28.05.2015

Etsi ensin selkeyttä

Tarve tietää oppituntien syy on yksi tapa yrittää ymmärtää, miksi koet elämän haasteita.

Ymmärrä, että sinulle ei tapahdu mitään ilman ohjaustasi, kontrolliasi, halukkuuttasi ja osallisuuttasi. Jokainen tapahtuma ja kokemus on osa siitä eheyteen yhdistymisen polkua, minkä luot joka elämää varten. Kun pyydät vastauksia, laitat muut, myös Lähteen, hallitsemaan elämänpolkuasi siinä toivossa, että jotenkin se mitä saat, selittää ja oikeuttaa kokemasi tuskan, epäilyn, hämmennyksen ja kärsimyksen. On vain yksi vastaus ja löydät sen, kun etsit ensin selkeyttä.

Mutta voidaksesi ymmärtää haasteidesi ja tuskasi syy, sinun täytyy saada selkeys tarkoituksestasi ja tehtäväsi niiden luomisessa – parannus mitä haluat, eheyden jatkuva etsintä ja transformaatio, mitä toivot saavuttavasi niillä. Ilman selkeyttä vastauksilla ei ole mitään merkitystä tai arvoa, koska saadaksesi selkeyttä sinun täytyy myös tunnustaa oma voimasi ja kontrollisi jokaisessa elämäsi aspektissa.

Jokainen parantumispolku on voimaasi, arvoosi, ansaitsevuuteesi ja arvoisuuteesi yhdistymismatka. Jokainen haaste tai tuskallinen kokemus on muistutus, ettet ole ilon, rauhan ja rakkauden arvoinen, minkä päätöksen teet egon kautta. Ihmisyytesi luo tuon tuskantäyteisin yhdistymispolun, kun taas Henki pyytää sinua vain muistamaan, että olet jo jumalainen, voimakas, arvokas, arvostettu, rakastettu ja eheä.

Kun esität kysymyksiä selkeyden saamisen lähtökohdasta, voit oppia, missä olet katkaissut yhteytesi, sillä Lähde ei voi koskaan katkaista eikä katkaisisi yhteyttä sinuun. Silloin kuin haluat vain vastauksia, teet itsestäsi kokemustesi uhrin.

Selkeys paljastaa oppituntiesi tarkoituksen, miten loit yksityiskohdat ja mitä halusit sovittaa tai ratkaista niiden avulla. Selkeys vaatii hyväksymään oman voimasi ja sen myötä oman polkusi luomisen, vaikka se olisi ollut miten tuskallinen. Voit antaa omat vastauksesi, kun sinulla on selkeyttä, koska on vain yksi vastaus kaikkiin kysymyksiin elämänpolustasi, ja se on paluu eheyteen ja Lähdeyhteyteen. Ei ole mitään muuta vastausta.

Etsi selkeyttä ja käytä sitä sitten hyväksyäksesi totuuden itsestäsi – olet jo ehjä, yhdistynyt ja heijastus Lähdevalosta, joten olet jo jumalainen, rakkauden arvoinen ja aina rakastettu. Eheyden ja yhteyden etsintä ei ole koskaan valmis, koska et voi saada sellaista, mikä on jo sinulla, eikä sinulle voi antaa sellaista, mikä on jo sinun jumalaisella syntymäoikeudellasi.

Selkeyden myötä tulee tiedostaminen, mikä sallii korkeimpien aspektiesi kirkkaan valon säteillä, jotta sinusta voi tulla valomajakka, joka luo iloisen ja rakkaudentäyteisen polun, mikä julistaa voimallisesti suvereeniuttasi pelkoon verrattuna ja mestarillista yhteistyökumppanuuttasi Hengen kanssa, jonka tarkoitus on täyttää tehtäväsi taivaan tuomisesta maan päälle.

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)

18.5.2015

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net