07.07.2018

Heinäkuun 2018 energiaraportti

Nopeusilmiö, käänteispolariteetti, hermostuntu energia, ykseyden ja inhimillisyyden puolustaminen ja lempeä sydämellisyys. Kesäkuu oli iso kuukausi, kun jatkamme täällä maan päällä mullistuksen läpikäymistä – sekä kollektiivisesti että sisällämme. Ulkoisella maailmalla ja kaikilla sen ajankohtaisilla muutoksilla on hyvin suora vaikutus siihen, kuka olemme sisäisesti. N

iinpä nämä energiat ravistelevat ja muuttavat henkilökohtaisia kaavojamme. Kokemus tästä on, että siirrymme hyvin nopeasti ajatusten ja tunteiden läpi, jotka olisimme vuosia sitten käsitelleet paljon hitaammin. Se voi saada tunnista riippuen tuntemaan, että pakahtuu tai riemastuu.

Tämä nopeusilmiö ei helpota tulevina kuukausina, joten jos 2018 on ollut hurjaa menoa sinulle (ja toivot hidastusta tässä kuussa), niin oivalla, ettei sitä tule ulkopuolisista tapahtumista, koska maailma liikkuu nyt nopeasti. Siis sinun täytyy oppia ylläpitämään oma tasapainosi päivittäin ja viikoittain. Ja se voi olla hyvin erilaista, kuin mikä ennen toimi sinulla – ajat muuttuvat jälleen, ja niin mekin!

KÄÄNTEISPOLARITEETTI

Käänteispolariteetti näkyy monilla meistä, mutta kahdella eri tavalla. Toinen tapa on, että huomaat tekeväsi asioita, jotka tuntuvat vastakkaisilta sille, mitä tavallisesti olet (tai olit). Niinpä esimerkiksi, kenties väittelet paljon sisaresi kanssa ja huomaat aina häviäväsi tuossa valtadynamiikassa. Nyt yhtäkkiä saatat löytää voimasi uudella tavalla noissa kiistoissa ja näin muuttaa vuosien kaavamaista käyttäytymistä teidän kahden välillä. Tämä muuttaa omaa identiteettiäsi ja hänen identiteettiään ja sinun odotuksiasi tuosta suhteesta tulevaisuudessa. Tämä on hyvä asia. Niin muutosta tapahtuu, mutta se voi yllättää sinut ja mennä tunteisiin.

Olemme valtatasapainon parantamisvaiheessa tällä planeetalla. Niinpä tämä on aikaa tarttua elämässäsi paikkoihin, joissa on valta/voimaepätasapainoa, ja se saattaa merkitä, että alat käyttäytyä tavoilla, joilla et normaalisti käyttäydy. Siis käännät normaalit kaavasi ympäri.

Toinen tapa jolla tämä käänteispolariteetti näkyy joillakin, on, että saatat huomata tekeväsi asioita vastakkaisella vauhdilla kuin tavallisesti, mikä on perimmiltään hyödyllistä sinulle, vaikka tuntuukin kummalliselta ensin. Jos siis olet erittäin nopea ihminen, saatat huomata, että hidastat auliisti tai toimiasi estetään joka puolelta. Universumi ja sielusi eivät halua sinun menevän niin nopeasti, koska et pysty vastaanottamaan lisää itseäsi, keskittämään itseäsi ja antamaan enemmän itsestäsi maailmalle. Niinpä sinut pysäytetään ja sinua hidastetaan saadaksesi tilaisuuden tajuta sen.

Yhtä lailla ne jotka ovat tottuneet liikkumaan hitaammin elämässä, saattavat löytää lisää vauhtia. Tämä voi olla hauskaa ja oma-aloitteista, tai olet kehittänyt sellaisen rauhan ja tasapainon itsessäsi, että olet nyt valmis luonnostaan lisäämään vauhtia.

Luota siihen nopeusvaihdokseen, joka saattaa ilmestyä sinulle. Opit siitä ja se muuttaa sinua.

HERMOSTUNUT ENERGIA

Tunnemme kaikki hermostuneen energian lisääntymisen planeetalla. Hermostunutta energiaa on nyt kaikkialla ja kaikissa jossain määrin, koska kaikki muuttuu niin nopeasti. Hermostuneisuus voi tehdä myös pelosta enemmän päivittäistä, joten ole tietoinen omastasi ja miten se ehkä motivoi sinua. Kysy itseltäsi: "Ajaako pelkoni tätä päätöstä vai sydämeni?"

Siis jos huomaat, ettet ole harmoniassa jonkun ihmisen, paikan, projektin tai asian kanssa, huomaat, että se huutaa sinulle kovaa ja selkeästi tässä kuussa ja elämä ja sinä järjestätte kyseisen tilanteen uudelleen. Tämä hermostunut energia luo nopeampia uudelleenharmonisoitumisia ihmisten, paikkojen ja elämäntilanteiden kanssa.

Aina kun voit, luota tähän. Niille asioille on aina korkeampi syy, joita käymme läpi elämässä, vaikkeivät nuo kokemukset ole ehkä aina mukavia.

YKSEYDEN JA INHIMILLISYYDEN PUOLUSTAMINEN

Into ykseyden ja inhimillisyyden ympärillä näkyy meillä enemmän ja enemmän. Mitä enemmän näemme myötätunnottomuutta ja epäinhimillisyyttä, tunnemme tulevina vuosina enemmän pakkoa antaa äänemme, sydämemme ja tekomme ykseyden ja jakautumattomuuden puolustamiseen.

Mutta yhtä lailla ole tietoinen tässä kuussa siitä, juokseeko mielesi karkuun sydänimpulssiesi kanssa (ja ottaa hallinnan). Sydämelläsi saattaa olla vastaus johonkin, ja ennen kuin huomaatkaan, mieli (hermostuneen energian lietsomana) ottaa hallinnan ja yrittää organisoida tai tuottaa liikaa tuohon alkuperäiseen haluun liittyen. Tiedät tämän tapahtuneen, kun kehossa ei tunnu hyvältä, et saa tuloksia ja huomaat lukkiutuneesi jatkuvaan kamppailuun tavoitteidesi kanssa.

Astu etäämmälle, vedä henkeä ja mieti uudelleen, onko tämä polku tai projekti edelleen sinua varten. Vai oliko se vain hetki, josta voit nyt päästää irti? Energiat muuttuvat nopeasti, joten liikkuminen hitaasti ja varovasti kaikessa, mikä ei virtaa, on hyvä liike nyt. Asiat järjestyvät uudelleen nopeasti, jos päästät irti mielen kontrollista, erityisesti jos tuohon kontrolliin ajoivat alitajuisesti pelot.

LEMPEÄ SYDÄMELLISYYS

Olemme kaikki yhtä. Saatamme kaikki olla hyvin erilaisia ihmisiä, joilla on hyvin erilaiset elämänkokemukset, mutta jos huoneeseen laitetaan 20 ihmistä ja heitä pyydetään kertomaan, mitä heidän sisällään tapahtuu, hämmästyisit sitä läheisyyttä, joka syntyisi noissa 20 ihmisessä, koska kuulisimme toisiltamme hyvin monia samoja toiveita, haluja, pelkoja ja kamppailuja.

Tarvitsemme tuota yhteyttä ja läheisyyttä toistemme kanssa, ja meidän täytyy muistaa, miten jokainen käy läpi omaa matkaansa ja intensiivisiä muutoksia tällä hetkellä. Ilmaiseminen ja kommunikointi toistensa kanssa tänä aikana on elintärkeää. Älä eristäydy pidemmäksi aikaa, kuin on terveellistä sinulle.

On kyse sitten asioista, joita näemme maailmassa ja joista tunnemme empatiaa tai myötätuntoa, tai asioista henkilökohtaisessa elämässämme ja yhteisössämme, pääsemme kaikki enemmän ja enemmän kosketukseen sydämemme kanssa. Tätä tapahtuu suorana reaktiona yhteiskunnan tai ihmisten toisiin aspekteihin, joissa sydänenergia ei toimi. Mutta sinun ei tarvitse tulla imetyksi sen raskauteen, vaikka toisinaan sydämesi murtuu auki reaktiona näkemääsi.

Keskity siihen, mitä voit tehdä, ja ole positiivinen ja voimaantunut vastaus tilanteeseen. Olemme täällä ollaksemme muutos ja uudet ratkaisut ja rakentaaksemme sen, mitä haluamme nähdä planeetalla. Siis pidä tuo fokus, mutta ole myös tietoinen, ettet ole täällä pelastamassa kaikkia. Se on mahdoton tavoite ja ihanne ja kuitenkin sellainen, johon monet sensitiivit jäävät usein ansaan, ja pakahtuvat siitä. Olet täällä osallistumassa niin paljon, kuin pystyt, niin paljon kuin tunnet tiettynä päivänä, ja on tärkeää pitää jatkuvasti huolta itsestäsi, kun teet sen. Se on sinun panoksesi ja se on enemmän kuin riittävästi.

Isoa rakkautta kaikille. Pitäkää huolta lempeistä sydämistänne.

Lee x

Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)

2.7.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Laajentunut itse Uuden sinun veistämistä »

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net