16.12.2015

Galaktinen asetelma - 12.12. ja 19.12.

Rakas valoperhe, tässä joulukuussa integroitte ja tasapainotatte sen kosmisen kvanttivaloaallon voimakkaat loppuenergiat, joka käynnistyi elokuussa 8-8-8-portissa ja laskeutui Leijonaportista.

Tämä energia on vahvistunut ja integroitunut viime kuukaudet ja nyt joulukuussa teidän sallitaan sopeutua ja valmistautua niihin suuriin tapahtumiin, joita tulee 2016.

Tämän nyt-hetken avainsana on transformaatio. Galaktiset koodit tuovat teidät yhtenäiselle aikajanalle, jossa kaikki maatodellisuudet valmistautuvat suureen transformaatioon, joka harmonisoi teidät rauhan ja harmonian tulevaisuuden Maahan.

Pyydämme teitä kuvittelemaan itsenne aikamestariksi, joka pitää menneisyyttä ja tulevaisuutta tarkoituksellisessa todellisuudessanne, kun ilmennätte nyt-hetkessä, äärettömässä nykyisyydessä, joka on jumalainen sydämenne. Tästä perspektiivistä katsottuna olette aikajananne(janojenne) mestari ja pidätte tulevaisuuden ja menneisyyden täydellisessä tasapainossa. Kudotte jumalaisesta pyhästä sydämestänne aika-paikkaenergioita uuteen Maahan.

Tuo todellisuus on totta! Se on harmoniassa jumalaisen tahdon kanssa ja se vaatii transformaatiota maan päällä nyt!

Joulukuun pyörrekohdat

Rakas perhe, 12-12- ja 19-12-portin välissä (12.-19.12.) integroitte ja valmistaudutte voimakkaisiin galaktisiin energioihin, joita virtaa Maahan Galaktisesta keskuksesta eteläisen planeettaportaalin kautta, joka on etelänapamantereen yläpuolella.

12-12-portaali sallii taajuuden nopeutumisen ja kultaisen valotulvan valmistelemaan Maata ja kaikkia sen asukkaita tuleviin voimakkaisiin energiapyörteisiin.

19-12-portaali edustaa Galaksin keskuksen ja Auringon asettumista täysin linjaan Jousimiehen tähdistön 27 asteessa perinteisen astrologian mukaan. Kolmentoista merkin astrologiassa Aurinko on ollut Ophiucus- tai Asclepius-merkissä, Kristus Parantajamerkissä, ja tämä on toiminut voimamoottorina, joka tuo Maan harmoniaan Galaksin keskuksen ja Suuren keskusauringon kanssa. Tällä hetkellä Galaktisesta neuvostosta tulee suora valokoodilähetys, joka välittää kosmisen sydämen kuvioita/malleja ja ääniä Maahamme. Tämä nopeuttaa taas kerran evoluutiota ja transformaatiota. Nämä vastaanotetaan eteläportaalin kautta etelänapamantereella ja välitetään ihmiskunnalle Maan verkkosolmupisteiden kautta, jotka ovat Uudessa Seelannissa, Australiassa, Etelä-Afrikassa, Argentiinassa ja Chilessä. Hyvin nopeasti ne välitetään ympäri Maata, mikä tuo transformaatioviestiä!

Sitten, rakkaat ystävät, muutamaa päivää myöhemmin 21. ja 22. päivän välisenä yönä teillä on planetaarinen päivänseisaus. Tämä edustaa hetkeä, jolloin Maa näyttää seisovan paikoillaan omalla akselillaan, ennen kuin se aloittaa paluumatkansa auringon ympäri, mikä sallii vuodenaikojen vaihtumisen. Etelässä on kesäpäivänseisaus ja pisin päivä ja lyhyin yö. Se on valon, luovuuden ja elämän juhlaa. Pohjoisessa on talvipäivänseisaus ja siellä on vuoden lyhyin päivä ja pisin yö. Tämä edustaa valon uudestisyntymää, kun päivät alkavat pidentyä matkalla kesää kohti.

Päivänseisaus on aina hetki, jolloin tasapaino on välttämätön, ja kaikki mikä on pois tasapainosta, tuntuu erittäin voimakkaasti. Pyydämme, että keskitytte sisäiseen tasapainoon tänä aikana, sillä tämä auttaa teitä tuomaan tasapainon ympäristöönne. Henkilökohtainen "energiapuumerkkinne" voi olla tekijä tasapainon tuomisessa ympärillänne oleville, jos keskitytte rauhaan ja harmonia pysyy ja vahvistuu sydämessänne.

Täysikuu on 25.12., joka on kristillisen perinteen mukaan joulupäivä, Kristuksen syntymäpäivä. Kutsumme tätä sen Kristus-tietoisuuden syntymäksi, jonka avatarat Jeshua ja Maria Magdaleena toivat 2000 vuotta sitten Maahan. Tänä vuonna täysikuu vahvistaa graalinmaljan kultaista energiaa, kun tasapainotettu jumalainen maskuliini- ja feminiinienergia välittää kultaista valoaan Maaplaneetalle. Pyydämme teitä juhlimaan valon laskeutumista Maahan ja sitä korkeampaa tietoisuuspotentiaalia, jonka Jeshua ja Maria Magdaleena maadoittivat ja ankkuroivat Maahanne.

Lisäämme nyt tähän "energiasekoitukseen" Caltalina-komeetan, joka ohitti Aurinkonne marraskuun puolivälissä ja joka on juuri ohittanut Venuksen, feminiinienergioiden planeetan. Tuo komeetta matkaa nyt tähtien välisessä avaruudessa. Se näkyy hyvin taivaallanne tällä hetkellä eikä se enää palaa. Se on kertavieras, suuren kosmisen muutoksen viestintuoja ja se kuljettaa matkallaan viestiä Maan ja ihmiskunnan ylösnousemuksesta kosmoksen kaukaisimpiin kolkkiin.

Komeetat ovat aina merkki suuresta muutoksesta Maassa. Ja tämän komeetan nimi Catalina merkitsee myös yhteyttä Kristus-valoon. Kataareja (cathar), Magdaleenan seuraajia tuhat vuotta sitten, kutsuttiin "puhtaiksi sieluiksi" ja nimi "cathar" merkitsee puhdasta. Catalina on Catherinen espanjankielinen versio, joka juontuu catharista. Se merkitsee, että komeetta tuo hyviä uutisia jumalaisen feminiinisyyden paluusta Magdaleenan kautta sekä "puhtaiden sielujen" paluusta, kuten ennusti viimeinen kataari. Se mikä leikattiin, versoo taas, ja kultainen valo ja timanttivalo "hauduttavat" Maata uudella transformaatioenergialla. Graalikoodit aktivoituvat ja fyysinen keho on valmis tulemaan jumalaisen valon todelliseksi kuluneuvoksi tai maljaksi.

Ja vahvistamassa lisää tätä transformaatioenergiaa, täysikuu 25.12. on Ravussa, kun Aurinko on Kauriissa, jota aktivoi voimakkaasti Pluto – yksi muutosagentti aurinkokunnassa. Täysikuu itse on Ravussa, mikä tuo jumalaisen feminiinisyyden täyden voiman säteilemään Maahan, Jeshuan jumalaisen maskuliinisuuden rinnalle.

Kyllä, rakkaat, on tosiaankin aika juhlia!

Kohti vuotta 2016 ja sisäisen ja ulkoisen todellisuutenne vakauttaminen

Rakkaat ystävät, kuten tiedätte, Maa on vaihtanut ns. ykseystietoisuuden viidenteen ulottuvuuteen ja jättänyt aiemman ankkurinsa kolmanteen ulottuvuuteen. Tämä on aiheuttanut suurta hämmennystä ja kaaosta pelkästään siksi, että tukirakenteet ovat edelleen epävakaita ja niitä muodostetaan korkeampiin taajuuksiin.

Ollessanne ankkuroituna kolmanteen ulottuvuuteen, teitä tukivat aika (4D) ja tunne- ja mentaalirakenteet, jotka maadoittivat teidät elämään maan päällä. Nämä olivat tuttuja energioita teille, vaikka tunsittekin niiden tulleen "manipulointivankiloiksi" tämän syklin loppua kohti.

Nyt viidennessä ulottuvuudessa teitä tukevat aika (neljännen ulottuvuuden aikamestareina) ja kuudes ulottuvuus (arkkityyppinen ja luova mielikuvitus).

Monet teistä nostavat tietoisuuttaan niin, että voitte olla tiennäyttäjiä korkeammille tiedostamistasoille ja viidennen ulottuvuuden verkkojen vakauttajia.

Koska hyvin harvat ihmiset tietävät, miten hallitaan aikaa ja aikajanoja ja "aikamatkustusta", Maan aikajanat pyörivät kaoottisesti ympyrää niin, että vanhat ongelmat näyttävät palaavan taas kerran uudessa muodossa. Niillä ei ole paikkaa, minne mennä, kun ihmiset ovat hämmentyneitä eivätkä tiedä, miten "nostetaan" aikajana spiraalin seuraavalle tasolle sopivaan aikaan.

Tämä voi olla positiivinen asia, rakkaat, kun on monia aikajanoja, jotka tarvitsee lopettaa täysin, ennen kuin uusi Maa voi täysin aktivoitua ja ilmentyä.

Tapa tukea uuden Maan aikajanoja on kyky päästä kuudenteen ulottuvuuteen ja luoda unelma uudesta Maasta vahvaksi tarinaksi, joka kantaa Maata tulevaisuuden kohtaloonsa! Maa on valmis! Se odottaa vain tarinoita, joita te kudotte aikamestareina mielikuvituksen ja arkkityyppien kuudennessa ulottuvuudessa kantamaan sitä eteenpäin.

Siis rakkaat, vuoden 2016 energia on merkittävää transformaatiota yhteiskunnan kaikilla tasoilla. Sielutehtävänne jatkaa teidän työntämistänne osallistumaan luovaan mielikuvitukseen ja uneksimaan, kertomaan tarinoita, maalaamaan kuvia, luomaan musiikkia ja tanssimaan, mikä vakauttaa pyörivät aikajanat ja harmonisoi Maan kohtaloonsa timanttivalon planeettatähtenä!

Toivotamme teille rauhaa ja iloa vuoden 2015 viimeiseen osaan ja odotamme innolla työskentelemistä kanssanne lisää vuonna 2016!

Arkkienkeli Mikaelia kanavoinut Celia Fenn (starchildglobal.com)

13.12.2015

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Uusi maa ja valokieli Viesti Matthewilta 20.9. »

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net