23.05.2016

Ette ole sairaan lapsen vanhempi

Oletteko huolissanne siitä, että median esittämä viha ja raivo tapahtuu teidän maailmassanne – ja teille? Että ilo jota tunnette valokajastuksen läpi, on todellisuutenne väärä profeetta? Että mikään ei ole niin, kuin toivotte, ja kaikki on sitä, miltä näyttää?

Vaikka toivotte, ettei se ole totta, miten voitte tietää sen epäilyksettä? Nimittäin uusi "sinä" tuntuu vähän epämääräisemmältä jokaisen mediamuutoksen myötä vaikeasta pelottavaan.

Pelko myy, sillä siihen ihmiset ovat keskittyneet aioneita. Niinpä ne jotka ovat sotkeutuneet tuohon paikkaan, puskevat pelkoa enemmän kuin koskaan. Ennuste on, että kaikki näyttää todella hyvin pelottavalta – kunnes ei näytä.

Ne olennot jotka eivät ole vielä valinneet uutta Maata ja uutta olemustaan, käyvät massana läpi sielun pimeää yötä. Ja tarttuvat niihin asioihin, jotka ovat pitäneet heitä hereillä öisin aioneita. Muistakaa, miten raskaalta ja väistämättömältä tuo aika tuntui teillä, ja kertokaa se miljoonilla, ja sitä Maa nyt kokee.

Koska olette eläneet jo sielun pimeän yön, olette periaatteessa poistaneet ne hyvin häiritsevät ajatukset, joita olivat osa tuota aikaa. Vaikka tiedätte, että se oli äärimmäisen vaikeaa aikaa, että voi tarkkaan muistaa, miten karmealta se tuntui. Vähän kuin yrittäisi muistaa flunssan. Epämukavaa aikaa, joka sai teidät melkein uskomaan, että olisitte huonovointinen aina – ja sitten ette olleet. Kaikki kulminoituu niillä, jotka eivät ole täysin varmoja, haluavatko he osallistua tähän muutokseen.

Vaikka he tuntevat ilonne ja rakkautenne, he eivät vielä usko sellaista mahdolliseksi itselleen. Niinpä he purevat hammasta vihaisena ja epätoivoisena. Ja sitä medianne raportoi tyytyväisenä – sillä median myyntimalli perustuu pelkoon.

Ettekö hämmästyisi, jos medianne rajoittaisi raportointinsa onnellisiin tai edes positiivisiin tapahtumiin? Eikö jokaista järkyttävää tapahtumaa raportoida kerta toisensa jälkeen? Eikö jokainen rakkaudellinen tapahtuma raportoida hymyn kera, mikä muistuttaa, että se on poikkeus?

Niin se on, että teitä ympäröi pelko, ja odotatte, että se saavuttaa teidät, vaikka te koette nyt todennäköisemmin iloa kuin pelkoa.

Ikään kuin saattaisitte kokea iloa tänään, mutta varmasti joku noista pelottavista asioista koskettaa teitä pian. Tiedätte, ettei se ole enää totta, mutta olette vähemmistössä. Ja media jatkaa sen kertomista, että te olette väärässä ja se on oikeassa.

Mikään muutos ei ole helppo. Tämä muutos on vaikeampi, sillä koskaan ennen koko planeetta ei ole yrittänyt muuttua samanaikaisesti. Ja te olette olleet eturintamassa kenties vuosikymmeniä.

Kaikki olettivat, että kylväisitte uuden Maan siemenet ja lapsenne ja lapsenlapsenne korjaisivat niiden satoa. Mutta päätitte kokea lopputuloksen – Maan täynnä iloa – mikä johtaa nykyiseen tunnepuolen ja kenties myös fyysiseen uupumukseenne.

Näette ja tunnette tuon negatiivisuuden ettekä voi ymmärtää, miksi kukaan päättäisi olla pelkomaapallolla, kun se ei ole enää välttämätöntä. Niinpä kysytte itseltänne: "Keksinkö tämän? Onko uusi Maa epärealistinen haave?"

Epäilette uutta Maata ja kaikkea, mihin uskoitte vuosia, jopa vuosikymmeniä. Aivan kuten silloin, kun olitte niin sairas, ettette voineet muistaa, miltä terveys tuntui.

Ajankohtainen ahdistuksenne on lyhytaikaista, sillä pian näette valon kajastavan tämän tiheän sumun läpi.

Nuo miljoonat jotka kokevat sielun pimeää yötä, huutavat armoa, apua ja rakkautta. Olette riittävän hienovirittyneitä tunteaksenne armonhuudon, mutta ette vielä riittävän antaaksenne apua, jota he odottavat. Nimittäin se apu jota he odottavat, on joku kantamaan heidät pelkojen läpi. Ja kuten hyvin tiedätte, heidän täytyy tehdä se itse, mitä kukaan ei halua kuulla tai täysin ymmärtää.

Olitte samanlaisia. Sielun pimeänä yönä huusitte taivaasta apua ja suutuitte kovasti, kun ette saaneet sitä. Monet, kuten Brenda, olivat riittävän vihaisia kieltääkseen henkisyytensä vuosia.

Niin se on teillä nyt. Haluatte auttaa tarpeessa olevia, mutta ette voi. Niinpä teistä alkaa tuntua, ettei teillä mitään tarkoitusta ja roolia tässä siirtymässä. Alatte myös epäillä tätä siirtymää, sillä jos olette niin voimakas, miksi ette pysty muuttamaan maaolentoja riittävän nopeasti, jotta ette kuulisi heidän ahdistuneita huutojaan? Aivan kuten vanhemmasta tuntuu, kun hänen lapsensa on sairas.

Ette ole heidän vanhempansa. Rooliinne ei sisälly pelon poistaminen toisilta. Teillä on oma polkunne seurattavana. Ja kun seuraatte polkuanne, toiset huomaavat. Mutta jos pysähdytte auttamaan toisia tai koska ette enää usko uuteen Maahan, ette auta ketään – myöskään itseänne.

Roolinne ei ole rämpiä mudassa niiden kanssa, jotka huutavat pelosta. Roolinne on antaa auringonsäde ja näin toivoa noille, jotka huutavat.

Ette ole pelastaja, olette ilon jumala/jumalatar – ainutlaatuisen ilon, jonka vain te voitte toteuttaa ja kokea. Nimittäin se mikä on iloista teille, ei ole välttämättä iloista kenellekään muulle. Ja se mikä on pelottavaa massoille, ei välttämättä ole pelottavaa teille, sillä havaintotapanne muuttuu joka päivä. Silti kuulette huudot, ja se on todella tuskallista teille.

Vain teidän jatkuva ilonne auttaa niitä siirtymään iloon, jotka ovat nyt syvällä tuskassa. Useimmilla niistä jotka huutavat, ei ole sitä sisäistä opastusta, jonka kanssa te tulitte maan päälle. Niinpä heidän on vaikeampaa tuntea, että heillä on valintamahdollisuus.

Roolinne on tarjota tuo valintamahdollisuus. Tästä syystä olette olleet ja tulette aina olemaan tämän siirtymän eturintamassa.

Teidät ohjelmoitiin näin omasta käskystänne ennen syntymistä tähän elämään. Teidät ohjelmoitiin myös tuntemaan taas pelkoa tässä 3D-elämässä, jotta ymmärtäisitte niitä, jotka tuntevat pelkoa nyt.

Erona on, että te ette odottaneet jäävänne maan päälle tähän vaiheeseen saakka. Niin se on, että jotkut teistä heittelehtivät vähän edestakaisin sanoen itselleen: "Olenko minä totta? Onko tämä siirtymä totta?"

Vain tarkkaillakseen niitä, jotka eivät usko, ja palaavat rooliinsa valomajakkana. Ei ehkä tänään, mutta varmasti huomenna. Sillä teidän oli tarkoitus siirtyä pelosta iloon tässä elämässä – viivyitte vain vähän kauemmin, kuin te tai me odotimme, joten käytte läpi pelkoa, toisten ihmisten pelkojen kautta.

Olette saaneet loppuun 3D-pelkopuhdistuksenne. Teillä ei ole roolina toisten 3D-pelkojen loppuunsaattaminen eikä energiaa siihen. Sallikaa itsenne olla ilossa majakkana niille, jotka eivät näe mitään valoa. He tulevat näkemään – teidän vuoksenne. Niin olkoon. Aamen.

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)
16.5.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

 Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Lokakuun 2018 energiapäivitys Vain sinä »

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net