23.04.2018

Energiaraportti 18.4.

Kuten saatatte kaikki muistaa, puhuin ajan nopeutumisesta ja häviämisestä viime videossani, joka löytyy tältä YouTube-kanavaltani. Selitin, miten minulla oli silloin ajattomuusjaksoja, ajan nopeutumista ja aikapoikkeamia. Sitä on tapahtunut uudestaan ja uudestaan viimeiset kaksi viikkoa. Minulta hukkui aikaa ajan nopeutumisen vuoksi. Tämä on yksi edeltävistä asioista, joiden on tapahduttava, ennen kuin Tapahtumaa voi olla. Tämä tekee vielä tärkeämmäksi kiinnittää huomiota siihen.

Kuten aina, koen päivitykset muista ulottuvuuksista ennen joukkoja. Se on yksi lahja, joka minulle annettiin tehtäessä päivityksiä, kun valtava plejadilainen emäalus oli käynyt luonani kirkkaassa päivänvalossa 2000, ja sen jälkeisinä vuosina luonani on vieraillut monia Maan ulkopuolisia rotuja.

Ajan häviämistä tapahtuu nyt taas, vain paljon laajemmin! Koemme valtavia muutoksia ajassa. On vaikeaa muistaa, mikä päivä on, mikä viikko on tai paljonko kello on. Aika tuntuu häviävän täysin ja tulevan epäoleelliseksi. Olemme hyvin valtavassa päivityksessä tällä hetkellä. Miten tähän voi päästä käsiksi? Elämällä täysin nyt-hetkessä, josta puhun lisää myöhemmin artikkelissa, ja olen selittänyt monissa aiemmissa artikkeleissani, miten nostetaan tietoisuuttaan ajattomuuden nyt-hetkessä.

Muistakaa, että ylösnousemuksessa kaikki tapahtuu osa-alueittain, kuten kaikki kasvu, jota näemme planeetalla. Yksi osa-alue kasvaa vähän, toiset alueet saavat kiinni ja sitten ensimmäinen alue kasvaa taas. Tällainen ylösnousemusprosessi on. Näin se vaikuttaa myös ihmisryhmiin.

Muutama vuosi sitten koimme aikapoikkeamia, ja nämä intensiivisemmät aikaluiskahdukset rakentuvat entiselle kasvulle. Tämä kasvu on nyt täysin musertavaa, ja se vaikuttaa minuun oikeasti päivittäin. Minulla on nyt vaikeuksia pysyä "ajan perässä".

Huom. jos et koe tätä vielä, tulet kokemaan – sinun täytyy vain jatkaa värähtelysi nostamista ja poistumista täysin 3D-harhasta ja kaikesta, mitä se sisältää. Tähän sisältyvät kaikki harhakuvat – 3D:ssä tai ei.

Nyt rakennamme sille aika-aallolle, joka on tullut sisään, ja koemme aikaa sellaisessa ääritilassa, jota emme ole koskaan ennen tunteneet. Aika yhdistyy itseensä ja alkaa tulla yhdeksi. Ajasta tulee yhtä, kun se menee nollapisteeseen, sitä ei enää ole ja siitä tulee osa ykseyttä, Luojaa, Lähde-energiaa. Mutta se ei häviä – se on aina, mutta ei toimivassa 3D-tilassa. Näin hyppäämme 5D:hen ja ylempiin ulottuvuuksiin – hyppäämällä ajan yli ja tulemalla yhdeksi sen kanssa, kun se siirtyy ajattomuuteen. Pysy mukana – se on hyvä juttu.

Kun nopeudumme ylösnousemusprosessissa, ajan täytyy pysyä mukanamme siinä, koska korkeammissa ulottuvuuksissa ei ole aikaa. Tätä saattaa olla vaikea ymmärtää, mutta kuvittele kaikkea hidastettavan, jotta voimme ihmisinä kokea syyn ja seurauksen. Maan päällä on paljon opittavaa, ja aika auttaa meitä näissä oppitunneissa.

Koin korkeamman aikataajuuden kaksi viikkoa 2013, kun minulla oli ollut ylösnousemuksen lähikokemus. Tämän voi löytää YouTube-kanavaltani, jonne dokumentoin sen. Tiesin tuolloin, että sitä tarvittaisiin myöhemmin. Sitten kun siirrymme tähän ulottuvuuteen, kokemuksestani tulee samanlainen kuin silloin. Olin onnekas saadessani esimakua siitä. Tunsin liikkuvani hyvin nopeasti ympärilläni oleviin verrattuna – he kaikki liikkuivat hitaasti. Halusin jatkuvasti kehottaa heitä pistämään vauhtia! Tämä vaikutus kesti kaksi viikkoa. Koska olen psyykkinen selvänäkijä, olen kokenut ja koen monia muita ulottuvuuksia monilla eri tavoilla.

Ajan häviäminen on sidottu magneettisuojakilven heikkenemiseen – sama poikkeavuus, joka saa myös korvat soimaan. Kun Maan magneettikenttä heikkenee, todellisuutemme muuttuu. Miksi magneettikenttä heikkenee? Koska olemme keskellä magneettinapojen kääntymistä. Se alkoi monta vuosikymmentä sitten – jotkut sanovat 160 vuotta sitten. Kun tämä kääntyminen lisääntyy, koemme enemmän ja enemmän muita ulottuvuuksia. Yhdistymme korkeisiin ulottuvuuksiin ylösnousemusprosessin kautta. Sen keskellä olemme nyt.

Vaikkei tätä tunneta laajasti, se täytyy alkaa tuntea ja hyväksyä. Muistan, että Tampan lentokentän täytyi numeroida kiitoratansa uudestaan 2011 pohjoisen magneettinavan siirtymisen vuoksi.

Muutaman viime päivän energia on ollut hyvin korkeaa ja fokusoitunutta, valtavien aikapoikkeamien lisäksi. Tätä tapahtuu, kun meille tulee korkeampia energia-aaltoja. Käytä tämä aika asioiden tekemiseen, joita on lykätty ja joita on ollut vaikea hoitaa. Tämän tapahtumiselle on nyt energiaa. Olen myös huomannut, että on ollut vähän kärsimättömyyttä, mikä on nyt palannut jälleen tyyneen energiaan.

Saatat myös huomata asioita ilmestyvän ja häviävän. Minulle on tapahtunut tätä vaihtelevasti muutaman kuukauden, ja nyt se on kiihtynyt. Kun etsii jotain, se on poissa, ja sitten se ilmestyy takaisin paikkaan, josta katsoit muutama minuutti sitten.

Kun itsemestaruus alkaa, on suurempi pääsy aikaan ja sen poikkeamiin. Koska kaikki on yhteydessä, tämä on tärkeää, kun päivitykset rakentuvat toisilleen. Meidän kannattaa osallistua tähän rakennusprosessiin, koska silloin rakentuva energia yhdistyy myös meihin.

Siirrymme ylösnousemuksen läpi nopeammin, kun emme vastusta yhtään aspektia sen tullessa. Meistä tulee tarkkailija uhrina olemisen sijasta. Uhrimentaliteetti on nyt poissa. Kun saavutamme korkeamman tietoisuus- ja itsemestaruustilan, oivallamme, että autamme luomaan oman kokemuksemme sekä kollektiivin kokemuksen. Kun näitä aikapäivityksiä tapahtuu, meidän täytyy ensin huomata, että niitä tapahtuu, ja sitten mukautua niihin, kaiken sen muun rinnalla, mitä tapahtuu ylösnousemusprosessissa.

Mitä voi tehdä huomatakseen ajan nopeutumisen ja aikaluiskahdukset ja ratsastaakseen tällä aallolla? Ole nyt-hetkessä. Totuttele tähän hitaasti, kun sen kehittyminen vie aikaa. Nyt-hetkessä oleminen merkitsee täyden huomion kiinnittämistä yhteen asiaan kerrallaan ja kaiken huomion antamista sille. 3D on tehty multitaskauksesta – mitä enemmän pääset pois tästä luonnottomasta elämistavasta, sitä enemmän pystyt kokemaan muita ulottuvuuksia!

Meillä oli viimeksi valtava päivitys 10.3., josta voi lukea nettisivuiltani. Uusi valtava päivitys tuli kuukautta myöhemmin. Päivityksiä ei tule joka päivä – niiden välissä täytyy olla aikaa levätä, toipua ja integroida.

Tilaa YouTube-kanavani, kun rakastaisin puhua pian kokemuksistani Maan ulkopuolisten kanssa ja näyttää kuvia, joita olen piirtänyt noista todellisista olennoista. Tarvitsen lisää tilaajia tehdäkseni tämän täysillä!

Palvelussa ja rakkaudessa,

Diane Canfield

Kirjoittanut Diane Canfield (www.dianecanfield.com)

18.4.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Kuolema ja verot Muutokset »

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net