23.09.2015

Entisten elämien lupaukset ja sinä nyt

Sellaiset energiamuutokset joita tapahtuu nyt, voivat saada pois tolaltaan – paljon tapahtuu hyvin nopeasti.

Yksi siunaus joka kenties suodattuu pinnan alta, on äkillinen oivallus jostain hyvin vanhasta ongelmasta, jota et ole pystynyt ratkaisemaan.

Pimennysjaksot ja myös Merkuriuksen perääntyminen voivat laukaista tällaisia oivalluksia. Ikään kuin valokeila osuu ristiriitaisuuksiin ja vanhoihin malleihin, joita on aiemmin ollut vaikea tulkita. Kun tiedät etukäteen, että pari seuraavaa kuukautta tarjoaa tämän mahdollisuuden, se voi auttaa sinua saamaan tien päähän jonkin kenties monta elämää vanhan ongelman kanssa!

Tiedostaminen on kuin avain, joka auttaa sinua pysymään hereillä aivan edessäsi olevalle ovelle. Kun toimit sen perusteella, mitä tiedät, ja tutkit aktiivisesti asioita, tuo avain avaa oven.

Onko sinulla jokin ongelma, joka ei vain lähde pois, vaikka tekisit mitä, ja joka on turta kaikille lääkkeille, joita olet kokeillut?

DNA-parantuminen

Harkitse hetken sitä, että kenties ongelmasi juuret ovat erittäin vanhat ja ulottuvat vuosisatojen taa. Jos olet kokenut DNA-parannuksen ja vastaavia henkiparannusmenetelmiä, sinulle ovat tuttuja haasteet, joita ihmisellä voi olla monissa elämissä, kun hän opettelee avainoppitunteja ja joskus ottaa itselleen karmakuvioita. Aina silloin tällöin sielu päättää ottaa itselleen valtavan karmavelan sekä kehittyäkseen että auttaakseen ihmiskuntaa.

Tällaiset valinnat tulkitaan usein lupauksiksi ja valoiksi – ihmiset lupaavat tehdä tai olla jotain tiettyä. Tuhansia vuosia valat ja lupaukset olivat yleisiä koko yhteiskunnassa.

Uskonnolliset lupaukset

Hyvin usein oli yhteys uskontoon – kuten köyhyys- ja selibaattilupaus. Esimerkiksi naiset jotka astuivat luostarielämään, tekivät 300 lupausta tullakseen täysin vihityksi.

Maalliset lupaukset

Kaikki valat ja lupaukset eivät liity uskontoon. Jotkut liittyvät ammattiin, kuten Hippokrateen vala. Toisiin menneiden vuosisatojen lupauksiin sisältyy Pauperin vala, jossa henkilö vannoi, ettei hänellä ole rahaa tai omaisuutta.

Henkilökohtaiset lupaukset

Vielä muita lupauksia ovat ne, joita yksilö tekee joko elämän aikana tai elämien välissä ja tällöin lupaa tehdä tai olla tekemättä jotain tiettyä. Jos teit sellaisen valan tai lupaukset ennen tätä elämää, todennäköisesti et muista sitä tänä päivänä.

Menneisyyden lupaukset ja sinä nyt

Miksi välittäisit jostain valasta tai lupauksesta, joka tehtiin kauan sitten? Jos olit pappi, joka teki köyhyyslupauksen, et tietenkään tarvinnut rahaa maallisiin asioihin. Vastaavasti jos olit aateliton henkilö, joka teki Pauperin lupauksen, noudatit pelkästään yhteiskunnan lakeja toteamalla olosuhteesi.

Pikakelaus nykyhetkeen. Jos teit sellaisen lupauksen tai valan entisessä elämässäsi, se tallennettiin DNA:hasi ja se tuli mukanasi sen jälkeisiin elämiin. Tällaiset lupaukset eivät ole aina aktiivisia, mutta tilanteet voivat laukaista ne – kuten talousromahdus tai puolison menettäminen, joka oli perheen elättäjä. Kun näin tapahtuu, niin vaikka olisit hyvä rahan kanssa eikä sinulla olisi ollut rahaongelmia aiemmin, voit kokea kamppailua rahan kanssa.

Elämien ikäisiä malleja

Samalla tavalla, sanotaan vaikka, että sinulla oli sarja haastavia elämiä tietyn ihmisryhmän kanssa. Kenties sinut pakotettiin tai muuten vakuutettiin menemään tämän ryhmän hullujen skenaarioiden mukana. Sitten elämässä juuri ennen tätä elämää vannoit, että jos törmäisit enää koskaan tähän ryhmään ja sen hulluun energiaan, astuisit esiin ja lopettaisit tuon hulluuden kerta kaikkiaan. Kenties olet tässä elämässä kohdannut nämä ihmiset taas ymmärtämättä, miksi tunnet vetoa heidän piiriinsä. Sitten ajan kuluessa itsesi oivaltamisen ja tällaisten energiajaksojen myötä, joka meillä on nyt, tajuat lopultakin tuon viestin.

Tutkit aktiivisesti, mitä tuo viesti merkitsee – kuka, mitä, miten ja miksi. Kun katsot ongelmasi suurempaa kuvaa, sinulla on lopulta tausta hulluudelle. Sinua kannustetaan vihdoinkin ymmärtämään pitkä kamppailusi ja näkemään, että loppu häämöttää. Sinulla on avain oveen!

Lupaus käyttää tiettyjä lahjoja ja tietoja

Toisentyyppinen lupaus joka on tehnyt ennen tätä elämää, liittyy tiettyjen lahjojen ja tietojen käyttämiseen. Tällaiset lupaukset voivat liittyä julmuuteen, jota on nähty omakohtaisesti. Kenties koit tämän, opit siitä ja ymmärsit, miten voisit estää sen. Jos näin on, olet saattanut vannoa poistavasi näkemäsi epäoikeudenmukaisuuden tulevaisuudessa. Kenties sinulla on tänä päivänä, täysin ymmärtämättä syytä, palava intohimo nykyajan julmuutta kohtaan. Tämä saattaa johtaa voimakkaaseen haluun tehdä jotain – kuten työskennellä hylättyjen eläinten kanssa tai auttaa tiettyä vähäosaista ihmisryhmää.

Tiettyjen lahjojen käyttämislupaus voi liittyä myös johonkin, jonka olet oppinut toisessa elämässä – kuten laulaminen tai muotoilu. Kenties edellisen ja tämän elämän välissä olet sielutasolla vannonut käyttäväsi lahjaasi tässä merkittävässä elämässä.

Aiemmin tässä elämässä sinulla on ollut ehkä kiinnostusta kehittää tätä lahjaa, mutta olosuhteet ovat estäneet sinua toimimasta tuon kiinnostuksen mukaan. Tänä päivänä olet kenties jonkinlaisessa risteyksessä työelämäsi osalta, osittain siksi että tämä entisen elämän lupaus odottaa energiakentässäsi löytämistä.

Jos tämä esimerkki resonoi kanssasi tai katalysoi muuta tietämistä, tarkista korkeammalta viisaudeltasi tarkoituksenmukaisimmat seuraavat askeleet. Jokin upea voi odottaa sinua tuon oven toisella puolella!

Kanavoinut Selacia (earthspivotalyears.com)

16.9.2015

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net