29.08.2018

Geomagneettimyrsky porti avautuessa - tässä sitä hehkutaan

Porttiavautumista ei voi feikata, todisteita on aina läsnä. Auringonpilkkuja ilmestyi "tyhjästä". Sitten voimakas geomagneettimyrsky lauantaina ja sunnuntaina yhdisti auringon ja Gaian kentät voimakkaaseen plasman sisäänvirtaukseen. Suora yhteys 80 miljardin watin voimaan, joka syöksyy verkkoihin auroraovaalin läpi (aukko Gaian magnetosfäärissä, suora osuma).

Olemme edelleen siinä, kun nuo energiat leviävät verkkojärjestelmiin ja sydämiimme. Fokuksemme sunnuntain ykseysmeditaatioissa oli kristalli-sateenkaarikoodien jakelu, ja meillä oli korkeampien ulottuvuuksien täysi tuki tässä "aurinko-planetaarisessa" sisäänvirtauksessa.

Tämä on valtava määrä jäljitettävissä olevaa plasman sisäänvirtausta. Moniulotteisessa perspektiivissämme tämä osoittaa meille, että tähtiportit on linkitetty toisiinsa ja niitä valoaaltoja saadaan, joita ennustettiin tälle äärettömyysporttiviikolle. Portinvartijat linkittävät aina tähtiportit sisäänvirtauksia varten, ja tämä tulva vaikuttaa hyvin voimakkaalta. (Nuo aallot tulevat aurinkokuntamme ulkopuolelta.)

Fokusoidu uusiin valomuutoksiin, äläkä tuomitse vanhan purkamista. Kutsu mestariasi ja enkeli- ja galaktista tasoasi – muista, että tämä on ruumiillistumisaikaa, kaiken sen tiedostamista ja jälleenyhdistymistä, mitä olemme. Joillakin tähän sisältyy aurinkovalo-olemus.

Sytytä nuo kristallikoodit ja sateenkaarisillat DNA:ssa. Valaise kaikki, mitä on Lähteen positiivisen ja puhtaan fotonivalon kanssa.

Aikomuksemme on antaa tämän äärettömyysportin kehittyä mahdollisimman helposti ja sujuvasti ja sallia kaikkien halukkaiden sydänten ylittää kristallisillat jumalaisen itsen täyteen ruumiillistamiseen. Älä himmennä tai kontrolloi sitä pelosta – anna sen tehdä tuo hyvä työ.

Siunausta ja kiitollisuutta portinvartijoille ja verkkotyöläisille, jotka auttoivat, ja kaikille jotka pitävät tätä auki tällä viikolla korkeimman aikomuksen kera. Alkusysäyspäivämme on keskiviikko 29.8. – kuitenkin viime perjantain avautuminen indikoi, että tästä tulee transformoiva viikko.

Pane merkille, miten energia tuntuu kevyemmältä, jalostetummalta. Pimennyksiin liittyneen tiheyden puhdistamisen jälkeen olemme avoimia seuraavan tason ruumiillistamiselle. Anna valon muuttaa sinua. Avataan kristallisillat sisällä ja ulkona.

Rakkaudessa, valossa ja palvelussa,

Sandra

Kirjoittanut Sandra Walter (www.sandrawalter.com)

27.8.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Kentät Evoluutio ja laajentuminen »

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net