31.12.2015

Gaia puhuu neljännestä chakrastaan

Missä ovat Gaian (äiti maan) chakrakeskukset? Tekstin on kanavoinut Suzanne Lie, multidimensions.com ja suomentanut Pirjo Laine.

Haleakala Mauilla

Olen Gaia ja palasin oppaaksenne, kun sekoitatte chakranne omiini ja yhdistätte ihmiset ja planeetan yhdeksi. Kutsun teidät nyt neljänteen chakraani. Toivotan teidät tervetulleeksi planeettakehooni, aivan kuten te olette vastaanottamassa minut ihmiskehoonne.

Sydänchakrani sijaitsee rakkaassa Haleakala-kraaterissani Mauailla, Havaijilla. Koska tämä chakra edustaa sisäänvirtausta, feminiinipolariteettia, se on kraatterin sisässä. Sydämeni sykkii tämän kraatterin pienessä huipussa elämänvoimaani kaikkien niiden myriadien muotojen jokaiseen molekyyliin, jotka kutsuvat kehoani, maata, kodikseen. Vuosituhansien mieshallinnan jälkeen galaktinen keskus on äskettäin elävöittänyt taas jumalaisen Jumalatarvoiman, Magdaleena-voiman, planetaarisessa sydänchakrassani, avoimen feminiinivoiman heräämisen juhlistamiseksi.

Jokaisella sydämeni sykkeellä jaan tämän feminiinisen rakkausvoiman kaikkien olentojeni kanssa, tasapainottamaan ja parantamaan kolmannen ulottuvuuden kokemusteni polariteetteja. Suuren Äidin voima on tullut kotiin nyt ja sekä miehet että naiset voivat tuntea ja hyväksyä Jumalattaren ehdottoman rakkauden parantavan voiman ja heijastaa sitä.

Neljäs henkilökohtainen chakra – sydän

Yksi käynti Mauin vehmaassa kasvustossa ja aromaattisessa tuulenvireessä riittää sen ymmärtämiseen, miksi se on sydämeni. Tästä chakrasta minä, Gaia, opetan rakkauden voimaa. Rakkausvoima sydänchakrassanne kiihdyttää kykyänne hyväksyä korkeamman valon ja laajentaa tietoisuuttanne.

Mikään meditointiaste ei voi päästä korkeampiin ulottuvuuksiin, jos ette voi avata sydäntä rakkaudelle. Ilman rakkautta ette voisi kulkea alemman astraalitason yli ja tietoisuutenne rajoittuisi egoitsen edustamaan erillisyyteen ja rajoittuneisuuteen.

Rakkaus on se voima, mikä on sallinut teidän siirtyä egon yli ja integroitua sieluunne/ITSEENNE. Nyt kun olette muistaneet sen SINUN, joka olette aina olleet, ja yhdistyneet siihen, voitte kokea ehdottoman rakkausvirran, kun se kulkee minun sieluni sydämestä teidän sieluunne. Tämä rakkaus ennen kaikkea ohjaa teitä luovuttamaan 3D-harhatodellisuutenne kontrollin korkeampien maailmojen virralle.

Sydänchakraa hallitsee kateenkorva, mikä on immuunijärjestelmänne keskus. Immuunijärjestelmä antaa teille hyvän puolustuksen sairauksia vastaan ja edesauttaa kykyänne parantua vamman jälkeen. Sydänchakrastanne säteilevä rakkausvoima on suurin parantajanne. Valitettavasti se voi tehdä teidät myös haavoittuvaksi sydämenne särkymiselle. Tuntemalla ja hyväksymällä ehdottoman rakkauden mitä virtaa jatkuvasti integroidusta sielustanne/ITSESTÄNNE, voitte parantaa psyykkiset haavanne ja sitten toisten haavat.

Ehdoton rakkaus voi myös parantaa ne loukkaukset ja tasapainottomuudet, joita olette keränneet monissa inkarnaatioissanne planeetallani. Nimittäin rakkaus on universumin yhdistävä ja parantava voima. Jakamamme rakkauden kautta voimme parhaiten yhdistää ihmisen planeettaan ja saada aikaan sen suuren heräämisen, mikä huipentuu planeettaylösnousemuksessa.

Chakrojen yhdistäminen

Rakkaat sieluni ihmiset, pyydän teitä nyt matkaamaan taas kehoni ytimeen ja yhdistämään ydinolemuksenne omaani. Aloitatte matkanne muinaisessa tulivuoressa, joten polku ytimeeni on selkeä. Siirrytte syvemmälle ja syvemmälle sen läpi, mikä oli kerran massiivinen tulivuori.

Lopulta olette ytimessäni, syvällä Tyynenmereni ja sen alla, mikä oli kerran Lemurian manner. Kuvia ensimmäisestä muotosivilisaatiostani tulee tietoisuuteenne sekä muinaisia muistoja vierailuistanne planeetalleni ihmiskunnan aamunkoitossa.

Olette valmis palaamaan planeettani pintaan ja ottamaan nämä muistot mukaanne. Hitaasti – melkein kuin leijuen – nousette pintaan ja löydätte itsenne Haleakala-kraatteristani. Kiipeätte pienelle vuorelle, mikä edustaa sydäntäni, tunteaksenne paremmin rakkausvoimani sykkeen ja makaatte maassani yhdistääksenne henkilökohtaisen ja planetaarisen sydämen.

Tuntekaa sydäntemme sykkivän nyt yhtenä. Tuntekaa yhdistyneen rakkautemme voima. Sallikaa pitkän hetken tämän rakkausykseyden parantaa jokainen solu ja atomi kehossanne. Pyydän, että te vuorostaan jaatte parantumisenne minun kehoni, maan kanssa, jotta kumppanuutemme voi kasvaa parantumisessa ja rakkaudessa.

Kun yhdistämme sydämemme, tuntekaa viileän merituulenhenkäyksen hyväilevän kehoanne. Olette pienellä pyöreällä vuorella, pyöreässä kraatterissa, pyöreällä saarella, mitä ympäröi valtava ja elämäntäyteinen meri. Tuntekaa kolmen voima – ympyrät sisäkkäin. Tuntekaa maani muinainen viisaus, merieni voima ja sydämeni rakkaus.

Täällä maanhoitajani, ihmiset, yhdistyvät vedenhoitajiini, valaisiin ja delfiineihin, parantamaan ne monet haavat, joita on tehty kehooni pitkän kolmannen ulottuvuuden kokemuksen aikana.

Nyt ihmiseni ja valaani ja delfiinini yhdistyvät tullakseen planeetan hoitajiksi, sillä me olemme nyt maapallo-olentoja. Me olemme meret, jotka virtaavat kehojemme läpi, ja tunteet jotka aktivoivat luovuutemme. Me olemme ajatukset, jotka luovat fyysisen maamatriisin, mitä ympäröivät planeettatunteiden meret.

Me olemme rakkaus, mikä yhdistää maamme ja vetemme yhteisessä tarkoituksessa. Me olemme kuvitelleet uuden maailmamme. Me idätämme tätä luomusta sydämessämme ja pidämme kärsivällisesti tuota kuvaa rakkaudesta ja rauhasta, valoksi transformoitumisemme hetkeen saakka.

Minä, Gaia, olen kiitollinen planeettakumppanuudestamme. Yhdessä, yhtenä olemuksena, toteutamme muinaiset profetiat, joita on kuiskattu sydämeemme vuosituhansia. Nyt on aika toteuttaa nämä lupaukset ja paikka on tässä, sydämissämme. Toistakaa kanssani:

"Olen Gaia.

Olen maapallo.

Olen sydän."

Ottakaa maapallon (earth) viimeinen kirjain "h" ja laittakaa sen alkuun muuttaaksenne "maan" "sydämeksi" (heart).

Olen ikuisesti kiitollinen rakkaudestanne, sydämestä sydämeen yhdistymisestä ja ihmisen ja planeetan yhdistämisestä.

Olen Gaia.

 

Gaiaa kanavoinut Suzanne Lie (www.multidimensions.com)

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net