03.08.2018

Elokuun 2018 energiapäivitys

Itsensä rauhoittamista, maadoittumista ja sensitiivit avautuvat voimansa maailmassa. Selviydytkö kokemuksistasi kaikessa tässä vauhdissa? Tervetuloa elokuun 2018 energiapäivitykseen. Siis VAUHDISTA, kaiken nopeammasta kokemisesta nykyään, on tulossa iso teema ihmisillä nyt – ja kenties sinun tarvitsee vetää henkeä. Yritys integroida kaikki ja saada kiinni kaikesta, mitä tapahtuu sinulla, on yleinen kokemus, ja se on ollut läsnä hyvin monilla tämän vuoden ensimmäisen puoliskon.

Mutta voit odottaa enemmän HENGÄHDYSTAUKOA tässä kuussa, kun elokuu aloittaa täysin uuden VAIHEEN energeettisesti. Tämä vaihe alkaa hitaasti elokuussa ja sitten kantaa meitä vuoden 2018 loppuun saakka.

Olemme tulossa ulos tästä touko-heinäkuun intensiivisyysaallosta, joka sisälsi SUURTA KONFLIKTIENERGIAA ja toi monille meille todellisen TÄYSKÄÄNNÖKSEN normaaliin kokemiseen ja elämänvauhtiin (myös kyvyssä ILMENTÄÄ muutos).

Niinpä monet jotka ovat normaalisti erittäin hyviä ilmentämään, kävivät läpi hidastusjakson, ja ne jotka eivät ole tottuneet juoksemaan kovaa vauhtia, ovat ehkä havainneet runsaasti yhteyksiä, ystävyyksiä ja tilaisuuksia putkahtelevan tahdilla, joka oli yllätys teille (mutta kenties myös hyvin iloista).

SENSITIIVIT ALKAVAT TIETÄÄ VOIMANSA MAAILMASSA

Te jotka tunnistatte itsessänne suuren herkkyyden ja olette kenties vähän enemmän introvertti ja ujo, olette tulossa aikaan, jossa alatte löytää voimanne maailmassa.

Tietoisuuden kohoaminen planeetalla oikeastaan jakaa ihmiset kahteen leiriin: ihmiset jotka ovat kallellaan suurempaan tiedostamiseen, avoimuuteen ja rakastavuuteen maailmassa, ja ihmiset jotka sulkeutuvat ja vetäytyvät suuremmasta yhteydentunteesta toisiin ja itseensä. Sensitiiveille tämä voi tehdä helpommaksi nähdä, keiden kanssa he resonoivat ja mihin mennä tai kehen yhdistyä.

Niinpä te jotka tunnette, että pysyminen hiljaa maailmassa noin viimeisen 10 vuoden ajan on ollut tapa pysyä turvassa tai tasapainossa, älkää yllättykö, jos saatte nyt voimakkaan tarpeen ravistella peliä vähän lisää omassa elämässänne – lähteä ulos, yhdistyä ja olla tavallista rohkeampi. On kyse sitten olemisesta enemmän läsnä, aktiivinen ja äänekäs henkilökohtaisissa suhteissanne tai halusta puolustaa jotain maailmassa ja astua enemmän johtajuusasemaan – tai kumpaakin.

Löydät tunnesujuvuutesi, ja kyky ottaa tunnejohtajuus keskustelussa yhdistää ja vetää sinut ihmisten luo ja paikkoihin, jotka ovat todella vastaanottavaisia ja arvostavia sinua kohtaan. Sinua ja tunnekieltäsi ymmärretään, halutaan ja TARVITAAN enemmän tänä aikana, kun useammat ja useammat ihmiset yrittävät löytää tasapainon ja ymmärrystä omasta esiintulevasta herkkyydestään.

PSYYKKISYYDEN LISÄÄNTYMINEN MUUTTUU AVOIMEKSI KOMMUNIKOINNIKSI JA SYDÄNTÄ AVAAVIKSI KOHTAAMISIKSI TOISTEN KANSSA

Monet teistä tunnistavat voimakkaan intuitiivisuuden, mutta myös useammat ja useammat ihmiset yhdistyvät tuohon tunteeseen ympärillänne.

Monissa ihmisissä tapahtuu tällä hetkellä psyykkisyyden lisääntymistä, ja se tulee useimmiten esiin yksinkertaisilla tavoilla. Monilla teistä se paljastuu suurempana luottamuksena siihen, mitä on sen tarinan alla, jota joku kertoo teille, ja mitä tunnette hänen tarvitsevan vs. mitä hän sanoo. Tämä voi antaa teille enemmän luottamusta kommunikoida avoimesti intuitiivisesta tunteestanne.

Yllätytte, miten nopeasti teistä tuntuu, että pitää sanoa se, mitä on ilmassa, mutta mikä tärkeämpää, miten paljon helpotusta tuo henkilö tuntee, joka saa tuon kommunikoinnin teiltä. Muistakaa, että te ette ehkä ole tämän keskustelun tunne- tai intuitiivinen johtaja tuolla hetkellä. Te jotka tunnette halua sanoa jotain toiselle ihmiselle, älkää ujostelko. Ja tietysti on sanomattakin selvää, että ne jotka EIVÄT halua informaatiotanne, kertovat sen, ja teidän pitäisi uskoa heitä, kun he antavat teille selkeän "ei". Mutta yleisesti ottaen, aina vain avoimempia, tunnepitoisia ja intuitiivisia keskusteluja käydään ympärillänne olevien kanssa.

ITSENSÄ RAUHOITTAMISTA (ASIOIDEN VAUHDIN VUOKSI) + MUIDEN JOTKA YMPÄRILLÄ TARVITSEVAT SITÄ

Itsemme rauhoittaminen ja tasapainottaminen aina, kun asiat tuntuvat liian nopeilta, on aina vain tärkeämpää näissä intensiivisissä energioissa.

Jos emme tee tätä, meistä saattaa tuntua siltä, että kävelemme lähestyvää rekkaa päin, ilmenee se sitten energeettisesti pakahtumisena, stressinä tai voimakkaana intensiivisyytenä kehossa, tai vaihtoehtoisesti voit alkaa ilmentää fyysisiä stop-merkkejä järkyttämään sinut länsäolevaan hetkeen. Tämä voi näyttää toistuvilta riidoilta, olemiselta väärissä paikoissa väärään aikaan, minkään virtaamattomuudelta tai asioiden menemiseltä pieleen työssä tai suhteissa. Astu etäämmälle ja ota hetki päästäksesi ajan tasalle itsesi kanssa.

Elokuu on hyvä kuukausi katsoa tätä itsesi rauhoittamisen tarvetta ja kehittää jokin harjoitus, jossa keskustelet itsesi ja tunteidesi kanssa säännöllisesti ja jäljität, kuka olet ja missä olet päivittäin. Mitä herkempi ja avoimempi olet, sitä enemmän tämä pätee sinuun.

Vastaavasti jos ympärilläsi olevat eivät rauhoita itseään, he etsivät toisia tyynnyttämään tunnetilaansa ja tiedostamatonta ahdistustaan. Niinpä te luontaiset parantajat, tiedostakaa, miten paljon voitte ottaa toisilta ihmisiltä päivittäin tai viikoittain ja myös miten paljon teidän täytyy katsoa pois itsenne ja oman tasapainon- ja rauhantunteenne vuoksi.

HENKISESTI SUUNTAUTUNEILLA ON ENEMMÄN VAIKEUKSIA MAADOITTUA NÄISSÄ ENERGIOISSA

Te jotka olette hyvin henkisiä tai joilla on mukavampaa eetterissä, saatatte havaita elokuussa todella vaikeaksi maadoittua. Korkean taajuuden energioita tulee erittäin voimakkaasti. Se voi olla upeaa tapahtuessaan – on iloista ja olet virrassa. Oivallukset, yhteydet, luovuus, tilaisuudet, synkronismi ja taianomaiset tapahtumat ovat osa tuota aaltoa. Mutta ei ole yhtä upeaa, kun stop-merkkejä alkaa tulla, koska olet korkeammalla, mikä on parasta tasapainosi kannalta.

Siis jos toistuvasti törmäät ristiriitaenergiaan, jossa ei ole mitään tolkkua, tai ihmiset puskevat sinua vastaan tai ovat vihaisia sinulle, ota hetki ja sano: "Ok, kenties en ole aivan tarpeeksi tässä maadoittuneessa todellisuudessa nyt. Minun täytyy ehkä olla itsekseni jonkin aikaa ja löytää tapa nollata ja maadoittaa itseni tälle tasolle vähän enemmän."

Energiat ovat voimakkaita tällä hetkellä, ja kun aloitamme tämän vuoden uuden vaiheen, elokuusta vuoden 2018 loppuun, on todella tärkeää keskittyä siihen, miten huolehdit itsestäsi, on kyse rauhoittumisesta tai maadoittumisesta todellisuuteen. Jos teet sen, muut visiosi loksahtelevat paikoilleen vaivattomammin, kuin ehkä oivalsit mahdolliseksi.

Pitäkää huolta, kaikki, ja nähdään ensi kuussa!

Rakkautta, Lee x

Koko raportti videona täältä(englanniksi).

Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)

1.8.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net