29.03.2018

Energiapäivitys

Kun suuntaamme kuudenteen aurinkotuulipäivään peräkkäin, olen pannut merkille kaksi asiaa. Ensinnäkin, että monilla kokeneilla valotyöntekijämatkustajilla on oireita tai he kamppailevat, ja että tämä aurinkotuuli on sekä pitkäkestoinen että suhteellisesti hitaampi (400k tunnissa) kuin tavallisesti (600k).

Arkkienkeli Mikael selitti sitä seuraavasti. Kuvitelkaa, että olette ylösnousemusbussissa ja matkustatte kuuttasataa ja teistä tuntuu todella hyvältä. Sitten yhtäkkiä huomaatte bussipysäkillä joukon ihmisiä odottamassa. Jos ette hidasta, he eivät pääse kyytiin tai edes näe teitä. Niinpä … bussi painaa jarrua ja vauhti putoaa nopeasti. Tiedätte, miltä se tuntuu: g-voimat puristavat teitä penkkiä vasten. Mutta kaikki pääsevät mukaan, ja pian olette taas entisessä matkustusnopeudessanne.

Tätä siis tapahtuu. Pitkäkestoiset aurinkotuulet ovat pudottaneet taajuutta hetkellisesti ja sallineet massaheräämisenergian. Meidän jotka olemme matkustaneet korkealla taajuudella, on tarvinnut pudota alaspäin, jotta nämä ihmiset voivat nähdä meidät ja hypätä kyytiin. Ei ole ollut kovin hauskaa hidastaa taajuutta, ja monista meistä on tuntunut, että rämmimme liejussa. Mutta ei huolta, pian olemme takaisin korkeataajuuksisessa itsessämme, ja "Uuden maan pikalinjassamme" on joukko uusia sieluja mukana!

Toivon, että sinusta tuntuu paremmalta nämä energiat! En yleensä postaa viideltä aamulla … mutta hei, tämä energia on hullua!

Kirjoittanut Celia Fenn (starchildglobal.com) (Facebook)

28.3.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Oletko ei-missään -maassa? Älä ruoki trolleja »

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net