15.07.2015

Heinäkuun energiaennuste

Yhdistäminen, kundaliinin nouseminen ja kollektiivinen uloshengitys.

Kuvaan tätä tänään Mill Valleyssä, Marin Countyssä, punapuiden keskellä. Ja jos sinulla on ikinä tilaisuus kokea punapuut, ne ovat hyvin uskomattomia olentoja. Ne ovat kuin suojelijoita. Ne ovat hyvin ikivanhoja ja voimakkaita. Niinpä oleminen niiden keskellä tuntuu täydelliseltä tänään.

Kollektiivinen uloshengitys voimistuu

Osasyy miksi halusin tulla tänne, on, että virittyessäni tähän tulevaan kuukauteen, sanat "kollektiivinen uloshengitys" tulivat esiin energiateemana. Se merkitsee, että vuoden kuuden ensimmäisen kuukauden intensiivisyys on voitettu ja meillä kaikilla on tässä kuussa tilaisuus vain (Lee hengittää ulos) – kokea uloshengitys. Ja samalla saat integroida ja yhdistää kokonaisuudeksi kaiken, mitä on tullut aiemmin, jokaisen osasi mikä on muuttunut sen tuloksena ja mihin vaikutettu – valmiina siihen mihin menemme seuraavaksi, koska sisäisen voiman ja sisäisen tulen uudet varastot ovat erittäin suuri teema vuoden toisella puoliskolla. Käsittelen sitä hetken kuluttua, mutta palataanpa takaisin tähän yhdistämisajatukseen.

Heinäkuun energiateemoja

Tämä viesti on erityisesti teille, jotka olette hyvin ahdistuneita vuokseni nyt ja sanotte: "En voi mitenkään hengittää ulos. En voi mitenkään yhdistää mitään." Te olette juuri niitä ihmisiä, joiden täytyy ottaa tilaa, hidastaa, lakata vastaamasta puhelimeen kaikille ja tehdä, mitä teidän täytyy, rauhoittuaksenne.

Koska tämän vuoden ensimmäinen vuosipuolisko on ollut nopeampi ja intensiivisempi kuin koskaan ennen, tapahtuu massaherääminen ja kundaliini-energian aktivoituminen meissä kaikissa, mistä puhun lisää hetken kuluttua.

Niinpä kaiken tuon energian kulkiessa ympärillänne ja sisällänne, teidän täytyy ehdottomasti ottaa aikaa rauhoittaa oma hermostonne siellä ja silloin, kun voitte, jotta totutte vaihtelemaan tätä uutta vauhtia, missä olemme kaikki.

Teillä jotka pärjäätte oikein hyvin itsessänne tai alatte tuntea tuon luontaisen hidastumisen tapahtuvan itsessänne ja toimissanne, heinäkuu edustaa todella tilaisuutta yhdistää kaikki, missä olette olleet ja mitä olette käyneet läpi.

Monet teistä ovat puhuneet viime kuukausina intensiivisten ja merkityksellisten unien lisääntymisestä tai vanhojen ystävien, kumppanien tai rakastajien tupasahtamisesta elämäänne. Kaikki puhdistamista varten, kyllä, ja kokeaksenne uuden suhteen menneisyyteenne.

Heinäkuussa sysäys ja ärsyke tuohon puhdistamiseen voi rauhoittua ja voitte päästä avaamaan sydämenne ja mielenne ja näkemään, miltä teistä tuntuu nyt ajatella noita vanhoja asioita, koska elämä on todella muuttunut kaikilla viimeisen puolen vuoden aikana.

Niinpä jos yrittäisit muistaa, miltä sinusta tuntui viime joulukuussa, sinun on vaikea saada kosketusta siihen, koska niin paljon on muuttunut.

Ja ollessamme tiedostamattomampi, voimme olla kaoottinen ihmismatkallamme. Meitä voidaan ikään kuin työntää ihmisistä tai tapahtumista toisiin, ilman mitään todellista tuntua siitä, minne olemme menossa tai miksi jotain tapahtuu meille.

Itsensä vahvistaminen yhdistämisen avulla

Mutta mitä enemmän heräät siihen todellisuuteen, että energia sanelee kaiken, mitä sinulle tapahtuu, ja alat avata aistejasi, jotta voit tuntea tuon energian, mikä liikkuu lävitsesi ja mitä tulee sinua kohti, sitä enemmän avaudut energian olemiselle osa joka hetkeä. Ja tämän tiedostamisen myötä voit alkaa enemmän tietoisesti ohjata, mitä teet, mihin menet ja mitä haluaisit ilmentää seuraavaksi. Tämä on vieras ajatus ihmisille, jotka eivät ole koskaan aiemmin ajatelleet näin, mutta useammille ja useammille ihmisille tämä ymmärrys on tulossa normaaliksi. Näet sen normalisoituvan jokapäiväisissä keskusteluissa.

Miten siis tiedät, että olet selkeä ilmentäjä, että se mitä aiot, voi tulla sinulle helposti? Ensin sinun täytyy yhdistää se, mitä on jo sisälläsi.

Siis yhdistämisellä ja heinäkuun olemisella mahtava kuukausi siihen tarkoitan:

* Istu pohtimaan kaikkea, mitä sinulle on tapahtunut noin puolen vuoden kuluessa.

* Pidä päiväkirjaa ja ilmaise aikomus, mihin haluaisit elämäsi ja matkasi menevän seuraavaksi.

Ota vähän aikaa yhdistää kokonaisuudeksi kaikki, missä olet ollut, jotta voit sitten hyvin selkeästi päättää, minne haluaisit mennä seuraavaksi, sen sijaan että raahaat menneisyyden roskia tuleviin ilmennyksiisi.

Visiointi ja ilmentäminen Itselle ja kaikille

Ja muista, ettei aikomisessa tai visioimisessa ole mitään väärää tavoitetta.

Joskus ihmiset sanovat minulle: "No, haluaisin ilmentää xxxx itselleni, mutta kun maailma kärsii ja toisilla on huonommin kuin minulla, minulle on haasteellista ilmentää tämä itselleni." Ja pointtina on, että nämä kaksi asiaa voi olla rinnakkain sinussa.

Esimerkiksi jos haluat ilmentää jotain, mikä saa olosi tuntumaan turvallisemmalta elämässä, mutta sinusta tuntuu pahalta tuo halu, koska tunnistat muiden ihmisten olevan turvattomammassa asemassa kuin sinä, anna kummankin energian olla totta sinulle.

Se merkitsee, että haluaisit olla humanitaarinen ja auttaa muita mahdollisimman paljon, kyllä, mutta sinulla on edelleen tämä energia tai toive, että haluat vähän enemmän turvaa, mitä se merkitseekin sinulle.

Voit siis ilmentää tai visioida kumpaakin samanaikaisesti (ilmentää maailman parantumista a oman olosi parantumista).

Tai keskity omaan haluusi ja sitten kun se ilmentyy, saat tilan, missä sen tuloksena avoimuutesi on paljon enemmän läsnä, koska olet ilmentänyt itsellesi asian, mikä tunnistit tukevan sinua. Tämä sallii sinun sitten olla tuen saamisen tunteestasi humanitaarisempi toisia kohtaan.

Et mene taaksepäin (vaikka siltä näyttäisikin)

Elämme kaksinaisessa maailmassa ja kaksinaiset ajatukset ovat erittäin korostuneita, enemmän kuin koskaan ennen. Taas kerran, jos olet tietoinen tai herännyt ihminen, sinulle ei ole yllätys huomata, miten nopeasti menet nyt päivittäin eri tunteiden tai havaintojen läpi – sellainen on heräämisvauhti.

Ja muista, ettet taannu, jos menet taaksepäin omasta mielestäsi. Ajatus, että käy läpi jotain vanhaa ongelmaa, voi olla masentava monille, mutta se on osa sitä evoluutiomatkaa, mitä käymme kaikki läpi. Julkaisin tässä kuussa uuden videon "A to Z of Energy: You Are not Regressing, You're Evolving", joten se kannattaa ehkä käydä katsomassa tästä, jos olet huolissasi taaksepäin menosta.

Luo siis heinäkuussa mahdollisimman paljon tilaa yhdistämiselle ja uloshengittämiselle. Käytä tämä tila päättääksesi, missä haluaisit olla henkilökohtaisessa elämässäsi seuraavat kuusi kuukautta ja minkä haluaisit nähdä muuttuvan maailmassa.

Puhuin viime kuussa, että "yksi askel eteenpäin ja yksi askel taaksepäin (ja toisinaan) sivulle" on kesäkuun energia ihmisten elämässä. Ja näimme tätä tapahtuvan myös maailman näyttämöllä. Oli edistymistä, oli taantumista ja oli myös sivuttaisia energioita, joita kukaan meistä ei nähnyt tulevan.

Heinäkuu on paljon tilavampi, koska energia voi olla intensiivistä vain tietyn aikaa, ennen kuin se joko kuivuu kokoon tai räjähtää.

Merkittävä teema – kundaliinin nouseminen kaikissa

Ja heinäkuun tila on tärkeä sen voimakkaan viestin vuoksi, mitä saan jatkuvasti suuremmasta kundaliinin valtavirta-aktivoitumisesta kollektiivissa.

Kundaliini-energia on periaatteessa elämänvoimaenergiaamme. Ja sen juuret on juurichakrassa – energiakeskuksessa missä meillä on luovan, seksuaali- ja elämänvoimaenergiamme perusta. Nyky-yhteiskunnassa meillä on taipumusta elää mukavasti enemmän täällä (Lee näyttää aluetta sydänkeskuksen alueelta kruunuchakraan) kuin alemmissa chakroissamme. Henkisesti kehittyneillä ihmisillä on taipumusta olla auki sydämen, kurkkuchakran (kommunikointi), kolmannen silmän (visiointi ja intuitio) ja kruunuchakran (yhteys henkeen) alueella.

Mutta pääasiallisesti älyllisessä yhteiskunnassa myös henkisesti kehittyneet sielut eivät usein mene tasapainottomaan alempia chakroja, kun nämä ovat tiheämpiä ja sameampia energioita nyky-yhteiskunnassamme. Tämän tason puhdistaminen ja aktivoiminen on seuraava yleisvaihe maailmamme heräämisessä.

Vatsakeskus – suhteiden polttopiste kehossa

Viimeisen kymmenen vuoden aikana on tehty paljon myös kommunikointi-ilmaisun, aistien ja intuition ymmärtämisen sekä sydämen avaamisen kehittämiseksi nopeasti. Tästä on tullut paljon vallitsevampaa kaikkialla. Mutta seuraava vaihe on mennä puhdistamaan alaspäin vatsan kautta ja aktivoida tuo juuri.

Ihmissuhteet ovat vatsassa, joten monilla teistä on herkkyyttä tai vetäytymistä monissa suhteissa muutaman kuukauden ajan, kun käytte läpi tätä kundaliini-aktivointia, koska sitä ei kannata käydä läpi tappelemalla toisten kanssa.

Yhteistyö ja kumppanuudet voivat kukoistaa nyt

Luovat kumppanuudet, seksikumppanuudet ja kaikki mikä tuntuu voimakkaalta heimoenergialta, kukoistaa tulevina kuukausina. On kyse sitten tanssimisesta jossain ryhmässä tai mistä tahansa ryhmätoiminnasta, missä on kehon hurjuutta ja ilmaisua, muutamana seuraavana kuukautena niissä on saatavissa todella kosmisia kokemuksia, koska kundaliini-energiaa on ympärillämme. Jotkut teistä menevät ikkunoista, joita ette ole koskaan avanneet itsellenne kehossa ja kehon kautta. Mutta sen lisäksi kundaliini-elämävoimaenergian heräämisen perimmäinen tarkoitus on saada sinut pakkaan, missä kaikki systeemit ovat käytössä ja auki.

Se on siis melko iso juttu eikä siihen kannata mennä naiivisti tai suurella kiireellä.

Vapauden tuominen pelkomieleen

Koska keholta vaatii aikaa oppia sietämään niin avoin ja aktiivinen elämänvoima ja myös sinulta ihmisenä vaatii aikaa olla sellaisten ajatustesi ja pelkojesi kanssa kuin:

"Miten turvallista on olla minä maailmassa?"

"Tuomitaanko minut?"

"Hyökkäävätkö ihmiset kimppuuni?"

"Eivätkö ihmiset pidä minusta yhtä paljon?"

Pelon polttaminen – avautuminen olemaan, kuka sinun on tarkoitus olla täällä

Kaiken tuon sisäisen ohjelmoinnin polttaminen ja itsesi salliminen tulla siksi, joka haluat olla tai sinun on tarkoitus olla seuraavaksi, on syysi olla täällä – riippumatta kaikista ihmisistä ympärilläsi ja siitä, miten he saattavat reagoida tai olla reagoimatta siihen.

Tämä herääminen juurichakrassa siis näyttäytyy sinulle hyvin voimallisesti. Luovuudessa ja myös fyysisessä toiminnassa, liikunnassa ja seksuaalisuudessa sinulla tapahtuu energian ja elämänvoiman herääminen, mitä voit tutkia yksin – useimmat teistä. Jotkut teistä tutkivat sitä kumppanuudessa.

Mutta tässä on myös viesti, että syyskuusta eteenpäin tässä energiassa (valtavirran avautuminen nyt kesän aikana) monet teistä alkavat mennä maailmaan ja osallistua tähän muutosaaltoon – tuleva jakso missä näemme taas innovaatioiden ja luovuuden tuovan positiivisia muutoksia maailmaan.

Luojat heräävät

Ei siis ole mitään pelättävää, mutta vähän kuin raskaana olevalla äidillä (ja myös isällä), on taipumusta suojella kovasti kehoa ja olla herkkä tuon vaiheen aikana varmistamaan, että vauva ja äiti ovat suojassa tavalla, missä ne kumpikin voivat transformoitua.

Ajattele sitä siis näin. Olet synnyttämässä:

* luomistulesi

* seksuaalitulesi

* elämänvoimasi.

Kaikki nämä alueet nousevat sisälläsi ja kauttasi tulevina kuukausina, avaten uusia energioita ja katalysoiden vanhoja tukoksia ja rajoituksia irtipäästettäväksi.

Perinteisesti silloin kun ihmiset ovat tietämättömiä kundaliini-energian nousemisesta sisällään tai he eivät oikein tiedä, mitä heidän kehossaan tapahtuu, he heijastavat sen ulospäin. He saattavat tapella toistensa kanssa, väitellä toistensa kanssa tai antaa tuon energian juosta ulkoiseen elämäänsä tavoilla, mitkä voivat olla tuhoisia tai kaoottisia.

Tämä on sellainen ihminen, joka kävelee huoneeseen, ja kaikki tietävät, että hän on paikalla, ei pelkästään siksi, miten hän kannattelee itseään, vaan koska hän liikkuu ympäri huonetta, vaikuttaa kaikkiin ja kenties myös huonekaluihin. Tällainen elämänvoimaenergia ei ole keskittynyttä eikä virtaa tasapainoisesti kehon läpi. Sen sijaan se esittäytyy ulkoisessa maailmassa tuhoavalla tai tunkeilevalla tavalla.

Niinpä varmasti näet tuota energiaa lentelevän ympäriinsä ihmisissä, jotka eivät ole kovin tietoisia itsestään, mutta olemme nähneet sitä lentelevän melko pitkään, koska tämä energia on tietysti lisääntynyt jo jonkin aikaa.

Mutta hyvä uutinen on, että heinäkuu kutsuu sinua ottamaan paljon enemmän tilaa siihen liittyen, miten tuot tuon elämänvoimaenergian elämääsi, ja myös hyvin intuitiiviset joukossanne alkavat tunnistaa ja tuntea, että kehonne sisällä tuntuu hyvin erilaiselta.

Taianomaiset muutokset ovat mahdollisia

Siihen on syy, miksi kehon sisällä tuntuu erilaiselta. Voimme kehittää ylächakroja ja se on ylläpitänyt meidät tähän saakka. Se antaa meille avoimempia suhteita, avoimempaa kommunikointia ja hyvinvoinnintunnetta, mistä tiesimme aiemmin, ja se on hyvä asia. Mutta heräämisen seuraava taso tulee, kun ulotamme tämän avoimuuden juurichakraan ja kutsumme heräämistä saavuttamaan täyden harmonian. Kun tämä tapahtuu, taianomaisia muutoksia tulee ulkoisessa maailmassa.

Ja tarvitsemme tällä hetkellä taianomaisia muutoksia planeettakokonaisuutena. Käymme läpi näitä muutoksia yksilöinä, voidaksemme auttaa noiden taianomaisten muutosten luomisessa kokonaisuutena.

Niinpä tulemme vuoden 2015 toiseen puoliskoon, missä kundaliini-energia on lisääntyvässä määrin vahvasti läsnä ja monet ihmiset kokevat spontaanin heräämisen.

Ei enää uhrina olemista – energiakokemusten kalibrointi

Jos sinulla on siis puutarhassa tai talossa äkkiä kummallisia kokemuksia, jotka ovat ilmestysmäisiä tai avaavat sinut näkemään tai tuntemaan jotain, mitä et ollut odottanut, istu hengittämään, kun se tapahtuu. (Lee hengittää sisään ja ulos) Sano itsellesi: "Olen turvassa. Voin vastaanottaa tämän energian."

Muista, että sinulla on volyymisäädin. Voimme tuntea usein henkisyydessä, että olemme haluton osallistuja tai jopa uhri jossain henkisessä tai psyykkisessä kokemuksessa, mikä meille tapahtuu. Ja meidän täytyy muistaa, että voimme tehdä yhteistyötä hengen kanssa. Voit sanoa jotain sellaista kuin: "Pyydän, että tämä rauhoittuu nyt. Pyydän, että tämä intensiivisyys vähenee. Pyydän muutaman päivän rauhaa."

Muista pyytää sitä henkilökohtaisissa kokemuksissasi ja myös pyytäessäsi apua enkeleiltä tai opastukselta tai oppailta – miten tahansa nimität sitä.

Avoimuus, hiljaisuus ja rauha

Täällä ollaan edelleen kaikki. Olemme edelleen täällä maaplaneetalla, päivä kerrallaan, askel kerrallaan. Mutta on erittäin voimakas tunne avautumisesta ja rauhallisesta energiasta, mikä on voimakkaampi kuin koskaan ennen. Jos varmistat, ettet ylistimuloidu ja vartioit sitä, että annat itsellesi rauhan ja hiljaisuuden hetkiä elämässä, tunnet sen syvästi. Se täyttää sinut. Se yhdistää sinut magneettimaisesti oikeisiin ihmisiin oikeaan aikaan.

Ja kyllä (hedonisteille joukossanne ja voin samaistua siihen), on hauskaa olla aina ilossa ja autuudessa, mutta mausteena on todennäköisesti välillä aikoja, jolloin sinun täytyy "sammua" joksikin aikaa tai huomaat spontaanisti muistavasi jonkin vaikean tilanteen tai tunteen.

Esimeriksi saatat saada upean uratilaisuuden ja olet todella hämmästynyt tämän tapahtumisesta. Ja kuitenkin muutaman tunnin päästä saatat yhtäkkiä muistaa sen ajan, kun sinulla oli suurin urasydänsurusi, mitä olet käsitellyt kerroksittain. Tämä liittyy syvällisesti menestyshetkeen. Silloin kun avaudut korkeampaan suuntaan, alempi osasi mikä on suljettu menneisyydessä, venyy ja nousee esiin vapautettavaksi. Ja mitä tietoisempi ja heränneempi meistä tulee, sitä enemmän tunnemme ja näemme tietoisesti näitä asioita.

Itsensä tuomitseminen voi olla osa irtipäästämistä

Älä tuomitse itseäsi, jos näytät ottavan askeleen taaksepäin. Ota itsesi kiinni, jos tuomitset itsesi. Itsensä tuomitsemisen näkeminen on vain suurta tiedostamista. Ajattele sitä näin.

Jos saat itsesi kiinni tuomitsemisesta, muista, että menneisyydessä et olisi tiedostanut tuota itsesi tuomitsemista. Pelkän tuon äänen kuulemisen sijasta olisit estänyt itsesi tekemästä jotain, koska tunsit tuon itsesi tuomitsemisen.

Jos todellisuutesi on nyt, että olet vain pettynyt saatuasi itsesi kiinni tuomitsemisesta, olet ehdottomasti menossa oikeaan suuntaan. Pidä tietoisuus tuosta tuomitsemisesta. Naura sille. Päästä siitä irti. Ei ole mitään tarvetta tuomita itseäsi, aivan kuten ei ole mitään tarvetta tuomita ketään muutakaan. Kaikki tekevät ehdottomasti parhaansa, myös sinä.

Tämä on heinäkuu, ihmiset!

Minulla on tulossa pari tapahtumaa. Lontoossa pidän energiaviritysillan ja julkisen tapaamisen ja se on keskiviikkona 12.8. Ja syyskuussa olen kanavoijien konferenssissa, yhtenä kahdeksasta kanavoijasta ja se pidetään Los Angelesissa.

Siis ensi kuuhun saakka, voit tarkistaa koko antini Portaalista, minkä olemme juuri suunnitelleet ja lanseeranneet uudelleen. Voit tsekata tapahtumat yms. nettisivuiltani.

Paljon rakkautta kaikille.

Lee

Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)

3.7.2015

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

 

(Editoiden puhtaaksikirjoitettu Leen videoviestistä)

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net