01.02.2019

Henkiinherännyt poika - nuoruudenlähde

Kun on vain muutama päivä Vesimiehen uuteen kuuhun (4.2.) ja uuteen (kiinalaiseen) kuuvuoteen (5.2.) … mikä l.o.p.u.l.t.a.k.i.n tuo meidät ulos tästä !#$%-pimennyskäytävästä … olemme virallisesti laukaisualustalla uuteen elämäämme.

Tämä hetki vastaa "kaikkien järjestelmien tarkistusta" ennen ilmaannousua … joka meidän kannattaa oikeasti käyttää hyödyksi, koska sen perusteella mitä kuulen, "pian meidät sysätään vauhtiin, joka saattaa tuntua siltä, kuin pystyisimme lentämään!" Uudessa raportissa puhutaan tästä tulevasta energia-aallosta ja siitä, mitä vaaditaan sen kiinnisaamiseen.

Henkiinherännyt poika – nuoruudenlähde

Voi pojat, että tämä vuosi alkoi PAMAUKSELLA, vai mitä? Koska olemme olleet uppoutuneena hyvin syvälle pimennysportaaliin, tämä (suuri) pamaus oli luultavasti paljon enemmän romahdus kuin räjähdys. Mutta älkää yhtään epäilkö … olemme kaikki tehneet tässä kuussa erittäin tärkeän kuoleman, mikä merkitsee Itsen ja elämän täysin uuden tason valmistautumista syntymään.

On itse asiassa tullut melko selväksi, että jotain HYVIN uutta on ilmestymässä esiin sisältä ja se korvaa jonkin HYVIN vanhan … että jotain hyvin iänikuista on vapautettu sisältämme tekemään tilaa tälle Itsen uudelle paljastumiselle. Odotuksentunne tästä on aistittavaa … huumaavaa hetkittäin … vaikkakin hurjan epämukavaa samanaikaisesti.

Pimennysjakso … joka ankkuroi ne mahdollisuudet, jotka avautuivat meille edellisen kuolemavaiheen pimennyssarjan aikana vuoden 2018 kesäkuukausina (talvi etelässä) (lisää tästä jäljempänä) … on auttanut meitä päästämään irti mistä tahansa ja miten tahansa – mikä tahansa edelleen estää jumaluutemme ilmentymisen muotoon, millä tahansa tarvittavilla keinoilla.

Nämä vapautukset uudistavat solumatriisiamme ja ovat siksi olleet äärimmäisen fyysisiä. Ne vapauttavat jostain NIIN kaikenkattavasta, NIIN karmaitsemme ja menneisyytemme perustaan juurtuneesta, että voimme tuoda (tahattomasti) suuria kimpaleita väärää itseä sen mukana, kaikki kerralla … niitä aspektejamme jotka edelleen roikkuvat tiukasti kiinni vanhoissa tavoissamme.

Korkeammalla tasolla, kaikki mikä pidätteli meitä (luultavasti elämien ajan), sotki meidät vanhaan (patriarkaaliseen) toimintamalliin tai rajoitti Itsemme täyttä ilmaisua, on poistettu henkilökohtaisesta matriisistamme. Tämä on totta sekä henkilökohtaisella että kollektiivitasolla … mutta seuraamukset omassa elämässämme osoittavat valmistautumistasomme tähän nimenomaiseen vaiheeseen … sen (usein) vakavoittavan todellisuuden, miten valmis olemme oikeasti tähän hetkeen/näihin Lähde-energioihin.

Pinnalla se voi näyttää epäystävälliseltä … jopa painajaismaiselta … mutta oikea todellisuus on, että tämä ON henki-Itsemme saapuminen muotoon ja se vaatii jumalaista järjestystä … selkeää/puhdasta tilaa asuttavakseen. Lähde-Itsemme ei siedä mitään vähempää kuin täydellisen totuuden, ja tässä (ruumiillistumis)prosessissa se voi näyttää ja tuntua liialliselta … myös kovalta ja joustamattomalta. Mutta totuus on, että meitä tuetaan aina lempeästi ja hienovaraisesti muuttumaan … kunnes meidät tönäistään. Jos emme saa tuota muistiota … jos vastustamme tai pakenemme JOTAIN … jos jäämme kiinni itsepetokseen … vääristellen jotain elämän tai itsen puolta … ollen piittaamatta tunnemeren pohjavirtauksesta (tai vuorovesiaalloista) … viesteistä tulee vain kovaäänisempiä ja nuo viestit toimittavasta välineestä kiinteämpi.

Tämä vuosi ei ole sellainen, mikä hemmottelee meitä, mutta se varmistaa meille kohtalomme, koska energiat ovat laajentavia JA maadoittavia. Mitä työntövoimaan tulee, se on positiivisesti stratosfääristä, ja näin vuosi 2019 pyytää meitä nousemaan tilanteen tasalle, ryhtymään UUSIIN toimiin tästä juuri laajentuneesta paikasta, jonka kaiversimme sisälle … ilmentääksemme sen, kuka todella OLEMME ja mitä olemme tulleet tänne TEKEMÄÄN. Ja NYT … ei jonain tulevaisuuden hetkenä, jolloin tunnemme olevamme täydellinen, vaan osallistuen NYT-energioihin ruumiillistaaksemme tuon täydellisyyden.

Pitkän Kotimatkan jälkeen, nyt on aika tehdä Maasta todellinen Kotimme. On aika 1) kuvitella haluamamme tulevaisuus OLEmaan … 2) alkaa käyttäytyä niin, kuin tuo tulevaisuus olisi JO olemassa … ja 3) LIIKKUA voidakseen liikkua (siirtää nuo palapelinpalat paikoilleen).

Jos olet ollut musertunut pimennyksistä, niin tämä on täydellinen paikka aloittaa uudestaan. Uusi kuu Vesimiehessä (4.2.) … jota seuraa uusi (kiinalainen) kuuvuosi … ei ainoastaan kuljeta meitä pois pimennysportaalista, vaan antaa meille myös tähtikoordinaatteja muistaaksemme tulevaisuutemme, eli avautuaksemme vastaanottamaan jumalaisesta suunnitelmastamme. Kuin kombinaatiolukon viimeinen loksahdus, tämä tuleva kuu harmonisoi meidät uuteen tietoisuuteen ja uusin toimiin tehdäksenne sen SUUREN liikkeen, jota olemme yrittäneet … mutta jonka tekemiseen meillä ei ole vielä ollut tulta purjeissamme.

Tämä on "laatikon ulkopuolinen" tilanne, joka työntää meidät ehdottomasti mukavuusalueemme yli, mutta joka on välttämätön venyttämään meidät uuteen potentiaalimme … Se tuo myös joihinkin pitkäaikaisiin ongelmiin ratkaisuja, joita ei ole koskaan ennen ajateltu. Mikä tahansa "pimennysteemasi" olikin … valmistaudu nousemaan tuosta menneisyyden tuhkasta.

Sitä odotellessa … ja kun energiat jatkavat rakentumista ja meidän valmistelemista nousemaan ilmaan … yritä rentoutua jäljellä oleviin muutoksiin, joita tarvitaan, mukautuaksesi tähän vetäytymiseen ennen räjähdystä. Paine on ehdottomasti aistittavaa, mutta tämä johtuu siitä, että meidät työnnetään ottamaan ensimmäinen askeleemme täysin ulkona ensimmäisestä elämästämme, askel sisäisen visiomme ilmentämiseen … josta tulee virallisesti toinen elämämme, eli "perimmäinen elämäntarkoituksemme".

Ole valmiina käynnistykseen.

3 … 2 … 1 ... raketti lähtee.

[Suojattu osuus. Koko raportin ja kommenttien lukemiseksi katso nettisivuilta jäsenyysvaihtoehdot ja -hinnat.]

Kirjoittanut Lauren C. Gorgo (thinkwithyourheart.com)

30.1.2019

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Uuden tähtipolun luominen Viesti Matthewilta 18.6.18 »

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net