parantajalla on. Hyvä kommunikointi Hengen kanssa saa aikaan hyviä tuloksia elämässänne, mutta sen täytyy olla epälineaarista kommunikointia, joka luo ne. Mitä se on oikeasti? Se on "luota minuun" -toimintamalli. Voitteko selittää rakkauden? Voitteko selittää Jumalan myötätunnon? Nämä käsitteet ovat täysin lineaarisen ajattelun ulkopuolella – kuitenkin voitte käyttää niitä ja luottaa niihin.

Useimmat teistä yrittävät työskennellä epälineaarisen energian kanssa lineaarisessa maailmassa, ja se on vaikeaa. Se on vaikeaa, koska lineaarinen ajattelu on todellisuuden tapa. Jos ajattelette edelleen lineaarisesti Jumalasta, yrityksiänne kommunikoida rajoitetaan. Nyt tulee vertauskuva. Kuvitelkaa, että haluatte soittaa Jumalalle kännykällänne. Maalaisjärki sanoo: pidä sitä korkealla ja saat paremman signaalin. Mutta sen sijaan kaivatte reiän ja seisotte siinä, koska ette ymmärrä tuota teknologiaa ja ihmiset joihin luotatte, ovat kertoneet, että teidän täytyy olla maadoittunut puhuaksenne Jumalan kanssa. Näettekö? Se rajoittaa kännykkäsignaalia, mutta tämä on vanhaa logiikkaa. Tämä on erittäin yksinkertainen esimerkki vanhasta ajattelusta uuteen toimintamalliin liittyen.

Teillä on ympärillänne seurue, ja jokainen tuossa seurueessa rakastaa teitä kovasti. Kuitenkin he katselevat teidän edelleen räpiköivän monissa näissä asioissa, koska jollain tavoin teillä on vielä "Jumala laatikossa" -ennakkoasenne. Vaikka uskotte voivanne kommunikoida välittömästi, ette vieläkään ajattele, että Jumala välittää riittävästi työskennelläkseen kanssanne ongelman kanssa – ihan totta. Vapaa valinta sallii teidän jatkaa tätä koko elämänne.

"Kryon, minulla kaikki on ok. Tiedän, mitä teen Hengen kanssa. Älä sano minulle, että olen edelleen kallellaan lineaarisuuteen." Niinkö? Mitä ajattelet itsestäsi? Tuntuuko sinusta suurenmoiselta, vai onko sinulla henkilökohtaisissa asioissa todellisia ongelmia, joita et pysty karistamaan? Parannustyöhönne toisten kanssa ja omiin ongelmiinne vaikuttaa ehdottomasti, mitä tunnette itsestänne? Piste. Se on melko uusi piirre, joka tulee kehittyneen energian myötä.

Monet teistä saattaisivat kulkea koko elämän tai vuosikymmeniä ympärillään seurue, joka anoo teitä vain pyytämään ja selvittämään asiat, koska teillä on kommunikointiyhteys ja linja on auki. Ette kuitenkaan voi mennä yhtään pidemmälle kuin se todellinen määrä, jonka voitte rakastaa itseänne.

On uusi todellisuus, josta haluan kertoa teille. Olette oikeasti päässeet vasta ensimmäiselle pesälle, kuten sanotaan. Käänsitte juuri katkaisinta, ja nyt voitte puhua. Mutta mitä jos Jumala puhuu toisella kielellä? Itse asiassa näette, ettei se ole lainkaan kieli, vaan tietoisuutta joka täytyy tulkita. Mitä jos teidän täytyy yhdistää joitain asioita, joita ette ole koskaan ajatelleet, tehdäksenne tästä kommunikoinnista parempaa?

Kommunikointipakkaus

Kuvitelkaa toinen vertauskuva. Teitä pyydetään nyt auttamaan lahjojenne suunnittelussa – tämä tarkoittaa parantajaa sekä ei-parantajaa. Nämä lahjat ovat planeetan jokaisen ihmisen työkaluja hyvään henkiseen kommunikointiin. "Jumala laatikossa" ei toimi nyt, koska se on ihmisrakenne. Vanhat ajattelutavat siitä, miten asiat toimivat, eivät voi olla mielessänne. Teidän täytyy ajatella nyt laatikon ulkopuolella ymmärtääksenne, miten asiat tehdään.

Nyt teidän täytyy siis suunnitella tai rakentaa jotain, missä on teidän leimanne. Tarvitsevathan moniulotteiset asiat tietoisuusenergiaa, eivät portaiden kiipeämistä tai helmien laskemista. Siis sanotaanpa, että kaikki sen osat, mitä teidän täytyy luoda, putoavat syliinne, jotta voitte suunnitella sen. Kuvitelkaa, että kokille putoaa taivaasta jotenkin kaikki aineosat, ja hän on siinä kaikki aterian tarvikkeet ympärillään. Mutta turhauttavaa on, ettei kokki tunnista mitään noista uusista ainesosista! Asioissa ei ole tolkkua, kuitenkin kokki on pätevä. Mutta yhtäkkiä joku sanoo: "Ovatko nuo ainesosat moniulotteisia?"

Vastaatte: "Kyllä, niiden täytyy olla. Siksi en tunnistanut niitä."

"Miksi et sitten käytä vain intuitiotasi ja laita niitä yhteen käyttämättä entistä lineaarista kokkaamiskokemusta tai tarvitsematta ymmärtää jokaista osaa?"

Vastaatte: "Voin tehdä sen! Nyt tajuan!"

Siis vaikka ainesosat joista tehdään potentiaalinen ateria, ovat mysteeri lineaarisesti, se on ok. Koska nyt kun lisätään kehittyneen tietoisuuden intuitio ja taika, joka sanoo: "Minun ei tarvitse ymmärtää asioita niin kuin ennen, kyetäkseni luomaan suurenmoisia asioita elämässäni", ateria alkaa kokata itseään! Mitä ohjenuoria mestaritaidemaalari seurasi tyhjällä kankaalla? Mitä ääniä mestarisäveltäjä kuuli kirjoittaessaan sinfonian? Näettekö? Se kaikki tuli intuition kautta.

Tuo vertauskuvallinen ateria jota kokkaatte, on ravitsevampi, kuin mikään mitä olette koskaan ennen tehneet, mutta ette koskaan ajatelleet kokata noista oudoista ja epälineaarisista ainesosista, ettehän? Ette koskaan ajatelleet olevanne riittävästi kontrollissa suunnitellaksenne lahjojenne osat, ettehän? Ette koskaan ajatelleet olevanne sen arvoinen, ettehän?

Kenties, vain kenties, teillä on mielessänne "Jumala laatikossa" -tavat. Taas kerran, mitä enemmän rakastatte itseänne ja luotatte intuitiiviseen itseenne, sitä selkeämpää kommunikointi on.

Vähän aikaa sitten annoimme teille viestin, että jos olette parantaja tai teillä on jonkinlaisia Hengen lahjoja, ne lisääntyvät. Kerroimme teille, että tässä uudessa valon ja pimeyden suhteessa löydätte itsenne yhtäkkiä lisäpotentiaalin kera. Saatatte nähdä asioita, joita ette koskaan odottaneet tai ole aiemmin nähnyt. Työnne tulokset voivat kaksinkertaistua, kolminkertaistua tai vielä enemmän. Juolahtiko koskaan mieleenne, miten tämä tapahtuu? Ajattelitteko, että saattaisitte osallistua lahjojen uuteen suunnitteluun? Kenties ajattelitte, että ne vain ilmestyisivät ja toimisivat? Se ei ole mahdollista. Voi, ne kyllä ilmestyvät, mutta ne ovat kontrolloimattomia teille. Niitä vain lentelee ja tulee esiin (tai pysähtyy), koska niitä huvittaa. Turhauttavaa? Kyllä. Tätä tapahtuu, kunnes ymmärrätte sen kauniin suunnitelman, joka on ympärillänne, ja miten teitä pyydetään työskentelemään uusien työkalujen kanssa tavoilla, joilla ette ole koskaan ennen työskennelleet – ilman lineaarisuutta, ilman mitään mitä kukaan on koskaan kertonut teille.

"Okei, Kryon, sait huomioni. Olen parantaja. Anna minulle jotain käytännöllistä. Miten suunnittelen sen? Miten kokkaan tuon aterian?"

Miten se tehdään

Rakkaat ystävät, teillä on avoin kommunikointiyhteys seurueen kanssa, joka tietää nimenne ja joka katselee teitä, kun olette hereillä tai unessa. Haluan teidän kommunikoivan juuri nyt tällä tavalla: "Rakas seurue, rakas Henki, kiitos näistä uskomattomista lahjoista. Oivallan nyt, että minun on aika auttaa noiden parannusten suunnittelussa, koska niissä on minun nimeni. Antakaa minulle intuitio ja energia, johon nyt uskon, mikä auttaa minua tietämään, mitä teen niiden kanssa. Tehkää tämä kanssani, jotta voin vaientaa asiat, jotka täytyy vaientaa, ja vapauttaa asiat, jotka täytyy vapauttaa. Antakaa minulle kärsivällisyyttä sen ajoituksen kanssa. Antakaa minun tehdä kaikki nämä asiat rakkaudessa ja myötätunnossa."

Toistakaa tätä niin usein, kun tarvitaan, jotta uskotte sen. Oikeasti tarvitaan vain yksi sanominen, rakkaat ystävät. Kuitenkin toistaminen antaa lineaarisen osanne kuulla ja uskoa sen. Jonkin ajan kuluttua prosessista tulee tämä: alatte saada tarvitsemanne intuition ja alatte odottaa tuloksia. Sitten asiat alkavat toimia. Seuraavaksi haluatte lisää! Sitten alatte odottaa lisää! Se on samanlainen prosessi kuin lihaksen harjoittaminen, joten harjoittelette ja harjoittelette ja pian oivallatte, että ympärillänne olevan seurueen avulla se tosiaankin toimii.

Valotyöntekijät, kuunnelkaa. Henki tuntee teidät erittäin hyvin. Kuitenkin monet teistä istuvat tässä ryhmässä tai kuuntelevat näitä sanoja, ja haluan teidän tietävän, että jokaiselle teistä on tilaustyönä tehty kuvio, joka auttaa teitä luopumaan pelosta ja saamaan biologianne kontrolliin. Kaikissa näissä on teidän nimenne. Tämä merkitsee sitä, että tämä prosessi ei ole yleispätevä "ota pilleri" -kokemus. Se on räätälöity omaan tietoisuuteenne ja energiaanne. Kaikki tämä tapahtuu kommunikoinnin avulla.

Hengelle ei ole liikaa kuunnella miljoonia samanaikaisesti! Se on Jumalan tietoisuuden loistavaa energiaa. Mutta Hengen on myös mahdollista työskennellä henkilökohtaisesti miljoonien kanssa ratkaisun saamiseksi sekä luoda synkronismia, joka on tuurin ja sen ulkopuolella, mitä ajattelette mahdolliseksi. Älkää rajoittako sitä, mitä pidätte mahdollisena, pelkästään siksi, että te ette usko olevanne kosketuksessa kovin paljon. Te olette. Se on kutsu. Kutsu alkaa ymmärtää kaikkea tätä.

Jos luulette, että Jumala on liian kaukana kuullakseen teitä, siinä on ongelma. Se on Jumala ihmislaatikossa. Jos kuitenkin ajattelette, että te voitte kuiskata ja ikuinen luova lähde voi kuulla teidät ja rakastaa teitä, niin olette oikeilla raiteilla. Nimittäin se ei ole lineaarista. Se ei ole sitä fysiikkaa, jota teille on opetettu. Se ei ole se henkisyysoppi, jota teille on opetettu. Mitä jos – vain mitä jos – Jumala on suurempi, kuin mikään, mitä teille on koskaan opetettu? Mitä jos – vain mitä jos – olen oikeassa ja te olette tosiaankin suurenmoisia Jumalan silmissä?

Tajuatteko tämän? Pohtikaa tätä viestiä tavalla, joka sallii totuuden ilmestyä teille yksilöllisesti, ja ymmärtäkää, että tämä on henkilökohtainen ja räätälöity energia vain teidän elämäänne varten. Tämä on Kryonin viesti ja on jatkossakin, mieheltä tuolissa.

Ja niin se on.

Kryon

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)

10.3.2019 Calgary, AB, Kanada

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Vapautemme vaatii meitä sulkemaan vanhan kirjan Suurin lahja »

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net