03.06.2018

Irtipääseminen - vapaus ja uusi Maa

Tämän päivän Jousimiehen täysikuussa saatamme kulminaatiopisteeseen kuusi uskomattoman haastavaa ja hyvin rakennetta muuttavaa kuukautta, jotka oli suunniteltu vapauttamaan meidät (karmallisesta) ehdollistumisestamme. Sen tuloksena ne, jotka ovat täyttäneet välttämättömät sisäiset vaatimukset, siirtyvät nyt henkisen ja fyysisen uudistumisen aikaan. Uusi raportti puhuu menneisyydestä vapautumisestamme, kun astumme virallisesti uuden Maan toimintapiiriin, sekä joistain (jännittävistä) asioista joita odottaa matkan varrella.

Irtipääseminen – vapaus ja uusi Maa

Nyt kun elämän feminiiniprinsiippi on löytämässä vapautetun fyysisen ilmaisunsa, on aika tuoda maskuliiniprinsiippi tasapainoon, kanssaluomisen aloittamiseksi täysin uusien mahdollisuuksien kera. Tämä tehdään tehokkaasti päästämällä irti alkukantaisen voimamme raaka ilmaisu, samalla kunnioittaen myös pyhää elämänvoimaa kaikissa asioissa.

Kun Uranus siirtyy kovasti odotetusti Härkään 15.5. … mitä lähteeni kutsuvat "planeetan ratkaisevaksi käännekohdaksi" … meillä on todellinen tilaisuus löytää tämä tasapaino, kun kaikki elämä maan päällä suuntaa tarpeellisiin, vallankumouksellisiin muutoksiin. Vapautuminen on tämän uuden pelin henki, ja tunnemme sen jokaisen sentin.

Yksitellen katkaisemme kahleita, jotka sitovat meitä, ja opettelemme antamaan tietä hengen spontaanisuudelle sisällämme, kun korkeampi itsemme opastaa ja yllyttää meitä joka nyt-hetki muuttamaan arvojamme joksikin suuremmaksi, joksikin harmonisemmaksi ja joksikin paljon tyydyttävämmäksi. Juuri löytämämme vapaus (mielen) orjuudesta avaa täysin uusia ovia ja kieltää pelkoa lukitsemasta meitä mihinkään ei-haluttuun tilanteeseen, samaan aikaan kun aidon itsemme oivaltaminen vapauttaa meidät kaikista aikansa eläneistä, itse aiheutetuista rajoituksista. Olemme lopultakin valmis näkemään harhakuvien läpi hinnalla millä hyvänsä.

Valmiutemme nähdä koko totuus avaa meidät toiselle kahdesta selvästä itsensä oivaltamisvaiheesta … ensimmäinen vaihe loppuu, kun vapautamme itsemme, ja toinen vaihe alkaa, kun käännämme fokuksemme ulospäin, mikä yhdistää meidät (taas) sosiaaliseen maailmaan luovan elämäntarkoituksemme, korkeamman/planeettatason palvelumme, toteuttamiseksi.

Tässä kohtaa monet parhaillaan ovat … kääntyen kahleista vapautumiseen, mikä harmonisoi meidät luontaisen luojakykymme kanssa – kykymme muokata elämää jumalaisen ilmentämisen kautta. On totta, etteivät taakat, ehdollistuminen, odotukset, vastoinkäymiset tai kärsimys enää sido meitä, mutta avautuaksemme uusille mahdollisuuksille ja vielä tärkeämpää, ankkuroidaksemme ne päivittäiseen elämäämme, meidän täytyy panna ne täytäntöön … meidän täytyy mennä elämään testaamaan oppimaamme ja todistamaan kykymme itselle suhteillamme toisiin ja ympäröivään maailmaan. Tästä tulee vielä tärkeämpää vuoden 2018 toisella puoliskolla.

Yhtäkkiä … no, vuosikymmenten, jopa elämien jälkeen … emme ole enää "vaihelukittuna" mihinkään todellisuusohjelmaan, mikä merkitsee, että joka paikassa ja joka hetki kun pidättäydymme rajattomuudestamme (lankeamme takaisin tavanomaisiin alemman mielen reaktioihin), joudumme vastakkain uskomattoman jännitteen kanssa, mikä pakottaa meidät valitsemaan uudestaan, valitsemaan korkeamman vaihtoehdon.

Tämän vuoksi meidän täytyy kiinnittää tarkkaan huomiota, käyttää uutta perspektiiviämme ilman suodattimia, nähdäksemme todella, mitä jokainen hetki merkitsee tästä uudesta näkökulmasta … arvioida rehellisesti heijastustamme mestaruutemme peilistä tänä universaalina 11-vuotena. Kun teemme sen, jatkamme kaikkien ratkaisemattomien ristiriitojen (polariteettien) ja jännitteiden tuomista komentoomme tutkimalla, muuttamalla ja kirjoittamalla uudelleen kaikki itsetuhoiset kaavat … ohjaamalla vääjäämättä uudelleen elämämme suunnan ja avaamalla henkilökohtaisen polun uuteen Maahan (lisää seuraavassa osiossa).

Joka kerta kun reititämme uudelleen vanhoja reaktioitamme elämään (turvamekanismeja), vedämme lisää elämänvoimaa pois vanhasta matriisisista ja sijoitamme sen uuteen … jokaisella askeleella eteenpäin jonka rohkeasti otamme, löydämme seuraavan nousun. Hitaasti mutta varmasti tämä rakentaa itseluottamustamme, kun saamme kyvyn voimaantua tavoilla, jotka eivät ole koskaan ennen olleet mahdollisia.

Prosessissa päästämme irti todella pitkäaikaisista sortomalleista … joista on todisteita sekä henkilökohtaisesti että kollektiivisesti … ja vapautamme itsemme tavoilla, joista olemme vain uneksineet tähän saakka. Ja kun avaamme uutta tilaa sisällä, ihmeitä paljastuu … ne vain tuntuvat enemmän normaaleita kuin taianomaisilta, sitten kun olemme harmonisoituneet elämän taianomaisuuteen.

Tästä kesäkuun päivänseisaukseen fokuksemme pysyy mentaalisesta ehdollistumisesta vapautumisessa, ja samaan aikaan kylvämme tulevaisuuttamme, "toista elämäämme", tämän uskomattoman hedelmällisen ajan avulla, jossa jokainen hetki sisältää suuremman mahdollisuuden luoda uuden maailman alku. Hydrokylvön tapaan ne jotka ruumiillistuvat, ruiskuttavat täysin uuden elämän "siemenliuosta" … joka itää poimunopeudella.

Tämä on yhtä kuin ennenkuulumaton tilaisuus siirtyä seuraavaan muistamissykliin, vapautua umpeutuneista (karma)sopimuksista, jotka ylläpitivät vanhaa, ja kääntää huomiomme yksinomaan uuteen … ilman tavallisia tientukkeita. On aika pysyä avoimena mahdollisuuksille, olla halukas kokeilemaan uusia asioita … aloittaa alusta, jos on tarvetta.

On aika tuoda elämä täyteen potentiaaliinsa.

[Suojattu osuus. Koko raportin ja kommenttien lukemiseksi katso nettisivuilta jäsenyysvaihtoehdot ja -hinnat.]

Kirjoittanut Lauren C. Gorgo (thinkwithyourheart.com)

28.5.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net