24.02.2019

Häviävä pimeys

Olen kokenut koko elämäni paljon negatiivisia, yliluonnollisia asioita, joita en sisällyttänyt kirjaani "A Lightworker's Mission: The Journey Through Polarity Resolution" (2010), mutta minusta tuntuu, että niitä pitäisi jakaa nyt, kun vanha alemman taajuuden kaksinaisuus häviää. Kaikki nämä negatiiviset pimeystiimin muukalaiset ja epäorgaaniset vääristymäjärjestelmät ovat vähentyneet vuosista 2011 ja 2012 saakka, mutta jotkut ovat sitkeitä ja viipyilevät edelleen, taistellen selviytyäkseen ylösnousemusprosessista ja maailmojen eroamisesta.

Olemme vuonna 2019 sen merkittävässä kiihtymisessä, että näitä negatiivisia olentoja ja niiden vanhan Maan vääristymiä luovia kontrollointijärjestelmiä lopetetaan energeettisesti. Niitä hajottavat monenlaiset luonnollisen evoluution valoenergiat, aallot ja sykkeet, monet moniulotteisen valotiimin olennot sekä jotkut teidän tätä lukevien aspektit.

Ihmisten täytyy tietoisesti tietää, miten vakavaa ja läpitunkevaa negatiivisuus on ollut nykyelämässämme ylösnousemusprosessin aikana maan päällä. Kerron vähän lisää henkilökohtaisia pimeystiimikokemuksiani, koska ne ovat uskomattomia, järkyttäviä, mielenkiintoisia ja opettavaisia siitä negatiivisuudesta ja kärsimyksestä huolimatta, jota ne ovat aiheuttaneet. Tässä tilanteessa olemme olleet kaksinaisuudessa, emme ole kehittymässä siihen ykseydessä, joten kun luet, pysy kaikin tavoin neutraalina, kiitos. Sitä se vain on ollut, ja olemme nyt kehittymässä tuon vanhan ja häviävän syklin tason ja taajuusasteikon yläpuolelle. Lisäksi nämä kaksi alla mainittua merkittävää laukaisinvuotta selittää, miksi pimeystiimi on lisännyt hyökkäyksiään useimpia meitä kohtaan.

  1. Vuoden 1999 alussa aurinko siirtyi 7D-valon fotonivyöhön, minkä vuoksi monet meistä laukaistiin energeettisesti tuolloin aloittamaan ylösnousemusprosessi fyysisellä, biologisella tasolla.
  2. Vuoden 2013 alussa Maa oli lopultakin täysin 7D-valon fotonivyössä vuoden ympäri, minkä vuoksi on ollut sellaista, kuin on ollut, joulukuun 2012 jälkeen.
  3. Vuonna 2019, jatkuen vuoden 2020 alkuosaan, energeettinen kehittyminen kaikesta vanhasta alemmasta uuteen korkeampaan saavuttaa lopullisen irtautumispisteen.

Niiden tiedostamattomien pimeystiimipuheiden vuoksi, joita olen saanut joiltain ihmisiltä vuodesta 2003 saakka jaettuani henkilökohtaisia kokemuksiani näiden negatiivisten olentojen ja muukalaisten kanssa, minun täytyy sanoa tämä. Yksi päätyökalu jota pimeystiimi on aina käyttänyt, on kaiken orgaanisen ja toden kääntäminen epäorgaanisiksi vääristymiksi, jotta ne voivat käyttää niitä itsensä säilyttämiseen. Kun tuomitsee Lähteen, luo tilanteen, jossa täytyy loisia muissa elävissä olennoissa – kuten ihmiskunta – elättääkseen itsensä, koska on tarkoituksella katkaissut yhteyden jumalaiseen Lähteeseen ja noihin luonnollisiin elämää ylläpitäviin energioihin.

Monta vuotta monet ihmiset uskoivat, että jos minulla tai kenellä tahansa on negatiivisia kohtaamisia ja kokemuksia pimeystiimin kanssa – negatiiviset muukalaiset, monet niiden vähäpätöisemmät luomukset, negatiiviset tekoälylaitteet, paholaiset, demonit, vähäpätöisemmät olennot jne. – se johtui siitä, että minussa/meissä oli jotain vikaa tai meidän täytyi tehdä tai olla tekemättä jotain jne. Toisin sanoen, nämä ihmiset ovat virheellisesti uskoneet, että jos joku kokee ei-fyysisten muukalaisten ja olentojen hyökkäyksiä, niin se johtuu täysin hänestä. Jotkut ihmiset eivät edes usko, että pimeystiimi on ollut olemassa. Näin hyvää työtä he ovat tehneet ihmistietoisuudessa.

Jos sinä tai minä inkarnoiduimme vapaaehtoisesti fyysiseen 3D:hen vanhalle, patriarkaaliselle maapallolle ylösnousemusprosessin aikana muuntamaan tiheyttä ja negatiivisuutta ja korvaamaan sen orgaanisella, Lähteen luomalla evoluutiovalolla, niin tiedä, että me jotka olimme ensimmäistä ylösnousemusvaloaaltoa, erotuimme hullunlailla fyysisen Maan täydellisessä pimeydessä. Toisin sanoen, hehkuimme siinä pimeydessä, jota Maa oli, ja sen vuoksi pimeystiimi näki, tunsi ja tunnisti meidät ja tiesi, miksi olimme inkarnoituneet tähän elämään. He tiesivät välittömästi, keitä olimme ja miksi olimme täällä, ja heidän perspektiivistään olimme vihollinen numero 1 ensihetkestä alkaen.

Minulta vei muutaman ensimmäisen, tuskallisen vuosikymmenen tässä elämässä tajuta tämä vaarallinen tosiasia. Minulta vei tovin myös tajuta, että mitä suuremman valomäärän kanssa inkarnoituu ja vielä lisää sitä täysin pimeyden kontrolloimassa planeettajärjestelmässä, sitä suurempi potentiaali on muuntaa ja poistaa hyvin suuria määriä negatiivisuutta, tiheyttä, negatiivisia energiajäämiä ja aikajanoja. Toiset joilla on paljon vähemmän tai ei lainkaan valoa, eivät voi tehdä tätä, joten ne eivät muodosta mitään uhkaa pimeystiimin olennoille ja niiden agendalle.

Pimeystiimin olennot ja sen tekoälylaitteet ovat hyökänneet toistuvasti monien vapaaehtoisten, tähtisiementen, valosotureiden, sinisten säteiden jne. kimppuun, koska olemme aina olleet valtava uhka heille – ei siksi, että olemme tehneet jotain väärin. Näetkö, miten tietämättömät ihmiset kääntävät tämän päinvastaiseksi? Näetkö niiltä puuttuvan laajempaa tietoisuutta, jotka häpäisevät ja syyttävät toisia siitä, että he ovat joutuneet hyökkäyksen kohteeksi? Näetkö, miksi olen toisinaan suuttunut ihmisille, jotka tietämättään ovat juoneet pimeystiimin "nektaria" ja saarnanneet häpeää, syytöstä ja rakkaudenpuutetta niitä kohtaan, jotka ovat tehneet ylösnousemusmissiotaan, joutuen hyökkäyksen kohteeksi sen vuoksi? On yksi asia joutua negatiivisten ei-ihmismuukalaisten hyökkäyksen kohteeksi, mutta tietämättömien ihmisten hyökkääminen on monin tavoin vielä pahempaa, koska heitä olemme yrittäneet auttaa kaiken aikaa.

"Voi, rakas Denise, kirjoita artikkeli terveydenhoitoalasta. Olen tehnyt 10 vuotta töitä kansallisessa terveyspalvelussa (hallinnossa, ei klinikalla). Minusta se on kiehtovaa, mutta mitä enemmän aikaa kuluu, sitä tietoisempi olen pimeydestä, ja kommenttisi tästä saivat puistattamaan. Olen tiennyt sen syvällä sisällä, mutta kieltänyt, koska olen aina halunnut auttaa ihmisiä. Mutta en usko, että oikeasti auttaa työskennellessään jossain, mikä pitää ihmiset lukittuna kurjuuteensa …" –Charzi

Tämä on Charzin kommentti yhteen artikkeliin, jossa kerroin vähän kokemuksistani, kun vierailin äitini luona hoitokodissa 2014. Kiitos, Charzi.

Ennen kuin kerron joitain näistä negatiivisista kokemuksista, on hyödyllistä tietää, että minulla oli jo syntyessäni kyky nähdä selvänäköisesti, kuulla selväkuuloisesti, tuntea empaattisesti ja selvätuntoisesti toisten energiat ja tunteet ja tietää selvätietoisesti. "Psyykkisyyden" on tehnyt vielä mielenkiintoisemmaksi tämä ylösnousemusprosessi. Ainoastaan yliaistilliset kykyni eivät ole kehittyneet hitaasti syntymästä lähtien ylösnousemusprosessin vuoksi, vaan myös se on muuttunut toistuvasti, mitä ja miten olen havainnut, koska ulottuvuuksienvälisiä verhoja ei ole ollut 1998–1999 lähtien. Tämä on ollut kummalista, hämmentävää ja hyvin mielenkiintoista omasta perspektiivistäni, koska syntyessä yliaistillisuuteni oli patriarkaalisen 3D-maan taajuudessa, ennen kuin ylösnousemusprosessi alkoi. Ylösnousemusprosessin alettua se oli fyysisellä tasolla, käsitellen evoluutiomatkaa 3D-fyysisyydestä 4D-astraaliin ja sen läpi viimein 5D-taajuuteen, jossa olemme fyysisesti tänään. Tietoisten yliaistillisten kykyjen ja korkeamman tiedostamiskyvyn kera, nuo evoluutiosiirtymät ulottuvuudesta ja taajuudesta toiseen ovat olleet poikkeuksellisia ja toisinaan hämmentäviä elää fyysisesti läpi, nähden ilman kaikkia vanhoja tuttuja energiaulottuvuusverhoja ja -rajoja.

******************

Oli vuosi 2013, ja olin vienyt äidin hänen naispuoliselle silmälääkärilleen näkötarkistukseen linssireseptin päivitystä varten. Olen aina vihannut lääkäreiden vastaanottoja, laboratorioita, sairaaloita, isoja lääketehtaita, apteekkeja ja melkein kaikkia patriarkaalisia terveydenhoitoasioita. Jos sinä olet selvänäköinen ja sisällät melko paljon valoa, niin vihaat niitä myös. Silmälääkärin vastaanotto oli täynnä, kuten lääkärien vastaanotot aina ovat, ja yritin parhaani mukaan olla antamatta negatiivisen ja meluisan organisoidun kaaoksen ja tuon paikan fyysisen ja eteerisen saastan vaikuttaa, kun jouduin odottamaan siellä.

Jonkin ajan kuluttua mieslääkäri joka työskenteli silmälääkärin vastaanotolla plastiikkakirurgina ja joka oli tämän aviomies toisesta maasta, tuli työskentelyalueeltaan ja lukittui välittömästi minuun, kun istuin tuossa täydessä odotushuoneessa. Olen kohdannut pimeystiimin monta kertaa fyysisyydessä, mutta ilmeisesti tämä oli ensimmäinen kerta, kun tuo mieslääkäri kohtasi jonkun valotiimistä. Nautin todella tästä hänen odottamattomasta järkytyksestään ja kauhustaan ja tilanne-kääntyy-toisinpäin -tyyppisestä ylösnousemushetkestä. Tiesin välittömästi, kuka hän oli, ja hän tunsi, mitä minä olin, ja siitä tuli intensiivistä erittäin nopeasti. Hän jähmettyi paikoilleen ja seisoi siinä tuijottaen minua tuon syvän ja hillittömän vihan kera, jota vain pimeystiimillä on, kun joku valotiimistä on läsnä. On mahdotonta ilmaista sanoin heidän ehdotonta vihaansa valotiimiä ja ihmiskuntaa kohtaan yleisesti ottaen.

Istuin siinä säteillen energiaa ja kerroin telepaattisesti hänelle ja hänen muukalais-matelija-sätkynukkeisännälleen, jonka näin selvänäköisesti hänen yläpuolellaan, etten ottaisi mitään paskaa vastaan kummaltakaan heistä. (Aina kun löydän itseni pimeystiimin seurasta fyysisesti ja/tai eteerisesti, en ala pelätä, vaan menen automaattisesti valosoturimoodiin ja voimaannun syvästi. Tämä ei ole tietoinen lineaarinen juttu tai älyllinen aikomus minulta, vaan välitön automaattireaktio, ja olen erittäin kiitollinen siitä.) Kerroin telepaattisesti, että olin tarvittaessa valmis taistelemaan kuolemaan saakka siinä kaikkien edessä.

Ilmaistuani energiapuumerkkini, aloin välittömästi nähdä selvänäköisesti kuvia ja tuntea tunteita ja fyysisiä aistimuksia, joita tämä miespuolinen plastiikkakirurgi ja hänen matelijaohjaajansa saivat fyysisten leikkausten tekemisestä, enimmäkseen naispuolisille ihmisille. Se oli täydellinen ammatti tälle miehelle ja kaikille muille hänen kaltaisilleen, jotka omistaa ja joita operoi negatiiviset muukalaiset ja/tai muut pimeystiimin olennot. Nämä ihmislääkärit ovat vain "välikäsiä" potilaiden ja ei-fyysisten, negatiivisten ei-ihmis-muukalaisten ja muiden olentojen välillä, jotka ruokkivat itseään heillä ja heidän leikkauksillaan, verellään ja kivullaan.

Kuvat joita minulle näytettiin, olivat tuosta plastiikkakirurgista, joka leikkasi auki naisten kasvoja, rintoja, vatsoja ja vastaavaa ja kiihottui ja päihtyi naispuolisten ja myös miespuolisten ihmisten fyysisestä teurastamisesta. Sekä ihmiskirurgi että muukalaismatelija aiheuttivat fyysistä kipua ihmisille, enimmäkseen naispuolisille, jotka olivat vielä parempia, koska pimeystiimin olennot vihaavat heitä hyvin syvästi. Lääkäri sai fyysisesti leikata naisia ja energeettisesti tyydyttää verenhimoaan ja haluaan teurastaa ihmisiä ja sai vielä paljon rahaa "palveluksistaan". Kirurgi virnisti pahansuovasti, kun hänen energiapuumerkkinsä oli lähetetty minulle, ja hymyilin hieman takaisin kertoakseni, että olin jo hyvin tietoinen tästä kaikesta. Telepaattisen vuoropuhelumme jälkeen kirurgi vetäytyi takaisin sinne, missä hän oli tullut aiemmin, eikä tullut ulos loppuaikana, jonka olin siellä.

Toinen tavallinen kokemus joka minulla on ollut monta kertaa, tapahtui, kun minun täytyi viedä äiti laboratorioon verikokeisiin. Lääkärin vastaanottojen tapaan nämä paikat ovat aina täynnä, mikä tekee kokemuksesta vielä kurjemman. Koska vähäpätöisemmillä negatiivisilla olennoilla on suuri energeettinen verenhimo, niitä kohtaa tyypillisesti melkein kaikissa terveydenhoidon laboratorioissa, sairaaloissa ja muissa paikoissa, joissa on ihmis- ja eläinverta ja tuskaa. Tähän sisältyvät tatuointi- ja lävistyspaikat jne.

Minua on purtu pari kertaa odottaessani nurkassa, kun sairaanhoitaja on ottanut verta äidissäni. Kummallakin kerralla tunsin piston ja välittömästi kutinaa ranteen sisäpuolella tai päälaella, ja pienenpieni kuhmu ilmestyi fyysisesti sinne, mihin ei-fyysinen loinen oli purrut minua. Näin paljon näissä pakoissa kuhisee ei-fyysisiä ja nälkäisiä ei-ihmisloisolentoja, jotka uivat ympäri kuin hait odottaen, että joku heittää niille lisää ihmistä, mitä laboratoriossa tehdään päivät pitkät. Pelkästään 10 minuuttia tuossa fyysisessä tilassa, jossa negatiivisia loisolentoja on, riitti siihen, että minua purtiin. Laitan energiasuojan meidän kummankin ympärille ennen lähtöämme autolla, ja kuitenkin tällaisia asioita tapahtuu edelleen usein.

Kuten monet teistä tietävät jo, äitini kiidätettiin ambulanssilla klo 3.30 elokuussa 2014 toisen kaupungin sairaalaan, jossa tehtiin sydämen ohitusleikkauksia. Heidän oli tarkoitus tehdä ohitusleikkaus seuraavana aamuna ennen puoltapäivää. Kiire kaikessa tässä kertoi minulle, että tilanne oli erittäin vakava. Seottuani ensin kunnolla otin selvää, missä tämä sairaala ylipäätään oli, ja pääsin sinne noin klo 10.30. En ollut koskaan ollut sairaalan teho-osastokerroksessa, joten se paikka oli näkijä-sensitiiville erittäin kummallinen ja vakava kokea. Kun olin päässyt leikkauksen valmisteluhuoneeseen, jossa äitini oli, näin selvänäköisesti kolmen pitkän valo-olentoenkelin pitävän energeettisesti tilaa hänen ympärillään pääpäädyssä, tuossa tyypillisessä kolmiomuodostelmassa: kaksi oli kummallakin puolella ja vähän taaempana kuin yksi. Tiesin välittömästi heidän näkemisensä merkitsevän, että äiti selviytyisi tuosta kolminkertaisesta ohitusleikkauksesta.

Puoli tuntia myöhemmin kirurgi astui tähän valmisteluhuoneeseen ja hän näytti yllättyneeltä nähdessään minut. En tiedä, mistä siinä oli kyse tai mitä hän näki, mutta tiesin välittömästi, että hän oli kirurgi, koska häneen oli kiinnittynyt eetterilangalla kuollut valkoihoinen noin 70–80-vuotias mies. Tämä kuollut mies oli eteerisesti kiinni fyysisessä kirurgissa ja leijui jatkuvasti hänen perässään, lähellä kattoa kuin ilmapallo. Näin tämän ja sanoin: "Hei, sinä olet varmaan kirurgi", ja kättelimme ja hän vahvisti, että alkaisi tehdä sydämen ohitusleikkausta äidilleni tunnin kuluttua. Kolme valo-olentoenkeliä, ja yksi kuollut mies kiinnittyneenä kirurgiin kuin ilmapallo. Olin yllättynyt, että kirurgissa oli kiinni vain yksi kuollut ihminen, koska tavallisesti on enemmän.

Tämän lyhyen tapaamisen jälkeen tuon kirurgin kanssa, minulla oli kiire ulos sairaalasta. Käännyin väärään suuntaan ajaessani kotiin ja päädyin toiseen kaupunkiin. Näkymätön korkeampi tiimini huusi, että kääntyisin Walgreenin tavaratalolle, joka oli aivan siinä, ja menisin sisään, minkä tein välittömästi. Heti oven sisäpuolella kohtasin ihanan "homomiesenkelin" ja kysyin häneltä kyyneleet silmissä, osaisiko hän neuvoa, miten pääsen kaupunkiin, jossa asun. Hän kehotti minua menemään sitä tietä pitkin, jolla Walgreen oli – pisteet korkeammille auttajilleni – ja päätyisin takaisin omaan kaupunkiini. Halasin häntä ja kerroin, miksi olin niin romuna ja että hän oli "tuon päivän enkelini", mikä sai hänet itkemään. Se oli ihanaa, enkä ole koskaan ollut niin kiitollinen vieraalle ihmiselle, kuin olin tuolla hämmentyneellä ja eksyneellä uupumushetkellä. Palasin sairaalaan seuraavana päivänä ja joka päivä, jolloin äiti oli siellä, mitä kesti vain seitsemän päivää.

Seuraavana oli vuorossa toipumisaika hoitokodissa leikkauksen jälkeen. Vain kaksi viikkoa myöhemmin hän sai aivohalvauksen ja hänet kiidätettiin toiseen sairaalaan, joka on erikoistunut niihin. Oltuaan neljä päivää siellä, hänet kuljetettiin takaisin hoitokotiin, jossa hän asui kolme kuukautta. Pidä mielessä, että kaikki tämä tapahtui elokuusta marraskuun 1. päivään 2014, jolloin hän pääsi pois ja toin hänet kotiin.

Olen ollut joissain todella kamalissa paikoissa alemmassa 4D-astraalissa ja tämä hoitokoti oli verrattavissa niihin. Se oli itse asiassa sitä, eli tämä fyysinen hoitokoti oli vuonna 2014 4D-astraalitasolla ja -taajuudessa, enkä ollut lähimainkaan valmistautunut käymään siellä kolmea kuukautta joka toinen päivä ja kaksi, kolme tuntia kerralla – toin puhtaita pyjamia äidille, harjasin hänen hampaitaan, varmistin, että hän joi tarpeeksi vettä ollessani siellä jne. Pääsin sinne ja kävelin tuon suuren rakennuksen keskelle, jossa äitini oli, ja vietettyäni kahdesta kolmeen tuntiin tuossa energiassa, pystyin hädin tuskin kävelyttämään kehoni takaisin ulos ja autolleni. Tuon paikan tiheys oli niin äärimmäistä, että fyysinen kehoni tuntui musertuvan noista raskaista alemmista astraalitaajuuksista ja sen yleisestä negatiivisuudesta, ja se melkein vammautti minut siinä määrin, että tuskin pystyin kävelemään pois tuosta rakennuksesta ja noista energioista. Heti kun olin ulkona, tunsin musertavan paineen alkavan vähentyä, mutta minulta vei loppupäivän toipua vietettyäni kaksi tuntia siellä.

Kun asioiden selvänäköinen näkeminen ja empaattinen tunteminen jne. on ollut ainoa maailma, jonka on tuntenut, tulee poikkeuksellisen hyväksi sivuuttamaan ne pimeät jutut, joita on ollut kaikkialla hyvin voimistuneesti vuodesta 1999 alkaen, fyysisen tason ylösnousemusprosessin alkamisen vuoksi. Se on siinä, näet sen, tunnet sen, se tietää, että voit nähdä ja tuntea sen, ja jatkat vain, kuin mitään ei olisi siinä, mutta on erittäin paljon. Monien meistä on täytynyt tehdä tämä selviytyäksemme 4D-astraalimaailman ja vanhan fyysisen 3D-ulottuvuuden sekoittumisesta, kun menimme niiden läpi saavuttaaksemme korkeamman 5D-taajuuden. Ihmiskunta ja Maa ovat kulkeneet neljännen ulottuvuuden astraalitason läpi monta, monta vuotta. Ei kovin hauskaa meille, mutta erittäin hauskaa astraalin asukkaille. "Katsokaa kaikki, turisteja! Päivällinen on katettu, eikä meidän tarvinnut mennä minnekään hakemaan sitä!"

Pointti jonka haluan tuoda esiin, on, että tuo hoitokoti ja hyvin monet muut fyysiset paikat tuolloin olivat energiatasolla ja taajuudessa, joka oli 4D-astraalitaso. Ei ollut energiaverhoa pitämässä 4D-astraalia erossa fyysisestä 3D:stä ja toisinpäin – ne ovat sekoittuneet yhteen suurimman osan näistä ylösnousemusvuosista, minkä vuoksi paranormaalista tuli nopeasti normaalia fyysisessä maailmassa.

Hoitokoti jossa äitiäni pidettiin kolme kuukautta vuonna 2014, oli fyysisesti astraalitasolla. En ole palannut tuohon paikkaan tai mihinkään sairaalaan vuoden 2014 jälkeen, joten en pysty sanomaan, missä tilassa ne ovat tänä päivänä – enkä aio mennä tarkistamaan! Tiedän, että pankkini on parantunut kovasti vuodesta 2013, ja sekin oli fyysisesti astraalitasolla monta vuotta, kuten melkein kaikki muutkin paikat ovat olleet. Siis ultrasensitiivinä meneminen hoitokotiin kahdeksi, kolmeksi tunniksi melkein tappoi minut. Kun äitini tila parani, lyhensin aikani siellä pariin tuntiin ja kävin vierailulla vain joka kolmas päivä, koska tarvitsin niin paljon aikaa toipua siitä.

Ollessani hoitokodissa näin, kuulin ja tunsin selvänäköisesti alemman 4D-tason astraaliolentojen ruokkivan itseään noilla vanhahkoilla ihmisillä. Näin joidenkin näiden ei-ihmisolentojen ryömivän potilaiden sängyillä, seiniä ylös ja monien huoneiden katossa, sekä ryömivän potilaiden fyysisen kehon päällä sängyssä ja pyörätuolissa ja ahertavan päästäkseen ihmisten fyysisen kehon kimppuun. Jotkut niistä yrittivät kaivaa tiensä potilaiden päähän ja muille kehon alueille jne. Monet niistä näyttivät kuin riutuneilta mustilta hirviöiltä, kun taas toiset olivat kehittyneempiä, voimakkaita ja yksilöllistyneitä, ja toiset vähemmän. Toisin sanoen, on tai on ollut pimeystiimin muukalaisten ja vähäpätöisempien olentojen massiivinen ja monimutkainen hierarkia. Kuvittele ehdottomasti pahin, ja olet lähellä sitä, mitä näin tapahtuvan joka hetki ollessani tuossa hoitokodissa. Kuvittele klassisia helvettikuvauksia, ja olet erittäin lähellä totuutta niistä tilanteista, joita olemme kaikki käyneet läpi monta vuotta, kun olemme kehittyneet 4D-astraalin läpi saavuttaaksemme viidennen ulottuvuuden fyysisen kehomme kera.

*****************

Muuttaen suuntaa tässä aiheessa, haluan päättää tämän viimeisimpään äärimmäisen tuskalliseen hyökkäystapaukseeni ja sen syyhyn. Se alkoi noin 6.–7.2.2019, ja kesti kahdeksan vuorokautta, ennen kuin voimakas fyysinen kipu lakkasi. Tämä oli nopeampi kuin edellinen kerta, jolloin koin samantyyppisen hyökkäyksen vuoden 2015 lopulla. Mainitsin tuosta hyökkäyksestä, kun se tapahtui, koska en ollut koskaan kokenut vastaavaa ja lisäksi se tapahtui nyppiessäni kulmakarvoja suurentavan kasvopeilin avulla, joten näin sen tapahtuvan. En nähnyt sitä tällä kertaa, mutta se oli identtinen vuoden 2015 tapauksen kanssa. Kuulostaa kummalliselta ja oudolta, mutta kerron teille, että se oli uskomattoman tuskallista fyysisesti, ja sen läpikäyminen vei valtaosan voimistani. Pitkät jaksot melkein jatkuvaa kovaa kipua uuvuttavat ja heikentävät nopeasti, minkä tämä viimeisin tapaus teki. En ole vieläkään entiselläni ja tiedän, että minun täytyy vain saada koottua itseeni, koska ei ole enää lepoaikoja. On vain seuraava ylösnousemukseen liittyvä tapahtuma, ja se on ainoastaan parin tunnin päästä nyt vuonna 2019!

Olemme kuulleet kaikki noista vanhoista uskomuksista, miksi ihmiset peittävät suunsa kädellä, kun haukottelevat. Se oli pitämään negatiiviset olennot ulkona, jotteivät ne syöksyisi heidän fyysiseen kehoonsa suun ollessa auki. Kuulostaa vanhojen naisten puheelta kauan sitten, kunnes jotain samanlaista tapahtuu itselle! En olisi uskonut, mitä minulle on tapahtunut nyt kaksi kertaa, ellen olisi nähnyt fyysisesti sen tapahtuvan vuonna 2015.

Pikkuruinen nuppineulanpään kokoinen valkoinen valo lensi yhtäkkiä näkökenttääni suurennetussa peilissä, johon olin katsonut vasemmalta puoleltani. Se lensi nopeasti vaakatasossa ylähuulen ja nenän välissä. Kun se oli suoraan vasemman sieraimeni alla, se teki tiukan käännöksen ja lensi ylös sieraimeeni ja sitten lihaan sen yläpuolella. Noin kolme tuntia tämän jälkeen alkoi sattua juuri tuohon kohtaan sieraimessani ja seuraavaan päivään mennessä puolet nenästäni oli punainen, kuuma, turvonnut ja uskomattoman kipeä. Sama tapahtui minulle taas helmikuussa 2019, mutta tällä kertaa kyse oli oikeasta sieraimestani enkä nähnyt sen tapahtumista. Seuraavaan päivään mennessä oikea sieraimeni oli punainen, kuuma koskettaessa, turvonnut ja suurentunut. Turvotus oli tällä kertaa pahempaa kuin 2015, ja se ulottui silmään ja leukaan sekä leuan alla olevaan rauhaseen saakka. Tällä kertaa se teki minut sairaaksi ja hyvin heikoksi, ja tietysti fyysinen kipu oli äärimmäistä.

Ennen tämän tapahtumista minulla oli jo kipua päässä, silmissä, kallossa, aivorauhasissa jne. viimeisimmän uuden valoenergiakuuron vuoksi. Mutta sitten tapahtui tämä hyökkäys, ja olen yrittänyt helmikuussa 10, 11 päivää parhaani mukaan vain selviytyä 10 minuuttia kerrallaan. Kutsuin ylösnousemusenkeleitäni, kuten kutsun toistuvasti, auttamaan minua paranemaan nopeasti ja poistamaan tämän hyökkäyshaavan ja eteerisen ja fyysisen jäämän, jota se on ehkä varastoinut kehooni. Halusin myös tietää, miksi se oli tapahtunut taas 2019. Se mitä näin tästä, oli monimutkaista, moniulotteista, "moni-itseistä", galaktista ja universaalia ja johtui täysin tästä ylösnousemusprosessista ja maailmojen massiivisesta eroamisesta, joka jylisee eteenpäin tässä ja nyt.

"Näin" joitain korkeamman ulottuvuuden galaktisia itsejäni, joilla on paljon pitkäaikaista vuorovaikutusta pimeystiimin muukalaisten kanssa, mikä ei ollut uutta informaatiota minulle, koska olen ollut tietoinen kahdesta niistä suurimman osan elämääni. Minusta oli kuitenkin mielenkiintoista, miten kaikki Minun ja Denisen aspektit ruumiillistuvat ja yhdistyvät parhaillaan näillä meille kaikille uusilla tavoilla, vaikka se sattuukin minulla ihan helvetisti! Yhdisty tietoisemmin useampiin aspekteihisi aika-avaruuden ja ulottuvuuksien yli, ja näissä kummallisissa ns. poikkeavuuksissa on paljon enemmän tolkkua. Tässä on kyse yhtenäis- ja ykseystietoisuudesta ja -todellisuudesta sekä "ensikontaktista", josta ei tule mitään sellaista, mitä olemme odottaneet sen olevan. Aivan kuten 21.12.2012 ja nyt vuonna 2019, me elämme sen kaiken, mutta tällä aspektillamme ei ole vielä suurempaa kuvaa selvästi näkyvissään, mutta olemme pääsemässä siihen nyt nopeasti.

Pitkä ja monimutkainen tarina lyhyesti: tämä aspektisi tuntee ja kokee nyt monilla tavoilla "täällä alhaalla", fyysisellä ylösnousevalla 5D-maapallolla sen, mitä tapahtuu korkeammissa ulottuvuuksissa monella muulla "sinulla". Kasvava ruumiillistuminen ja ykseys- ja yhtenäistietoisuus. Kimppuuni hyökättiin joidenkin asioiden takia, joita pari muuta korkeampaa itseäni teki aioneja sitten galaksin toisessa osassa, mutta koska Denise on aspekti tässä fyysisessä ylösnousevassa maatodellisuudessa, pimeystiimi hyökkäsi minun kimppuni. Ovathan kaikki Minun ja minun aspektini yhtä, ja ruumiillistumisprosessi tuo tämän liikakäytetyn ja hyvin väärinymmärretyn termin vuonna 2019 hyvin todelliseksi ei-lineaariseksi faktaksi useammilla vapaaehtoisilla.

Paljon lisää tätä on tulossa, joten ole avoin, joustava ja voimaantunut silloinkin, kun makaat selälläsi toipumassa mistä tahansa milloin tahansa, ja tiedä, että tämä on vasta pieni alku uudesta elämästämme, jota eletään näillä uusilla korkeammilla, yhdistyneillä tavoilla. Tämä hyökkäys oli hyvin heikentävä sekä energeettisesti että fyysisesti, ja kuitenkin kun aloin hahmottaa siihen liittyvän suuremman, monimutkaisemman ja moniulotteisemman tilan, olin hieman huvittunut ja ilmoitin noille muille ikivanhoille korkeamman itsen aspekteille, että he olivat minulle palveluksen velkaa otettuani tämän iskun nenääni meidän kaikkien puolesta.

Ensikontakti on muiden kanssa, ja tässä tapauksessa se tapahtuu muiden aspektiensa kanssa, ja Sinä ja sinä yhdistyvät lisääntyvässä määrin toistensa kanssa, mikä antaa hyvin uuden ja erilaisen perspektiivin kaikille aspekteille ja itseille. Tämäkin on osa ajankohtaista maailmojen eroamista, ja paljon siitä tapahtuu sisälläsi ja fyysisessä kehossasi ja noissa muissa aspekteissa ja itseissä, jotka ovat myös sinä. Mitä enemmän me vapaaehtoiset, siniset säteet, tähtisiemenet, ensimmäinen valotiimi jne. ruumiillistumme, sitä enemmän maailmojen eroaminen tapahtuu sekä sisäisesti meissä jokaisessa että ulkoisesti fyysisissä ja ei-fyysisissä maailmoissa lineaarisesti ja epälineaarisesti samanaikaisesti.

Pääni tuntuu siltä, että Lähteen rakkaus-valosäteet leikkaavat sitä – kuten tavallista – korkea sydämeni laajenee ja jyskyttää taas ja selkäni huutaa, joten minä ja sodan repimät sieraimeni menemme vähäksi aikaa vaakatasoon ja leijumme siinä kaikessa Lähteen kanssa ja hymyilemme lempeästi. Se kaikki on erittäin hyvä asia.

Denise

Kirjoittanut Denise Le Fay (highheartlife.wordpress.com)

19.2.2019

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net