31.08.2018

Evoluutio ja laajentuminen

Olette olleet luomisjumalia/jumalattaria universaalista alustanne saakka. Ja te joilla on universaalit luomiskyvyt, olette tämän siirtymän edelläkävijöitä. Kenties nämä toteamukset saavat teidät ihmettelemään, miksi vain pieni osa universaaleista olennoista on luomisolentoja, sillä uskotte, että kuka tahansa 5D:ssä tai sitä ylempänä voi luoda, mitä haluaa. Niin on, mutta ei teidän ajattelutavallanne.

Jotkut universaalit olennot, kuten te, ovat luomisen olympiatähtiä. Muut pelkästään seuraavat, mitä raportoitte kokonaisuudelle. Olette samanlaisia kuin 3D-teknologian luojat. Kun muutama oli luonut henkilökohtaisen tietokoneen, monet muut suunnittelivat sovelluksia ja ohjelmistoja tyydyttämään niiden tarpeita, jotka olivat kiinnostuneita noista teknologioista. Ilman perusteknologiaa ei tarvittaisi sovelluksia tai ohjelmistoja. Te edelläkävijät olette tietyn osan tai kokonaisuuden luojia, ja ne jotka seuraavat, paransivat noita luomuksia osilla, joiden luomisesta te ette olleet kiinnostuneita.

Niin se on, että te edelläkävijät loitte Maan ja muita planeettoja, joita monet universaalit olennot kehittivät, muuttivat ja joilla he leikittelivät siinä määrin, että tunsitte tarvetta palata suunnittelemaan uudelleen alkuperäisen Maanne.

Nyt olette epätietoinen, sillä olette saaneet valmiiksi tuon 5D-maasiirtymän. Niin se on, että siirrytte luomisrajojenne yli tavalla, mitä ette ole aiemmin tehneet.

Olemuksenne käy läpi hyvin samanlaista prosessia kuin vasta heräävät. Tiedätte, että haluatte jotain enemmän – minkä päätitte joukkona, kun päätitte olla poistumatta Maasta rakennettuanne uuden ajan sillan.

Tarpeenne jäädä Maahan tässä elämässä oli sisäinen ohjeenne laajentaa luomiskykyjänne suuresta yksityiskohtiin. Nyt olette epätietoinen seuraavasta askeleestanne. Ei siksi, että olette taitamaton, vaan koska tämä rooli on teille uusi. Tarkoituksenne, roolinne on laajentaa luomistaitojanne yli kaiken, mitä teillä on koskaan ollut, sillä kun Maa kehittyy, tekin kehitytte. Maamuutoksenne ovat universaaleja muutoksia.

Monet edelläkävijäystävänne, -sukulaisenne ja -mediatähtenne päättivät lähteä ennen tämän vaiheen läpikäymistä, sillä he päättivät jatkaa suuren luojina. Te olette enemmänkin kuin Steve Jobs, Applen perustaja. Nimittäin te ette luoneet ainoastaan sitä uutta laatikkoa, joka Maa nyt on – Maan avulla, sillä sekin on ollut nyt luomisolento siirryttyään 5D:hen – vaan luotte myös niitä osia, jotka sopivat tuohon laatikkoon.

Jotkut teistä ovat päättämättömiä – siirryttekö eteenpäin uusissa luomistaidoissanne vai lopetatteko luomistoimintanne ennen sitä? Ei ole oikeaa vastausta. Eikä luomistoimintanne lopettaminen lopeta maaelämäänne.

Mutta luultavasti olette innoissanne sen mahdollisuuksista, mitä seuraavaksi tulee. Jos olette tässä ryhmässä, olette juuri löytämässä uusia luomistaitoja tai löydätte pian.

Jotkut teistä viis veisaavat tuosta ajatuksesta, sillä ette ole innostuneet mistään. Merkitseekö tämä, että lähdette Maasta? Vai pelkästään sitä, että te ette ole vielä löytäneet mitään innostavaa? Kyse on jälkimmäisestä, sillä olette harjoitelleet ja harjoitelleet menemistä planeettaluomistaitojenne yli. Uusi tavoitteenne on luoda 5D-maassa.

Kenties kysytte, miksi niin monien täytyy keskittyä Maan uusiin prosesseihin, rakenteisiin, ajatuksiin ja tunteisiin. Näin on, koska te kaikki Maassa tällä hetkellä haluatte laajentaa taitojanne uusissa ja erilaisissa suunnissa.

Niiden vuosien aikana jotka olemme matkustaneet yhdessä tämän kanavoidun blogin välityksellä, olemme todenneet monta kertaa, että kun te kehitytte, universumitkin kehittyvät. Havaitsette nyt tuon toteamuksen pitävän paikkansa.

Kenties ihmettelette, miksi näytämme vähättelevän planeettaluomistaitojanne. Näin on, koska olette hyvin kyllästyneet luomaan samoja planeettakuoria uudestaan ja uudestaan, mikä pätisi myös mihin tahansa suhteellisen helppoon maatoimintaan.

Te edelläkävijät olette innostumassa jostain, mitä ette luultavasti vielä pysty määrittämään. Tulkitsette tuota innostusta jossain unelmassa/unessa tai muilla keinoilla, jotka lämmittelevät uusia taitojanne seikkailua varten.

Toistaiseksi useimmat teistä siirtyvät tähän jännittävään vaiheeseen tietämättä juurikaan tai lainkaan, mitä se merkitsee teille. Sallikaa niin olla, kun herätätte uusia taitojanne. Kenties löydätte iloa luodessanne uusia rakenteita yhteiskuntaan, jotain mekaanista tai tieteellistä, uutta musiikkia tai taidetta tai jotain parantamaan luontoa. Sillä ei ole merkitystä, sillä opettelette, miten ja missä haluatte laajentaa luomistaitojanne. Tämä kaikki yhdistyy luomaan sen maanpäällisen taivaan, josta olette pitkään uneksineet.

Erona on, että tässä elämässä te ette odota toisten olentojen kehittävän teidän luomistanne. Jos näin on, kuka luo uusia planeettoja ja uusia universumin alueita? Ne jotka seuraavat teitä. Universumit ovat oppimis- ja kehittymiskeskus kaikille.

Sallikaa itsenne tietää, että te ette lakkaa koskaan kehittymästä, mikä pätee jokaiseen universaaliin olentoon. Niin se on, että tässä siirtymässä ei ole kyse toistamisesta, vaan kaiken evoluutiosta ja laajentumisesta. Niin olkoon. Aamen.

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)

20.8.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net