13.07.2016

Fokusoituminen

Jatkatte olemista 3D-maailmassa, samalla kun saatatte loppuun tai aloitatte monia siirtymävaiheita. Kuin lapsi karkkikaupassa. Näyttää olevan liian monia vaihtoehtoja, ja kuitenkaan mikään niistä ei vaikuta teistä parhaalta vaihtoehdolta.

Niinpä juoksette ympäriinsä päätä pahkaa ja valitsette tämän ja tuon siirtymävaiheen keskittymättä yhteenkään yksittäiseen asiaan. On aika fokusoitua, sillä teille tarjotaan vaihtoehtoja – ei valitaksemme kaikkia niitä, vaan päättääksenne, mikä antaa teille eniten iloa.

Kenties tällainen ajatus vaikuttaa vähän julmalta. Miksi teidän täytyy valita yksi vaihtoehto kaikkien sijasta? Tai yksi tänään ja kolme huomenna?

Monia vaihtoehtoja on auttamaan teitä oman polkunne määrittelemisessä. Valinnanvapaus pysyy osana universaalia olemustanne. Emme voi päättää, emmekä päätä, mikä vaihtoehto on teidän ilopolkunne. Niin se on, että useimpien, ellei kaikkien, ihmisten käytettävissä on monia vaihtoehtoja, jotka avaavat heidän universaalit silmänsä.

Jotkut noista vaihtoehdoista eivät ole kovin kiinnostavia teille – teidän sanoillanne ne ovat ajan haaskausta.

Näyttääkö jokin, jonka aktivoitte, kuuntelette tai luette, olevan enemmän "pitäisi" kuin ilo? Jos näin on, sen ei pitäisi olla osa polkuanne.

Kaikenlainen "pitäisi", myös universaali "pitäisi", on pelkkää ajan haaskausta teille nyt. Mikä fokuksenne on? Vain te voitte päättää. Ja tuo päätös perustuu kiinnostukseenne ja iloonne.

Saako jokin typerältä näyttävä teidät nauramaan tai sädehtimään? Se on ilonne. Saako jokin tuntumaan, että teidän täytyy tehdä se, vaikka tämä näyttääkin intuition vastaiselta? Se on ilonne.

5D:ssä ei ole "pitäisi" – on vain teidän polkunne iloon. Ilonne ei tarvitse luoda iloa kenellekään muulle. Se on teidän ilonne – ja yksin teidän.

Niin se on, että opitte rakastamaan itseänne riittävästi löytääksenne polttopisteenne, ilopolkunne, huolimatta siitä että toiset kehottavat teitä siirtymään tähän tai tuohon suuntaan. Ette voi olla kaikkia asioita kenellekään – myös itsellenne. Teidän täytyy löytää fokusoitunut polkunne ja seurata sitä. Ja on aika tehdä se.

Muutamana kuluneena vuotena teille on tarjottu monia vaihtoehtoja, jotka auttoivat teitä määritelmään "sinut". Samat vaihtoehdot jatkuvat niillä, jotka seuraavat teitä.

Teillä ei ole enää aika tarkastella, hyväksyä tai sivuttaa kaikkia noita vaihtoehtoja, sillä olette paljon kehittyneempi kuin vielä muutama päivä sitten.

Ajatelkaa asiaa college-kursseinanne. Noin ensimmäisen vuoden aikana saitte valmiiksi perehdytyskurssit, joilla oli vähän tekemistä yleisen opintosuuntanne kanssa. Kun kehityitte college-työssänne, keskityitte pääopintosuuntaanne. Niin on nyt.

Siitä huolen kantaminen, että teiltä menee ohi jotain tärkeää uuden "sinun" kehittymisen kannalta, jos ette lue kaikkea uuden Maan informaatiota, on ajan haaskausta. Teidän on tarkoitus keskittyä omaan iloonne.

Jotkut teistä huomaavat, että ilonne liittyy vain vähän niihin uuden Maan asioihin, joihin pääsette helposti käsiksi internetin kautta tai lukemalla/kuuntelemalla materiaalia. Ajattelette edelleen, että vaikka maalaaminen, tanssiminen, liikunta, työpaikka, perhe, juhliin osallistuminen tai lukeminen on ilonne, teidän PITÄISI päästä käsiksi joka asiaan, joka on luonteeltaan henkinen.

Se ei ole enää totta. Teillä on jo henkiset perusteet. Fokuksenne on nyt oppia rakastamaan itseänne. Ilo, ilo ja vielä lisäilo jossain muodossa on polku itsenne rakastamiseen täysin.

Lakatkaa huolehtimasta siitä, että jos ette pääse käsiksi jokaiseen uuden Maan asiaan, teiltä menee ohi jokin tärkeä avain omaan olemukseenne, itserakkauteenne. Te olette sen yli – mutta ne jotka vasta heräävät, eivät ole. Niin se on, että uuden Maan informaatio jatkaa leviämistään maapallolla, jotta kaikki ne saavat sitä helposti, jotka haluavat löytää uuden olemuksensa. Te olette siitä yli.

Olette saaneet valmiiksi perusteet. Nyt on aika löytää uusi "sinä" itserakkauden kautta. On aika keskittyä henkilökohtaiseen iloonne, henkilökohtaiseen polkuunne. Niin olkoon. Aamen.

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)

4.7.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net