12.01.2016

Gaia puhuu viidennestä chakrastaan

Missä ovat Gaian (äiti maan) chakrakeskukset? Tekstin on kanavoinut Suzanne Lie, multidimensions.com ja suomentanut Pirjo Laine.

Mt. Shasta Kaliforniassa USA:ssa

Olen Gaia ja palasin oppaaksenne, kun yhdistämme chakramme – henkilökohtaisen ja planetaarisen – yhdeksi. Toivotan teidät tervetulleeksi viidenteen chakraani ja kutsun teitä astumaan planeettakehooni, aivan kuten te olette sallineet minut astua ihmiskehoonne.

Viides chakrani, Mt. Shasta Kaliforniassa USA:ssa, on ulosvirtaavaa/miespuolista energiaa ja sen korkein huippu toimii ukkosenjohdattimena, joka kerää korkeamman ulottuvuuden valoa ja lataa sen ytimeeni. Aivan kuten viides chakrani ottaa vastaan korkeamman valon kommunikointia voimapyörteensä kautta, se palvelee myös keinona, millä voin kommunikoida intiimisti kaikkien olentojen kanssa planeetallani, myös ihmisten.

Ei mikään ihme, että lemurialaiset, ensimmäiset olennot joilla oli muoto planeetallani, valitsivat Mt. Shastan neljännen ulottuvuuden kodikseen. Täällä he ovat tyynesti odottaneet sitä aikaa, jolloin he voisivat vapaasti jakaa sitä viestiä totuudesta, mitä he ovat suojelleet kaikki nämä aikakaudet.

Kun maapallo viettää enemmän ja enemmän aikaa fotonivyöhykkeessä, ihmisteni tietoisuus laajenee ja lemurialaisten tehtävä alkaa. Useammat teistä kuuntelevat lemurialaisia, kun he kuiskaavat tietoisuuteenne, että totuus on "tuolla", mutta mikä tärkeintä, totuus on "sisällänne"!

Viides henkilökohtainen chakra – kurkku

Henkilökohtaisen kurkkuchakranne yhdistäminen planetaariseen kurkkuchakraani on tärkeä askel sen tunnustamiseen, että olette kaikki maaplaneetan Jumalia ja Jumalattaria. Kauan, kauan sitten sallitte pienen osan ITSESTÄNNE - kuin pienen siemenen joka putoaa kukasta – pudota kolmannen ulottuvuuden kokeiluun. Astuitte 3D-peliin, koska halusitte tietää, oppisiko ja kasvaisiko osa moniulotteisesta ITSESTÄNNE paremmin erillisyyteen ja rajoittuneisuuteen perustuvassa ympäristössä.

Monissa elämissänne tällä planeetalla olette selviytyneet myriadeista vastoinkäymisistä. Kuitenkin kohtaamalla sisäiset ja ulkoiset ristiriitanne, olette suorittaneet "kokeilunne" ja haluatte levottomana palata koko moniulotteiseen ITSEENNE. Koska olette integroineet sielunne/ITSENNE fyysiseen maa-astiaanne, pystytte kommunikoimaan minun, Gaian, kanssa ja astumaan tietoisesti luovaan kumppanuuteemme, viidennen ulottuvuuden uuden maan luomiseksi.

Sekoittamalla henkilökohtaisen ja planetaarisen viidennen chakran mikä hallitsee korkeampaa kommunikointia ja laajentunutta luovuutta, yhteisen tehtävämme täyttäminen nopeutuu. Niin kuin muinaiset lemurialaiset, ITSENNE on odottanut kauan tätä täyttymyksen ja ykseyden aikaa ja on kärsimätön saadakseen ilmaista kohoavaa luovuuttanne. Yhdistämällä ydinolemuksenne omaani, antenninne vahvistuu niin, että voitte paremmin kommunikoida korkeampien maailmojen kanssa sekä maan ulottuvuuksien kanssa ensimmäisestä neljänteen.

Olette myös suurimmassa luomisprosessissanne, tulossa valokehoksi ja kilpirauhasenne tässä chakrassa muuttaa aineenvaihduntaa valmisteluna transformaatioonne. Minäkin olen aina vain innokkaampi valokehomaani luomisesta, kuten voi nähdä monista muutoksistani muodossa ja säämalleista. Muistakaa, ihmiseni, että voidaksemme luoda uutta, meidän täytyy olla valmis käymään läpi vanhasta irtipäästämisen kaaos.

Yhdistetäänpä nyt viidennet chakramme, jotta voimme yhdessä kokea rauhallisesti ja vakaasti seikkailun paluusta todelliseen, moniulotteiseen itseemme. Tämän paluun myötä aika ja avaruus paljastuvat harhaksi ja ykseydestä ja valaistumisesta tulee fakta. Yhtenä olentona – ihminen ja planeetta – palaamme ITSEEN.

Chakrojen yhdistäminen

Rakkaat pappini ja papittareni jotka olette omistautuneet muistamistehtävään monien elämien ajalta, pyydän teitä taas kerran matkaamaan planeettani ytimeen. Kuvitelkaa, että astutte pimeään luolaan. Kun alatte matkata ytimeeni, sallikaa itsenne imeä sitä kohonnutta korkeampaa valotaajuutta, mitä lataan kehoni alueella, mikä tunnetaan Mt. Shastana

Kun imette valoa, näkyy polku ytimeeni, mikä johtaa teidät sähkömagneettipyörteeseen, mikä on ovi lemurialaisten neljännen ulottuvuuden maailmaan. Kyllä, polku on edessänne nyt. Kun seuraatte sitä, se johtaa teidät kultaiselle ovelle, mikä on valtava, koska lemurialaiset olivat paljon pidempiä kuin nykypäivän ihmiset. Ovi avautuu edessänne ja näette heidän alkuperäisen maansa.

Ottakaa muistamismalja, minkä näette polun keskellä, ja juokaa kunnolla siitä. Kun kävelette polkuanne, tuntekaa näiden Gaian varhaishumanoidien, lemurialaisten, läsnäolo:

- Tuntekaa heidän majesteettiset valokehonsa ja suuri kärsivällisyytensä ja sitoutumisensa tarkoitukseen.

- He ovat odottaneet vuosituhansia paluutanne ja toivottavat teidät telepaattisesti tervetulleeksi maailmaan, mikä on säilyttänyt elämän totuuksia.

- Sydän avoimena he jakavat mielensä.

- Avatkaa sydämenne ja mielenne, jotta voitte paremmin ymmärtää heitä.

Kun ydinolemuksenne kommunikoi heidän kanssaan, muistakaa, mitä lupasitte vapaaehtoisesti antaa planeettatransformaatioomme …

Vastaanotatte hitaasti integroidun sielunne/ITSENNE kautta viestejä, joita lemurialaiset ovat päättäneet kommunikoida kanssanne …

Kuunnelkaa, kun lemurialaiset muistuttavat teitä luomuksista, joita sielunne haluaa ilmentää …

Kun muinaiset lemurialaiset kuiskaavat sydämeenne, toistakaa heidän kanssaan:

"Ympyrä on sulkeutunut.

Gaiasta tulee tähti.

Minusta tulee planeetta.

Yhdessä luomme uuden maailmamme."

Kun matkustatte sisäisiä käytäviä vuoren huippuun, polustanne tulee aina vain selkeämpi. Lopulta ilmestytte valoon ollaksenne se luoja, mikä olette aina olleet. Seisotte voitokkaana Mt. Shastan huipulla. Kurkotatte valtavaa taivasta kohti ja vedätte alas moniulotteisen ITSENNE korkeamman ulottuvuuden valoa.

Ylpeänä laitatte tämän valon henkilökohtaiseen/planetaariseen kehoomme.

Tervetuloa ITSEENNE, rakkaat ihmiseni.

Tervetuloa planeettamme.

Olen Gaia. Olemme yhtä.

Gaiaa kanavoinut Suzanne Lie (www.multidimensions.com)

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: Nyt on kyse sinusta »

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net