17.10.2018

DNA ja sielutarkoitus - tähtisiemenet muistavat

Kun yhteiskunnassamme ilmenee enemmän hulluutta, meillä on tilaisuus katsoa syvemmälle itseemme ja pohtia, mitä haluamme luoda, mitä arvostamme ja mitä voimme tehdä rakentaaksemme siltoja muurien sijasta. Näissä hetkissä on myös hopeareunus: olemuksemme hämmentäminen pois omahyväisyydestä, miettimään tähtijuuriamme ja suurempaa tarkoitustamme olla täällä nyt. Jatka lukemista ja saat esimerkkejä.

Useimmat meistä ovat olleet maan päällä erittäin pitkään, kehittyneet ja keränneet avaintaitoja, joita tarvitsisimme tässä elämässä. Osana pitkää prosessia kehitimme taitoja, lahjoja ja kykyjä. Olemme myös luoneet suhteita, myös niiden kanssa jotka meidän tapaamme heräisivät tässä elämässä tähtijuurille ja suuremmalle tarkoitukselle. Nämä ovat ihmisiä, joita pidämme luultavasti sukulaissieluina – heitä jotka ovat itsensä oivaltamisen henkisellä matkalla.

Kun ihminen tulee tietoiseksi suuremmasta kosmisesta itsestään, tulee helpommaksi saada korkeampi näkemys tämän maailman arkipäiväisistä ja usein hulluksi tekevistä tapahtumista. Korkeampi näkemys ei ole lineaarinen, vaan tekijöitä ikuisessa kvantti-itsessä ja suuremmassa kvanttitodellisuudessa. Tämä näkemys muuttaa ajan kuluessa kaiken, mitä luullaan elämäntarkoituksesta, kohtalosta ja erityisistä rooleista. Avainmuutos on siirtyminen "minusta" "meihin". Tässä vaiheessa henkilön evoluutio linkittyy palveluun ja toisten auttamiseen.

DNA ja sielutarkoitus

Mitä DNA:lla on tekemistä sielutarkoituksen kanssa? Ensinnäkin sinut on koodattu DNA-tasolla muistamaan suurempi tarkoituksesi ja elämään sieluna. Toiseksi olemme nyt myös kiihtyneen heräämisen ajassa, joten sinä ja muut ympärilläsi muistavat enemmän ja enemmän. Jotkut näistä muista ihmisistä tunsit toisissa avainelämissä. Jokainen teistä valmistautui tähän ratkaisevaan elämään, jolloin voisitte ottaa käyttöön sen, mitä tiesitte, ja olla eturintamassa maailman transformoituessa pois pimeydestä. Kun kohtaat jonkun näistä ihmisistä nyt, se voi tuntua kuin vanhan ystävän tapaamiselta. DNA:n akaasisissa tiedostoissa on muisto entisistä kokemuksistasi ja ihmisistä, jotka tunsit.

Joskus jäämme niin kiinni nykytapahtumiin, että unohdamme ikuisen kosmisuutemme. Voimme kadottaa näkyvistä sen, että muutokset vievät erittäin pitkään. Ihmisluontomme haluaa nopeita tuloksia ja on kärsimätön "hitaaseen etenemiseen". Kuitenkin henkiperspektiivistä katsottuna meidät on johdotettu heräämään ja yhdistymään ihmisiin ja olosuhteisiin, joihin meidän tarvitsee toteuttaaksemme oman tarkoituksemme. Tämä johdotus on DNA-tasolla ja koodattu meihin kauan sitten. Se aktivoituu itsestään, kun kuljemme elämän läpi, opimme ja käytämme valaistuneita ominaisuuksia, kuten avoimuus, uteliaisuus ja sinnikkyys.

Oletko huomannut, että olet vielä motivoituneempi toteuttamaan sielutarkoituksesi, kun sinut haastetaan henkilökohtaisesti tai todistat maailman hulluutta? Tämä on luonnollinen osa heräämisprosessia, mikä tapahtuu vaiheittain. Voit tuntea harmoniaa tarkoitukseesi jonkin aikaa, kunnes uusi katalyytti saa sinut kysymään, onko enemmän tai muuta, mitä sinun täytyy tehdä.

Sielumme ilmaisee eri tavoin eri aikoina. Se on silti sama sielu. Olosuhteet ja joskus oivallushetket kriisin aikana voivat muuttaa suuntaa. Esimerkiksi, ammattimuusikko joka ilmaisee sielutarkoitustaan konserttikiertueilla, kokee terveyskriisin (oman tai perheenjäsenen). Tämän kriisin vuoksi muusikko saattaa päättää lopettaa kiertämisen ja muodostaa voittoa tavoittelemattoman järjestön, joka keskittyy hoitokeinoon.

Kun pidän henkilökohtaisia DNA-sessioita, ihmiset haluavat usein saada selkeyttä tarkoituksestaan ja siitä, ovatko he raiteilla. Tällaisen session aikana akaasinen kenttä DNA:n ympärillä avautuu, ja voin lukea sitä kuin karttaa. Oleellinen informaatio tulee ulottuville, ja joskus se liittyy DNA-tason johon esteeseen polun seuraavien askelten ottamiselle. Kun tämä löydetään, se voidaan selvittää DNA-tasolla. Vastaavasti kun pidän työpajoja, kuten tässä kuussa akaasisista DNA-tiedostoista, helpotan ihmisten yhdistymistä siihen, mitä heillä on omissa akaasisissa tiedostoissaan. Joskus ihmisistä tulee tietoinen siitä, että vieressä istuva henkilö on osa hänen sieluperhettään ja tämän on tarkoitus osallistua hänen henkiseen matkaansa. Tällaisten asioiden tiedostaminen voi muuttaa elämän.

Tämä on erittäin nopeasti kulkevaa aikaa, usein täynnä epävarmuutta ja huolta. Jos huomaat pakahtuvasi tai tulevasi liian vakavaksi, ota aikalisä. Pohdi suurempaa kuvaa tästä elämästä. Muista, että olet sieluna koodattu olemaan iloinen. Tiedä, että olet täällä tarkoituksesta – ja tuo tarkoitus laitettiin liikkeelle erittäin kauan sitten. Sinun ei tarvitse tehdä tai olla kaikkea kerralla. Askel kerrallaan

Kirjoittanut Selacia (selacia.com)

10.10.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net