18.09.2018

Evoluutio - tulevaisuuden skenaarioita

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta. Tämä on erilainen kanavointi. Tämä ei ole standardiviesti, vaan tulevaisuuden kolmen mahdollisuuden esittelyä, jotka saatatte tosiaankin nähdä. Tämän tilaisuuden on järjestänyt ja sitä isännöi ns. futuristi. Futuristi omistaa aikansa yritykseen ennustaa tulevia järjestelmiä hallituksessa ja taloudessa sekä mahdollisia keksintöjä, jotka voivat muuttaa kulttuurin tulevaisuutta. Tämä sallii sitten ihmiskunnan olla valmistautunut asioihin suotuisalla tavalla, kun niitä tapahtuu. Sitä on futuristi. Niinpä tämän futuristin kunniaksi haluaisin maalata kuvan kolmesta asiasta, joita voitte odottaa tulevaisuudessanne.

Yksi kysymys joka esitettiin aiemmin tänään seminaarissa, koski elektroniikkaa ja koneita ja sen tulevaisuutta, mitä kutsutaan tekoälyksi. Mihin se on menossa? Onko ihmisillä vaara sen vuoksi? Onko ihmiskunnan määrä mennä oman luomuksensa mustaan aukkoon, koska se teki koneita, jotka kääntyvät sitä vastaan? Tekeekö se sellaisia asioita, joita tieteiselokuvat ovat esittäneet?

Tässä on vastaus: "Te ette tiedä, mitä ette tiedä." Tämä merkitsee, että tulevaisuuttanne ei voi ennustaa mistään, mitä olette kokeneet menneisyydessä. Mikropiiristön, tekoälyn ja teknologian kehitys kuluneina 50 vuotena ei päde seuraaviin 50 vuoteen. Menneisyyden logiikka painostaa teitä ennustamaan tulevaisuutta, mutta ette pysty siihen. Kaikki pelkonne tulevaisuuden tekoälystä perustuu siihen odotukseenne, että luotte koneita, joilla on se sama pelon, ahneuden, vihan ja sodan toimimaton tietoisuus, jota kutsutaan ihmisluonteeksi. On todella hassua ajatella, että pelkäätte itse asiassa sitä, että te ette pysty kontrolloimaan itseänne ja luotte "ajattelevan koneen", jolla on aivan sama rikkinäinen tietoisuus kuin teillä. Systeeminen tietoisuusmuutos on tulossa.

Ette yksinkertaisesti pysty ennustamaan tulevaisuutta, jota voidaan verrata vain menneisyyteen, josta olette siirtymässä pois. Esimerkki: antakaa minulle seuraavan sukupolven kehitysideoita parempaan jäälaatikkoon. [Hiljaisuus] Ai, teillä ei ole niitä enää? Mitä tapahtui? Vastaus on "sähkö". Se olisi systeeminen muutos. Kun tapahtuu valtava systeeminen toimintatapamuutos, luuletteko, että se vaikuttaisi polkuun, jota yrittäisitte ennustaa? Vastaus on "kyllä". Siis tietoisuusmuutos "pilaisi" – jos halutaan sanoa niin – futuristin kyvyn ennustaa tulevaisuutta.

Minäpä annan teille kolme tulevaisuuden skenaariota aikajanalla, jota ei määritellä vuosina, vaan numerojärjestyksenä – yksi, kaksi ja kolme. Tämä merkitsee, ettei näille mahdollisuuksille ole aikajanaa, mutta ne edustavat tosiaankin peräkkäistä evoluutiokasvua.

Seuraavaksi haluan kertoa teille, että kaikki mitä esitän, on todellisuudessa tapahtunut, mutta ette ole nähneet sitä vielä. "Kryon, miten se on mahdollista? Puhutko Maasta?" En tosiaankaan puhu Maasta. Muista, vanha sielu, ettet ole ainoastaan vanha sielu, vaan olet äärimmäisen vanha sielu. Annoimme jokin aika sitten viestin, jonka otsikko oli: "Miten vanha olet?" Se sijoittaa sielusi muille Maan kaltaisille planeetoille käymään läpi muutoksia, jollainen teillä on nyt, ainoastaan eri aikana, kaukana menneisyydessä.

Monet teistä ovat heräämässä tälle ominaisuudelle nyt ja muistatte, mitä on tulossa, ja teillä on tunne, että olette ehkä kokeneet sen aiemmin. Tämä esoteerinen muistaminen alkaa lievittää pelkoanne, jota usein aiheuttaa se, mitä näette tapahtuvan tällä hetkellä ihmiskunnalle. Muutos on joskus pelottavaa. Mutta teistä on tulossa rennompi, koska jollain tasolla muistatte, mihin se saattaisi päätyä. Olette osallistuneet aiemmin "Muutokseen".

Tulevaisuus riippuu täysin vapaasta valinnasta. Kyse on teistä nyt täällä maan päällä. Se miten nopeasti muutos tapahtuu, riippuu teistä, ja sama koskee sitä, miten nopeasti tietoisuus etenee. Teillä on vapaa valinta pysyä pimeydessä tai mennä valoon. Teillä on vapaa valinta hidastaa tai nopeuttaa muutosta. Siis jo sanoisin, että se kestää 50 vuotta tai 100 vuotta, olisin väärässä. Nopeammin tai hitaammin riippuu täysin teistä ja muista ihmisistä tällä planeetalla. Tulee yllätyksiä, ja yllätykset teknologiassa ovat yllätyksiä, koska kukaan ei ole koskaan harkinnut niitä sen vuoksi, mitä ette ole vielä nähneet. Menneisyys hillitsee odotuksianne, ja nyt niitä ei voi hillitä.

Ensimmäinen skenaario

Ensimmäinen skenaario ei ole välttämättä kaukana tulevaisuudessa, mutta sitä pidettäisiin ensimmäisenä askeleena siinä, mitä on tulossa. Elektroniikan tuleva fokus on ihmisen terveys. Elektroniikka kääntyy enemmän sisäänpäin, yksilön kykyyn käyttää teknologiaa parantumiseen. Tällä hetkellä elektroniikan kehitys ei käänny sisäänpäin. Se on aina kehittynyt ulospäin. Se on sallinut teidän puhua koko maailmalle yhtä aikaa ja luoda verkostoja, joita voi kaikkia käyttää kerralla. Tämä on ulkoista evoluutiota. Mutta nyt puhun elektroniikasta, joka käännetään sisäänpäin ja joka on vuorovaikutuksessa henkilön tietoisuuden kanssa – sisäinen evoluutio. Annan teille ensimmäisen skenaarion. Se sisältää keksintöjä, joita ei ole vielä tehty, ja prosesseja joita ei vielä ymmärretä.

Syöpäpotilas ilmoittautuu sairaalaan, menee makuulle ja valmistautuu. Mutta tuon valmistautuminen ei ole leikkausta varten. Sen sijaan tapahtuu jotain muuta. Erittäin pieni ruiske jotakin tulee hänen kehoonsa – jotakin minkä ette tänä päivänä odottaisi toimivan. "Ai, minä tiedän", lukija ajattelee. "Se on kehittynyttä mikrorobotiikkaa." Ei ole. Se on biologiaa, jossa on osia, jotka eivät ole suurempia kuin solu, jota tuskin pystytte havaitsemaan.

Puhumme nyt sen kehityksestä, mitä kutsutaan kantasoluiksi. Mitä jos voisitte ottaa palan systeemistä solurakennettanne, joka kuuluu omaan elimistöönne ja jolla on teidän tietoisuutenne ja hyväntahtoisuutenne, ja antaa sille ohjeet mennä sairastuneeseen osaanne ja uudistaa se? Tämä on osa omaa järjestelmäänne, joka ei koskaan satuttaisi teitä ja joka ei ole keinotekoinen, vaan "ohjeistettava". Mukana oleva elektroniikka on osittain kyky antaa ohjeita, ja se auttaa viemään tietoisuutenne ruiskutettuun soluryhmään kertomaan, mitä haluatte sen tekevän. Opastatte verenkierron kautta tätä soluryhmää tuhoamaan kasvaimen, mutta ette sillä tavalla, jolla yritätte tehdä sen nyt lääkkeillänne. Sen sijaan kasvaimessa on kyse uudelleenohjelmoinnista. Tiesittekö, että kaikilla sairauksilla on ohjelma? No, teidän pitäisi työstää sitä. [Kryon hymyilee] Sairaudella on sairaustietoisuus ja se toimii tarkoituksella. Mutta se ei ole fiksu, eikä se usein ymmärrä, että se tappaa oman isäntänsä, vaan se näkee pelkän kasvun lopputavoitteena.

Tämä soluryhmä josta puhumme, ei ole robotiikkaa. Se ei ole tekoälyä. Se olette te itse lisäämässä oman tietoisuutenne omaan biologiaanne taianomaisesti keksintöjen avulla, jotka eivät ole vielä täällä. Se on osittain biologiaa, osittain kone ja osittain elektroniikkaa. Käytätte sitä suotuisassa skenaariossa, joka kerää tiettyä energiaa kasvaimen ympäriltä käyttäen prosessia, jota ette tunne vielä. Kasvain reagoi melkein välittömästi, koska se ohjelmoidaan uudelleen. Muistakaa, että se on elävä, eikä se ole sopiva teidän kehoonne. Se alkaa kuolla oitis. Se ohjelmoidaan uudelleen systeemisellä, biologisella tasolla.

Mikä voi tuhota sairauden tällä tavalla? Näette tässä kokemuksessa ensimmäisen ymmärrysaallon siitä, miten henkilökohtainen tietoisuus voidaan laittaa erityissoluihin, jotka on kerätty teistä tätä tarkoitusta varten ja joille annetaan aikomuspohjaisia ohjeita. Kasvain ei taistele. Sillä ei ole muuta vaihtoehtoa, kuin alkaa kuolla välittömästi, koska se on ohjelmoitu uudelleen "tietämään", että se on sopimaton. Onko tämä mahdollista? Onko se edes toteuttamiskelpoista? Voi, kyllä! Olen juuri antanut teille todellisuuden, joka alkaa tapahtua. Tietoisuus ei ole enää saavuttamaton käsite. Sitä mitataan energiana ja käytetään tarkoituksenmukaisesti energiana.

Toinen skenaario

Se minkä olen juuri antanut teille, on itse asiassa antiikinaikaista verrattuna toiseen skenaarioon. Syöpäpotilas ilmoittautuu rakennukseen, ja siinä saattaa olla kyltti, jossa sanotaan: V-ryhmä – täydellistä parantumista! Osta sairauden poistaminen yhdeltä tiskiltä.

Tässä prosessissa on kilpailua, koska se on paljon paremmin luotavissa ilman mitään lääketieteellisiä menettelytapoja. Tästä syystä se tulee paremmaksi ja paremmaksi. Syöpäpotilas menee rakennukseen. Tällä kertaa ei ole mitään ruisketta.

Se mitä koette nyt, on ns. virtuaalitodellisuuden evoluutiota. Ette kuitenkaan voi enää kutsua sitä virtuaaliseksi, koska sen keinotekoiselta näyttävä todellisuus sekoittuu omaan todellisuuteenne. Tänä päivänä teillä on alkua siitä. Laitatte lasit päähänne, ja voitte katsella ympärillenne ja kokea äärimäisen realistisen ohjelman. Voitte katsoa aluettanne 360 astetta ja nähdä kauniin luonnon ja kokea paikkoja, joihin ette voi koskaan mennä. Niin hämmästyttävää, kuin saatatte ajatella tämän olevan, rakkaat ystävät, tämä on lelu verrattuna siihen, mitä näytän teille seuraavaksi.

Syöpäpotilas menee rakennukseen ja päätyy suureen huoneeseen, jossa on hyvin erityislaatuinen laite. En kuvaa sitä, sillä se voi paljastaa osan prosessia. Älkää olko huolissanne – se on tulossa. Se keksitään. Se on niiden mielessä ja akaasiassa, jotka tekevät sen.

Kun tämä laite kytketään päälle, lyhyessä ajassa potilas on toisessa paikassa, jossa on toinen todellisuus. Se sallii hänen seistä, kävellä ja olla normaalisti – hän ei kuitenkaan tee mitään noista asioista. Se on niin todellista, että hän voi olla vuorovaikutuksessa toisten kanssa tässä näennäisessä simulaatiossa. Hän ei ole vuorovaikutuksessa ohjelman kanssa, vaan toisten älykkyyksien, jotka näyttävät olevan ihmisiä, koska he tosiasiassa ovat. Nuo toiset ihmiset ovat tuon rakennuksen toisessa osassa ja vuorovaikutuksessa hänen kanssaan tämän laitteen avulla. Tämä hänen kokemuksensa vaatii melkein koko rakennuksen ja monia muita ihmisiä. Hän ei ole yksin. Mikään vuorovaikutuksessa ei ole keinotekoista, mutta kaikki mitä hän näkee ja koskettaa, on keinotekoista. Hän tietää tämän, mutta pian hän ei muista sitä.

Tässä "toisessa todellisuudessa" hän kävelee parannuskeskukseen. Se on niin todellinen, että hän tuntee tuulenhenkäyksen ja haistaa ruohon puistossa, jossa hän on. Hän kävelee rakennukseen ja käyttää hissiä, aivan kuten hän tekisi käydessään perhelääkärillä kotikaupungissaan. Vastaanottovirkailija ottaa hänen nimensä ja on vuorovaikutuksessa hänen kanssaan, ja hän puhuu myös vähän perheestään. Mikään vuorovaikutus ei ole keinotekoista. Mikään älykkyys ei ole keinotekoista, mutta kaikki mitä hän muuten kokee, tapahtuu kehittyneen elektroniikan avulla, kun se toimii hänen tietoisuutensa kanssa.

Potilas menee makuulle sohvalle, ja hänen päänsä päällä on suuri videotyyppinen näyttö. Kun sairaanhoitajat liikkuvat hänen ympärillään johdollisten esineiden kanssa, hänen syöpäkasvaimensa tulee näkyviin ruudulle. Hän on mukavasti ja lihakset rentona, ikään kuin hän olisi ottamassa torkut, mutta hän on täysin hereillä ja erittäin valmis yhteenottoon. Hänen ympärillään ei ole mitään uhkaavaa, mutta se on niin todellista, että hän voi koskettaa kaikkea ja tuntea kaiken, mitä hän näkee. Ruudulla hänen yläpuolellaan näkyy edelleen tuo kasvain, mutta hän ei ole huolestunut, sillä hän tietää, mitä on tulossa. Hän valmistautuu taisteluun.

Hänelle annetaan eräänlainen kaukosäädin, jota hän pystyy liikkumaan tietyllä tavalla ja vaikuttamaan näin jotenkin tuohon kasvaimeen ja sen ympäristöön. Näyttäisi siltä, että hän ikään kuin koskettaa kasvaintaan tuota säädintä käyttäen, ja joka kerta kun hän tekee sen, kasvain reagoi ja yrittää siirtyä nopeasti pois. Sairaanhoitaja varoittaa häntä olemaan liikkumatta liian nopeasti ja opastaa sitten, mitä tehdään ja miten liikutaan. Sitten hoitaja hurraa, kun nainen tekee sen oikein.

Lisäksi hän alkaa kuulla huoneessa ympärillään jonkinlaisia lauluja tai melodioita, jotka ovat tuttuja, ja säädin kädessään hän alkaa olla vuorovaikutuksessa sen kanssa, mitä on ruudulla. Hän näkee, että hän todella poistaa hitaasti kasvainta ruudulta. Se vastustaa, keikkuu ja alkaa hitaasti kutistua hänen silmiensä edessä. Henkilökunta työskentelee hänen kanssaan ja antaa lisää neuvoja. "Katsele värejä!" he kehottavat. "Liikuta säädintäsi värien mukaan! Ne kertovat sinulle, mikä tekee sen olon epämukavaksi!" Kasvain melkein huutaa ja liikkuu villisti. Nainen jatkaa säätimen ohjailua. Laulut ja melodiat jatkuvat, ja hän oivaltaa hitaasti, että hän laulaa mukana ja hymyilee koko ajan.

Rakkaat ystävät, tämä nainen parantaa oman kasvaimensa! Se on hyvin todellista. Hän on toisessa maailmassa, keinotekoisessa maailmassa, mutta samaan aikaan hän ei ole oikeasti siellä lainkaan. Kuitenkin hänen kehonsa näkee ja tuntee asiat niin todellisena, että hänen verenpaineensa reagoi, hänen tietoisuutensa reagoi, hän hikoilee ja hänen kemiansa uskoo, että hän on tässä parannusrakennuksessa ja tekee kovasti töitä ollakseen ovelampi kuin tuo sairaus. Tässä uskomattomassa ja äärimmäisen todellisessa virtuaalimaailmassa hän alkaa nähdä, kun kasvain tuhoutuu hänen omilla käsillään, halullaan päästä eroon siitä, aikomuksellaan ja kovalla työllään.

Kasvain ja potilas tuntuvat olevan kiihkeässä taistelussa, ja hänen annetaan levätä. Hän syö virtuaaliaterian ja tuntee sen menevän vatsaansa. Sitten hän palaa sohvalle jatkamaan taistelua. Tällä kertaa kasvain tuntuu aistivan hänen tulonsa, ja se muuttaa väriä ja liikkuu jopa "koskettamatta". Nainen laulaa taas. Siinä on iloa, kun hän hitaasti, vähän kerrassaan, poistaa kasvainta kehostaan. Hän tuntee taisteluväsymystä ja voitoniloa, kun se kutistuu, tulee pienemmäksi ja pienemmäksi ja sitten häviää. Ei enää liikettä, ei enää värimuutoksia.

Virtuaalikokemus kestää koko päivän. Se on niin todellista, että hän syö monta ateriaa sinä aikana, ja hänen kehonsa tulee todella ravituksi. Lopulta hän nousee ylös lähteäkseen, mutta hän ei ole vielä valmis. Nyt hän ilmoittautuu toiseen huoneeseen kokeita varten. Lääkärit ovat vuorovaikutuksessa hänen kanssaan ja aloittavat standardikokeet, kuten ovat aina tehneet. On neulanpisto ja veren imeminen – kaikki kuten tavallista, mutta kaikki virtuaalista. Sitten henkilökunta palaa tulosten kanssa. Nainen näkee kemialliset ominaisuudet ja taulukot ja myös jätettä siinä, mitä kasvain oli, kun hänen elimistönsä huuhtelee sen jäänteet pois. Lääkäri hymyilee ja kertoo hänelle: "Onneksi olkoon! Se on todella poissa", ja on ilon, riemun ja juhlan tunnetta.

Kun naisen on aika palata reaalimaailmaan, hänet tuodaan takaisin hitaasti. Hän ei laittanut laseja päähänsä, rakkaat ystävät. En aio kertoa teille, mitä hän teki, mutta se oli totaalista ja mukaansa tempaavaa, täydellistä, ja se ympäröi hänet. Ei ollut mitään sen kaltaista – virtuaalimaailma melkein yhtä todellinen, kuin olisi astunut toiseen ulottuvuuteen [Kryon hymyilee].

Kun hän on täysin palannut, kukaan ei tee hänelle "todellista" koetta selvittämään, miten kaikki se toimi, koska kaikki tietävät jo: täydellinen parantuminen. Hänen kehonsa, elimistönsä ja mielensä tunnistivat tuon kokemuksen sellaiseksi, kuin se olisi täysin totta kaikin tavoin. Virtuaalimallinnuksen avulla, joka todellisuudessa kiinnittyi hänen tietoisuuteensa ja "tunsi hänet", hän lähti pois ilman syöpää. Tämä on tulevaisuuden elektroniikan ja teknologian voima. Se on teknologiaa, joka kääntyy sisäänpäin. Se on tulevaisuus, joka tunnistaa, mitä tietoisuus voi tehdä ja miten voimakas mieli on. Se oli toinen skenaario.

Kolmas skenaario

On aina kysymyksiä moniulotteisesta ihmisestä. "Kryon, onko mahdollista, että voimme koskaan löytää oman moniulotteisuutemme ja ilman mitään elektroniikkaa tai minkäänlaisia koneita muuttaa omaa kemiaamme prosessissa, joka tunnetaan, ymmärretään ja on intuitiivinen?" Kyllä, rakkaat ystävät, kyllä.

Olen hyvin varma tästä, koska tämä on suunnitelmanne. Tätä varten koko DNA-malli on. Tämä on sitä evoluutiota, josta olen puhunut. En pysty kertomaan teille, miten kauan se vie, koska ihmisten vapaan tahdon tietoisuus kontrolloi evoluutiokelloa. Mutta minäpä esittelen teille kehossanne jonkin, mikä on suunniteltu tekemään tällaista, mutta mikä ei toimi tällä hetkellä. Se on jotain, minkä tiedätte ja minkä olette hyväksyneet toimimattomassa tilassaan. Ette edes käsitä, että se on rikki. Ette ole koskaan nähneet sitä toisenlaisena.

Se mistä puhumme, on ns. luontaisenne. Miltä tuntuu olla planeetan korkeimmalle kehittynyt olento kera älykkyyden, jolla voitte tutkia omaa olemassaoloanne, kysyä, miksi olette täällä, tuntea luojan rakkauden ja myös sanoa: "Minä olen mitä olen", ja kuitenkin kehossanne on osa, joka on fiksumpi kuin te?

Terapeutit ja lääketiede ovat käyttäneet vuosikymmenien ja vuosikymmenien ajan kinesiologiaa (lihastestausta) vastausten löytämiseen hyvin yksinkertaisiin kysymyksiin kehostanne, ja tietoisuutenne pitäisi itse asiassa tietää ne! Tässä on todenperäinen toteamus ja ihmisten on vaikea kuulla se: rakas ihmisolento, mielesi ja tietoisuutesi, niin uskomaton kuin tunnetkin sen olevan, on tällä hetkellä täysin erillään kemiastasi, eikä se ollut koskaan suunnitelma.

Minäpä kysyn teiltä, onko siinä teidän mielestänne loogisesti tolkkua, että biologinen piirustuksenne olisi luonut "tyhmän" ja irrallisen järjestelmän. "Tyhmän", koska se on vaistonvastaista jokaiselle planeetan nisäkkäälle! Vastaus on "ei". Se ei ole loogista, eikä se auta lainkaan teitä selviytymään. Itse asiassa se on niin toimimaton, että sairaus voi kiinnittyä teihin ettekä tiedä siitä viikkoihin, ennen kuin se pääsee todella vauhtiin. Sitten menette lääkäriin, ja kuulette tuon uutisen.

Tällä hetkellä tähän luontaiseen, "fiksumpaan kehoon", täytyy päästä käsiksi täysin erillisten prosessien avulla, jotka ovat aataminaikuisia. Se voi tosiaankin antaa teille signaaleja, jos kysytte, mutta se ei kerro teille reaaliajassa mistään, mitä tapahtuu, koska teidän mieleenne ei kulje eleganttia yhteyssiltaa, joka sallii sen. Evoluutio alkaa rakentaa tuota puuttuvaa siltaa.

Luontainen, fiksu keho, moniulotteisessa ihmisessä kehittyy ja alkaa käyttää tuota 24. kromosomiparia, jota teillä ei tietääksenne ole. Olemme antaneet teille aiemmin informaatiota, että voitte nähdä vain 23 kromosomiparia moderneilla laitteillanne. Tuo 24. pari on kuitenkin siellä, mutta se on moniulotteinen. Sitä ei vielä ymmärretä, nähdä tai tunnisteta. On vihjeitä, jotka voidaan tulkita ja jotka kertoisivat biologille, että "jokin on epätasapainossa ja sen pitäisi olla täydellisempi", mutta tuo pari on periaatteessa näkymätön 3D:ssä.

Tätä moniulotteista 24. paria plejadilaiset manipuloivat, kun he kiersivät vanhan lineaarisen kromosomisetin DNA:ssanne päästäkseen 23 parin settiin. Tämä salli teidän saada tietoa luojasta, sisäisestä jumalasta, korkeasta ja matalasta tietoisuusvaihtoehdosta ja kyvyn luoda eleganttia musiikkia, taidetta, runoutta ja maalauksia. Se on tarinanne Aatamista ja Eevasta.

Rakkaat ystävät, kun tietoisuus alkaa lisääntyä tällä planeetalla ja alatte mitata ja käyttää kvanttiasioita, numero 24 paljastuu kaksoiskierteessä. Silloin saatte oivalluksen: "On enemmän, kuin luulimme!" Tuolloin kvanttimallinnus alkaa näyttäytyä ja kemia ja fysiikka laitetaan yhteen ja niitä tutkitaan tavoilla, joilla niitä olisi aina pitänyt tutkia.

"Kryon, mikä tämän evoluution tulos on?" Ensimmäinen asia jonka alatte nähdä, ovat ihmiset, jotka syntyvät erityistietoisuuden kera, ja he pystyvät aistimaan asioita omassa kehossaan ja heistä tulee omia parantajiaan sen vuoksi. He tietävät kaiken verensä kemiallisesta koostumuksesta ilman verikoetta. He tietävät, milloin sairaus yrittää kiinnittyä heihin – välittömästi tämän tapahtumahetkellä sen sijaan, että odotetaan jonkin kasvavan sisällä ja aiheuttavan kipua. He ovat omia lääketieteellisiä intuitiivejaan. Ihmiset näkevät tämän ensimmäisiä vaiheita ja sanovat: "Tämä on uskomatonta. Se ei ole oikein. Se on epänormaalia. Nämä ihmiset ovat kummallisia ja epätavallisia." Heidät eristetään ja heitä testataan, koska he ovat kehittyneitä. Tervetuloa Maahan, jossa kehittyneet ihmiset usein piilotetaan ja heitä pelätään.

Sitä te teette, eikö vain? Sitä olette tehneet kulttuurinne autisteille. Näin on, koska ette näe sen tulevan. Ette näe tulevaisuuden oppineita, ettehän? Näette vain epätavallisia lapsia, jotka kommunikoivat oudosti ja jotka ovat vaikeita vanhassa energiassa. Koska ette todellisuudessa odota tätä evoluutiota, kohtelette näitä asioita ala-arvoisena tai vaikeana. Nämä uudet autistit vain huutavat: "Olen epälineaarinen ajattelija! Löytäkää tapa kommunikoida kanssani, joka ei ole lineaarinen!" Ette ole kuitenkaan valmiita tutkimaan, mitä se voisi merkitä. Näitä olosuhteita alkaa näyttäytyä hyvin monin tavoin. Katsokaa, mitä sellaista nämä erityisihmiset osaavat tehdä, mitä te ette osaa, ja se antaa teille vihjeen, keitä he ovat. Tämä evoluutio on tulossa. Tuo DNA:nne moniulotteinen osa jota ette voi edes nähdä, tuo kuitenkin tietoisuutenne linjaan luontaisenne kanssa.

Minäpä lopetan tällä: mihin sellaiseen luontaisenne on kytkeytynyt, mikä myös on mysteeri teille ja mihin ette pysty helposti pääsemään käsiksi? Puhun taas ns. ihmisolennon akaasisesta tiedostosta. Tämä on tiedosto sielunne kaikesta energiasta, toiminnasta ja historiasta maan päällä. Rakas ystävä, uuden ihmisen evoluutio yhdistää sinut akaasiaasi.

Mitä tiedätte akaasiasta vanhassa energiassa? Se usein vaivaa teitä, koska se muistaa vain negatiivisia ominaisuuksia entisistä elämistänne. Akaasiset ongelmat ovat asioita, joita yritätte tänä päivänä tukahduttaa. Ne ovat hienovaraisia eivätkä osa alitajuista mieltänne. Ne paljastaa usein entisten elämien tulkitsijat tai muut, jotka osaavat "lukea" akaasiaanne siinä määrin, kuin heidän sallitaan. Mutta tämä kaikki on muuttumassa.

Tapahtuu luontaisen ja akaasian yhdistyminen, mikä antaa teille täyden pääsyn menneisyyden viisauteen ja täyden pääsyn sivuuttamaan kaikki negatiiviset asiat. Tämä on yksi ihmiskunnan merkittävimmistä evoluutioaskelista, tämä akaasian, luontaisen ja korkeamman tietoisuuden liitto. Se paljastaa todella moniulotteisen ihmisolennon. Kun se tapahtuu, katsotte sitten faktoja ja historiaa ja oivallatte, että te ette ole lainkaan täältä, vaan DNA:nne on tähdistä. Alatte ymmärtää sen kaiken, koska se on osa yhteyttä ja yhtenäisyyttä veljienne ja sisarienne kanssa, jotka ovat levittäytyneet taivaalle. Se on tulevaisuus.

"Miten pian, Kryon?" Ei tarpeeksi pian, mutta pääsette siihen. Käyttäen vapaata valintaansa jokainen ihminen tulee takaisin ja tulee takaisin ja tulee takaisin. Joka kerta tapahtuu parannusta sitä maailmaa varten, jolla on suuri lupaus. Tämä on erilaista kuin ennen, rakkaat ystävät, jolloin ette koskaan kehittäneet tietoisuuttanne ja jatkoitte sodan ja muiden prosessien toimintahäiriötä, mikä ei muuttunut koskaan vuosisadasta toiseen.

Kaukaisessa, kaukaisessa tulevaisuudessa on aika, rakkaat ystävät, jolloin teidän tehtävänne on kylvää uusi sivilisaatio johonkin toiseen kaukaiseen paikkaan. Se synnyttää myötätuntoista toimintaa tämän galaksin toisissa osissa. Jonain päivänä työskentelette yhdessä luodaksenne planeetan, jossa on teidän leimanne, DNA:nne, ja esittelette heille luovan lähteen, aivan kuten se annettiin teille.

Tajuatteko tämän? Ymmärrättekö oikeasti, miten tärkeä olette tässä aikaristeyksessä? Voitaisiin sanoa, että on monia mysteerejä, mutta ne paljastuvat lopulta, ja olette täällä sitä varten. Älkää pelätkö näitä asioita, koska ne tulevat teistä, suunnitelman mukaisesti. Tämä on viesti tälle päivälle.

Ja niin se on.

Kryon

Tässä on viesti tulevaisuuden Maasta ja siitä, mitä voisimme odottaa parantamisessa. Onko kyse tekoälystä vai jostain muusta? Kryon sanoo: "Te ette tiedä, mitä ette tiedä", joten on vaikeaa ennustaa, mitä on ehkä tulossa. Mutta tässä kanavoinnissa Kryon johdattaa meidät mahdollisuusskenaarioiden läpi, joiden ajatellaan olevan "hyvin reaalitulevaisuudessa" planeetalla, joka ei tee joka keksinnöstä aseita.

 

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

 

Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Berkeley Springsissä, Länsi-Virginiassa.

*********

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)

15.4.2018 Berkeley Springs, Länsi-Virginia

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « En osta sitä Selviytymismoodista itsestä huolehtimiseen »

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net