08.08.2015

Elokuun 2015 energiaraportti

Jos minun pitäisi summata elokuun energia yhteen sanaan, aloittaisin "helpotuksella" – nyt kun heinäkuu on ohi.

Se oli pitkä ja rankka kuukausi, joka tuntui jatkuvan ikuisuuden. Mutta kaikki minkä voitimme, auttoi meitä laittamaan uusia energiarajoja, avaamaan uusia mahdollisuusväyliä ja puhdisti paljon roskaa henkilökohtaisesta ja kollektiivitodellisuudestamme. Elokuu alkaa täysikuulla ja Venuksen perääntymisellä, mikä merkitsee, että loppumiset ovat voimakkaampia kuin alkamiset. Saturnus päättää myös 33 vuoden syklin ja suurempi 99 vuoden sykli loppuu. Myös kaikki henkilökohtaiset planeetat (Merkurius, Venus ja Mars) vaihtavat merkkiä tässä kuussa, joten kollektiivienergia liikkuu nyt. Ylösnousemusjuna on lähtenyt asemalta ja lisää vauhtia. Muista, että loppumiset ja alkamiset limittyvät, joten tiedosta ne alkamiset, joita syntyy, kun irrottaudut siitä, mikä ei enää palvele sinua, koska ne tapahtuvat samanaikaisesti.

Elokuun energiassa on suuri henkielementti eikä tämä liity mitenkään henkisyyteen tai uskontoon, vaan hengen voimaan ja energiaan, jumaluusportaaliin, joka on portti moniulotteisuutemme ilmaisemiseen. Olemme tanssineet tämän käsitteen ympärillä 30 vuotta ja nyt on aika panna se käytäntöön. Ensimmäinen askel ei ole avaruusolentoystäviemme kutsuminen päivälliselle, vaan esteiden selvittäminen omista uskomusjärjestelmistämme jumalaisen itsemme ilmaisemiselle, mitä olemme tehneet monta vuotta jo. Toinen merkittävä askel on kysymys: "Mitä merkitsee olla jumalainen?" ja löydämme tuon vastauksen Jupiterin vaihtaessa merkkiä 11.8.

Jupiter siirtyy Leijonasta Neitsyeen tässä kuussa, mikä tapahtui myös syyskuussa 2003. Silloin arkkienkeli Uriel ilmestyi ensimmäisen kerran minulle ja pyysi työskentelemään kanssaan. Sanoin ensin "ei kiitos" ja sitten muutin mieleni. Silloin aloitimme todellisen ylösnousemustyön ja monilla – myös minulla – alkoi ns. asiat lentää. En ole koskaan ollut yhtä peloissani, pennitön, avuton, toivoton ja poissa kontrollista kuin tuolloin. Jupiterin ollessa Neitsyessä 2003, meistä tuli kypsiä marttyyriparantajia ja aloimme parantaa maailmaa. Aioimme saada maailman ylösnousemaan, vaikka se vaatisi mitä. Ja se vaati melkein kaiken, mitä meillä oli, ja enemmän. Omaksuimme täysin valotyöntekijäroolin ja melkein tapoimme itsemme työllä. Tuo työ jatkuu, mutta hyvin erilaisena. Käännymme kulmasta elokuussa ja meistä tulee säteileviä valomajakoita.

Nyt saamme omaksua tuon energian uuden toimintamallin, koska viimeisen vuoden aikana meistä on tullut viisas energian osalta ja olemme oppineet jotain edellisestä Jupiterin Neitsyt-transiitista: emme voi parantaa maailmaa laittamalla itseämme ristille. Voimme olla maailman palveluksessa, mutta ei palvelijana – meidän täytyy olla mestari ja voittaja. Niinpä nyt voimme syleillä Jupiteria Neitsyessä ja nauttia täysin Neitsyen energioista, joihin sisältyy myötätunto, armo, yksityiskohtien huomioiminen ja täydellisyys. Se on myös terveyden merkki – ja kiinnostus terveellisempään syömiseen, liikkumiseen ja puhtaampaan ympäristöön alkoi 2003, Jupiterin ollessa Neitsyessä viimeksi. Katso, kun se saa vielä lisää vauhtia nyt. Teidän jotka olette vaihtoehtoisessa terveydenhuollossa, pitäisi nähdä kasvua liiketoimintaanne, sekä kaikessa mikä liittyy suurempaan terveystietoisuuteen. Otamme toisen vaiheen tuossa roolissa – tällä kertaa voimaantuneemmasta perspektiivistä, joka palvelee ensin meitä, tyydyttää meidän tarpeemme ja käyttää energiapotentiaaliamme ilman ristiä ja marttyyriutta.

Toinen suuri elokuuaspekti on Saturnuksen lähteminen eteenpäin 1.8., kun se valmistautuu jättämään Skorpionin. Tämä on vuosisadan suurin tapahtuma, koska se merkitsee myös 99 vuoden syklin loppua, joka alkoi 1917 (katso videoltani selitys siitä). Saturnus hieroo Skorpionin kahdessa viimeisessä asteessa koko kuukauden ja lähtee iäksi 19.9., juuri ajoissa syyspäiväntasauksen kannalta. Sen merkityksen tietämiseksi elämässäsi, palaa vuoteen 1982 ja 1983, jolloin se oli viimeksi Skorpionissa, ja ennen sitä 1950-luvulle. Tuolla vuosikymmenellä nähtiin ensimmäisen voimakkaan indigosukupoven tuleminen maapallon energiaverkkoon ja nyt kaksi Skorpionisykliä myöhemmin he saavat lopulta "loitsunsa" liikkeelle.

Ihana uusi kuu 14.8. Leijonan 22 asteessa on upea merkki näiden loppumisten ja alkamisten välillä. Tuolloin tunnemme elokuun potentiaalin suoremmin, kun ensimmäiset kaksi viikkoa saattaa mennä keskeneräisten asioiden viimeistelyyn, kuten täysikuulla alkavissa kuukausissa usein käy. Ja tämä on myös osa toimintaa, joka on mahdollista elokuussa – uudet alut ovat tosiaankin hedelmällisempiä, silloin kun niiltä ei vie voimia menneisyyden psyykkinen ja tunnepainolasti.

Meillä on Uranus, pioneeri ja vallankumouksellinen, Oinaassa, eläinradan ensimmäisessä merkissä, ja Kheiron, haavoittunut parantaja ja karmamuistuttajamme, Kaloissa, eläinradan viimeisessä merkissä. Kun Uranus yrittää riuhtaista meidät pois epämukavuudestamme, Kheiron muistuttaa meitä siivoamaan sotkumme ensin – tekemään kotitehtävämme ja siivoamaan huoneemme ennen ulkona leikkimistä. Vaikka saatat haluta siirtyä eteenpäin, varmista, että huolehdit siitä parantumisesta ja päätökseen saamisesta, joka saattaa tulla esiin tässä kuussa. Sinun täytyy tehdä se joka tapauksessa ja jos et huolehdi siitä nyt, se on tehtävä myöhemmin. Kuka haluaa olla jumissa kotona mopin ja luudan kanssa, kun kaikki muut pitävät hauskaa ulkona?

Jos olet energinen ja motivoitunut nyt – yksi elokuun lahjoista – se on energian elpymistä ja meidän tarvitsee ryhtyä toimeen. Se ei aina merkitse asioiden tekemistä – toiminta alkaa valinnoista, jotka alkavat olemisella. Ilmaise aikomuksia lopputuloksista, joita haluat luoda, ja katso sitten, mitä tulee esiin puhdistamista varten. Älä ole liian innokas saavuttamaan matkan loppua, koska luodessasi uusia alkuja, monista muista asioista tulee mahdollisia. Ole nyt tutkimusmatkailija – mieti, mikä muu on mahdollista. Niin paljon energiastamme on ollut mukana parantumisessa ja transformaatiossa, että mitä tapahtuu, silloin kun velvollisuudet laitetaan sivuun ja ilmaistaan aikomus iloisesta ja yltäkylläisestä elämisestä? Riippumatta siitä, mitä ilmaisemme aikomukseksi maailman osalta, meidän täytyy sisällyttää itsemme siihen rakkauteen, yltäkylläisyyteen, iloon ja rauhaan, jota aiomme hyvin myötätuntoisesti muille.

Elokuu on itsensä tiedostamisen, itsestään huolehtimisen, itsestään nauttimisen ja itseensä keskittymisen kuukausi (huom. painotus "itsessä"). Päästä irti tuomitsemisesta, erityisesti sen, mitä liittyy "oikeiden" asioiden tekemiseen, hyvänä ja riittävänä olemiseen. Anna periksi unelmillesi ja visioillesi elämästä, jota haluat elää, ja anna itsellesi lupa rentoutua, virkistyä ja uudistua ennen sitä suurta työntöä, joka tapahtuu syyskuussa. Samalla kun luot suurta energia-astiaasi, varmista, että tyhjennät sen toisinaan, kun uudet aikomukset tuovat aina esiin vanhoja uskomuksia, malleja ja rajoituksia. Ei stressiä tai painetta – vain puhdista siirtyessäsi eteenpäin.

Elokuu on aikaa astua etäämmälle maailman parantajana ja opettajana olemisen ja tekemisen työstä ja antaa pölyn vähän laskeutua. Tiedämme, mihin keskittyä, kun otamme aikaa arvioida, mitä on vielä tehtävänä, ja päättää, mitä haluamme pitää ja mistä olemme valmis luopumaan. Olemme jo tehneet kovasti työtä. Katsotaan, miten paljoon kollektiivi kykenee (luultavasti paljon enempään kuin tiedämme) – senkin täytyy osallistua tähän prosessiin. Olemme tehneet raskaan työn kauan – kollektiivi on valmis osallistumaan ja meidän täytyy antaa sille tilaisuus tehdä se.

Tämän kuun energia on rennompaa ja vähemmän raivokasta ja meillä alkaa nyt useita energiasyklejä, joten meidän ei tarvitse tehdä niin kovasti työtä. Vietä tässä kuussa vähän aikaa ajatellen, miltä hämmästyttävä, kunnioitusta herättävä ja uudelleen visioitu elämäsi näyttää, jotta voit voimaannuttaa sen energiasuostumuksellasi. Elokuun avainsana on "nautinto", mikä merkitsee mielihyvää, sallimista, suvaitsevuutta ja lupaa. Miten voit hemmotella itseäsi jollain tavalla tässä kuussa ja antaa itsellesi luvan nauttia siitä, minkä luomiseksi olet tehnyt kovasti työtä, ja ottaa aikaa haistella kauniita kukkia elämäsi puutarhassa?

Upeaa kuukautta.

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)

3.8.2015

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
toimitus

Kuudesaisti.net toimitus

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net