21.11.2015

Järkytyksen käsitteleminen

Miten käsitellään yletön määrä sellaisia väkivaltaisia tapahtumia, joita oli Pariisissa ja muualla?

Miten saadaan perspektiiviä kamaliin asioihin, joita näyttää olevan loputtomasti ympäri planeettaa – ja samaan aikaan on sarja omia kriisejä, joiden läpi on mentävä? Tässä artikkelissa puhun joistain henkisesti maadoittuneista lääkkeistä selviytymiseen jatkuvasta kriisivyörystämme.

Ensimmäinen – palaa takaisin itseesi usein

Ensimmäinen vinkki – itseensä palaaminen usein – saattaa auttaa enemmän kuin mikään muu. Silloin kun on jokin järkytys, henkilökohtainen tai toisiin liittyvä, keho ja olemus vaativat maadoittamista ja keskittämistä. On tärkeää muistaa, että olet tässä hetkessä ok. Asiat ja ihmiset ympärillä saattavat näyttää horjuvan, kuin olisi tapahtunut maanjäristys, ja sinusta ehkä tuntuu siltä jonkin henkilökohtaisen kriisin vuoksi. Tiedä kuitenkin läsnä olevassa hetkessä, että olet turvassa ja valosi näyttää sinulle tien pois pimeydestä.

Toinen – pysy tasapainon ja totuuden keskitiellä

Silloin kun maailmassa on jokin median selostama kriisi, on tärkeää pysyä tasapainon ja totuuden keskitiellä. Monet asiat eivät ole sitä, miltä vaikuttavat. Uutisissa on monista syistä usein vain osa tarinasta ja niissä saattaa olla myös ennakkoasenne. Vältä päähänpinttymiä median väkivaltaselostuksista ja spekulaatioista siitä, mitä seuraavaksi saattaa tapahtua. Jumalaisena muutoksentekijänä haluat pyrkiä pelottomuuteen ja sydänkeskeisyyteen, kun pysyt parhaasi mukaan positiivisena ja näet hyvää kaikissa asioissa. Ole niiden joukossa, jotka ovat tietoisia luomisprosessista, ja muista, että luomme tulevaisuutta sekä henkilökohtaisella että kollektiivitasolla. Silloin kun riittävä määrä meitä keskittyy rauhaan ja luo sisäistä rauhaa, kauhu ja väkivalta eivät saa otetta.

Kolmas – pysy yhdistyneenä sydämeesi ja tunteisiisi

Järkyttävät tai äkilliset tapahtumat voivat olla ylivoimaisia aisteille. Herkkänä olentona tunnet nämä asiat enemmän kuin tavalliset ihmiset. Silloin kun ihmiset tuntevat syvästi, heillä on joskus taipumusta sulkeutua ja turtua tai irrottautua – ikään kuin he haluaisivat sulkea pois tuntemisen ja maailman. Optimaalinen tapa käsitellä tätä on pysyä kosketuksessa siihen, mitä tunnet, silloin kun tunnet. Omista tuo tunne ja selvitä se. On ok olla vihainen tai surullinen, mutta käsittele nämä tunteet, ennen kuin sanot tai teet jotain, mitä saatat katua myöhemmin. Pyri saamaan lisää myötätuntoa itseäsi ja toisia kohtaan, kun kuljetaan näiden myrskyisten aikojen läpi.

Hyvät uutiset

Sellaisen intensiivisyyden myötä jota meillä on näinä aikoina, voi tulla merkittäviä hyppyjä eteenpäin! Joskus itse asiassa kosmiset energiat näyttävät taivuttelevan meidät omaan transformaatiotuleemme – ja meidän täytyy kulkea tuon tulen läpi vapauttaaksemme itsemme.

Muista kaiken aikaa, että rakkaus hallitsee ja se hallitsee maan päällä. Tuo rakkaus on ytimessäsi ja se vapauttaa sinut.

Kanavoinut Selacia (earthspivotalyears.com)

17.11.2015

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net