17.09.2015

Ihmiset voittavat

Tänä aamuna haluan puhua halusta, joka monilla ihmisillä on (tai ennen oli) – mennä kotiin, jättää tämä rajoittava fyysinen keho, olla valmis elämän osalta tällä maaplaneetalla, jossa niin paljon on kätketään meiltä ja jossa ihmisiä tukahdutetaan tarkoituksella.

Kehosi ei ole rajoittava. Se ei estä sinua lentämästä sen täyteen potentiaaliin, kuka olet. Sinut on saatu uskomaan niin. Se on lahja. Voit ottaa kehon mukaasi tälle uudelle maapallolle, jota me kaikki luomme.

Uusi Maa ei ole uusi paikka. Se on aivan tässä. Se on uusi tietoisuus, uusi tiedostaminen, uusi oivaltaminen ja uusi sen ruumiillistaminen, kuka oikeasti olemme. Ruumiillistaminen siinä mielessä, että elämme tätä uutta todellisuutta ja uutta tietoisuutta kehossamme.

Maapallo ei ole rajoittava. Se ei pidättele meitä. Meidät on saatu uskomaan, että se rajoittaa. Sillä on kaikki, mitä tarvitsemme, eikä mikään voisi tehdä sitä onnellisemmaksi kuin se, että käytämme sen anteja hyvällä tavalla, annamme tunnustusta sille sekä kunnioitamme ja arvostamme sitä kunnioittavasti. Jos emme, no, emme voi syyttää sitä halusta karistaa meidät pois. Mutta oikeasti se on kuin äidin ja lapsen välinen suhde. Se ei oikeasti halua karistaa meitä pois – se haluaa meidän kukoistavan ja olevan onnellinen ja terve. Kun se kasvaa ja kehittyy, se haluaa meidän kasvavan ja kehittyvän kanssaan.

Olemme halunneet pois tästä kehosta ja tältä maapallolta, samaan aikaan kun kaikki olennot ympäri galaksia katsovat Maa-tositv:tä televisioruuduiltaan silmät hämmästyksestä ymmyrkäisenä! Jotkut heistä sanovat: "Haluaisin olla siellä! Miksei minulla voi olla kehoa!!!" He nauravat meille ja meidän kanssamme, he pudistelevat päätän ja ihmettelevät: "Miksi he eivät muista? Mistä ihmeestä tuo verho on tehty?"

Toiset katselevat meitä silkasta uteliaisuudesta ja useimmat hurraavat meille tuolinsa reunalla, mutustellen kosmisia popcorneja. "Selviytyvätkö he? Luuletko, että he selviytyvät?" Galaktiset vedonvälittäjät ovat kiireisenä ottaneet vastaan vetoja ja ovat nähneet muutoksen vuorovedessä … Yhtäkkiä kaikki laittavat pelirahansa ihmiskuntaan, ihmiskunnan voittoon.

Jotkut murahtavat: "Pah, ihan sama", kun taas toiset sekoavat, koska heidän vaikutusvaltansa meihin loppuu nopeasti. Monet heistä esittävät kysymyksen: "Miten on niin, että muistamattomuustilassa hyvin monet heistä pyrkivät muistamaan ja työntävät jotain sellaista kohti, jonka he tietävät syvällä sisällään olevan olemassa?" Viisaat sielut kohottelevat vain kulmakarvojaan ja nyökkäävät viisaasti. He tietävät miten.

Meillä on valo sisällämme eikä tuota elämää voi sammuttaa. Ei mitenkään. Sen voi himmentää. Sen voi tietoisesti unohtaa ja tukahduttaa. Mutta se on edelleen siellä. Ja energia-aallot yläpuolellamme ja ympärillämme kutsuvat tuota valoa tulemaan esiin. Himmennin poistetaan. Meidät sytytetään hereille sisältä ja ulkoa. Olemme kuin kukkia, jotka tulevat maasta ja oivaltavat: "Ai jaa, tämä on siis suurempi todellisuus!!"

Muistamme, kuka olemme, ja sen myötä muistamme voimamme ja jumaluutemme. Jokainen meistä on tasavertainen jumalainen kipinä. Tulimme kaikki Lähteestä. Totta puhuen, galaksien jokainen olento tuli perimmiltään samasta Lähteestä. Olemme kaikki yhteydessä. Ja olemme kaikki yhtä voimakkaita kuin muut.

Nyt on aika käyttää tuota voimaa hyvällä tavalla. Kehossamme. Täällä maan päällä.

Miltä sinusta tuntuu kaikki tämä? x

Kirjoittanut Dana Mrkich (www.danamrkich.com)

10.9.2015

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net