27.03.2019

Identiteetti

Identiteettinne ymmärretään edelleen hyvin paljon väärin. Tässä on kysymys erinomaisesta palautteesta, jonka saimme viime "yllytykseemme":"Olemmeko kaikki kirjaimellisesti täsmälleen sama "minä olen" -olemus, vai jakautuuko tai yksilöityykö yksi "minä olen" "minä olen" -alaolemuksiksi? Toisin sanoen, missä määrin Jack on täysin Amy, joka on täysin Juanita?"

Vastaamme tähän useammalla tavalla. Ensinnäkin, joko/tai-ajattelutapa aiheuttaa itsessään ongelman. Jos jokin on yksi asia länsimaiselle mielelle, se ei voi olla toinen. Itämaiselle mielelle tavallisin ajattelutapa on sekä/että. Tälle mielelle asian on mahdollista olla enemmän kuin yksi asia, ja tämä pätee tietysti useimpiin asioihin.

Tämä on mutkikasta sille havaintotavallanne, että olette kiinteä, aineellinen "asia", joka sulkee pois kaikki muut asiat. Tämä on väärinymmärrys, jonka korjaamiseksi olemme nähneet jonkin verran vaivaa. Auttaisi, jos koko tämä havainto toisensa poissulkevista asioista heitettäisiin pois. On osoitettu yli sata vuotta, että se on virheellinen. Sen aiheuttaa kyvyttömyytenne "nähdä" mikroskooppisella tasolla. Mutta se ymmärrys hyväksytään jo, että aine on perimmiltään energiaa.

Kun ymmärretään, että aine on vain energiaa, on helppo askel alkaa nähdä asiat energiakenttinä. Ja kentät vaikuttavat toisiinsa.

Ajatelkaa vesiallasta. Laittakaa pisara sinistä yhteen kulmaan, punaista toiseen ja vihreää kolmanteen. On erittäin helppoa kuvitella, että ne saavat vaikutuksia toisista väreistä.

Ajatellaanpa ihmisyksilöä. Kutsutaan häntä Frankiksi. Frank on yksilö. Hänellä on tiettyjä piirteitä, jotka liittyvät sukuun. Hänessä näkyy myös koulutuksen, oman kaupungin, oman maan, oman rodun jne. vaikutus. Nämä ovat kaikki tietoisuuskenttiä.

Teidän kysymyksessänne Jack, Amy ja Juanita ovat yksilöitä. Riippuen siitä, miten läheisesti he ovat tekemisissä, kaksi muuta vaikuttaa jokaiseen heistä. Se miten he vaikuttavat, riippuu mm. heidän omasta rakenteestaan. Mutta heihin vaikutetaan. Tämä pätee myös yllä mainittuihin kaupunki-, maa- jne. kenttiin.

Nyt sitten suurempi kysymys: "Olemmeko kaikki kirjaimellisesti täsmälleen sama "minä olen" -olemus, vai jakautuuko tai yksilöityykö yksi "minä olen" "minä olen" -alaolemuksiksi?" Vastaus on sekä/että.

Me – huomatkaa, että laskemme mukaan itsemme – olemme kirjaimellisesti täsmälleen sama "minä olen". "Minä olen" on yksilöitynyt. JA olemme kaikki tietoisuuskenttiä, joihin kaikki muut tietoisuuskentät vaikuttavat – eivät miljoonat, eivät miljardit, eivät septiljoonat, eivät ihmisten, eivät "maalliset", vaan KAIKKI.

Siis alatte ehkä nähdä, miten todella rajoittava ihmiskunnan nykyinen näkemys itsestään on. Alkakaa ymmärtää itsenne tietoisina energioina, ja omien mahdollisuuksienne oivaltaminen alkaa välittömästi lisääntyä. Olette todella rajaton olento, joka on muistamassa, että se on rajaton olento.

Loppuajatuksena, emme sanoneet, että Jack on täysin Amy tai että kumpikaan on täysin Juanita. Mutta sanomme, että jokainen heistä on täysin "minä olen". Oma määritelmänne "minä olen" -olemuksesta on, että se on kaikki olevainen. Jos "minä olen" on kaikki olevainen, niin he eivät voi olla mitään muuta, ettekä voi tekään.

Kiitos tilaisuudesta puhua tästä.

Neuvostoa kanavoinut Ron Head (www.ronahead.com)

22.3.2019

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net