08.02.2016

Helmikuun 2016 energiaraportti

Helmikuussa tapahtuu paljon ja jos sinulla oli rankka tammikuussa, en usko, että tämä kuukausi toistaa tuota energiaa (mikä on hyvä asia).

Mutta vaikka virta voi olla tasapainoisempi kuin viime kuussa, tämä on mestarinumerokuukausi, jossa on värähtely 11. Ja tämä on karkausvuosi, joten tässä helmikuussa on 29 päivää – lisäpäivä tätä värähtelyä. Tämä merkitsee, että saamme korkeamman energiataajuuden, jonka kanssa työskennellä, ja enemmän aikaa käyttää sitä, mitä olemme oppineet tähän mennessä, ja kaikkea on uudelleentarkasteltavana, irtipäästettävänä ja uudistettavana, kun aloitamme kuukauden Merkuriuksen perääntymisvarjossa. Helmikuun rakkausfokus tuo tuon energian etualalle ystävänpäivän myötä 14.2. ja uusia alkuja uuden kuun ja kiinalaisen uudenvuoden myötä 8.2., Merkurius jättää varjonsa 15.2., valmistaudumme Jupiterin ja Saturnuksen neliöön maaliskuussa ja kaiken tämän prosessoimiseen on yksi lisäpäivä.

Pane merkille, että meillä oli viimeksi karkausvuosi 2012. Muistaako kukaan, mitä ajattelimme silloin? Vinkki, vinkki: se tulee taas maisemiin. Kenties tällä kertaa meistä tuntuu, että pääsemme jonnekin ylösnousemusprosessissa (olemme jo päässeet). Luulen, että olimme niin pettyneitä viime kerralla, koska uskoimme, että ylösnousemus tapahtuu meille, mutta se onkin itse ohjattava prosessi. Niinpä etsiessämme avaruusolentoja, avaruusaluksia, enkeleitä ja taianomaista kirkastumista, kaikki tapahtui selkämme takana. Nyt olemme menossa oikeaan suuntaan ja voimme nähdä toimintaa, kun sitä tapahtuu, koska olemme siinä.

Energia virtaa kuin meren vuorovesi – se tulee vähitellen, kehittyy ja vetäytyy ajan kuluessa. Jos olet ollut joskus rannalla nousuveden aikaan, et huomaa veden lähestyvän, ennen kuin se kastelee pyyhkeesi. Pidä se mielessä tässä kuussa ja suurimman osan tätä vuotta, kun jokainen saavuttamamme energiataso syntyy siitä työstä, jota olemme aiemmalla tasolla tehneet. Tämä kuukausi tuo paljon mestaruusenergiaa esiin, eli energia sallii meidän saavuttaa uusia mestaruustasoja, jos olemme valmis siihen. Jos emme, energia on olemassa joka tapauksessa, jos päätämme käyttää sitä. Jupiter on Neitsyessä, mikä aloittaa uuden 12 vuoden henkisen heräämisen ja tiedostamisen jakson, ja se on yhtymässä kuunsolmuun tässä kuussa, mikä tuo eksponentiaalisesti korkeamman taajuuden. Tämä on voimakkaampaa henkisyyttä, välitöntä ilmentämistä, spontaania luomista ja voima on kanssasi. Käytä sitä viisaasti ja hyvin. Saamme sen, mitä aiomme ja pyydämme, ja jos emme aio ja pyydä, emme hyödynnä parhaiten tätä erittäin voimakasta energiaa.

Jos olet lykännyt muutosten tekemistä jonkin aikaa, tässä kuussa ne saattavat huutaa nimeäsi. Saatat löytää motivaatiota, päättäväisyyttä ja rohkeutta tehdä tuon valinnan. Sana "rohkeus" (courage) tulee ranskan kielen sanasta "coeur", joka merkitsee sydäntä. Rohkeus on sydämen läsnäoloa, ei pelon poissaoloa. Ja kuukausi jonka fokus on rakkaudessa, on hyvä aika katsoa, mitä sydämesi pyytää. Ei särkyneestä tilastaan haluten parantua, vaan halustaan eheyteen ja yhdenmukaisuuteen ilon, täyttymyksen, luottamuksen, selkeyden ja rauhan kera. Mitä rauhallisen sydämen aikaansaaminen vaatii? Parannuksen myötä etsimme puuttuvia paloja ja yritämme sovittaa ne yhteen kokonaisuudeksi ja täyttää ne kolot tai kuilut, joita tuskamme ja pelkomme ovat luoneet. Sitten meidän täytyy ottaa tuo seuraava askel rohkeasti – sydämestä – ja ottaa vastaan eheys, ja sitten voimme luoda harmoniaa, joka nousee yhdenmukaisuudesta, jossa kaikki osat sopivat sulavasti yhteen. Ja mikä on parempi aika tehdä se kuin rakkauteen keskittyvä kuukausi?

Suuri osa tästä kuukaudesta ja vuodesta fokusoituu vahvasti sieluhaavoihin, traumoihin, tuskaan ja niihin liittyviin pelkoihin. Kun siirrymme 3D-polariteetista 5D-kaksinaisuuteen, siirrymme myös parantumisesta eheyteen ja energeettiseen yhdenmukaisuuteen. Tämä on tarkoituksemme tarkoitus ja se voi tapahtua luonnonmukaisesti, kun antaudumme omalle prosessillemme – mikä merkitsee taistelemisen lopettamista, ei periksi antamista.

Mikä nostaa kätensä lähteäkseen huoneesta, koska jokin muu seisoo ovella ja odottaa astumista todellisuuteesi? Katso uutta horisonttia – älä menneisyyttä, jonka olisit halunnut tapahtuvan eri tavalla.

Uusikuu 8.2. on myös kiinalainen uusivuosi ja tämän vuoden symboli on tuliapina (joka kerta ajatellessani sitä kuvittelen apinan, joka ampuu sähikäisiä). Apinat ovat nokkelia, ovelia ja älykkäitä, joten puuvuohen vuoden jälkeen tämä vuosi tuo lisää toimintaa – toivottavasti. Näyttikö vuohen vuosi sinulle, missä seuraat johtamisen sijasta, missä annat pois voimasi ja missä et ilmaise voimakkaita aikomuksia? Tämä uusikuu on myös merkittävä, kun siihen liittyvät kaikki planeetat, myös Kheiron, haavoittunut parantaja. Luuletko, että muutamia henkilökohtaisia ja kollektiivisia haavoja voi nousta pintaan? Etsi lisää salaisuuksia ja kollektiivista liikettä kohti totuutta, läpinäkyvyyttä ja transformaatiota kaikessa. USA:ssa CIA julkaisi juuri tuhansia asiakirjoja muukalaisten läsnäolosta 1950- ja 1960-luvulla. Ehkä nyt myönnetään tuo läsnäolo täysimittaisesti.

Tämä kuukausi laajentaa energiaa, jota meillä oli tammikuussa ja joka siirtää meidät pidemmälle 5D-kaksinaisuuteen, mikä on tulemista moniulotteiseksi. Tämä on uutta aluetta meille – menemme kirjaimellisesti sinne, "mihin kukaan ihminen ei ole mennyt aiemmin" – joten älä odota tietäväsi kaikkia vastauksia, koska et ehkä tiedä. Mutta tässä ei ole kyse kysymisestä ja vastaamisesta, koska johdamme tätä liikettä, ylösnousemus tapahtuu meidän vuoksemme ja suuresta halustamme olla korkeimmassa värähtelytaajuudessamme. 3D hajoaa ja tekee tilaa korkeamman ulottuvuuden elämiselle ja olemiselle ja sitä suunnittelimme kaiken aikaa – se vain kesti vähän pidempään kuin luulimme.

Emme voi mennä vikaan, mutta voimme hukata tilaisuuksia valmistautua suurempiin muutoksiin, joita tulee tänä vuonna. Vuoden 2016 ennusteissa kirjoitin, että tammi-maaliskuu asettaa perustan tälle vuodelle. Menemme tämän jakson toiseen kuukauteen. Helmikuun mestaruusvärähtelyn myötä meillä on kaikki tarvittava energia jatkaaksemme vauhdilla. Muista, että olet energia-astia, joten pidä tuo astia täysin auki ja energia virtaamassa.

Upeaa kuukautta.

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)

Helmikuu 2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Hän on palannut E Mao Mao »

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net