20.12.2018

Itsejen yhteensulautumista ja sielusopimuksen uudelleenneuvottelua

Kunnioitan sitä vauhtia, jolla asiat ovat kohentuneet. Olemme saavuttaneet käännekohdan, jossa planeetan ylösnousemusta ei voi pysäyttää, ja jos niin valitsemme, kuljemme itse sen mukana. Yritän saada parhaani mukaan tolkkua kaikkeen, mitä on tapahtunut, henkilökohtaisten kokemusteni ja sen avulla, mitä näen "tuolla ulkona".

Tämä on aivan epäilemättä paljastumisen aikaa. Voimme katsoa sitä ulkoisesti sen perusteella, mitä maailmassa tapahtuu, mutta mikä tärkeämpää, voimme tarkastella, mitä paljastuu omassa elämässämme. Meillä on ollut hyvin pitkä, monien perääntyvien planeettojen vuosi. Ne vetivät energiansa kauemmas näyttääkseen meille, mikä täytyi nähdä pinnan alla. Vaikka se on saanut monet meistä tuntemaan, että on haavoittuva ja vereslihalla, se on näyttänyt meille, mikä ei enää toimi elämässämme … minkä täytyy muuttua. Mikään tästä ei tunnu mukavalta muodossa, ja usein se mikä on alla, on syvää, syvää surua ja vihaa.

Vihaa ilmaistaan hyvin monilla tavoilla, sattumanvaraisesta väkivallasta ihmisiin, jotka näyttävät vain raivostuvan toisilleen. Viha on tunne, joka on helpompi ylinäytellä ja löytää syy, miksi sitä on. Suru ei ole yhtä helppo. Muutamana viime viikkona olen vain itkenyt muutaman päivän. Minulle on helppoa ilmaista tunteeni, mutta ei silloin, kun minulla ei ole sanoja sille, miksi tunnen, mitä tunnen. En pystynyt selittämään, miksi minulla oli tuo musta surukuoppa kehossani, erityisesti keuhkoissa. Menin meditaatioon hakemaan vastauksia sekä otin ennustuskortteja ja sain aina saman informaation: päästä siitä vain irti, älä kiinnity siihen, päästä se vain ulos.

Vaikka olin antanut itselleni tilaa päästää irti surusta, sitä oli edelleen kehossani. Se oli kuin tukos keuhkoissani. Olin suunnitellut kuntoilla seuraavana päivänä nähdäkseni, saisiko liikunta sen lopulta vapautumaan kehostani. Hengellä oli muita ideoita. Putosin portaissa ja löin keskiselkäni, mikä iski minusta ilmat pihalle ja irrotti tehokkaasti tuon tukoksen. Se oli hyvin pelottavaa, mutta taianomaisesti en loukkaantunut fyysisesti. Ainoastaan ylpeyteni sai kolauksen, kun mieheni seisoi vieressä kuulostaessani sitä, että tein kuolemaa yrittäessäni haukkoa henkeä.

Sen jälkeinen käynti kiropraktikolla osoitti minulle, miten tehokas tuo kaatuminen oli ollut. Selkärangan yläosa ja niska menivät niin helposti paikoilleen, että lääkärikin oli järkyttynyt. Suruvuori oli lähtenyt pois tieltä.

Oivalsin, että joskus jonkin asian taustasyyn tietäminen ainoastaan kiinnittää meidät siihen lisää. Minun ei tarvitse ymmärtää, mitä tämä suru merkitsee, erityisesti kun se voi olla tuskaa tuhannesta elämästä. On parempi antaa sen vain mennä. Kun olin kyennyt päästämään irti tuosta jättimäisestä surutukoksesta, minulle kerrottiin, ettei se ollut kaikki tästä elämästä, vaan monista, ja tämä oli osa integrointiprosessia, jossa olemme tullessamme yhdeksi omassa itsessämme.

Jokainen ihminen joka on päättänyt jatkaa tätä matkaa, käy läpi tämän jossain määrin. Sulaudumme yhteen varjomme, kaikkien aspektiemme, entisten elämiemme ja galaktisten elämiemme kanssa. Tämä ei ole mitään uutta, koska se on prosessi, mutta se tuntuu kuitenkin nopeutuneen. Kun sulaudumme yhteen näiden osien kanssa, voimme tuntea niitä syviä tunteita, joita meillä on ollut noissa elämissä. Usein keuhkot saavat tuon iskun, koska aivan kuten puut ovat hiilidioksidin suodattimia maailmassa, keuhkot ovat kehomme ja sen ainutlaatuisen ilmaisun suodatin.

Kaikkien näiden aspektien integrointi – myös niiden joita pidetään positiivisina – aiheuttaa monia fyysisiä ja tunnereaktioita. Jos sulaudumme yhteen aspektimme kanssa, joilla on alempi värähtely, meidän täytyy muuntaa se ja nostaa korkeimpaan värähtelyymme. Sama pätee fyysisiin vaivoihin. Tämä voi saada tuntemaan, että on kuin jojo mentaalisesti, fyysisesti ja tunteellisesti.

Vaikka se voi tuntua kuin kidutuskammiossa olemiselta, prosessin kannalta on tärkeää saattaa harmoniaan kaikki, mitä olemme, ja parantaa kaikki vääristymä, tuska ja suru. Ymmärrä, että on aina tasapaino, jin ja jang. Sulaudut yhteen myös niiden aspektiesi kanssa, jotka sisältävät uskomattomia lahjoja ja sieluvoimaantumista.

Toinen syy prosessin nopeutumiseen on, että pystymme nyt neuvottelemaan sielusopimuksemme uudelleen.

Sopimuksen uudelleenneuvottelu

Unet ovat olleet äärimmäisen intensiivisiä monilla meistä. Ne ovat hyvin symbolisia, ja niillä on syvällinen merkitys minulle. Jaan kanssanne matkan, jolle minut vietiin, koska se saa ehkä muistamaan omanne.

Näin unta, että suunnittelimme muuttaa ja katselimme erästä taloa. Se oli soma talo, jonka ympärillä oli korkeat, punaiset kalliot. Se tuntui turvalliselta ja suojatulta. Kävelimme tontilla, ja takana oli valtava apinanleipäpuu, jossa oli ovi. Kurkistin ovesta ja näin kokouspöydän ja tuoleja. Seuraavaksi keskustelimme kiinteistövälittäjän kanssa hinnasta, ja hän sanoi sen olevan 555.000 dollaria. Katsoin miestäni ilmeillen "just joo", koska se oli paljon yli budjettimme, ja hän sanoi: "Jen, voimme tehdä tämän." Heräsin silloin koirani pomppimiseen sängyn vieressä. Se auttoi minua heräämään, jotta muistin unen eikä se hävinnyt sumuiseen unitilan. Heräsin ja oivalsin, että numero 555 merkitsee suuria muutoksia ja apinanleipäpuu on myös elämänpuu.

Seuraavassa unessa poistuin junasta ja kävelin jalkakäytävää päästäkseni seuraavaan määränpäähäni. Polku oli leveä, mutta reunat olivat tahmeat kuin terva tai juoksuhiekkaa. Polun ulkopuolella oli silkka kaaos. Näin sotaa, julmuutta, väkivaltaa ja tuskaa. Pelkäsin ja olin päästäni pyörällä kaikesta näkemästäni. Minusta ei tuntunut turvalliselta ja pelkäsin, että eksyisin kaikkeen "tuolla ulkona". Juuri silloin uskomattoman pitkä ja kaunis afrikkalainen mies lähestyi minua ja sanoi: "Autan sinua, sisko. Seuraa minua, äläkä kiinnitä huomiota kaikkeen siihen. Sinun tehtäväsi on pysyä polulla ja tehdä siitä vankempi toisten seurattavaksi." Hän käveli kanssani, kunnes pääsin seuraavaan junaan. Lähtiessään hän sanoi minulle: "Olet turvassa ja suojassa. Pysy todellisella polullasi." Heräsin tuosta unesta vähän hämmentyneenä, mutta kiitollisena, kun minusta todella tuntuu, että minua opastetaan ja olen turvassa.

Muutama päivä myöhemmin olin täysin rauhaton. Minulla oli ahdistunut tunne – olin kuin tiikeri häkissä ja odotin vapauttamista. Olin hyvin ärtynyt ja tiesin, että minun täytyi antaa itselleni aikaa meditoida. Sanoin miehelleni, että hänellä oli "lapsivuoro" ja tarvitsin tosissaan tilaa saadakseni itseni ojennukseen. Tunsin tarvetta tehdä seremonian, joten poltin salviaa ja kutsuin esi-isiä ja tiimiäni. Kun asetuin sitä varten, mitä tulisi seuraavaksi, järkytyin löytäessäni itseni tuon apinanleipäpuun edestä ja kokouspöydän ympärillä oli olentoja.

Seisoin oven ulkopuolella muutaman minuutin, kun korkeampi itseni lähestyi minua ja selitti, että oli aika kirjoittaa uudelleen sielusopimukseni. Se viittoili minua avaamaan oven, ja sisällä näin pöydän päässä istuvan naisen, jolla on edessään suuri valkoinen kirja. Hän kertoi minulle, että kirja sisälsi akaasisen tiedostoni kaikista eläimistä ja oppitunneista.

Hän avasi kirjan ja näytti, että noin 2/3 kirjasta oli tyhjä. Katsoin häntä, ja hän sanoi, että minun tarvitsi päättää, mitä halusin. Mitä halusin luoda eteenpäin kulkiessani? Mitä halusin oppia? Tutkia? Saavuttaa?

Hermostuin välittömästi, ja kaikki epäily ja pelko valtasi minut. Tunsi halvaantuvani. Mitä jos valitsen väärin? Miten pystyn mitenkään katsomaan korkeammasta näkökulmasta ja nähdä kaiken, mitä minun täytyy ymmärtää tehdäkseni tämän päätöksen? Sitten minuun iski syvä pelko, etten ollut sellaisen kunnian arvoinen, että minut vapautetaan vanhoista sopimuksista johonkin uuteen.

Kun istuin siinä järkyttyneenä, mielen kiitäessä tuhatta ja sataa, korkeampi itseni tarttui kädestäni ja sanoi minulle, että minun täytyi vain puhua sydämestäni. Toiveeni, haluni ja pelkojeni vastakohdat (eli jos pelkäsin huonoa terveyttä, pyytää hyvää terveyttä). Se pyysi, etten olisi superyksityiskohtainen, vaan tekisin paremminkin piirustuksen rakennuksesta, jota luodaan huone kerrallaan. Voisin aina sisustaa sen myöhemmin.

Se mitä halusin, kiteytyi kykyyn auttaa ihmisiä transformoimaan elämänsä, maailmansa ja maapallon ja olla samalla aito, tinkimätön, eläen puhtainta iloani ja ollen yhteydessä Lähteen korkeimpaan aspektiin. Ei uhrautumista eikä velvollisuutta. Ei enää oppeja tai uskomusjärjestelmiä, jotka pitävät meidät silmukassa ja aina etsimässä. Se oli uskomattoman vapauttavaa.

Kun nainen oli kirjoittanut kaiken tämän tuohon kirjaan, hän sulki sen ja pyysi laittamaan käteni sen päälle. Kun tein sen, tämä energia syöksyi kehoni läpi ja yhdisti minut uuteen sopimukseen. Minusta tuntui uskomattoman kevyeltä ja iloiselta, kun tulin pois tuolta matkalta.

Sen jälkeen kehoni on käynyt läpi intensiivisiä puhdistuksia, koska kaiken sen mikä ei ole harmoniassa uuden kanssa, täytyy lähteä. Se täytyy nähdä ja vapauttaa. Se on hämmästyttävää ja innostavaa, vaikka onkin uuvuttavaa.

Meillä kaikilla on nyt tilaisuus kirjoittaa sopimuksemme uudelleen. Tästä syystä kaiken sen integrointi, mitä olemme, on nopeutunut. Meidän täytyy tuoda kaikki kotiin ja integroida ne (hyvät, pahat, uskomattomat), ennen kuin voimme mennä eteenpäin ja luoda uusia sopimuksia.

Noin kaksi ja puoli kuukautta sitten minut vietiin matkalle sopeutumaan aspekteihin, joita en halunnut nähdä. Nämä olivat persoonallisuuspiirteitä ja osa sisäistä lastani, jota en ollut vielä parantanut. Se ei ollut helppo juttu, mutta palkkio oli sen arvoinen. Noiden osien integrointi jotka olisin mieluummin ollut näkemättä, auttoi minua olemaan valmis neuvottelemaan sopimukseni uudelleen.

Tiimini on antanut luvan tarjota tuota matkaa jokaiselle, joka tuntuu kutsun, ohjattuna meditaationa, jossa on parantavia taajuuksia, koodeja ja morfisia kenttiä helpottamaan integrointia. Tämä annetaan ryhmäpuhelussa 15.12. He halusivat sijoitettavan sen tarkoituksella 12-12-portin 21-12-päivänseisauksen väliin. 12-12-portti lupaa irrottaa 3D/4D-todellisuuden otteen muodosta, ja tämä valmistelee meidät kohtaamaan todella itsemme ja tulemaan voimaantuneiksi ja ruumiillistuneiksi olennoiksi.

Jos haluat osallistua tähän ryhmäpuheluun, klikkaa tätä linkkiä rekisteröityäksesi. Sinun ei tarvitse olla läsnä osallistuaksesi, koska jokainen rekisteröitynyt saa ryhmäpuhelun, energiapäivitysten ja erillisen meditaatiotiedoston kera, jotta voit kuunnella sen uudestaan ilman oppimisosuutta. Joka kerta kuunnellessasi tämän parantavan meditaation, se vie sinut syvemmälle kerroksiin.

Lähetän teille kaikille paljon rakkautta tänä pyhänä aikana. Pitäkää huolta itsestänne ja toisistanne. Jättikiitos teille kaikille, jotka jaatte näitä töitä. Sosiaalisen median alustat eivät aina anna tällaisten postausten näkyä, joten minä ja muut bloggaajat luotamme siihen, että ihmiset jakavat niitä.

Kirjoittanut Jenny Schiltz (jennyschiltz.com)

8.12.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net