27.07.2018

Haastavia muutoksia ja luovia valintoja

Mikään ei ole järkyttävämpää kuin kohdata jokin elämänhaaste silloin, kun uskomme, ettei meidän tarvitse enää käsitellä noita ongelmia päästyämme tietylle tasolle ylösnousemussyklissämme. Valitettavasti on sitä harhaanjohtavaa informaatiota, että näin tapahtuu, eikä se ole totta. Vaikka tämä voi saada tolaltaan, se on testi itsetietoisuudessa, omanarvontunnossa, rajoissa ja siinä, miten monia vaihtoehtoja pystymme luomaan itsellemme.

Samaan aikaan kun toimimme edelleen 3D:ssä tässä ylösnousemussyklissä, emme ole rajoittuneella, yhden vaihtoehdon lineaarisella polulla, ja sitä voimme juhlia silloin, kun kohtaamme haastavia muutoksia, jotka vaativat luovia valintoja.

Kun katselet tätä videota, ajattele jotain ajankohtaista haastettasi. Mikä on ensimmäinen ja ilmeisin valintasi ja se, joka reagoi pelkoihisi? Ota askel taaksepäin ja käytä intuitiotasi. Mitä muita vaihtoehtoja voisit harkita? Älä tuomitse niitä ja anna voimaantuneen ajattelusi luoda muita vaihtoehtoja.

Tässä ovat videon kohokohdat:

  1. 1. Meillä on toisinaan haasteita elämässämme riippumatta siitä, miten "ylösnoussut" uskomme tai luulemme olevamme.
  1. 2. Haasteemme vaativat, että meistä tulee luovempi valinnoissamme. Miten monia eri vaihtoehtoja pystymme luomaan itsellemme tämän haasteen kohdatessa? Mikä on toinen vaihtoehto sille, että pakahdumme näistä haasteista?
  1. 3. Aikomus asettaa taajuuden sille, minkä tyyppisiä vaihtoehtoja luomme, joten suurten ja voimakkaiden aikomusten ilmaiseminen, jotka valjastavat energiamme täysin, on välttämätöntä, jos tarkoituksemme on luoda paljon korkean taajuuden vaihtoehtoja.
  1. 4. On tärkeää myös oppia luomaan dialogi intuition (sisäinen tietäminen) ja ulkoisen äänen välille, jotta voimme käyttää tasapanoista kanssaluovaa kumppanuutta ihmisen ja jumaluuden välillä tullaksemme tietoiseksi toisten tasojen vaihtoehdoista, joita emme pysty kuvittelemaan omalla mielellä ja menneisyyteen perustuvalla ajattelulla.

Tämä on kuukausi, jonka teema "valinta ja muutos" kannustaa meitä avautumaan erityyppisille vaihtoehdoille. Ja tämä vuorostaan nostaa energiataajuuttamme ja värähtelyämme. Kyllä, pelko on yksi vaihtoehto ja niin on uhriajattelukin, mutta mitä jos pidämme näitä haasteita vahvistuksena siitä, että olemme valmis uuteen elämänmalliin, ja käytämme niitä ponnahduslautana muihin mahdollisuuksiin, potentiaaleihin, valintoihin ja luomuksiin, joita emme ole koskaan ennen harkinneet. Kun vanha on tullut energiatiensä päähän, meidän täytyy muuttaa polkua, ja kun olemme jumissa epämukavalla mukavuusalueella, tämä pakko luoda uusi polku tulee elämäämme tavalla tai toisella.

Voit lukea heinäkuun energiaraportista yksityiskohtia tästä valinta- ja muutosteemasta ja siitä, miksi ne ovat niin tärkeitä ylösnousemusmatkallemme.

Viisaasti ja hyvin valitseminen on osa prosessia, mutta tärkeämpää on tehdä jokin valinta ja olla eksymättä prosessiin. Älä ajattele liikaa tätä ja yritä tehdä parasta ja täydellisintä valintaa. Tee jokin valinta ja arvioi sitten tuloksiasi. Varmista, että ilmaiset voimakkaita aikomuksia, myös niitä jotka haastavat nykyajattelusi, jotta avaat nuo vaihtoehto-ovet täysin ja saat valtavan määrän mahdollisuuksia ja vaihtoehtoja harkittavaksi.

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)

16.7.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Pimennysten keskellä Pisin kuunpimennys Mars seuranaan »

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net