07.09.2018

Ennusteet

Jos olet lukenut monia tämän sivun kanavointeja, tiedät, että viisi kertaa aiemmin, maaliskuusta 2012 lähtien Dallasissa, Kryon on kertonut tällä sivulla Pohjois-Korean johtajan mahdollisuuksista. Vain muutama päivä ennen tätä kanavointia ennuste "kättelystä" toteutui ja Pohjois-Korean johtaja teki mahdottoman asian syistä, jotka ovat olleet kentässä siitä lähtien, kun hänestä tuli hallitsija. Kryon puhuu siitä, miten nämä "ennustukset" eivät ole lainkaan ennustuksia ja miten ne toimivat. Jotkut teistä muistavat, että tuo maaliskuun 2012 kanavointi kertoi meille myös, että saisimme pian uuden paavin. Kolmentoista kuukauden päästä saimme.

Alla oleva informaatio on ilmaista sinulle ja voit tulostaa, kopioida ja jakaa sitä haluamallasi tavalla. Tekijänoikeus kuitenkin kieltää sen myymisen missään muodossa muilta kuin julkaisijalta.

Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin Nanaimossa.

*********

Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta.

Voitte ehkä tuntea sen kynnyksen, jonka kumppanini juuri ylitti [Lee alkoi kanavoida]. Ääni on sama, mutta energia on hyvin erilaista niille, jotka voivat tuntea sen. Tämä kynnys avaa oven. Se on ovi ns. kentässä, jossa ei ole aikaa, etäisyyttä eikä varsinaista "paikkaa". Se vain on. Se on tässä teidän jokaisen kanssa, ja minäkin olen siinä.

Jotkut sanovat: "Kenttä on verhon toisella puolella." Jotkut sanovat: "Kenttä on taianomainen paikka, jonne sielu voi mennä rentoutumaan joksikin aikaa, ennen kuin tulee takaisin." Jotkut sanovat: "Se on Jumala." Kaikki nämä kuvaukset ovat oikeita, koska tällä "sankarin matkalla" jota kumppani on kuvannut tänään, jokaisella teistä on tuo paikka kentässä. Niinpä tämän oven avulla joka on avattu aikomuksella, ja jonkin avulla mitä tapahtuu tässä huoneessa – yhteishenki – alkaa energian yhtyminen. Se voidaan mitata – yhtenäinen ajattelu ja sydän alkavat sulautua yhteen siellä, missä on turvallista. Täällä on turvallista muutaman minuutin. Tämä ei kestä kauan, tämä viesti. Mutta tämä on turvallinen paikka olla.

Jotkut teistä ovat rakentaneet uskonsa ympärille laatikon, joka sanoo: "Tuokaa esiin tiedemiehet. Mennään eteenpäin tässä!" [Lee on tiedekonferenssissa] Tiedän, kuka olet, rakas ystävä, kun istut kärsimättömänä tämän henkisen osuuden läpi. Sitten kerron sinulle jälleen, että sinua varten on aivan yhtä paljon rakkautta, kuin kenelle tahansa muulle ihmiselle tällä planeetalla. Ympärilläsi on yhtä paljon enkelienergioita, jos haluat kutsua niitä niin, kauniita sieluenergioita, kuin kenellä tahansa. Sillä ei ole merkitystä, miten vastaanotat tämän viestin tai halusitko sitä. Henki kunnioittaa sitä, että sinulla on vapaa valinta tutkia näitä asioita niin, kuin haluat.

Jotkut teistä sanovat: "No, en oikeasti halua mennä täysin esoteeriseen tällä hetkellä." Rakas ystävä, sinun ei tarvitse. Mutta minäpä kysyn sinulta tätä: mitä jos asiat, jotka sanon seuraavaksi, kuulostavat todelta? Mitä jos ne ovat täynnä logiikkaa? Mitä haittaisi avata uskomuslaatikkoasi hetkeksi ja kuunnella ja punnita ja tutkia? Valmistaudu, koska tarvitset sitä, sillä sen mitä kerron kohta teille, kerroin myös noin 300 ihmiselle aiemmin tällä viikolla [aiempi ryhmätapaaminen].

Muutama päivä sitten tapahtui kättely, ja se oli USA:n presidentin ja Pohjois-Korean johtajan välillä. Tämä kättely oli jotain, mikä oli kaukana odotetusta muutama kuukausi sitten. Itse asiassa, oli kaiken todennäköisyyden – kaiken todennäköisyyden – vastaista, että sitä tapahtuisi koskaan! Haluan kertoa teille tästä, koska alatte ymmärtää ennustemekanismia. Miksi? Kerroin teille vuosia sitten tuon kättelyn mahdollisuudesta.

"Olen kanavoija", kumppanini sanoo. "Kanavoin Kryonia", kumppanini sanoo. Mutta oikeasti kumppanini on oppinut laittamaan itsensä sivuun ja uppoamaan puhtaasti kenttään. Tämä sallii hänen nähdä eri tavalla ja kohdata Kryon, ystävä kentässä, ja sitten raportoida teille, mitä hän havaitsee siellä. Ennusteet eivät ole taikaa. Ennusteet eivät ole tulevaisuuden povaamista. Ette voi tehdä sitä, rakkaat ystävät – kukaan ei voi. Miksi? Koska ihmisluonteessa on vapaa valinta. Vapaa valinta saa aikaan triljoonia vapaita päätöksiä päivittäin. Ei ole mitään tunnettua tulevaisuutta, mutta on valtava määrä suuria mahdollisuuksia, jotka perustuvat siihen, mitä vapaa valinta tekee tällä hetkellä.

Haluan viedä teidät takaisin maaliskuuhun 2012 ja Dallasiin, Teksasiin. Kanavoinnit joihin viittaan nyt, on dokumentoitu, tulostettu, käytettävissä ja valmiina teidän luettavaksenne ja löydettäväksenne. [Tällä samalla nettisivulla] Kumppanini dokumentoi ne kaikki ja laittaa nettisivuilleen. Jotkut teistä tietävät jo, että puhuin tuossa kanavoinnissa kahdesta suuresta mahdollisuudesta, jotka näyttäisivät nyt ennusteilta (koska ne tapahtuivat). Mutta ne eivät olleet sitä. Nämä asiat olivat mahdollisuuksia, jotka perustuivat siihen, mitä tapahtui jo kentässä.

Ensimmäinen asia. Kerroin teille, että saisitte pian uuden paavin. Kolmetoista kuukautta myöhemmin planeetta sai sellaisen. Kerroimme teille, että uusi paavi olisi villikortti siinä mielessä, että hän tulisi odottamattomien energioiden kera. Vanha paavi ei edes kuollut vielä, jos satuitte huomaamaan. Itse asiassa hän on edelleen kanssanne! Sen sijaan tapahtui jotain, mikä ylitti odotukset, ja kuulitte siitä vastaavanlaisesta tuolista, jossa olen nyt. Se ei ole ennustamista, rakkaat ystävät, koska se oli kentässä. Se oli jo käynnissä mahdollisuuden myötä. Kuulitteko? Käynnissä mahdollisuuden myötä.

Toinen asia josta kerroin, oli tämä: on 50%:n mahdollisuus, ettei Pohjois-Korean uusi johtaja, poika, seuraisi isänsä jalanjäljissä. Kerroin teille, että tähän oli 50%:n mahdollisuus. Sitten aloin luetella syitä, miksi tässä saattaisi olla järkeä, erityisesti Pohjois-Korean johtajalle. Sitten kerroin teille, että se voisi viedä pitkän aikaa, jos se ilmentyisi lainkaan. Kerroin teille, että ongelmana olisivat hänen isänsä suvun vanhat neuvonantajat. Hänen oli edettävä hitaasti ja kevyesti tehdäkseen jotain kaiken todennäköisyyden vastaisesti. Tämä kaikki käy ilmi joku päivä tuon kättelyn vuoksi.

Tässä oli se mahdollisuus tai ennuste, mitä voisi tapahtua. Ne joilla oli konepistoolit demilitarisoidulla vyöhykkeellä, pudottaisivat ne, koska tämä Pohjois-Korean johtaja yhdistäisi kaksi Koreaa. Hänen maassaan ei olisi ydinaseita, ja hänen kansallaan olisi yltäkylläisyyden alku. Hänen kansansa ja maailma antaisivat hänelle sitten jotain, mitä hän oli aina halunnut ja mikä häneen oli valettu syntymästä saakka – halu ylistyksiin ja vielä lisää ylistyksiin. Isänsä tapaan hän oli johtava egoisti, ja tämä olisi odottamaton tapa valloittaa maailma. Tämän sanoin. Sitten sanoin: "Pitäkää silmällä sitä, mutta älkää olko huolissanne." Puhuin siitä 2013 ja viisi muuta kertaa sen jälkeen. Elokuussa 2017 luettelin neuvoni hänelle kohta kohdalta. Neuvot jotka annoin, seurasivat niitä mahdollisuuksia, joita oli, ja nuo samat kohdat olivat tuossa kättelyssä tällä viikolla kesäkuussa 2018.

Kertokaa nyt minulle, mitä tapahtui. "Kryon, sinusta tulee kuuluisa, koska ennustit nämä asiat!" Rakkaat ystävät, katsoin vain kenttään, joka näytettiin teille tänään [konferenssin tiedemiesten toimesta]. Ja näytin teille vain ne mahdollisuudet, joita oli jo. Toisin sanoen, hän ajatteli näitä asioita ja puhui muille niistä kulissien takana. Siitä huolimatta, mihin hänen neuvonantajansa kehottivat häntä – suoraan ohjusten lähettämisen partaalle – hän ajatteli aina, että saattaisi olla toinen tapa, joka toisi hänelle suurinta kuuluisuutta. Rakkaat ystävät, tämä oli ollut käynnissä hänen isänsä kuolemasta saakka! Siksi se oli kentässä, mutta ei selviönä, rakkaat ystävät, vaan mahdollisuutena.

Seuraavaksi haluan näyttää teille ihmiskunnan ennakkoasenteen tällä hetkellä, asia josta olen puhunut monta kertaa. Tämän kättelyn mahdollisuus on uskomaton, ja se on alkanut ilmentyä. Mikä reaktion pitäisi olla sellaiseen, mikä estää mahdollisen sodan tai pelastaa tuhansia henkiä? Ilon tai hämmästyksen tai juhlan sijasta ihmiset valitsevat vastakkaisen: sitä ei voi tapahtua, se on temppu, se on huono sopimus.

Haluan teidän alkavan lukea lehdistön reaktioita. Haluan teidän lukevan myös eteläkorealaisten reaktioita. He sanoivat: "No, tunnemme pohjoiskorealaiset, eikä sitä koskaan tapahdu. Tiedämme, keitä he ovat, ja tunnemme heidän luonteensa, koska aiemmin he eivät koskaan tehneet, mitä sanovat tekevänsä. Niinpä se on vitsi." Tämä on lainaus eräältä eteläkorealaiselta: "Se on vitsi."

Mitä tapahtui tälle kommentille: "Eikö se ole kaunis mahdollisuus? Katsokaa tätä uskomatonta asiaa – kaiken todennäköisyyden vastaisesti." Vapaa lehdistönne, kulttuurinne raportoiva osa, ei päättänyt ainoastaan raportoida siitä, vaan myös kertoa teille, ettei sitä luultavasti tapahdu! He sanovat: "Ei. Kenties kyllä, kenties ei. Katsotaan. Odotamme pahinta." Ja tämä jatkuu ja jatkuu, ja se osoittaa teille vain pimeän puolen hirvittävän ennakkoasenteen, joka haluaa vetää kaiken hyvän takaisin siihen, mitä menneisyys antoi teille.

Joseph Campbellin kirjassa "Sankarin tuhannet kasvot" sankari uskoo aina, että hän kulkee tavoitetta kohti. Hän ei vello menneisyydessä, eikä panosta pimeisiin asioihin. Ihmiskunta on ylittänyt kynnyksen tuntemattomaan, kun se ohitti vuoden 2012, mutta se kantaa mukanaan vanhan ja synkän ihmisluonteen taakkaa. Mitä sankarimainen vanha sielu sanoisi siitä, mitä tapahtuu? "Annetaan noiden kaikkien pyörittää pimeyttä niin paljon, kuin haluavat, mutta saimme nähdä jotain kaiken todennäköisyyden vastaista, ja se oli kentässä – kentässä! Lähettäkää valoa heille, jotta he saattavat hyvinkin tehdä sen, mistä tuossa kättelyssä oli kyse."

Rakkaat ystävät, ei ole naiivia odottaa hyviä asioita tulevaisuudessa, jos lähetätte aktiivisesti valoa ja muodostatte todellisuutta, jonka voitte visualisoida.

Mitäpä kerron teille, mitä muuta kentässä on. Kaksi asiaa: tulee asioita, jotka ovat nyt kentässä, ja ne ovat tulevia mahdollisuuksia. Annan teille nämä mahdollisuudet siksi, että jos ne tapahtuvat – aivan kuten kättely – saattaisitte uskoa vähän enemmän tähän prosessiin.

Tulee aika, jolloin suuri lääketeollisuus kaatuu kansan korkeamman tietoisuuden lisääntymisen vuoksi. [Taputuksia yleisössä] Täällä kasvaa tietoisuus, jossa aletaan kunnioittaa toinen toisiaan, jottei naisten hyväksikäyttöä enää siedetä. Asioita joita ei koskaan ennen ole tapahtunut, alkaa tapahtua, kuten piispojen ja kardinaalien eroaminen. [Kaikki katolilaisen kirkon 34 piispaa erosi toukokuussa 2018, kun uusi villikorttipaavi oli vedonnut heihin heidän reagoinnistaan lasten hyväksikäyttöön, jota kollegat tekivät vuosia] Kaikkia niitä asioita jotka kumppanini toi esiin tänään [seminaarissa], tapahtuu nyt.

Miksi jotkut näistä lääkefirmoista kaatuisivat? Koska tavallinen kansa reagoi voimakkaasti oivaltaessaan, että on yrityksiä, joilla on menettelytapoja, jotka pitäisivät ihmisen sairaana tai antaisivat hänen kuolla rahan vuoksi. [Taputuksia yleisössä] Se olisi kohtuutonta, ja joka päivä se mahdollisuus suurenee, että niin tapahtuu. Laukaisija? Se on tulossa. Kun se tapahtuu, tuo teollisuus on vaikeuksissa. Koko lääketeollisuus ei ole sellaista, rakkaat ystävät – ymmärtäkää tämä – mutta ne kaatuvat, jotka ovat.

Haluan teidän tarkkailevan Irania. Se ei ole eristyksissä kuten Pohjois-Korea. Se on koukussa merkittävään uskomusjärjestelmään ja Lähi-idän historiaan. Se on koukussa merkittävään ihmiseen, jolla on kontrolli, ja se on sidottu Lähi-idän ja erityisesti Israelin suureen ongelmaan. Asiat alkavat muuttua. Tarkkailkaa tätä. Se on kentässä. Siitä puhutaan, ja on tulossa "villikortteja".

Minäpä lopetan tähän: annan teille saman ajatuksen kuin niille muutamalle, jotka menivät kauniiseen puutarhaan muutama päivä sitten [kanavointi matkalla Butchart Gardensiin Vancouverinsaarella]. Kentässänne on teille asioita, jotka pelastavat henkenne, ellette katso taaksepäin ja sano: "Mahdotonta!" Joillakin teistä on vanha tapa, jossa katsotte elämäänne ja sanotte: "No, toisilla, muttei minulla." Joskus vedätte esiin vanhan logiikkanne ja jatkatte: "No, sitä ei ole koskaan ennen tapahtunut, joten miksi sen pitäisi tapahtua nyt?" Rakkaat ystävät, tämä juuri heijastaa päivän aiempia opetuksia. Älkää antako menneisyyden ennustaa tulevaisuuttanne. Jos annatte, niin luotte todellisuudessa oman kuolemanne.

Mitä kentässä on teille? Minkä voitte nähdä ja kuvitella? Oletteko kuulleet tämän kysymyksen tiedemiehiltä tällä viikolla – ei kanavoijalta, vaan tiedemiehiltä? Kuulitteko, että terveyden visualisointi tietoisuudestanne menee sisälle ja oma solurakenteenne näkee sen? Kuulostaako tämä tiede Kryonilta? Kuulitteko, että on kenttä työntämässä sitä eteenpäin? Uskotteko homeopatiaan? Näettekö, miten se toimii? Esimerkiksi, teillä on tinktuura/hiven, joka on liian pieni minkään keho-osan tunnistettavaksi kemiallisena muutoksena. Kuitenkin keho näkee signaalin tuosta tinktuurasta ja korjaa ongelman! Rakas ystävä, homeopatia ei ole tuntematonta tällä planeetalla. Sitä on kaikkialla! Ymmärtäkää siis tämä: homeopatian periaatteet eivät ole homeopaattisia periaatteita. Ne ovat kentän universaaleja periaatteita.

Siis, miten olisi tietoisuushomeopatia? Mitä eroa on tinktuuran tekemisellä luomaan signaali parantumista ja elämän pidentymistä varten ja voimakkaan tietoisuuden keräämisellä tekemään saman? Se on täällä ja se on jo todistettu. Se merkitsee vain pientä mekaniikan muuttamista. Sen uuden energian myötä jota olen kertonut olevan täällä, ja sen rakkausmäärän myötä jota virtaa teihin ja joka on suurempaa kuin koskaan ennen sen vuoksi, mitä teette, se on tehtävissä, vanha sielu. Enemmän kuin tehtävissä. Se odottaa ilmentymistä.

Mitä varten tulitte tänne? Kenties on ongelmia – tiedän, keitä täällä on. Kenties on ongelmia, joita olette työstäneet pitkän aikaa. Tiesittekö, että kentässä ne on jo korjattu ja ratkaistu? Tiesittekö, että jotkut tilanteet joissa olette ja jotka tuntuvat kestämättömiltä, on jo ratkaistu? "Voi minua! Mitä oikein teen?" kuullaan, rakkaat ystävät, ja se on korjattavissa. On hyvin elegantti ratkaisu, jos haluatte sen. Se asettaa tietoisuuden homeopaattisen lääkkeen rooliin. Edellytys: jos odotatte sitä, näette sen ja vaaditte sen, se on totta. Jos havaitsette sen, se kuuluu teille. Se on siinä. Siinä on teidän nimenne. Mutta mitään ei tapahdu, ellette nouse sen vanhan tietoisuustohinan yläpuolelle, joka sanoo: "Niin ei voi olla." Kyllä voi!

Rakkaat ystävät, tälle nimenomaiselle vanhojen sielujen ryhmälle kerron, että olette täällä yhdestä syystä: olette täällä kuullaksenne tiedettä tietoisuudesta. Jokainen prosessi ja jokainen kaavio ja jokainen sana, jonka kuulette, tukee sitä, minkä juuri sanoin teille. Älkää alkuunkaan erottako henkistä tieteellisestä. Tutkimuksenne siitä, miten asiat toimivat tieteellisesti, ovat tutkimusta Jumalasta, joka suunnitteli sen ja pani sen toimimaan. Käyttäkää tietoisuutta mennäksenne paikkoihin, joissa ette ole ollut aiemmin, riippumatta siitä, pidättekö kanavoinnista vai ette. Ymmärtäkää, että on tilaa sekä Jumalan rakkaudelle että tieteelle. Niinpä sanomme tätä viikonloppua varten, kunnes kuulette minusta taas huomenillalla: "Antaa tieteen alkaa!" [Antaa konferenssin jatkua]

Ja niin se on.

Kryon

Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)

16.6.2018 Nanaimo, Vancouverinsaari, Kanada

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Viesti Kohtalottarilta Rakkauden mestarina oleminen »

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net