01.12.2015

Gaia puhuu toisesta chakrastaan

Missä ovat Gaian (äiti maan) chakrakeskukset? Tekstin on kanavoinut Suzanne Lie, multidimensions.com ja suomentanut Pirjo Laine.

Brasilian Amazon

Olen Gaia ja palasin oppaaksenne, kun sekoitatte chakranne omiini ja yhdistätte ihmiset ja planeetan yhdeksi. Kutsun teidät nyt vierailemaan toisessa chakrassani. Toivotan teidät tervetulleeksi planeettakehooni, aivan kuten te toivotatte tervetulleeksi minut ihmiskehoonne.

Toinen chakra on feminiinistä/sisäänvirtaavaa energiaa. Se on paikka kehossanne, missä yhdistytte tunteisiin ja tunnette vaistoja. Toinen chakrani, Brasilian Amazon, on myös se paikka, missä minä voin parhaiten tuntea kehoni, planeetan.

Siinä missä Siinai-vuori on perustani, Brasilian Amazon on kohtuni. Se on elämäni kehto. Täällä on kaikkia elementtejäni – maa, ilma, tuli ja vesi – runsaasti ja ne ovat vapaasti vuorovaikutuksessa toistensa kanssa. Tämä löytämättömien ihmeiden paratiisi uhrautuu transformaatiomme puolesta. Joka päivä enemmän rakkaasta Amazonistani kuolee. Suren sen menetystä syvästi, kuten pitäisi myös ihmisten, jotka tärvelevät sitä. Mutta täällä ei ole uhreja, sillä se kaikki on jumalaisessa suunnitelmassa.

Amazon, kohtuni, on itse asiassa raskaana valokehostani, joka ilmestyy pian esiin. Metsiensä, kasviensa ja luontonsa hävittämisen kautta se nousee voitokkaana kuin muinainen Feenix-lintu, joka synnyttää uuden syklimme. Älkää surko sen menettämistä, sillä toinen chakrani on rakkautta ja rakkaus selviytyy aina.

Toinen henkilökohtainen chakra – napa

Toinen chakra jota hallitsevat lisääntymisrauhasenne, sopii yhteen minun toisen chakrani kanssa, koska Brasilian Amazon sisältää myriadeja salaisuuksia hedelmällisyydestä ja kasvusta. Napachakrassa yhdistytte äitiinne napanuoralla. Tämä nuora katkaistiin syntyessänne.

Pyydän teitä yhdistämään tuon nuoran uudestaan, tällä kerralla sitä ei vain yhdistetä syntymä-äitiinne, vaan maaäitiinne. Tuntekaa hetki minut, Gaia, luontoäidiksi, kun yhdistätte napanuoranne kohtuuni Brasilian Amazonissa. Teidän toinen chakranne ja myös omani on se alue, mikä huokuu eniten intohimoa, raskautta (tiineyttä), syntymää ja uudestisyntymää. Vesielementin hallitsema napachakranne edustaa myös tunteitanne ja vaistojanne.

Yksi valtavan luovuutenne perusta on aistiherkkyys, mikä rekisteröi tunnereaktionne elämään. Jos pysytte intuitiivisesti virittyneenä toiseen chakraan sekä yhteydessä minuun, yhdistytte taas henkilökohtaisiin ja planetaarisiin vaistoihinne, intuitioonne ja muinaisperinteisiinne.

Chakrojen sekoittaminen

Pyydän teitä matkustamaan taas kehon ytimeen ja yhdistämään ydinolemuksemme. Menette alas, alas, alas planeettakehoni kohtuun. Mitä pidemmälle ytimeeni kuljette, sitä pidemmälle lapsuuteen menette. Viimein olette kohdussani sekä syntymä-äitinne kohdussa.

Kun nousette hitaasti pintaan, nousette synnytyskanavaanne pitkin. Lopulta synnytte taas, tällä kertaa Brasilian Amazonin sydämeen. Hengittäkää sisään monia aromeja, joita on kosteassa viidakossani. Kuunnelkaa luontokappaleideni ääniä ja nähkää myriadit kasvini, joista monet ovat tuntemattomia tieteelle. Tuntekaa kostean kuumuuden kehollanne kasvattavan teidät kypsäksi.

Lopulta olette taas aikuinen, olette vain transformoitunut. Minä olen äitinne ja te olette luonnonlapsi. Kun kuljette tiheän viidakkoni läpi ja monia jokiani pitkin, tuntekaa ykseys ympäristönne kanssa. Kuuntelette viidakon olentojen ääniä ja tunnette sen nyt-hetken, missä monet elämänmuotoni elävät. Kuulette sateen rummuttavan kaukaiseen katokseen, kun kuljette viidakkopolkuja pitkin.

Tuntekaa itsenne eläväksi "kukoistavassa Jumalattaressa", kun oma luovuutenne syttyy ympäröivän maailman hedelmällisyydestä. Toivottakaa tervetulleeksi fyysiseen kehoonne kaikki, mitä koette. Tuntekaa Brasilian Amazonin luovuus ja loisto omassa napachakrassanne, kun sallitte muinaisten muistojenne kerätä monia parantumissalaisuuksia, jotka piiloutuvat tähän valtavaan viidakkoon.

Ottakaa pitkä hetki kokeaksenne, miten planetaarinen valokehoni kehittyy tällä alueella. Tuntekaa oman valokehonne kehittyminen, kun sanotte:

"Olen valokeho.

Olen luominen. Olen syntymä.

Amazonin voiman avulla aloitan

oman valokehoni ja planeetan valokehon syntymän."

Niistä tulee todella yksi – teidän kehostanne ja omastani. Olemme yhdistyneet nyt, juuresta juureen ja navasta napaan. Sallikaa niiden hyödyntämättömien parantumis- ja uudestisyntymäsalaisuuksien löytyä elämässänne, jotka on piilotettuna Amazoniin.

Palaan pian opastamaan teitä kolmansien chakrojemme yhdistämisessä.

Kumppaninne syntymässä, Gaia

Gaiaa kanavoinut Suzanne Lie (www.multidimensions.com)

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net