09.04.2018

Auringonlasten paluu

Tämä blogi kertoo yksityiskohtaisesti hämmästyttävästä kokemuksesta, joka minulla oli äskettäin. Toivon, että muut resonoivat sen kanssa, mitä tapahtuu, ja näkevät oman roolinsa. En ole ainoa, joka puhdistaa Maata fyysisellä tasolla. Se on koordinoidumpi ponnistus, kuin monet oivatavat, vaikkei olekaan täyttä tietoisuutta auttajien osallisuudesta.

Älä unohda, että joka kerta kun puhdistat omaa varjoasi, autat myös Maan puhdistamisessa. Tekemäsi työ on pyhää. Ketään ei jätetä taakse. Tarvitsemme kaikki toisiamme tällä matkalla, ja meillä kaikilla on mahdollisuus siirtyä eteenpäin, jos sielumme valitsee niin.

Matkani alkoi kaksi kuukautta sitten, kun minulle näytettiin uudestaan ja uudestaan temppeliä, jossa sain parannusta ja muinaista tietoa. Voit lukea lisää siitä artikkelistani "Muinaistieto palaa" 4.3.2018.

Kun olin integroinut tuon tiedon, tunsin syvää tarvetta vierailla nettitiimini luona Pueblassa, Meksikossa. Gaby Portilla ja Koru Zebly eivät ole ainoastaan fantastisia verkkosivusuunnittelijoita, vaan myös eläinkommunikoijia (spiritbond.org).

Menemiseen liittyi suuri kiireentuntu, jota en pystynyt selittämään. Jotenkin onnistuimme kolmessa viikossa ennen kevätlomaa saamaan hyväksynnän mieheni pomolta, lennot ja hotellin varattua ja passit käteemme. Opastustiimini oli hyvin itsepintainen rahoituksen osalta … ja sanoi uudestaan ja uudestaan, ettei ole syytä olla huolissaan. Ostimme kaiken luottokortilla ja vain luotimme. Olimme ikionnellisia kuullessamme ennen matkaa, ettei meillä ollut niin paljon verovelkaa, kuin arvioitiin. Summa joka minulla oli jäljellä, riitti kattamaan peruskulut.

Ensimmäinen päivä

Saavuimme Pueblaan, joka on aivan Cholulan suuren pyramidin vieressä. Menimme pyramidia ympäröivälle alueelle katselemaan auringonlaskua tulivuoren yli. Kun istuimme Gaby Portillan kanssa ruohikolla, energia muuttui ja tunsin portaalin avautuvan. Et osaa kuvitella iloani, kun sanon jollekin: "Hei, tunnetko, kuka on takanasi?" ja hän näkee ja tuntee sen myös!

Tunsimme kolme olentoa. Kaksi naista ja pitkä mies, jolla oli sininen höyhenpäähine. He olivat hyvin onnellisia nähdessään meidät, ja oli tunne: "Olemme odottaneet". He koskettivat hartioitamme, ohimoita ja kolmatta silmää. Energia syöksyi kehojemme läpi. Kerroin heille, että tekisin matkan ja yhdistyisin täydellisemmin, mutta tällä erää halusin olla turisti.

Toinen päivä

Aamulla mieheni tarjoutui viemään Maddien (9-vuotiaamme) puistoon, kun minä tein matkan. Kun kuuntelin rummutusta, tunsin suurta vastustusta kehossani, melkein sen välttämistä, mitä oli tulossa. Korkein itseni alkoi rauhoitella minua ja sanoi, ettei minulla ollut mitään pelättävää. Annoin puolustukseni laskea ja sieluni lähteä.

Näin itseni – vaikken se ollut minä tässä elämässä – kulkevan jättimäistä tietä pyramidia kohti. Tie oli täynnä ihmisiä ja oli enemmän kukkia, kuin olin koskaan nähnyt elämässäni. Minulla oli kukkia päässäni ja kehollani, kun kävelin kulkueessa. Tuntui iloiselta ja pyhältä.

Kun pääsin pyramidin juurelle, huomasin, että nousin monia portaita, menin aukosta ja laskeuduin portaat kammioon pyramidin sisällä. Löysin itseni alttarilta sekoittamasta yrttejä seremoniakuppiin ja antamasta siunauksia. Join sitten tuosta kupista ja tunsin energian huuhtovan ylitseni. Edellisillan olento, jolla oli sininen päähine, lähestyi minua ja alkoi poistaa kukkia, jotka koristivat vartaloani. Sitten hän laittoi jättimäisen aurinkomedaljongin rintain päälle ja selitti, että se suojelisi sydäncharkaani ja auttaisi myös heijastamaan valoa ulospäin, mikä vaikutti kaikkiin.

Hän laittoi vyötäröni ympärille kultaketjuja, joista kristallinkärjet osoittavat maata kohti. Hän sanoi sen olevan vahvistamista varten. Edellisillan kaksi naista laittoi kengät jalkoihini. Pohjat olivat kuparia ja yläosa kuparia ja turkoosia spiraalimuodossa. He sanoivat, että tämäkin lisäisi energioiden maadoittumista.

Kun asu oli valmis, minut johdatettiin takaisin ylös tasaiselle alueelle, josta oli näkymä maalle, ja minulle näytettiin tarkkaan, missä seison. Aurinko säteili kirkkaasti pään yläpuolella, kun Lähde-energia meni kruunusta kehon läpi ja ulos jaloista. Näin sitten pyramidin valaistuvan kivien välistä, ja sitten se osui maahan ja virtasi maan läpi energiakanavissa. Minusta se näytti kuin tietokonesirun sisäpuolelta. Juovat kaartuivat ja joskus jakautuivat kahdeksi tai kolmeksi energiavirraksi ja myös spiraaleiksi tietyissä pakoissa. Toisinaan energiavirta osui tukokseen – tunsin suurta energiatyöntöä, jonkin hajoavan ja sitten energia jatkoi eteenpäin. Olento sinisessä päähineessä selitti, että asioita oli laitettu estämään Lähde-energiaa valaisemasta koko verkkoa – se oli aiheuttanut suurta irrallisuutta maahan ja ihmisiin. Lävitseni virtaava energia vain jatkoi ja jatkoi eteenpäin.

Onneksi laitoin puhelimeni herättämään tunnin päästä, koska tuntui siltä, että se voisi jatkua aioneita. Kun orientoiduin taas tähän todellisuuteen, tunsin edelleen aurinkomedaljongin ja kuparikengät muodossani.

Myöhemmin tuona päivänä menimme eläinsafarille, joka on myös rauhoitusalue. Mennessäni tällaisiin paikkoihin annan eläimille parannusta ja syvää kiitollisuutta. Kun olimme pantterialueen edessä, aloin antaa mustalle pantterille energiaa, mutta se kieltäytyi. Katsoin Gaby Portillaan, joka kommunikoi sen kanssa, ja hän sanoi: "Pantteri antaa meille parannusta." Kun parantava energia huuhtoutui ylitseni, olin täynnä kiitollisuutta ja hämmästystä, koska musta pantteri auttaa minua kovasti työssäni. Oli mielenkiintoista, että pantteri oli myös Gabyn ja Korun eläinauttaja. Tuntui siltä, että meitä valmisteltiin.

Kolmas päivä

Seuraavana päivänä menimme katsomaan pyramideja Teotihuacanissa. Tuossa paikassa oli voimakasta energiaa, mutta sen voima oli vähän epämukavaa. Korkein itseni kehotti minua rentoutumaan ja sallimaan, kun varmistin, että kaikki oli ok. Sää oli kuuma, mutta taivas oli utuinen eikä aurinko näkynyt pilvien läpi.

Kun palasimme pyramidille kulkevalle pääkujalle, jonka nimi on "Kuolleiden tie", olin ikään kuin takaisin sillä matkalla, jonka oli tehnyt edellispäivänä. Näin ihmisiä jonottavan kujan sivuilla ja kukkien koristelevan kaikkea. Minulla tuntui olevan missio. Mikään ei voisi estää minua kiipeämästä pyramidille tien päässä. Kuulin, että sitä kutsuttiin Kuun pyramidiksi, joka edusti veden, hedelmällisyyden, Maan ja luomisen jumalatarta. Jumalaista feminiinisyyttä.

Kun pääsin huipulle, istuin reunalla ja rauhoituin. Tunsin jumalaisen feminiinisyyden läsnäolon. Tunsin sen surun. Se sanoi minulle: "Voi, ihmisparkojani! Niin paljon vääristymää, niin paljon pimeyttä … heidän oli tarkoitus olla auringonlapsia."

Kysyin, viittasiko se uusiin lapsiin, joita on tullut sisään, ja se sanoi: "Ei, kaikkien ihmisten on tarkoitus olla auringonlapsia, he ovat eksyneet."

Kun se sanoi tämän, näin kolmannessa silmässäni DNA-säikeiden pyörivän ja sitten jakautuvan. Ymmärsin, että se viittasi ihmisten irrallisuuteen ja siitä johtuviin muutoksiin DNA:ssa. Sitten se sanoi: "Ihmiseni eksyivät. He lakkasivat luottamasta itseensä ja yhteyteensä ja etsivät itsensä ulkopuolelta informaatiota, tarkoitusta ja jopa toisen ymmärrystä Jumalasta. Tämän myötä he menettivät sen kaiken."

Se jatkoi selittämistä, että nyt on paluun aika – ei jonkin olennon, ei tiedon tai viisauden paluun, vaan Itsen. Se sanoi, että tasapainon on palattava kaikkiin asioihin. Se selitti, että jokaisen täytyy nähdä varjonsa ja se, missä hän on antanut itsenäisyytensä toiselle, ja se täytyy vaatia takaisin.

Tuolla hetkellä tunsin sen aurinkomedaljongin, joka minulla oli annettu edellispäivän matkalla, ja ymmärsin, että toin maskuliinienergian (aurinko) feminiinienergiaan (kuu). Voidaksemme siirtyä eteenpäin, näiden energioiden täytyy olla tasapainossa meissä jokaisessa – toinen ei ole täydellinen ilman toista.

Aivan liian pian informaatiolähetys oli valmis, ja laskeuduin Kuun pyramidilta. Koru huomautti sitten, että taivas oli seljennyt ja aurinko näkyi kirkkaasti yläpuolella.

Kun kävelimme takaisin, pysähdyimme Auringon pyramidin eteen, ja vaikka halusin mennä sille, selkäni oli ihan loppu. Mieheni päätti mennä ylös ja korkein itseni vakuutti minulle, että niin oli tarkoitus. Jäin juurelle juttelemaan ystäviemme kanssa. Jonkin ajan kuluttua sydänchakrani laajeni, kyyneleet nousivat silmiini ja tiesin, että mieheni oli päässyt huipulle. Energialataus syöksyi kehoni läpi.

Olin järkyttynyt tästä kehityskulusta, koska vaikka olemme mieheni kanssa virittyneet toisiimme, en ollut pitänyt häntä kumppanina parannusmatkoillani. Tämä vahvisti, ettei tarvitse olla henkinen, meditoida tai edes ymmärtää kaikkea tätä osallistuakseen siihen. Täytyy olla vain sydän auki, valmis vastaanottamaan ja kuunnella pikku tönäisyjä, joita annetaan.

Lähdimme pyramideilta pöhisten energiasta ja tarvitsimme seuraavan päivän rentoutumiseen ennen jatkamista eteenpäin.

Viides päivä

Viidentenä päivänä heräsin täysin uupuneena ja tunsin, kuin kävelleeni mudassa. Olin nähnyt monia unia ihmisten pakottamisesta pitämään kädessään uskonnollisia pyhäinjäännöksiä, ja näin heidän kätensä oli sidottu. En ymmärtänyt täysin, mitä minulle näytettiin, mutta minusta ei todellakaan tuntunut levänneeltä. Tarkistin tilanteen tiimiltäni, ja se sanoi, että minun pitäisi jatkaa suunnitelman mukaisesti Popocateptlin kansallispuistoon. Popocateptl on upea aktiivinen tulivuori Meksikon keskiosassa.

Lähdimme viisistään pitkälle matkalle kohti tulivuorta. Mitä lähemmäs pääsimme, sitä pilvisemmäksi tuli ja sitä enemmän kävi tuuli. En tuntenut olevani täysin läsnä. Tuntui siltä, että kuljin monissa ulottuvuuksissa samanaikaisesti.

Saavuimme perille ja patikoimme uskomattoman vesiputouksen ohi, ja löysin ruohoisen paikan selkäni laittamiseksi puuta vasten. Toivoin, että puu auttaisi minua maadoittumaan, minkä se teki. Mieheni vei Maddien tutkimusmatkalle ja Gaby ja Koru makasivat läheisillä kallioilla. Olin vaipumassa uneen, kun huomasin itseäni vedettävän tulivuorta kohti. Näin suuren, mustan energiakerroksen. Kun näen tällaisen ihmisissä sessioiden aikana, se voi edustaa negatiivista energiaa, jota tulee toisista, tai tukahdutettua tunne-energiaa tuossa henkilössä. Tunsin, että tulivuorta oli käytetty uhkana ja pelon aiheuttamiseen ihmisissä. Tämä tuntui hyvin vanhalta, mutta se oli vaatinut veronsa energiasta tuolla alueella. Tiesin, että se täytyi poistaa, mutta se tuntui mahdottoman valtavalta, vaikka tunsin olemukseni suurenevan. Pyysin tiimiäni avuksi juuri, kun jättimäinen kivinainen joka oli osa vuorta, nousi seisomaan ja tarjosi apuaan. Se oli uskomatonta. Puhdistimme negatiivisen energian, lähetimme sen Lähteeseen ja toimme parantavaa valoa tulivuorelle. Kun se oli valmis, kiitin vuoren kivinaista, ja se kumarsi päätään minulle ja tuli taas osaksi vuorta. Se oli yksinkertaisesti hämmästyttävää.

Tulin pois tuosta näystä ja puhuin siitä Gabyn kanssa, ja kun ihmettelin ääneen, miksi tuo kiviolento ei voinut puhdistaa sitä itse ja olla uskollinen tiedolle, jota se sisälsi, Gaby selitti. Hän sanoi, että ihmiset ovat aiheuttaneet nämä sotkut ja ihmisten täytyy siivota ne. Voimme saada kaiken maailman avun, mutta ensin meidän täytyy tiedostaa, mitä on tehty. Jos elementaalit, enkelit tai tähtiperhe siivoaisivat sotkumme, emme oppisi koskaan. Meidän on aika omistaa se ja oikaista asiat.

Puhdistuksen jälkeen ei ainoastaan tunteeni poissaolemisesta ja mudassa kävelemisestä hävinnyt, vaan myös aurinko tuli esiin ja tuuli tyyntyi, mikä teki iltapäivästä upean.

Kuudes päivä

Minulla oli taas yö täynnä intensiivisiä unia, joissa menneisyyden ihmisiä kohdeltiin kaltoin ja he luopuivat voimastaan. Näin ihmisjonoja kulkevan tunneleihin Cholulan suuren pyramidin alla ja heidän kätensä oli sidottu köysillä. Minulla ei ollut aavistustakaan, mitä unet merkitsivät, mutta tiesin, että minua kutsuttiin puhdistamaan tuota pyramidia. Tiesin myös, etten pystynyt siihen yksin.

Tapasimme Gabyn ja Korun, söimme lounasta ja kävelimme pyramidin lähellä. Meitä siunattiin curandero-ryhmän ilmestymisellä (latinalaisen Amerikan paikallisparantajia, shamaneja), ja he tarjosivat puhdistusta. Saimme kaikki siunauksen ja puhdistuksen salvialla. Gaby ja Koru jotka asuvat tuolla alueella, olivat yllättyneitä, koska he eivät olleet koskaan ennen nähneet ryhmää lähellä pyramidia. Se tuntui ehdottomasti täydelliseltä sitä työtä varten, jota aioimme tehdä.

Menimme kohti pyramidia ruohikkoalueelle, jossa suunnittelimme istua käsi kädessä puhdistustyön tekemiseksi. Oletin, että olisimme vain me kolme, mutta kun asetuimme istumaan, mieheni istuu alas ja sanoo: "Kuulin sinun sanovan, että halusit minun osallistuvan. Tässäkö minun pitäisi istua?" En ollut sanonut sanaakaan hänelle, koska oletin, että hänellä olisi epämukavaa, mutta jotenkin hän sai tuon viestin. Kuulin sitten hyvin selvästi, että häntä tarvittiin energioiden tasapainottamiseen. Nelistään meillä oli maskuliini- ja feminiinienergioiden tasapaino.

Asetuimme ja minua vedettiin välittömästi pyramidin alle, jossa tuntui olevan vangittuja sieluja. Sanat "veritaika" ja "sielun sitominen" soivat päässäni. Heitä oli niin monta, että aloin tuntea pakahtuvani. Peräännyin ulos tunneleista ja olin kiitollinen löytäessäni edellispäivien olennon, jolla oli sininen päähine, ja hän tarjosi apua. Hän kasvoi uskomattoman suureksi ja pystyi avaamaan pyramidin huipun. Minä avaisin portaalin ja autoin sieluja Lähteeseen. Energia oli täynnä iloista helpotusta. Kun tunnelit olivat tyhjiä, pyramidin huippu laitettiin takaisin, ja istuin tuon energian kanssa, kunnes kuulin: "Sade joka on tulossa, viimeistelee puhdistumisen." Rikoin sitten piirin, ja aivan oikein, taivas pilvistyi ja synkkeni.

Ehdottoman hämmästyttävää oli, että tehdessäni puhdistusta kaikki saivat informaatiota omin päin. Gabylle näytettiin ihmisiä, jotka astuivat pyramidiin, ja ne täyttyivät vedestä ja ihmiset hukkuivat. Hän tunsi, että ihmiset olivat paenneet tunneleihin välttääkseen vainon, mutta heidän turvapaikkansa kääntyi heitä vastaan. Hän sanoi nähneensä ihmisten ja sitten tunnelien täyttyvän valosta, kun se puhdistui. Koru tunsi puhdistumisen ja sitten energian muuttuvan – tuli kevyemmäksi ja oli täynnä toivoa. Danny, mieheni, joka sanoo aina, ettei hän "näe" koskaan mitään, näki itsensä pukeutuneena valkoiseen ja johtavan pyramidin huipulle lapsia, jotka olivat täynnä naurua ja iloa, ja aurinko paistoi.

Kun hän kuvasi tätä, minulle välähti, että minä menin pimeyteen, syvyyksiin, kuuhun ja puhdistin varjoa. Hän meni aurinkoon, toivoon ja iloiseen tulevaisuuteen Maan lapsille, meille kaikille. Meidän on aika palata Itseen, ja muistaa, että meidän oli aina tarkoitus olla auringonlapsia.

Sydän kevyempänä ryntäsimme autolle ja ennätimme ennen valtavan kaatosateen alkamista.

Jos luet edelleen tätä todella pitkää blogia, tiedä, että olen kiitollinen kaikille teille, jotka tuette tätä työtä jakamalla sen (erityisesti Facebookin vainotessa sitä), tekemällä lahjoituksia, ostamalla ryhmäpuheluita ja palveluja. Tukenne sallii minun mennä näihin paikkoihin ja työskennellä Maan kanssa. Kiitos myös Gabylle ja Korulle, jotka tekivät vierailusta ekstraerityisen.

Lähetän teille kaikille paljon rakkautta. Minulla on paljon kiitollisuutta ja rakkautta teitä jokaista ja sitä panosta kohtaan, jonka annatte pelkästään olemalla itsenne. <3

Jenny Schiltz

Kirjoittanut Jenny Schiltz (jennyschiltz.com)

3.4.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Jaa tämä:
Pirjo Laine

Pirjo Laine suomentaa ulkolaisilta sivustoilta blogeja ja kanavoituja viestejä ilmaiseksi iloksemme. Viestejä saa vapaasti välittää edelleen. Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa.
Olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota aina ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Muita artikkeleita tässä kategoriassa: « Ei epäilyä Kristallisiltojen ylittäminen, osa 2 »

Jätä kommentti

Sähköpostiosoite jää vain ylläpidon tietoon.

info(at)kuudesaisti.net  |  juttuvinkit ja toimitukselliset asiat: toimitus(at)kuudesaisti.net  |  
Ilmoitusmyynti: mediamyynti(at)kuudesaisti.net