30.06.2016

Feenixmäinen kesäkuun päivänseisaus

Lyhyt viesti mainitakseni, miten erilaiselta ja moniulotteiselta kesäkuun 2016 päivänseisaus ja saman päivän täysikuu ovat tuntuneet.

Rakas edelläkävijäystävä netistä jakoi hiljattain näyn, jonka hän oli saanut yhtenä päivänä valtavasta, voimakkaasta ja kauniista Feenix-linnusta, joka lensi ympyrää pään yläpuolella. Hänen näkynsä tuntui minusta täsmälleen samanlaiselta, mitä monet edelläkävijöiden edelläkävijät ja jotkut edelläkävijät ovat käyneet henkilökohtaisesti läpi tässä kesäkuun päivänseisauksessa. Minulle se on tuntunut hyvin paljon tältä:

1. yksi elävänä kuoleminen pois vanhasta itsestämme ja todellisuudestamme

2. yksi vaelluskokemus astraalimaisen roskan ja tahman läpi

3. välittömästi päivänseisauksen jälkeen uudestisynnyimme omasta tuhkastamme kuin suuri ja kaunis feenix-lintu.

Tämä on tuntunut kamalalta, upealta ja uskomattoman turhauttavalta toisinaan: kuolemanhiljaista ja eristynyttä toisinaan ja autuasta ja itseään toteuttavaa – itsenäistä – toisinaan. On kovasti myös tuntunut siltä, että olen käynyt läpi yhden elävänä kuolemisen ja tehnyt siirtymän johonkin uuteen ja feenixmäiseen. Uskon, että monilla meistä on ollut tämä kesäkuun päivänseisauksen/täysikuun kokemus viime päivinä ja viikkoina.

Monet meistä ovat kääntyneet isosta ja erilaisesta kulmasta viime päivinä, ja monin tavoin sitä tapahtuu edelleen tälläkin hetkellä. Kuten tavallista, meiltä vie vähän aikaa sopeutua ja tottua tähän ja ymmärtää tietoisesti paremmin kaikki, mitä olemme juuri käyneet läpi sisäisesti ja miten se auttaa automaattisesti kehittämään kaikkea ulkoisesti.

Erittäin hyvin tehty, kaikki. Kiitos ja jatkakaa taas lentämistä.

Denise

Kirjoittanut Denise Le Fay (highheartlife.wordpress.com)

22.6.2016

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Kärjenpää Todellisuuden vaihtumisyllätyksiä »

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net