20.06.2018

Energiapäivitys - väsymysaalto, massiivisia oivalluksia, psyykkisiä taitoja

Tänään yhtäkkiä meille on saapunut äärimmäisen väsymyksen energia-aalto. En ole nukkunut niin pitkää yötä pitkään aikaan, kuin viime yönä. Kun tein asiakassessioita tänään, viimeisen jälkeen nukahdin spontaanisti, enkä ollut edes väsynyt! Heräsin yhtäkkiä ihmetellen, mitä tapahtuu, ja sitten oivalsin, että meille on tulossa aalto.

Tänä aamuna suihkussa sain informaatiota ex-miehestäni (ei nykyinen mieheni). Minulle kerrottiin tarkkaan, miksi hän on sellainen, kuin on, ja miksi hän tekee nyt, mitä tekee. En mene yksityiskohtiin tässä, mutta tämä vaikuttaa moniin, kun meillä on yhteinen tytär. Minä lopetin suhteemme, joten se ei perustu tähän. Minulle kerrottiin, miksi hän teki tietyt päätökset vuosia sitten, kun olimme naimisissa, ja miksi hän tekee nykyisiä päätöksiä. Toisin sanoen, hänen koko uskomusjärjestelmänsä näytettiin minulle kerralla! Kaikki palat loksahtivat silloin paikoilleen, ja pystin yhdistelemään kaikki asiat.

Tämä on iso juttu, koska hän ei ole ollut elämässäni hyvin pitkään aikaan. Kuitenkin yhteydet raivaavat psyykkisesti tiensä kaikkiin ratkaisemattomiin asioihin, joita meillä on ollut toisen kanssa. Näin on myös silloin, kun ongelmat ovat heidän, eivät meidän. Näin on meillä. Kyllä, sanoin tämän, koska jos jollain on keskeneräisiä asioita kanssasi, se voi vaikuttaa sinuun nyt. Sanon "nyt" tarkoittaen sitä tasoa, jolla olemme ylösnousemusprosessissa. Kaikki asiat ovat yhteydessä, ja tästä tulee joka päivä selvempää.

Psyykkiset ilmiöt kehittyvät taas. Saatat nähdä nyt asioita, joita et nähnyt ennen. Voit tietää asioita, joita et tiennyt ennen. Älä epäile itseäsi, kun tätä tapahtuu. Yksi tapa kehittyä psyykkisesti on uskoa kaiken olevan totta, mitä tunnet toisista ulottuvuuksista, kunnes toisin todistetaan – erityisesti tärkeää psyykkisen kehittymisen alkuvaiheessa. Tämä merkitsee tietysti vakauden kera, jota jokaisella oikealla psyykkisellä ihmisellä on.

Kokeneet psyykkiset ihmiset eivät ole epävakaita ja "yltympäriinsä", toimi väkisin. Tiedämme, miten tasapainotutaan ja eletään vakaata elämää. Niinpä jokaisen joka on vasta pääsemässä psyykkisiin taitoihin ylösnousemusprosessin kehittyessä, täytyy työstää tätä puolta samana aikaan, kun psyykkisyys kehittyy. Tiedän, että tämä on laaja aihe, ja puhun siitä toisella kertaa yksityiskohtaisemmin. Koska tulin tähän todellisuuteen psyykkisesti kehittyneenä, pystyn auttamaan monia, jotka ovat vasta pääsemässä käsiksi näihin lahjoihin. Vaikka olen ollut psyykkinen hyvin pitkän aikaa, en ole koskaan ollut tasapainoton. Olen tiennyt aina vaistomaisesti, miten tasapainotutaan ja miten tärkeää se on työlleni.

Massiivisia oivalluksia on tullut. Kiinnitä huomiota kaikkiin ajatuksiin, joita tulee tietoisuuteesi, äläkä käännytä niitä pois. Seuraa, minne ne johtavat sinua, koska ne voivat johdattaa sinut juuri sen informaation äärelle, jota tarvitset juuri nyt.

Nälkä ja jano ovat lisääntyneet tämän myötä sekä äärimmäisen epäselvä näkö. Universumi työstää taas valokehoamme ja muuttaa sitä kykeneväksi matkustamaan täysillä toisissa ulottuvuuksissa.

Unet ovat olleet kummallisia viime aikoina. Mutta tiedosta unesi ja pidä niitä silmällä, koska ne voivat kertoa hyvin monia asioita, joita alitajuinen mieli on piilottanut. Unet ovat tapa päästää irti alitajuisista peloista ja ajatuksista. Ne ovat myös hyvin yhdistyneitä ylempiin maailmoihin ja voivat antaa meille paljon psyykkistä informaatiota.

Teen lisää päivityksiä, jos energia muuttuu tai lisääntyy!

Kirjoittanut Diane Canfield (www.dianecanfield.com)

16.6.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Ei enää prosessointia Päivänseisausenergia »

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net