17.01.2017

Elätte menestyskauttanne, koska hyvät ajat tulevat

Kaikki ihmiset - jokainen teistä - ovat ikuisia ja erottamattomia Jumalan osia tai aspekteja. Tiedätte tämän, koska hyvin monet valaistuneet sielut, mystikot, oppaat ja opettajat ovat toistuvasti kertoneet teille, että näin on, ja koska tuo tieto on haudattuna syvälle jokaiseen teistä ja se odottaa siellä löytämistänne - enimmäkseen se on piilossa teiltä omasta valinnastanne säilyttää harha ja uskoa siihen.

Ja tämä on aikakausi, jolloin löytäminen tapahtuu kaikille, jotka todella haluavat sitä - suurelle enemmistöllenne. Olette valmiita harhan osalta! Se on ollut pitkä ja tuskallinen kokemus ja olette päättäneet herätä. Hallelujaa!

Me henkimaailmoissa jotka olemme aina olleet kanssanne antamassa opastusta ja tukea pyytäessänne, olemme ikionnellisia, että olette viimeinkin tehneet kollektiivipäätöksen herätä, ja olemme tällä opastamassa ja auttamassa teitä kaikin mahdollisin tavoin. Muistakaa, että te ette ole koskaan ilman apua tai opastusta - teidän on vain pyydettävä, sitten oltava hiljaa ja kuunneltava ja vastaus juolahtaa mieleenne. Se ei ehkä ole odottamanne, joten pitäkää mieli avoimena. Kiinteät ajatukset ja uskomukset ovat rajoituksia, joilla harha saa teidät ansaan.

Kun siirrytte lähemmäs heräämisenne hetkeä, huomaatte päästävänne irti ajatuksista, uskomuksista ja varmoista asioista, jotka eivät enää palvele teitä, kun avaudutte Jumalan rakkauden äärettömän luovaan suurenmoisuuteen. Elätte menestyskauttanne ja siitä tulee jännittävää, hämmästyttävää ja äärimmäisen viihdyttävää, koska hyvät ajat ovat tulossa.

Aina siitä hetkestä lähtien jolloin päätitte kokeilla kokemusta erillään isästänne, hänen tahtonsa on ollut, että vapaudutte tuosta olotilasta ja nautitte taas kerran ykseyden todellisuudesta hänen kanssaan. Hän on odottanut kärsivällisesti ja rakastavasti teidän tekevän tuon valinnan ja hän on jatkuvasti antanut käyttöönne apua, opastusta, tietoa ja viisutta, mikä mahdollistaa teille sen. Nyt kun olette tehneet tuon valinnan, mikään ei voi estää teitä toteuttamasta sitä.

Se on erittäin merkittävä ja tärkeä valinta, mikä johtaa sen harhan täydelliseen hajoamiseen ja häviämiseen, mihin olitte niin uppoutuneena, että se kätki todellisuuden teiltä ja näytti sulkeneen teidät ympäristöön, joka johti aina vääjäämättä fyysiseen kuolemaanne, vaikka miten raivokkaasti kamppailitte selviytyäksenne. Ja tuo kuolema oli yksi harhan pääpiirteistä, mikä vakuutti teille, että olitte erillään toisistanne ja isästänne, koska kuolema vei aina pois ne, joita rakastitte, ja aiheutti teille valtavaa kärsimystä, mikä voimisti yksinäisyyden ja hylkäämisen tunnettanne. Mutta se on harhaa ja siirrytte pois synkästä sumusta, mikä näyttää verhonneen teidät, kun teistä tulee lisääntyvästi tietoinen sen hetkellistä ja epätodellisesta luonteesta.

Kohtalonne on herätä ja löytää itsenne kotoa isästänne ja yhtenä toisenne kanssa luonnollisessa jumalaisen armon tilassanne. Tätä tilaa olette epätoivoisesti kaivanneet ja yrittäneet korvata erilaisilla nautinnon ja mielihyvän muodoilla, jota harha näytti tarjoavan, mutta jotka eivät koskaan voineet antaa teille kestävää tyydytystä, ollessaan tosiasiassa hyvin epätodellisia.

Harhan aikakausi on lähestymässä loppua ja se vain häviää ja painuu siihen tyhjyyteen, mistä se on näytetty luovan, jättämättä jälkeäkään häiritsemään teitä levottomilla muistoilla tai unilla, kun leijutte vapaasti ja ikuisesti todellisuuden tyynnyttävässä balsamissa - jumalaisen rakkauden äärettömässä universumissa, mikä on kaikki olevainen. Se on jatkuvan ja sanoinkuvaamattoman autuuden tila - tila missä mitään ei haluta tai tarvita, koska kaikki on jo ikuisesti läsnä, tila missä mikään ei ole liian hyvää ollakseen totta!

Rakastava veljenne, Jeesus

Jeesusta kanavoinut John Smallman ( johnsmallman2.wordpress.com)
8.1.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Täysin uusi maailma Voimanne paljastaminen »

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net