05.12.2015

Ennustuksia 2016: Totuuden ja oikeudenmukaisuuden vuosi

Ihmiskunnalta on kollektiivina kestänyt erittäin kauan kohdata kaappiin työnnetyt totuus- ja oikeudenmukaisuusongelmat ja avoimesti käydä keskustelua niistä.

Tultuaan lisääntyvässä määrin varjoista esiin vuonna 2015, tietoisuus näistä teemoista alkoi saavuttaa kriittisen massan. Kyllä, vuosisatojen saatossa meillä on ollut loputtomasti vallankumouksia, julmuuksia ja sotia, joilla on juuret näissä teemoissa. Erona 2016 on kuitenkin lukumäärämme ja sen lisääntyvä tunnustaminen, mikä on panoksena, jos näihin ongelmiin ei tartuta.

Merkittäviä tilaisuuksia muuttaa sitä, miten elämme yhdessä

Usein vuoden loppumistapa asettaa näyttämön seuraavalle vuodelle. Teemat ja ratkaisemattomat ongelmat jotka saavuttivat kiehumispisteen jonain vuotena, jäävät usein etualalle. Tämä on varmasti tilanne 2016, vuonna jolloin meillä on kollektiivisesti tilaisuuksia muuttaa sitä, miten elämme yhdessä maan päällä.

Kun tutkimme luontoa ja tarkkailemme lajien massasukupuuttoonkuolemista ja muita ihmisen aiheuttamia ongelmia, kuten ilmastomuutos, meillä on lakmuskoe siitä, miten epävarmaa elämästä on täällä tullut. Itse asiassa mm. ilmastomuutos liittyy totuuteen ja oikeudenmukaisuuteen.

Koko ilmastomuutoksesta on tehty politiikan väline, mikä laittaa varjon totuudelle siitä, mitä tapahtuu, ja viivästyttää rakentavia toimenpiteitä. Samaan aikaan vedenpinnan kohoamisesta ja rutikuivista viljelymaista tulee mahdollisesti vääryys miljoonia köyhiä ihmisiä kohtaan ympäri maailmaa. Samalla kun rikkailla mailla saattaa olla resursseja selviytyä, ainakin jonkin aikaa, köyhillä ei ole sellaisia vaihtoehtoja.

Kosmiset energiat valaisevat epätotuuksia ja epäoikeudenmukaisuuksia

Kosmiset energiat laittavat 2016 kasvavaan valokeilaan epätotuudet ja epäoikeudenmukaisuudet koko yhteiskunnassa. Olemme saaneet maistiaisen tästä jo, mikä johtuu Uranuksen ja Pluton pitkästä tanssista, joka on katalysoinut maailmamme megamuokkauksen.

Tarvitut muutokset ovat ydintasolla, mikä vaikuttaa siihen, miten suhtaudumme toisiimme perustasoilla. Näihin sisältyvät hyvin vakiintuneet mallit – vallan kaupittelu, epätasa-arvoisuus, sortaminen ja vallassa olevien peittämä informaatio kontrollointikeinona.

Tarvitut yhteiskuntamuutokset eivät tule helposti, joten on vielä paljon tapahtumatta. On tärkeää, että jokainen meistä pysyy vahvana ja omassa voimassaan. Sisäinen vahvuus ja keskittyminen sydämeen ovat välttämättömiä ylä- ja alamäistä selviytymiseksi. Meidän täytyy olla läsnä ja tietoinen siitä, mitä luomme ajatuksillamme ja teoillamme.

Jumalaisen muutoksentekijän rooli

Jumalaisina muutoksentekijöinä tiedämme, että olemme kvanttisia ja luomme tulevaisuuttamme hetki kerrallaan. Seisomme tapahtuvien massiivisten muutosten eturintamassa. Tämä rooli on koodattuna DNA:hamme. Jokainen polkumme tähän saakka – aiemmin tässä elämässä ja entisissä elämissä – on johtanut tähän rooliin.

Jos olet tuntenut kulkeneesi kiihkeän transformaatioajan läpi vuonna 2015, tiedä, että tämä on karaissut sinua ja auttanut sinua tähän seuraavaan vaiheeseen. Suurten muutosten tekeminen ei ole helppoa – tunnet ne syvästi, usein ytimessäsi saakka.

Jo ennen vuotta 2015 kävit läpi suuria muutoksia. Niiden jälkeen olet nyt vahvempi, eheämpi, hyväksyvämpi ja rakastavampi. Nuo ominaisuudet ovat elintärkeitä valaistumisellesi ja sille planeettavaikutukselle, joka valollasi on tarkoitus olla.

Mitä tämä merkitsee? Joka kerta kun sinusta tulee kokonaisempi ja rakastavampi, autat ihmiskuntaa kokonaisuutena ja nostat tietoisuutta planeetalla. Älä aliarvioi tämän voimaa. Muista roolisi siellä, missä näet epäoikeudenmukaisuuksia ja valheita. Tee parhaasi ruumiillistaaksesi oikeudenmukaisuuden ja totuuden, jonka lähteenä on rakkaus.

Ole neutraali tarkkailija

Kun vuosi 2016 etenee, ihmisiä erottavat asiat tulevat valokeilaan. Tähän sisältyy kaikki – vanhentuneet lait, yhteiskuntarakenteet, ennakkoluulot ja diktaattorihallitukset. Puheesta saattaa tulla äänekästä ja toiminnasta sotkuista, kun ihmiset ongelman kummallakin puolella turvautuvat pelkoon ja sormella osoittelemiseen.

Tähän sisältyy hyviä uutisia! Äänekäs ja sotkuinen saa enemmän huomiota ja tällä on mahdollisuus niihin suurempiin muutoksiin, joita nyt tarvitaan. Pidä se mielessä vuoden 2016 kuluessa, kun asiat kuumentuvat. Sen sijaan että siirryt pelkoon tai vihaan siitä, miten kauan muutokset vievät, käytä jokainen tilanne kääntyäksesi sisäänpäin katsomaan, miten ulkoista voidaan käyttää sisäisiin muutoksiin, joita voi tehdä.

Muutos sisäisessä näkemyksessä voi tehdä sinusta tehokkaamman ja kenties käynnistää uuden elementin siinä, miten palvelet maailmassa. Asioiden vieminen ensin henkilökohtaiselle tasolle sen sijaan, että on vihainen ylösalaisin olevalle maailmalle, antaa henkisesti maadoittunutta voimaa!

Parantamista ja transformoivaa muutosta varten ongelmat on tuotava valoon ja nähtävä ne sellaisena, mitä ne ovat. Tee, mitä voit, pysyäksesi neutraalina, kun käsittelet sosiaalisen median keskusteluja ja uutisia. Ilmassa on paljon pelkoa – se täytyy tuoda valoon, jotta vallitsevaa tilaa voidaan muuttaa. Ihmisessä on luonnostaan opittu pelkopohjainen reaktio tuntemattomaan ja "ulkopuolisiin". Tämä ei ole tietenkään mitään uutta. Nyt on erona lisääntyneen tietoisuuden kumulatiivinen vaikutus ja niiden ihmisten lukumäärä, jotka ovat reaaliaikaisesti yhdistyneenä siihen, mitä tapahtuu maailmanlaajuisesti.

Ihmisten, uskontojen ja maiden pelkopohjaista leimaamista on vältettävä, jos meidän on tarkoitus saada rauhallinen maailma. Se ei ole aina helppoa edes heräämispolulla oleville – pelko ja DNA-tason ennakkoluuloinen ehdollistuminen ovat hyvin voimakkaita. Kaikilla on sitä. Siksi tarkkaile reaktioitasi, kun kuulet pakolaisten asettumisesta kaupunkiisi tai palvontapaikan rakentamisesta lähellesi eriuskoisille.

Korkeammasta perspektiivistä katsottuna – tietäen, että olemme ikuisia olentoja, joilla on ollut monia elämiä ennen tätä – olemme kaikki olleet jossain kohtaa pakolainen. Myös ajateltaessa vain tätä elämää, niin jos jäljität sukulinjaasi riittävän kauas taaksepäin, eivätkö luultavasti jotkut heistä ole olleet pakolaisia?

Pelko ja erillisyys ovat olleet yhteenkietoutuneita voimia yhteiskunnassamme tuhansia vuosia. Niin kauan kun ihmiset pelkäävät naapureitaan ja näkevät toiset ulkopuolisina, ihmiskunta pysyy juuttuneena loputtomiin ja järjettömiin taisteluihin. Samalla tavalla oppimaton väestö ei ole varustettu ilmaisemaan itseään voimaantuneella tavalla. "Oppimaton" on enemmän kuin koulutuksen puutetta – se on myös eliitin kontrolloiman median tarjoamaa väärää informaatiota.

Vinkkejä jumalaisen muutoksentekijälle 2016

Kuten tiedät, tämä ei ole tavanomainen elämäsi eikä sinulla ole myöskään tavanomaista elämäntarkoitusta tällä kertaa. Olet jumalainen muutoksentekijä, joka päättää olla hereillä tähän mennessä suurinta seikkailuaan varten!

Tässä on muutama vinkki auttamaan sinua kulkemaan vuoden 2016 läpi voimaantuneena ja suhteellisen tyynenä. Käytän tässä sanaa "suhteellinen", koska sinulla on tietenkin ylä- ja alamäkiä stressin kera, kun maailman megauudelleenjärjestely jatkuu.

1) Tiedä, että tulee aika, jolloin totuus ja oikeudenmukaisuus vallitsevat maan päällä. Ajattele kvanttisesti ja näe suuri kuva, kun ajattelet tätä. Ota huomioon matkan varrella näennäisten takaiskujen heijastevaikutukset ja luota, että rakkaus voi siirtää suurimmatkin esteet. Rakkaus on kaikkein suurin alkemia. Ole herpaantumaton rakkaudessasi.

2) Jos huomaat reagoivasi voimakkaasti johonkin epäoikeudenmukaisuuteen uutisissa, ajattele, että DNA-tasolla voidaan stimuloida joitain omien esi-isiesi epäoikeudenmukaisuuskysymyksiä. Mene sisääsi tutkimaan tätä. Jos tunnet, että esi-isäsi kärsivät epäoikeudenmukaisuudesta ja saatat kantaa osaa heidän tuskastaan DNA:ssasi, etsi parannusta tuolla tasolla. Tämä auttaa sinua ja esi-isiäsi.

3) Pysy kosketuksessa kehoosi ja tunteisiisi, jotta voit reagoida elämän tapahtumiin tietoisesti ja tarkoituksenmukaisesti. Sinun on tarkoitus olla elossa nyt ja siirtyä näiden hetkien läpi. Kehossasi saattaa olla joskus epätavallisia oireita, kun prosessoit asioita. Esimerkiksi aivan yhtäkkiä saatat väsyä ilman selvää syytä. Virity kehoosi ja jos tarvitset lyhyen tauon tai levon, ota se. Vastaavasti jos tulet tunteelliseksi, tarkista syy itseltäsi. Prosessoi tuo tunne, ennen kuin olet tekemisissä maailman kanssa, jotta voit olla selkeä ja tehokas.

4) Pyri olemaan erottelevampi. Ole oman totuutesi vahtikoira. Esitä kysymyksiäsi. Tee tämä lisäerottelukyvyn ja lisäselkeyden vuoksi. Esimerkiksi silloin kun jokin kuulostaa todelta sinusta ja olet saanut sisäisen vahvistuksen, joka näyttää vahvistavan tuon totuuden, esitä lisäkysymyksiä.

Jos jokin kuulemasi pelottaa sinua, kysy miksi. Korkeammat totuudet eivät aiheuta pelkoa. Syitä pelkoosi voi olla: 1) totuuden viestintuoja kuvaa asioita manipuloivassa tarkoituksessa, 2) oma pelkopohjainen alitajuinen ohjelmointisi vaikuttaa tai 3) kuulemasi on vain osa suurempaa tarinaa, jota sinulle ei esitetä.

Faktat ovat faktoja. Faktojen esittäminen on toinen asia. Ole tietoinen, kun sulatat faktoja tarkistaaksesi taustamerkitykset ja mahdolliset agendat. Joskus esitys voi olla vääristetty, jotta ihminen tai ryhmä saa rahaa – vakuuttaen sinulle, että he ovat ainoita, joilla on tuo informaatio, ja sinun täytyy tulla heidän luokseen saadaksesi vastauksia tai ollaksesi turvassa joltain seuraamukselta. Tiedosta.

5) Koska totuus on vuoden 2016 teema – aiemmin kätkettyjen totuuksien tuleminen lisääntyvässä määrin valoon – ilmaise säännöllisesti aikomus, että löydät enemmän asioita, jotka ovat pidätelleet sinua. Kutsu hengen näkemystä kätketyistä esteistäsi valaistumiselle, myös siitä, mikä estää sinua olemasta täysin avoin, rakastava ja myötätuntoinen. Sisällytä itsesi kuvaan. Sinun täytyy aloittaa itsesi rakastamisesta ja hyväksymisestä, ennen kuin voit ottaa täysin avosylin vastaan ketään muuta.

6) Koska oikeudenmukaisuudessa on kyse reiluudesta ja 2016 paljastuu lisää yhteiskunnan pitkäaikaisia epäreiluja käytäntöjä, katso sisäänpäin ymmärtääksesi henkilökohtaiset tekijäsi, jotka laukaisevat oikeudenmukaisuuskysymyksen. Nämä voivat olla suuria tai pieniä, kuten saaminen selville, että sinulle maksetaan puolet vähemmän palkkaa kuin muille tai että kämppäkaverillasi kahden makuuhuoneen asunnossa on parempi makuuhuone. Tarkastele näitä asioita. Kun näet jotain epäreilua ulkoisessa maailmassasi kriisin aikana, älä katso poispäin ja teeskentele, ettei sitä ole. Mene sydämeesi ja henkeesi saadaksesi korkeamman näkemyksen ja reagoidaksesi näkemääsi tuosta paikasta käsin. Näytä muille, mitä merkitsee olla tietoinen, hereillä ja sydänkeskeinen kriisin aikana.

7) Valoa on aina riippumatta siitä, miten paljon pimeyttä kohtaat. Kutsu päivittäin yhteyttä tuohon valoon itsessäsi ja toisissa. Luota, ettet kulje koskaan yksin. Henki on aina kanssasi.

Kanavoinut Selacia (earthspivotalyears.com)

23.11.2015

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net