30.04.2018

DNA pyörii nopeammin valon myötä

Viime aikoina on ollut melko mielenkiintoista menoa. Käymme todella sitä läpi. Toisinaan on tuntunut siltä, että olen halvan tivolin walzerissa, puolittain nauttien jännityksestä ja puolittain rukoillen, ettei laite hajoa ja tapa minua.

On tärkeää ymmärtää, että DNA:n pyörimisvauhti lisääntyy. Tämä on luonnollinen sivutuote Maahan nyt tulevasta valosta. Kun pyysin opastustiimiäni kuvaamaan, mitä tapahtuu huimauksessa ja esiin tulevassa "tavaramäärässä", he näyttivät minulle vanhaa metallista karusellia, jollaisella leikin lapsena.

He selittivät, että jos karusellin pyörimisvauhti olisi hidas, voisi istua turvallisesti missä tahansa. Jos vauhti kuitenkin lisääntyisi, kannattaisi olla karusellin keskellä, ettei lennä ulos. Tämä on erinomainen esimerkki siitä, miksi meidän täytyy pysyä omassa keskuksessamme.

He näyttivät myös karusellia, joka pyörii nopeammin, siinä olijoita, jotka kiepsahtavat ulos, sekä miten tämä liittyy DNA:han ja sisällämme olevaan tiheyteen. Kun valomäärä ja DNA:n pyöriminen lisääntyy, tiheyttä työnnetään säikeen ulko-osiin. Tämä on hyvä asia, kun se tekee taustalla olevasta ohjelmoinnista paljon äänekkäämpää. Tarvitsemme tätä, koska usein voi olla vaikea nähdä mallejamme, rajoittuneita uskomuksiamme ja valintojamme, jos ne ovat hienovaraisia. Kun näemme vääristymän, voimme poistaa sen.

Lisääntyvän pyörimisen tarkoituksena on auttaa meitä tässä evoluutioprosessissa. Emme voi nostaa värähtelyämme, jos DNA:n "torsiokenttä" pysyy hitaana. Värähtelyämme on pidetty monin tavoin keinotekoisesti matalana – tuleva energia työntyy kaiken sen ohi. Kun värähtelymme nousee, kaikki se näytetään, mikä ei pysy vakaana tuossa taajuudessa. Ohjelmointimme ja valheelliset uskomusjärjestelmämme täytyy paljastaa, jotta voimme kitkeä ne juurineen ja kunnioittaa aitoa itseämme.

DNA:n lisääntynyt pyöriminen sallii ladata enemmän alkuperäistä jumalaista suunnitelmaamme ja aktivoida/käynnistää sen. Näemme itsessämme suuren paluun näinä hetkinä. Palaamme jumalaiseen ihmiseen, joka oli puhdas. Se on todella hämmästyttävää. Ymmärrettävästi se ei ole mukavaa millään tasolla, ja meidän täytyy antaa itsellemme armoa ja tilaa käydä tämä prosessi läpi.

Tämä lisääntynyt pyöriminen voi näyttää "tuolla" sekasorrolta. Joillakin se on vakauden häviämistä enemmän elämästä (työpaikan, rakkaiden ihmisten, kodin, tilaisuuksien menettäminen). Toisilla se voi olla täydellinen suunnanmuutos tai uusi tarkoitus tai rooli. Tapahtuu paljon uudelleenmäärittelyä ja selkeyttämistä. Kun katsomme kollektiivia, näemme, missä kaikkialla tiheyttä paljastetaan. Ymmärrä, ettei kyse ole siitä, että asiat tulevat huonommaksi – se mitä on aina ollut, nähdään lopultakin.

Irrallisuuden tunnetta

Aika monilla on ollut tätä irrallisuudentunnetta, samaan aikaan tietäen, että he ovat täysin yhdistyneitä. Se voi olla hyvin eriskummallista – kuin olisi kaksi eri olentoa, jotka yrittävät saada saman kokemuksen. Valon tulemisen ja DNA:n lisäpyörimisen myötä keskus- ja maadoittuneisuuspisteemme on muuttunut. Kun ihmisosa haluaa mennä "mitä olen tehnyt väärin?" -tilaan, tiedä, ettet olet tehnyt mitään väärää. Meidän täytyy vain kääntyä sisäänpäin ja kalibroida uudelleen tuo yhteys.

Minusta se muistuttaa niitä kertoja, jolloin olen nähnyt gps-laitteesta tai kartasta, että autoni on vähän sen tien vasemmalla puolella, jolla minun pitäisi olla. Tätä tapahtuu, kun meillä on hienoinen napamuutos. Myös lentokenttien täytyy uudelleenkalibroida instrumenttinsa, koska pohjoinen on muuttunut hieman. Tämä pätee meihin – keskuksemme on muuttunut, ja nyt meidän täytyy uudelleenkalibroitua ja löytää taas oma keskuksemme. Tämän uuden harmonisoitumisen myötä täytyy myös ymmärtää, että se mikä toimi meillä aiemmin, ei toimi nyt. Tämä voi olla hyvin turhauttavaa, erityisesti jos luulemme, että polkumme oli jo tiedossa. Meitä pyydetään sallimaan asioiden virrata ja avautua ajattelematta liikaa ja ahdistumatta. Avainsana on "antautuminen". Paljon helpommin sanottu kuin tehty.

Kaikki pyytää meitä antautumaan, luopumaan halusta kontrolloida lopputulosta. Myös säätilan järjettömyys työntää meitä olemaan läsnä. Saatamme kokea jotain erilaista, kun odottaisimme normaalisti tähän aikaan vuodesta. Tämä ravistelee jotkut unesta, jotta he alkavat huomata maailman.

Näen myös, että tämä keskuksen, ns. nollapisteen, siirtyminen aiheuttaa ongelmia maadoittumisessa ja olemisessa täysin läsnä kehossa. On kiehtovaa, että silloin kun on kyvytön maadoittumaan täysin omaan muotoonsa, mielen pölinästä tulee paljon äänekkäämpää, kuten myös pelkokierrosta, ja kaikki tämä tekee paljon vaikeammaksi yhdistyä ja olla hiljaa paikallaan.

Ristiriitaenergioita

Monet kokevat ristiriitaenergiaa itsessään ja ympärillä olevien kanssa. Kun tätä tapahtui minulle, tämä tunne kysyi, haluanko reagoida tähän laukaisijaan, kuten olen aina tehnyt, vai haluanko kääntyä uudelle polulle, uuteen suuntaan. Tuntui myös sitä, että minulle annettiin selkeitä polkuvaihtoehtoja, ja kun ilmaisin aikomuksia, jotka olivat täysin harmoniassa sisällä, se purki mahdollisen aikajanan. Jos sinulla on ristiriitaa tai kohtaat haasteita, käänny sisäänpäin ja kysy itseltäsi, mitä lopputulosta haluat, ja reagoi sitten sen mukaisesti. Huomaan, että tarkkailu on avain, kuten myös kyky nauraa ihmiskokemuksilleni.

Pelkoja tulee esiin tai paremminkin paiskataan naamalle toisinaan. Tämä kysyy meiltä, valitsemmeko pelon, joka supistaa, vai valitsemmeko jotain, mikä laajentaa meitä ja sallii suuremman kasvun. Motokseni on tullut: "Jos jokin pelottaa minua, minun täytyy juosta sitä kohti." Nimittäin pelkojeni voittamisessa lepää suurin vapauteni ja totuuteni.

Vaikka mitä tulisi esiin, kunnioita sitä ja salli itsesi ilmaista totuutesi. Kirjoita, laula, huuda, itke … Mene todella asian ytimeen siinä, mitä haluat elämääsi ja mitä et.

Fyysinen puoli

Kehossa tapahtuu hyvin paljon. Näiden vaikutusten intensiivisyys on lisääntynyt ja niitä tuntuu olevan kaikkialla – ei ole enää normaalia. Olen huomannut, että sydänchakra avautuu lisää selässä ja luo paljon puhtaamman torsiokentän, joka on varsinainen näky. Tämä avautuminen voi tuntua voimakkaana paineena, kipuna hartioiden välissä, sydämen tykytyksenä ja tiukkuutena koko rintakehässä. Jos sisällä on syvää tunnetuskaa, tämä prosessi voi olla julma. Täytyy kuitenkin sanoa, että jos sinusta tuntuu, että voit saada sydänkohtauksen, käy ammattilaisen luona. Olen nähnyt liian monien sivuuttavan nuo merkit ja saaneet myöhemmin tietää, että heillä oli ollut sydänkohtaus, joka vahingoitti sydänlihasta.

Aivot ovat myös palaamassa alkuperäiseen tilaansa. Tämä merkitsee, että luomme uusia synapseja, jotta pääsemme aivoihimme enemmän käsiksi. Kun näitä syvempiä yhteyksiä luodaan, huomaamme, että aistimme lisääntyvät paljon viiden standardiaistin yli. Telepatia, intuitio ja kyky nähdä verhon läpi tulevat käyttöön enemmän kuin koskaan. Päänsärky, sumeat aivot, epäselvä puhe ja uupumus ovat hyvin yleisiä.

Silmillä näyttää olleen oma mieli viime aikoina. Yhtenä hetkenä ne ovat sumeat ja seuraavana taas ok. Näköhermo kiinnittyy aivojen takaraivolohkoon. Silmät ovat pelkästään aivojen työkalu maailman ymmärtämiseen visuaalisesti. Kun aivot muuttuvat, niin muuttuu myös se, mitä näemme. Kuvittele, että olet värisokea ja sitten yhtenä päivänä kykenet näkemään sateenkaaren koko komeudessaan. Tätä tapahtuu meille. Lopulta meidän ei tarvitse pehmentää katsetta, sulkea fyysisiä silmiä tai nähdä kerroksittain, nähdäksemme selvästi, mitä täällä on. Tällä hetkellä voi kuitenkin olla hyvin huolestuttavaa, kun ei pysty lukemaan, koska näkö on epäselvä yhtenä hetkenä ja selvä seuraavana. Meidän täytyy mennä vain virran mukana ja sopeutua muutoksiin.

Tarjoan nyt pienryhmän interaktiivisia parannussessioita, jotka auttavat maadoittumaan, tasapainottumaan ja puhdistamaan järjestelmää sekä työstämään sitä, mihin tarttuminen näytetään kentässä tarpeelliseksi (tämä riippuu osallistujista ja heidän tarpeistaan). Ilmoittaudu osoitteessa jschilz.appointy.com ja valitse "Small Group Interactive Healing". Minulla on useita päivämääriä vapaana ja lisään uusia, kun entiset täyttyvät.

Toivottavasti tämä löytää sinut hyvin ja löydät autuutesi kaikessa tässä liikkeessä. Syvää kiitollisuutta teille kaikille, jotka jaatte tämän työn toisten kanssa. Sosiaalinen media rajoittaa monien tämänkaltaisten postausten saatavuutta, ja luotamme siihen, että te jaatte sitä. Lähetän paljon rakkautta teille kaikille. <3

Jenny Schiltz

Kirjoittanut Jenny Schiltz (jennyschiltz.com)

24.4.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net