07.07.2018

Energiapäivitys - ajankohtainen energia, heinäkuun ennuste ja voimakas pimennyskausi

Tämän päivän energia on hyvin korkea ja on hyvä päivä saada asioita tehtyä. Näen tämän jatkuvan, kun olemme olleet pysähtyneessä energiassa kuluneet 2–3 päivää ja nyt tulemme ulos siitä.

Muutaman viime päivän energia on ollut hyvin verkkaista ja väsyttävää. Ei ollut mitään fokusta ja vaati kaiken kyetäksemme toimimaan ja tekemään normaaleja asioita. Oli myös vähän kärsivällisyyttä mitään kohtaan, mikä on oman ulottuvuutemme ulkopuolella.

Tämä verkkainen energia tuli puhdistamaan järjestelmästämme kaiken, mitä ei tarvita ylösnoustessamme uuteen Maahan. Tästä syystä otettiin usein torkkuja ja tuntui hyvin väsyneeltä, kun energiaa huuhdottiin sisältämme, aloittaaksemme taas uuden päivän, kun puhdistuminen on tapahtunut.

VOIMAKAS PIMENNYSKAUSI

Heinäkuu on erittäin kiireinen energiakuukausi. Pimennyksien tiedetään tuovan mukanaan intensiivistä energiaa ja ylösnousemusoireita. Täysikuu ja uusikuu ovat samaan aikaan näiden pimennysten kanssa, mikä tekee niistä aina ekstravoimakkaita.

Samaan aikaan kun on monia erilaisia energioita, jotka tuovat ylösnousemusoireita, monet voidaan kohdentaa tiettyihin tapahtumiin ja joitain ei koskaan. Nämä ovat energia-aaltoja, joita tulee Luojalta ja galaktisilta olennoilta auttamaan ihmiskuntaa kehittymään.

Tästä syystä on parasta olla nyt-hetkessä ja keskittyä siihen, mitä tapahtuu nyt, eikä kysellä, miksi se tapahtuu. On parasta odottaa, kunnes energia on mennyt ohi, jotta voi nähdä, mitä se edustaa ja miksi se ilmentyi ihmiskunnalle.

Tässä on joitain heinäkuun avainpäivämääriä, ja kannattaa ehkä kirjoittaa ne kalenteriin, jotta energian alkaessa tulla, tiedät, miksi se tapahtuu.

* uusi kuu 13.7.

* osittainen auringonpimennys 13.7.

* täysikuu 27.7.

* täydellinen kuunpimennys 27.7.

* uusi kuu 11.8.

* osittainen auringonpimennys 11.8.

* täysikuu 26.8.

KUN MONET HERÄÄVÄT

Kun ihmistietoisuus kasvaa kaikkien näiden energioiden myötä, joita tulee jatkuvasti heinäkuun aikana, monet alkavat nyt nähdä, mitä on tapahtunut kaiken aikaa. Tämä on oivallus monille, koska heillä ei ole ollut aavistustakaan siitä, mitä taikuri tekee verhon takana (taikuri Oz). Nyt näemme, että tämä verho vedetään sivuun ja kaikki paljastuu kaikkien nähtäväksi. Tätä tarvitaan, jotta kaikki näkevät, mitä on tapahtunut ryhmätietoisuudessa. Vain ryhmätietoisuuden kautta tehdään nopeimpia edistysaskelia ja kehitystä.

Kehittyvä uusi ryhmätietoisuus on vastakohta sille, mitä on tapahtunut tässä maailmassa aioneita. Tämä tietoisuus ei halua mitään osaa asioiden entisessä tekotavassa. Kun joku kehittyy, tämä tietoisuus kasvaa, kunnes hän ei halua enää olla osa 3D-järjestelmää. Hän ymmärtää sen manipuloinnin ja kontrolloinnin, jota on tapahtunut, eikä hänen värähtelynsä resonoi tuon energian kanssa.

Kun katson vuosikymmeniä taaksepäin aikaan, jolloin tämä alkoi tapahtua minulle, näin juuri näin se ilmentyi. Ei ole helppoa vetäytyä 3D-maailmasta – se on kuitenkin maailma, jossa elän. Uusi maailma on korkeampaa tietoisuutta ja kehitystä, ja sitten pysymme erillään kaikesta, mikä ei ole sitä.

Kun monet käyvät läpi nyt tätä korkeamman tietoisuuden liikettä, heillä on nyt rohkeutta, näkemystä ja kehitys puolellaan, jotta he kykenevät aloittamaan muutoksen toteuttamisen. Ja juuri näin uusi Maa muodostuu.

Monet on pakotettu katsomaan kivien alle ja oikeasti näkemään, mitä siellä on. Se mitä siellä on, ei ole ollut miellyttävää, mutta monet tarvitsivat tämän tietoisuuden auttaakseen muutoksessa, jota on tarvittu uuden olemistapamme ilmentämiseen.

Olemme tämän täyskäännöksen hyvin alkuvaiheissa. Kun se alkaa saada vauhtia, se muuttaa nopeasti kaikilla. Se muuttaa silmänräpäyksessä tai siltä se näyttää. Kaikki ovat samalla tietoisuustasolla, eivätkä he osallistu enää alempaan värähtelyyn, joten sillä ei ole enää ankkureita pitämässä paikoillaan.

Kun useammat ja useammat kehittyvät korkeampaan tietoisuuteen, vanhoja käytäntöjä ei enää sallita. Rakkaus on päiväjärjestys, ja kehittyvää tietoisuutta pidetään ensimmäisenä prioriteettina, kun tomu laskeutuu. Tämä on elämäntapa minulle – ei ole mitään parempaa kuin kehittää omaa tietoisuuttamme ja sitten korjata palkkiot, kun päivitys on tehty.

Tähän todellisuuteen olemme matkalla. Myötätunto, rakkaus, luonto ja itsemme kehittäminen joka päivä. Luoja on pääfokus, koska tällä universumilla on Luoja ja se osallistuu erittäin paljon kaikkiin aspekteihin, mitä tapahtuu.

Herättämisvinkki: Miten voit auttaa toisia heräämään? Kun menet 3D:hen ja kohtaat väärää informaatiota, ole vahva ja kerro toisille, mikä on oikein. Sinulla täytyy olla auktoriteettia voidaksesi tehdä tämän, toisin sanoen sinun täytyy olla varma, että se mitä sanot, on totta. Minä teen tätä palveluna kylvämään siemeniä toisiin heräämisprosessista ja kertomaan, ettei kaikki ole, miltä näyttää 3D:ssä. Tällä voi olla kaunis heijastevaikutus, kun sitä käsitellään välittäen ja rakkaudella. Aikomus ja totuus ovat kaikki, ja monet tietävät sen, kun kuulevat sen. Olen nähnyt hämmästyttäviä tuloksia monissa, kun heillä on nyt pääsy uuteen informaatioon, jota heillä ei ole ollut aiemmin, ja uusi tapa nähdä asiat.

Teen lisää energiaraportteja, kun energia-aaltoja tulee :).

Kirjoittanut Diane Canfield (www.dianecanfield.com)

3.7.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net