26.05.2018

Ei enää isovanhempisoluja

Sopeudutte uuteen "sinuun" monilla tavoilla. Niin se on, että painonne lisääntyy ehkäisemään 3D-kauhua ainutlaatuisista uusista soluista tai nukutte eri tavalla tai kehonne yrittää monilla muilla tavoilla estää vääjäämättömän.

Koska fyysisyytenne on eniten kietoutunut 3D:hen, fyysiselle kehollenne ei ole mukavaa, kun uusia soluja tulee olemukseenne – 3D-solunne tuntevat ne sotureiksi. Tämä luo tarpeen lisätä 3D-soluja ja puolustautua oletettua kauheaa uutta olemustanne vastaan, mikä on aiheuttanut vähäisempiä kipuja ja särkyjä, nukkumistavan muutoksia ja muita vaivoja fyysiseen 3D-muotoonne.

Tämä epämukavuus on lyhytaikaista, kun fyysisyytenne oivaltaa, etteivät uudet solut ole vihollinen, vaan ne ovat tulevaisuuden "sinä". Samanlaista kuin se, että isovanhempi lopultakin antaa lapsenlapsensa elää omaa elämäänsä, vaikkei ymmärräkään sitä.

Uudet solunne ovat enemmänkin kuin kiillotettuja timantteja kuin niitä jalostamattomia kiviä, joita 3D-solunne olivat. Pystyisikö jokin tieteellinen instrumentti havaitsemaan tuon eron? Kenties, mutta se ei ole todennäköistä, sillä hyvin harvat tiedemiehet ovat kiinnostuneita soluista tuolla tasolla.

Siirrytte läpi 5D-sopeutumisenne viime vaiheista, sillä vaikka olettekin 5D:tä henkisesti ja tunteellisesti, fyysisyytenne on vielä kiinniottamistilassa. Ei silti, että sillä on suurta merkitystä luomistaidoissanne tai niiden käyttämisessä. Nimittäin Stephen Hawkinginin tapaan ette tarvitse fyysisyyttä luodaksenne. Se on pelkästään olemuksenne astia tällä haavaa. Astia joka muuttuu, kun siirrytte toiseen ulottuvuuteen tai elämään.

Fyysinen olemuksenne on tärkeä tässä elämänkokemuksessa, mutta ei seuraavassa. Elätte ja liikutte enemmän ja enemmän sydämestänne – tai sielustanne, jos pidätte siitä enemmän. Kumpikaan niistä ei ole osa fyysisyyttänne.

Luultavasti vastustatte tuota viime ajatusta sillä, että sydän on osa fyysisyyttä. Näin on ainoastaan, jotta paikallistaisitte olemuksenne tunneosan, joka on rakkaus. Sillä ei olisi merkitystä universumeille, jos sydämenne olisi jalassa tai missä tahansa olemuksenne osassa. Nimittäin sydämestä eläminen on ainoastaan slogan, joka auttaa teitä muistamaan, ettei äly ole enää olemuksenne ensisijainen fokus.

Sydämestä eläminen merkitsee oikeasti sielusta, tunneolemuksestanne, elämistä, mitä mikään nykymittarinne ei voi havaita tai tuhota. Se on epämääräinen käsite, joka on tuotu 3D-maahan antamaan kuva, että puhutaan ja toimitaan fyysisestä sydämestänne käsin.

Teidän ei enää tarvitse pelata niitä lapsellisia pelejä, joissa fokusoidutaan keskelle rintaa aina, kun visualisoitte jotain. Teidän täytyy pelkästään keskittää olemuksenne rakkauteen ja sen tulokseen. Mitään muuta ei tarvita, eikä ole koskaan tarvittukaan, mutta aivan kuten Dorothy Ihmemaa Ozissa, teidän täytyi tutkia täysin itsenne, ennen kuin sallitte itsenne hyväksyä sielunne, korkeamman olemuksenne, 5D-olemuksenne tai minkä nimilapun haluattekin laittaa rakkausteoillenne.

5D-olemuksen hyväksyminen merkitsee, että olette hyväksyneet korkeamman olemuksenne ja olette valmis tulemaan täysin säteileväksi timantiksi sen samean 3D-kiven sijasta, jota tarvitsi kiillottaa ennen sen timanttitilan oivaltamista.

Teistä on tulossa "sinä" kaikessa loistossanne, mikä vaatii joskus fyysistä sopeutumista, kuten tapahtuu monilla teistä nyt. Kehonne on taistellut vääjäämätöntä vastaan erilaisilla oireilla, jotka häviävät pian tai ovat jo hävinneet.

Osa tuota taistelua on ollut 3D-vastarannankiiskien päästäminen sisäiseen turvapaikkaanne, mm. muut 3D-ihmiset ja entisten elämien pelot. Kaikki kontrolloimaan teitä tyypillisellä 3D-tavalla. Periaatteessa fyysinen olemuksenne yrittää luoda uudelleen fyysisen 3D-elämänne kaikista niistä merkeistä huolimatta, että tuo elämä on ohi.

Niin se on, että olette tunteneet odottamatonta pelkoa, vihaa, surua ja kaikkea muuta, mikä puhui 3D:stä, uuden 5D:n sijasta. Tämä on tulossa nyt loppuun, ja voitte lopultakin ymmärtää, miten luovasti fyysinen olemuksenne yritti säilyttää vallitsevan 3D-tilan sen sijaan, että toivotti avosylin tervetulleeksi 5D:n ja sen yli.

Jos muistatte ne syvät 3D-pelot, joita teillä oli kiivetessänne pelkovuorellenne sielun pimeän yön aikana, ymmärrätte ne pelot, joita 3D-soluillanne oli, kun ne yrittivät ylläpitää sen, mikä niiden oli määrä ylläpitää, uuteen olemukseen kehittymisestänne huolimatta.

Teistä on lopultakin tulossa koko olemuksessanne täysin 5D:n jäsen. Kiillotettu ja sädehtivä timantti, joka on paljon kirkkaampi, kuin mikään 3D-olemuksenne osa kuvitteli mahdolliseksi vielä muutama kuukausi sitten.

3D-solujenne sisäiset taistelut ovat ohi tai melkein ohi, kun ne tunnustavat, etteivät ne ole enää uuden "sinun" todellinen edustaja eivätkä koskaan enää tule olemaan.

Sallikaa noiden isovanhempisolujen, jotka ovat palvelleet teitä hyvin, hävitä sujuvasti yöhön rakkauden kera, kun toivotatte tervetulleeksi uuden "sinun" sisällä ja ulkopuolella. Niin olkoon. Aamen.

Kanavoinut Brenda Hoffman (www.lifetapestrycreations.com)

21.5.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Uupunut ja ylistetty Aika-avaruusspiraali »

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net